Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce sa fac pentru a ma impaca cu iubita??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6680)

hatryan 16.07.2009 23:29:09

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 154089)
"La multi ani!" http://i613.photobucket.com/albums/t...irthday-19.gif
Pai,mesajul cum era..formal,afectuos?I-ai raspuns,ai mai vorbit cu ea de atunci?

a fost: la multi ani,sanatate si fericire si gandestete la binele tau si lasa tot in urma...

hatryan 16.07.2009 23:29:46

Citat:

În prealabil postat de hatryan (Post 154146)
a fost: la multi ani,sanatate si fericire si gandestete la binele tau si lasa tot in urma...

mercic pentru felicitare...! mia placut...:)

ory 16.07.2009 23:39:36

Cu intarziere, dar iti spun si eu ; " La multi ani ! " , hatryan...interesant nick.
Initial m-am gandit sa-ti doresc indeplinirea dorintei care te framanta acum cel mai tare, dar, stii, poate ca, daca aceasta se incapatineaza sa se intrupeze, poate ca, undeva este ceva mult mai bun si mai folositor pus deoparte pentru tine. Trebuie, si-ti doresc sa fii linistit , plin de sperante si fericit cu sanatatea, cu tineretea...apoi celelalte "accesorii" se vor atasa cu siguranta.

hatryan 17.07.2009 00:01:03

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 154152)
Cu intarziere, dar iti spun si eu ; " La multi ani ! " , hatryan...interesant nick.
Initial m-am gandit sa-ti doresc indeplinirea dorintei care te framanta acum cel mai tare, dar, stii, poate ca, daca aceasta se incapatineaza sa se intrupeze, poate ca, undeva este ceva mult mai bun si mai folositor pus deoparte pentru tine. Trebuie, si-ti doresc sa fii linistit , plin de sperante si fericit cu sanatatea, cu tineretea...apoi celelalte "accesorii" se vor atasa cu siguranta.

multumesc!!! frumos ai scris... clinteste orice inima...

cristinamaria 18.07.2009 13:28:23

Hatryan imi pare rau ca suferi. Eu zic ca daca fata ti-a trimis un mesaj de ziua ta inseamna ca se gandeste la tine si are sens sa speri. Eu nu cred ca, indiferent cum ai gresit, nu te poate ierta. Mai cere-ti iertare de vreo cateva ori, cred ca pana la urma va vedea cat o iubesti.

Sa stii insa ca, uneori propriile dorinte ne orbesc. Daca tu-ti doresti atat de mult sa fii cu ea (daca e asa nu inteleg de ce ai plecat din tara, poate ca ea vrea sa simta ca e pe primul plan in viata ta, inaintea castigului material sau a carierei, si atunci poate ar trebui sa faci cumva sa ii arati asta, sa faci rost de finante si sa vii inapoi - daca ea te va respinge ai pierdut doar niste bani, gandeste-te insa ce ai putea pierde daca nu ai face asta, daca ea nu te va respinge i-ai putea pierde dragostea si sa regreti toata viata; macar daca vii in tara nu vei regreta ca ai incercat inca o data sa o faci sa te ierte), e posibil sa nu vezi multe alte lucruri (nu stiu daca ea te iubeste atat de mult sau te va face sa suferi si mai mult daca veti fi impreuna, nu stiu daca va doriti amandoi aceleasi lucruri in viata etc.). Uneori, prin neindeplinirea dorintelor noastre celor mai arzatoare, Dumnezeu ne face un mare bine, pe care initial il vedem doar ca suferinta, dar mai tarziu, daca suntem norocosi, intelegem de la ce catastrofa ne-a salvat prin neindeplinirea acestor dorinte (propria experienta). Dumnezeu ne iubeste mult mai mult decat ne iubim noi pe noi insine si trebuie sa avem incredere deplina in el ca stie ce e mai bine pentru noi chiar si atunci cand noi suntem de alta parere. Roaga-te!

hatryan 20.07.2009 12:18:51

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 154506)
Hatryan imi pare rau ca suferi. Eu zic ca daca fata ti-a trimis un mesaj de ziua ta inseamna ca se gandeste la tine si are sens sa speri. Eu nu cred ca, indiferent cum ai gresit, nu te poate ierta. Mai cere-ti iertare de vreo cateva ori, cred ca pana la urma va vedea cat o iubesti.

Sa stii insa ca, uneori propriile dorinte ne orbesc. Daca tu-ti doresti atat de mult sa fii cu ea (daca e asa nu inteleg de ce ai plecat din tara, poate ca ea vrea sa simta ca e pe primul plan in viata ta, inaintea castigului material sau a carierei, si atunci poate ar trebui sa faci cumva sa ii arati asta, sa faci rost de finante si sa vii inapoi - daca ea te va respinge ai pierdut doar niste bani, gandeste-te insa ce ai putea pierde daca nu ai face asta, daca ea nu te va respinge i-ai putea pierde dragostea si sa regreti toata viata; macar daca vii in tara nu vei regreta ca ai incercat inca o data sa o faci sa te ierte), e posibil sa nu vezi multe alte lucruri (nu stiu daca ea te iubeste atat de mult sau te va face sa suferi si mai mult daca veti fi impreuna, nu stiu daca va doriti amandoi aceleasi lucruri in viata etc.). Uneori, prin neindeplinirea dorintelor noastre celor mai arzatoare, Dumnezeu ne face un mare bine, pe care initial il vedem doar ca suferinta, dar mai tarziu, daca suntem norocosi, intelegem de la ce catastrofa ne-a salvat prin neindeplinirea acestor dorinte (propria experienta). Dumnezeu ne iubeste mult mai mult decat ne iubim noi pe noi insine si trebuie sa avem incredere deplina in el ca stie ce e mai bine pentru noi chiar si atunci cand noi suntem de alta parere. Roaga-te!

Ok,mam gandit si la ce ai scris tu... dar mai e ceva! daca plec de aici,nu ma mai pot intoarce unde sunt acum,pierd tot,casa,munca,masina... ce ma fac acolo daca ea nu ma mai vrea asa cum zice acum... am si eu totusi nevoie de o siguranta cat de mica,macar sa stiu ca mai e ceva acolo...
Si de gresit... ai dreptate,nu stiu daca am gresit atat de mult! Daia stau si ma gandesc la pasul pe care va urma sal fac,sa nu o dau mai rau in bara... sa nu fac alta greseala...
De rugat ma rog,si inca mult si din suflet... dar credema ca e mai rece pe zi ce trece,ii scriu numi raspunde,o sun si vb ca cu un amic... iese in fiecare seara la ditractii... toate astea ma dor enorm de mult... si chiar nu inteleg cum poate sa fie asa de cruda?!... e schimbata mult de tot...
Ce sai mai zic? Ce sai mai fac?... Nici nu ma ia nici nu ma lasa...

heaven 20.07.2009 12:38:27

Inteleg,ai dreptate...risti destul de mult.Dar,un concediu scurt nu iti poti lua?
Pe de alta parte,chiar si din mesajul ei,dar si din intreaga atitudine,pe mine ma determina sa cred ca nu e vreun joc,ci pur si simplu ti-a cam pus cruce,adica vrea sa isi vada de viata ei.
Probabil si tu ai fost crud cu ea cand ai ales sa pleci incalcandu-i dorinta,probabil a suferit destul de mult si acum nu o mai intereseaza.
Chiar nici nu stiu ce sa mai zic...daca te-a iubit cu adevarat,ar fi sanse sa se intoarca la tine daca lupti pentru ea.

hatryan 20.07.2009 13:40:25

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 154952)
Inteleg,ai dreptate...risti destul de mult.Dar,un concediu scurt nu iti poti lua?
Pe de alta parte,chiar si din mesajul ei,dar si din intreaga atitudine,pe mine ma determina sa cred ca nu e vreun joc,ci pur si simplu ti-a cam pus cruce,adica vrea sa isi vada de viata ei.
Probabil si tu ai fost crud cu ea cand ai ales sa pleci incalcandu-i dorinta,probabil a suferit destul de mult si acum nu o mai intereseaza.
Chiar nici nu stiu ce sa mai zic...daca te-a iubit cu adevarat,ar fi sanse sa se intoarca la tine daca lupti pentru ea.

concediu... nu am cum! abia am reinceput viata aici,muca si tot,daca iau concediu e definitiv... si credema ca nu cred ca merita sa risc atata,poate degaba... 1000€ cel putin tre sa cheltui pe drum,pe care aici ii fac destul de greu...,si plus ca pierd mai mult de atat...
si ... da ai dreptate... vrea sasi vada de viata ei,si crede ca asa imi face un bine...asa zice ea...
eu acum incerc sa nui mai dau un semn o perioada,macar asa sa vad daca mai exista totusi ceva...
eu acum stiu ca este ... dar vrea sa scoata prin a iesi si a se distra... si daca se inampla asta am sa renunt! nu are rost sa lupt pentru ceva care nu exista... dragoste cu forta nu se poate
ma chinui si mai sufar... poate o sa treca de tot sau o sa fie ceva... am vb mai devreme ca chiar daca e gresit cei ceri Lui Dumnezeu,El iti da... eh... se vede ca eu ma rog dar situatia se inrautateste

cristinamaria 21.07.2009 01:12:10

Hatyran gresesti. Iubirea se bazeaza pe sacrificiu. Daca o iubesti, poate ar fi binesa iei in calcul sacrificiul. tot ce sacrifici e o situatie materiala. cred ca esti tanar, oportunitati de realizare si castig material vei mai avea, dar daca o iubesti cu adevarat pe fata asta merita sa faci acest sacrificiu. daca ai avea o siguranta, atunci nu ar mai fi sacrificiu. gandeste-te doar ca daca nu il faci, e posibil sa regreti toata viata. nu te gandi ca nu te vrea, ca nu stii. Nu e cazul sa-ti dai singur dreptate - uite nu ma duc la ea ca precis nu ma vrea si atunci ce sens mai are sa ma agit!
Nu e vorba de dragoste cu forta, dar daca nu o pui pe primul plan de ce te-ar iubi? Daca cariera si munca ta sunt mai importante decat eade ce te-ar primi inapoi? daca vrei sa fie cu tine,du-te la ea si spune-i asta, daca nu te agiti nici n-o sa te alegi cu nimic. Agita-te! Textul asta ca acum o las putin si nu-i mai dau nici un semn sa vad daca ma iubeste nu tine. Du-te la ea, confrunt-o, spune-i ca o iubesti, ia-o de nevasta, faceti 100 de copii, si toate astea maine! Nu mai sta sa te gandesti. Cum ai putea trai o viata intreaga stiind ca poate ai ratat marea iubire a vietii tale??

heaven 21.07.2009 07:03:19

Si daca era marea iubire a vietii lui,mai pleca visand la alta femeie?
Stii,ca de multe ori tindem sa credem ca iubim pe cineva,dupa ce il pierdem,dar aceea nu e dragoste cu adevarat,e doar acel sentiment cumplit ca am pierdut pe cineva si brusc incepem sa idealizam persoana,aproape sa credem ca o iubim si nu mai putem trai fara ea,dar,eu cred ca daca ar reveni langa ea acum,pe masura ce ar trece timpul s-ar intoarce la acelasi fel de a fi.
Nu stiu,Hatryan,poate ai sa ma contrazici,insa eu nu percep ceea ce este intre voi doi ca pe o dragoste matura,profunda,ci,mai curand,ca pe un episod adolescentin,o lectie de viata din care,daca ai intelepciunea sa inveti,iti va folosi pentru viitor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:12:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.