zoridezi |
24.06.2009 20:32:35 |
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 147946)
Bun, si in cazul descris de Cristian mai sus, cel cu femeile care sunt atacate in vederea violului sau a batjocurii ce faci, practic?
Oare folosesti Legea Noua si-i spui, mai violeaza-ma o data?
Vezi tu, nu este asa de simplu
|
Cu batjocura se mai rezolva, daca e sa vorbeasca urat, pur si simplu ii ignori. Cu violurile nu stiu ce sa mai spun, poate ca si unele femeile sunt vinovate ca uneori apar cam dezbracate pe strada...
Uite ca de exemplu erau niste tigani intr-un tramvai, si o fata statea jos, si au inceput sa se ia de ea, cu toate ca mama ei era de fata.... si copila le-a spus ceva care nu le-a convenit. Si ghici ce au facut? Au luat-o la bataie in vazul lumii si cu maica-sa de fata si nimeni nu s-a bagat. De ce? Eu zic ca lumea e unita la rele... nu cred ca era vorba de frica, se mai gasea unul solid prin tramvai care sa potoleasca spiritele.
In cazul de fata o solutie ar fi ignorarea, orice ar zice cineva sa taci si sa inghiti. N-ai incotro. Lumea a ajuns un loc nesigur. Daca incurajezi violenta iar nu-i bine... ca pacatuiesti si tu.
Oricum Dumnezeu sa ne fereasca de dementi din astia, ca sunt pline drumurile de ei!
|