![]() |
Citat:
|
Pe langa 1-4,ma simt mai aproape de casa,de romani si unde mai bine ca aici?
|
Eu tot din greseala am nimerit acest forum... dar intr-un moment destul de delicat pentru mine. Asa ca am cerut un sfat si apoi am ramas cu voi incercand sa raspund atunci cand stiu si pot ajuta. Deci 1, 3 si 4!
|
raspuns=3
imi place sa vb cu oamenii care impartasesc aceleasi idei.urasc certurile ca la usa cortului ascunse sub perdeaua de crestin.sfaturi ma sfiiesc sa dau ca imi lipseste experienta. raspunsuri ptr problemele mele gasesc cu prisosinta la duhovnic. dar imi plac oamenii. or pe acest forum am intalnit oameni minunati, pacat ca unii dintre ei pleaca vazand rautatea" crestineasca" |
1. Da
2. Da 3. Nu (comunicarea nu e punctul meu forte) 4. Nu (am cunostinte minime in domeniu) 5. Nu |
Citat:
|
Citat:
|
Intru pe acest site foarte folositor de altfel :
a) Din vanitatea si mandria de a scrie , in loc sa am smerenia de a citi b) Pentru ca vreau sa inteleg ceea ce nu sunt in stare sa cred c) Pentru ca am impresia ca ,comunic cu oameni virtuali,in loc sa vorbesc cu sotia d) Pentru a ajuta pe cei care sunt la fel de rataciti ca mine |
Citat:
|
Am unele nelamuriri legate de obiceiuri si datini religioase si vreau sa fac parte dintr-o familie mare si unita
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:17:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.