![]() |
Decalog- un miniserial polonez de ...10 episoade, din anii '80, depre pacate si consecintele lor; stie cineva cum pot da de el?
|
Citat:
|
Citat:
Tot filmul cauta sa arate niste suferinte trupesti. Tot accentul cade pe Hristos Omul, uitand de Hristos - Fiul lui Dumnezeu. Este foarte greu a face un film despre Hristos si... am ajuns la concluzia ca nu este nici cuviincios. Sunt curios ce este in mintea si inima celui ce joaca "rolul" lui Iisus Hristos. Nu cred ca omul va putea vreodata a infatisa (prin film) persoana minunata si deplina a lui Hristos - Fiul Omului si Fiul lui Dumnezeu. Mai de folos este noua a privi la icoana Lui si a citi marturiile Evanghelistilor despre Patimile Lui. Cat despre filme, sa ne bucuram de toate celelalte filme cu continut duhovnicesc ! Sunt multe filme bune si curate. |
Am vazut si eu filmul Ostrovul si mi-a placut mult, mai ales scena aceea cu cizmele si plapuma. Ce invataturi sa tragem din acea scena?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ce parere aveti de Cosmic Conflict-Origin of Evil chiar daca nu este un film orotodox sau cel putin catolic,trtateaza tema caderii lui Lucifer si a omului din Eden si are niste efecte speciale bune.Este un docmentar de 40 mn
http://www.youtube.com/watch?v=MMw0-...eature=related |
Dekalog
Citat:
Succes! |
mie filmul ,,Iisus din Nazaret" mi se pare cel mai complet dintre cele prezentate dar orice film este superficial fata de ceea ce trebuie sa prezinte pt ca mai intervin: regizorul,care da o nota originala filmului,care chiar daca se apropie de realitate,100% nu o poate prezenta exact cum a fost si actorii care interpreteaza fiecare rolul conform felului sau...filmul religios poate reprezenta o introducere in religie a celor care nu sunt (prea)credinciosi si o invitatie la a citi Biblia,dar niciodata nu poate egala spusele preotilor si cele scrise in Biblie
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:38:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.