![]() |
Inainte de facultate?? Pai cine face practica inainte de facultate? Profesorii nu. Doctorii nu. Avocatii nu. De ce sa fie prea tarziu in timpul facultatii?
Nu, seminarul nu e obligatoriu. |
Pai asta scriam mai devreme.
In alte tari se face practica pentru a cunoaste domeniul (domeniile) in care vor lucra si sa-si dea seama daca li se potriveste profesia respectiva, deci dupa terminarea scolii/inainte de intrarea la facultate. Se poate face practica si dupa facultate sau mai tarziu, daca de ex. vrei sa lucrezi in alt domeniu, sau alta firma si vrei s-o cunosti mai intai, sau sa te verifice, sa te prezinti tu. In tara inca nu s-a preluat. |
Citat:
Daca ai timp du-te pe la portile institutului teologic in perioada absolvirii sa vezi un "spectacol unic"...si deasemena prin locurile frecventate de viitorii hirotoniti :)) |
Citat:
Totul va iesi la iveala, tot ceea ce ai putut sa faci pentru cineva si n-ai facut-o, felul in care ti-ai CONDUS familia, nevointa ta si stradaniile tale chiar daca poate nu s-au materializat cum iti doreai( cu copii de ex, sau chiar si cu sotia) |
Am o intrebare profesionala pur lumeasca care se aplica tuturor celor care lucreaza in pozitii de incredere(Profesori, Medicii)
Preotilor li se verifica cazierul? ( sau sunt considerati AUTOMAT din punctul ASTA de vedere INFAILIBILI, ceea ce este o aberatie, deoarece sunt oameni) Daca da, cit de des, anual?( asa cum se face in tarile occidentale) |
Ciudata intrebare, Andrei? Dar de ce intrebi?
|
Citat:
Este oare iesit din comun sa stii cu cine ai de a face si ca nu este in proces pentru cine stie ce lucru nepermis? Ma mira faptul ca pe tine nu te intereseaza siguranta copiilor mai ales si a noastra a tuturor in general. Gindeste-te ca trimiti fetitele si baietii in grija lor citeodata. Tie ca mama asta nu-ti da de gindit? sau poate nu esti mama...dar chiar si asa ar trebui sa fi grijulie |
Citat:
|
Andreicozia - nu n-am fost sa vad asa spectacol. Chiar asa este? Pai inseamna ca este ce spun eu - un mit in jurul preotilor (ca sunt perfecti si supraoameni si sfinti) si fetele nu gandesc.
Pe mine asta cu cazierul nu ma intereseaza asa tare, desi tu ai dreptate. Dar cred ca ii controleaza cumva. Pe mine ma interesa mai mult sa fie cunoscut/prezentat preotul unei parohii, ca stie lumea despre ei. Sa poti sa intelegi de ce are anumite atitudini si probleme (care pot fi in legatura cu trecutul sau, cu traume sufletesti), sau pentru cei din diaspora cum au fost trimisi acolo, daca au mai avut parohie etc. Nu pentru barfa, ci ca sa cunosti si sa intelegi omul mai bine, omul caruia ii destainuiesti pana la urma sufletul, la spovedanie. La unii, mai cunoscuti exista prezentare chiar pe internet. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:03:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.