![]() |
Cazul Mazare a fost prezentat si comentat negativ de toate statiile de televiziune din Europa.
au spu, ca cetateanul unei tari din UE nu are voie sa-si permita asemenea iesiri. Intrebarea este de ce s-a expus in acest fel. Si raspunsul este ca pentru un motiv mai important pentru Mazare, decat reclama negativa pe care si-a facut-o. Poate a vrut sa demostreze ceva sau i s-a impus... |
Mazare
In Franta s-a comentat astazi din nou aceasta scena si s-a asociat imaginea cu un comentariu legat de al doilea razboi mondial cand Romania a fost de partea Germaniei, iar apoi, constaransa de alte imprejurari, a trecut de partea aliatilor. Intrebarea in jurul careia s-a pedalat a fost "Este Romania inca filonazista?" Generalul Ion Antonescu a fost personajul principal al discutiei.
|
Teribilism de prost gust.
|
Citat:
|
Citat:
|
In masonerie se primesc acum tot felul de tineri ambitiosi, nu numai evrei.
Eu doar am presupus; nu am nici o certitudine in privinta legaturii cu masoneria. Dar parca nu imi vine sa cred, ca ar fi o incercare de reinfiintare a legionarismului. Asta ar presupune in primul rand credinta; ori personajul in cauza e f mercantil. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:57:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.