![]() |
Citat:
|
[quote=Dex53;146180]aha...mersi prietene mi-ai ridicat mingea la fileu. acestia erau rai?:
Citat:
Faraon este satana si acolitii lui,egiptul imparatia mortii,intii-nascuti in pamintul Egiptului sint formarea gindurilor pacatoase in mintea omului...care trebuiesc zdrobite de Dumnezeu inca de la inceput prin puterea numelui Iisus Hristos si a crucii Sale,sa nu creasca si sa devina fapta,pacat sau chiar patima prin repetare... Dar chiar si trupesc daca o iei,literal... Pentru Dumnezeu si noi crestinii nu moartea este moarte,caci moartea ca extinctie, nu exista...ci pierderea luminii lui Dumnezeu ( Duhul Sfint ),sau Viata vesnica in Iisus Hristos,in trupul Sau,Biserica. Nici un om nu a murit vreodata pe acest pamint,ci s-a mutat,ori la intuneric,ori la lumina... Omul il omoara pe semenul lui din rautate,din patima,dorind sa nu mai existe vreodata,sa fie martor la faradelegea lui...Dumnezeu insa ii muta in alte locuri,caci este intelept,pentru minimizarea intotdeauna a raului lor si dindu-le chiar sansa mintuirii prin rugaciunile Bisericii ortodoxe pentru ei...dar si a raului suferit de ei prin intunecimile unde se duc. Ce intelegi tu prin moarte nu este totuna cu ce intelege Dumnezeu prin moarte....sint intelesuri si realitati diferite. Prin moarte,demonii care se cuibaresc in trupul omului si-l muncesc o viata intreaga...se duc pe coclauri,nu mai ajung in Rai si Imparatia Cerurilor sa-i mai ispiteasca din nou pe oamenii care traiesc acolo... Trebuie sa plec acum...tocmai am fost anuntat de o alta invazie de ecumenisti,nici nu stiu daca mai am suficient DDT... |
[quote=sherlock_holmes;146184]
Citat:
Vaaai Sherlock, nu ma asteptam din partea ta... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:44:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.