![]() |
Din mini vacanță, scrabble direct pe forum și atacă :
Citat:
:106: |
Doamne ajuta!
Am promis ca revin cu vesti, referitoare la parintele Sava:
Acum se afla la un spital din Sibiu, a suferit o interventie chirurgicala, a facut ocuzie intestinala. Sa ne rugam sa treaca cu bine peste aceasta operatie ! Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Bine mai zicea parintele Arsenie Boca :"Tu fa bine si asteapta raul .Binele ti-l va rasplati Dumnezeu.Daca oamenii-rudele ti-ar face bine,tie ce cruce ti-ar mai ramane?" Iata ca si pe parintele Sava nu l-a ocolit RAUL ce l-a dus in ISPITA... |
Doamne ajuta!
Dragii mei, cu bucurie pot sa va anunt ca parintele Sava a suportat operatia cu bine, se ridica din pat, se plimba. Vineri va parasi spitalul din Sibiu, mergand spre Bucuresti. Azi e ziua de nastere a parintelui, imi permit sa-i urez aici pe forum, multa sanatate si putere sa treaca prin tot ce-i este scris sa treaca. LA MULTI ANI !, :53::53: :53:Doamne ajuta! parinte Sava, sa va faceti sanatos si ma rog la bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si sa va ajute sa va gasiti rostul in viata!
|
Toate sunt facute, ca sa nu mai stim ce e adevarat si ce e minciuna.
Devreme ce Iisus Hristos a venit pentru cei cu pacate, sa ne rugam si noi pentru cei impovarati, caci nu se stie daca nu avem noi mai multe pacate decat acestia. Doamne nu ne lasa! |
Doamne ajuta!
Citat:
La multi ani, parintelui ! Nu-l cunosc, nu stiu despre ce emisiune este vorba, dar stiu ca nimic nu ne indreptateste sa ridicam piatra din locul ei ! Am citit aici, pe forum, "povestea" de poveste... Sa-i fim aproape oricui in suferinta, pentru ca atunci fug toti si nu-i raman decat strainii intru ajutor! Slava Domnului ca sunt mai multi acestia decat suma "prietenilor" si a familiei!!! |
La Multi Ani pentru Parintele Sava, si Dumnezeu si Maica Sfanta sa-i indrepteze pasii spre o viata linistita in duh crestinesc!:25:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:45:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.