Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Par.Iustin.P.ne atentioneaza din nou! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6258)

AlinB 11.05.2009 14:51:49

Citat:

În prealabil postat de scrabble (Post 135886)
Atunci, din perspectiva ta, nici nu stiu ce-ar trebui sa fie mai grav: spusele parintelui sau indarjirea cu care o parte a credinciosilor sustin neconditionat orice spune parintele?

Chestia asta nu trebuie sa devina o vanatoare de vrajitoare.
Hai sa vedem cine e mai vinovat sa-i facem felul.

Desi sunt oameni care fara discutie, sunt foarte vinovati pentru ceea ce se intampla, ar fi mai bine sa ne intrebam ce putem face sa indreptam lucrurile..

topcat 11.05.2009 15:08:56

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 135888)
Eu am descoperit empiric, fara sa stiu vreun mecanism de decodificare, ca este o regula general-valabila ca oricare doua liniute subtiri alaturate au dedesubt cifra 6. Mai putin cele din extremitati si de la mijloc, care de obicei dar nu intotdeauna sunt mai lungi. Poti sa te convingi imediat de asta, ia orice produs marcat si uita-te dupa cifra 6.

Daca stii tu mai bine cum sta treaba cu codul de bare, spune-ne si noua sa invatam.

Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.

Trandafir_Alb 11.05.2009 19:20:17

Citat:

În prealabil postat de trandafiralb (Post 135853)
Peste cateva decenii, tinerii vor rade cand vor citi aberatiile gandite de incultii crestini.

Mda, daca or mai exista decenii, or sa rada pana la lesin si-or sa zica: "aia in loc sa stea relaxati in fata televizorului cu mc'donalds'ul intr-o mana si cu cipul in cealalta ca noi, au stat in genunchi cu cartea de rugaciuni in mana, ahahaahaa!" Trist...

Citat:

În prealabil postat de scrabble (Post 135853)
Vrea sau nu vrea, Iustin Parvu isi construieste o imagine de martir prin aceste comunicate si atitudini, de un ultim aparator al credintei ramas sa propovaduiasca adevarul in niste vremuri extrem de tulburi, in care sfarsitul este extrem de aproape (dupa spusele dumnealui).

Pai stii care-i diferenta intre noi si dansul? Ca ia atitudine! El a strans 400.000 de semnaturi, noi cate am strans??

Trandafir_Alb 11.05.2009 19:24:44

http://www.cotidianul.ro/noile_bulet...lor-77026.html

tigerAvalo9 11.05.2009 19:35:00

Un mare om parintele Iustin si o mare dreptate are.

AlinB 11.05.2009 19:36:15

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 136061)
Mda, daca or mai exista decenii, or sa rada pana la lesin si-or sa zica: "aia in loc sa stea relaxati in fata televizorului cu mc'donalds'ul intr-o mana si cu cipul in cealalta ca noi, au stat in genunchi cu cartea de rugaciuni in mana, ahahaahaa!" Trist...

Pai stii care-i diferenta intre noi si dansul? Ca ia atitudine! El a strans 400.000 de semnaturi, noi cate am strans??

Semnaturi pentru ce?

AlinB 11.05.2009 19:37:41

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 136064)

Pana la un moment dat erau necesara, acum chiar nu le vad rostul.

Trandafir_Alb 11.05.2009 19:45:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 136077)
Semnaturi pentru ce?

Pai nu ai citit ceea ce a spus parintele Iustin ??
"Prin urmare, dintre posibilele alternative legale, îndemn poporul: Să cerem referendum!(...)
Aici, la mănăstirea noastră, s-au adunat în jur de patru sute de mii de semnături împotriva actelor biometrice."
Pentru asta!

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 136077)
Pana la un moment dat erau necesara, acum chiar nu le vad rostul.

Ca-si au rostul sau nu, eu as vrea sa vad si ce e pe spatele noilor buletine ca aici arata doar fata: http://media2.gruprc.ro/document/032...e6fc7cc5af.pdf

Florin-Ionut 11.05.2009 20:37:48

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 135906)
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.

Asa este, sunt bare de control necesare. Transmiterea informatiei presupune biti redundanti, de control al erorilor, de siguranta, care marcheaza inceputul si sfarsitul unui cuvant sau pachet sau ce-o fi samd. N-am nimic impotriva lor.

DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?

topcat 11.05.2009 23:13:53

Nu, si eu as fi ales cele doua bare mai subtiri.
Din cite stiu codul cifrei 6 a fost ales la intimplare.
Oricum, nu cred ca Apocalipsa se refera la evenimente viitoare momentului in care ea a fost elaborata si se refera intr-un mod mai incifrat la situatia de fapt de atunci.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:29:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.