![]() |
[COLOR=darkred]Rostul celor care nu pot avea copii[/COLOR] este acela de a arata acelora care au copilasi ca nu au facut nimic pentru aceasta, ca nu ei au hotarat sa poata avea copii, acestia din urma fiind darul lui Dumnezeu.
[COLOR=darkred]Cei fara copii[/COLOR], dar care petrec in rugaciune, adesea nasc intr-un tarziu, ca mangaiere a lui Dumnezeu. Cunosc o sotie de preot care a nascut abia la 43 de ani, un copilas minunat si deplin sanatos intru toate. Este minunata randuiala lui Dumnezeu. |
Un om fara copiii m-a operat si am scapat de o suferinta trupeasca. O femeie fara prunci sta in fiecare zi de dimineata pana seara in biserica sa vanda cateva lumanari. Am vazut persoane necasatorite care donau sange si erau o zi pe saptamana voluntari. Si exemplele pot continua. Asa ca e bine sa ne uitam la noi, sa ne descoperim darurile si sa le inmultim.
|
Frumos ati spus costel si windorin.
Asa gandesc si eu. Cei fara copii sau necasatoriti pot face multe si ar trebui priviti mai bine si primiti printre cei cu copii, casatoriti, sa se bucure impreuna de comorile date de Dumnezeu. De multe ori sunt marginalizati. |
Citat:
[COLOR=darkred]Crestinul are dragoste[/COLOR], cu atat mai mult fata de cei incercati sau in greutati. |
Cei fara copii probabil platesc niste pacate ale lor din tinerete sau ale stramosilor lor. Omul trebuie sa creasca si sa se inmulteasca cum ne spun Scripturile. Cei ce "aleg" sa nu aiba copii nu fac o alegere constiinta chiar daca lor li se pare asa, sunt pacatosi sau poarta pacatul parintilor. Cred ca cei sterpi sunt insemnati de Dumnezeu, in mod rau adica.
|
Citat:
|
Citat:
Asa se spune ain Vechiul Testament, dar odata cu Hriostos nu se mai poate spune asa. Sunt de altfel si mari pacatosi care au avut copii. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:19:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.