Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sodoma si Gomora (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6448)

cristiboss56 16.06.2009 22:21:14

Citat:

În prealabil postat de Dex53 (Post 146180)
aha...mersi prietene mi-ai ridicat mingea la fileu. acestia erau rai?:

Iesirea 12:29. Iar la miezul nopții a lovit Domnul pe toți întâi-născuții în pământul Egiptului, de la întâi-născutul lui Faraon, care ședea pe tron, până la întâi-născutul robului, care sta în închisoare, și pe toți întâi-născuții dobitoacelor.
30. Și s-a sculat noaptea Faraon însuși, toate slugile lui și toți Egiptenii, și s-a făcut bocet mare în toată țara Egiptului, căci nu era casă unde să nu fie mort.

sau ce parere ai despre textul acesta plin de iubire:

Ezechiel 5:17. Eu voi trimite împotriva voastră foametea și fiare rele care te vor lipsi de copii; ciumă și sânge vor trece peste tine și sabie voi aduce împotriva ta: Eu, Domnul, grăiesc acestea".

doar 185.000...inca putin si il egalezi pe Hitler:

Cartea a patra a regilor 19:35. În noaptea aceea s-a întâmplat că a ieșit îngerul Domnului și a lovit în tabăra Asirienilor o sută optzeci și cinci de mii, și când s-au sculat dimineața, iată erau peste tot numai trupuri moarte.

lista poate continua. sacrificii umane, sclavie, genocid, femei insarcinate si copii macelariti, pedeapsa cu moartea pentru copii neascultatori sau pentru cei ce lucreaza duminica etc. (pot sa aduc exemple pentru toate obiceiurile "morale" de mai sus. musteste Biblia de ele)

tot ii dati intr-una cu morala crestina, cu Dumnezeul iubitor DAR HABAR NU AVETI ce monstruozitati se ascund cartea voastra sfanta.

Măi filozofule , citește Topicul :Pentru o înțelegere mai bună a Ortodoxiei ! A bate monedă pe aceeași și aceeași "neânțelegere", denotă lipsă de bun simț. Cu nici trei topice mai jos, s-a răspuns la această Mare dilemă a ta . Citește, înțelege, rumegă și iar citește !

sherlock_holmes 16.06.2009 22:21:23

[quote=Dex53;146180]aha...mersi prietene mi-ai ridicat mingea la fileu. acestia erau rai?:

Citat:

Iesirea 12:29. Iar la miezul nopții a lovit Domnul pe toți întâi-născuții în pământul Egiptului, de la întâi-născutul lui Faraon, care ședea pe tron, până la întâi-născutul robului, care sta în închisoare, și pe toți întâi-născuții dobitoacelor.
30. Și s-a sculat noaptea Faraon însuși, toate slugile lui și toți Egiptenii, și s-a făcut bocet mare în toată țara Egiptului, căci nu era casă unde să nu fie mort.
Il iau numai pe acesta...din cite imi aduc aminte de la Sfintii Parinti,duhovniceste se interpeteaza cam asa:

Faraon este satana si acolitii lui,egiptul imparatia mortii,intii-nascuti in pamintul Egiptului sint formarea gindurilor pacatoase in mintea omului...care trebuiesc zdrobite de Dumnezeu inca de la inceput prin puterea numelui Iisus Hristos si a crucii Sale,sa nu creasca si sa devina fapta,pacat sau chiar patima prin repetare...

Dar chiar si trupesc daca o iei,literal...

Pentru Dumnezeu si noi crestinii nu moartea este moarte,caci moartea ca extinctie, nu exista...ci pierderea luminii lui Dumnezeu ( Duhul Sfint ),sau Viata vesnica in Iisus Hristos,in trupul Sau,Biserica.

Nici un om nu a murit vreodata pe acest pamint,ci s-a mutat,ori la intuneric,ori la lumina...

Omul il omoara pe semenul lui din rautate,din patima,dorind sa nu mai existe vreodata,sa fie martor la faradelegea lui...Dumnezeu insa ii muta in alte locuri,caci este intelept,pentru minimizarea intotdeauna a raului lor si dindu-le chiar sansa mintuirii prin rugaciunile Bisericii ortodoxe pentru ei...dar si a raului suferit de ei prin intunecimile unde se duc.

Ce intelegi tu prin moarte nu este totuna cu ce intelege Dumnezeu prin moarte....sint intelesuri si realitati diferite.

Prin moarte,demonii care se cuibaresc in trupul omului si-l muncesc o viata intreaga...se duc pe coclauri,nu mai ajung in Rai si Imparatia Cerurilor sa-i mai ispiteasca din nou pe oamenii care traiesc acolo...

Trebuie sa plec acum...tocmai am fost anuntat de o alta invazie de ecumenisti,nici nu stiu daca mai am suficient DDT...

Fani71 17.06.2009 00:08:54

[quote=sherlock_holmes;146184]
Citat:

În prealabil postat de Dex53 (Post 146180)
Trebuie sa plec acum...tocmai am fost anuntat de o alta invazie de ecumenisti,nici nu stiu daca mai am suficient DDT...

Pazea! Nu da, nu da!
Vaaai Sherlock, nu ma asteptam din partea ta...

cristiboss56 17.06.2009 08:48:37

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 146136)
Ma asteptam sa citesc despre condamnarea pacatului sodomiei, nu despre Marea Moarta...
De ce e atat de urat de Dumnezeu acest pacat? De ce nu ne este permisa sodomia? Totusi atatia oameni trec peste interdictie si opractica, negandindu-se o clipa la pacatul pe care il fac. Ce sa-i invatam pe acestia?

În Sfânta Scriptură s-a combătut acest păcat atât în Vechiul Testament, cât și în Noul Testament, fiind considerat la fel de grav ca idolatria. Adresându-se romanilor, Sf. Ap. Pavel scria : "Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii ; asemenea și bărbații , lăsâo rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșin rușînea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor " . În continuare , apostolul arată că Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, iar cei care practică acest lucru și cei care încuviințează păcatul sunt vrednici de moarte : " cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei aceasta, ci le și încuviințează celor care fac ". Iată că, potrivit Sf. Scripturi , nu doar cei care fac acest păcat sunt vrednici de moarte, ci și cei care îl permit. Sfântul Pavel recomandă corintenilor : "Fugiți de desfrânare ! Orice păcat pe care-l va săvârși omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuiește în însuși trupul său. Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveți de la Dumnezeu, și că voi nu sunteți ai voștri ? ". Aviz amatorilor și celor ce-i sustin ! ! !

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:44:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.