Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   SEMNELE TIMPULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=676)

Laurentiu 19.11.2006 18:40:46

Ma refeream la microcipurile care le vor impune oamenilor cu semnul 666 "semnul fiarei" pe mana dreapta sau pe frunte

sovidiu 19.11.2006 19:31:05

poi domnule nu stiu daca nu au si fost de cateva ori in istorie oameni ce au insemnat pe altzi oameni cu astfel de semne ori au indemnat sa se autoinsemne, cred ca au fost si vor mai fi... si va dura si va dura... pana nu ne invatzam minte

maria55 19.11.2006 20:29:29

sovidiu,
ce vrei sa spui cu singe plin cu "naniti"si mici robotei ,poate vrei sa ne explici.
Si fiindca tot veni vorba ,poate fi ceva intr-o sticla de vin pe care n-am comandat-o ci mi-a fost trimisa ca virgula "cadou".

Negroponte 19.11.2006 21:24:02

Cred ca trebuie sa luam in serios profetiile Sfintilor Parinti si mai ales a Bibliei cu privire la semnele sfarsitului lumii.

jeniffer 20.11.2006 14:22:45

Mai bine natura, ea a dat nastere celulei. Legile omului sint diferite din cauza religiilor diferite, cind se vor impaca despre caracterul metaforic ale scrierilor inspirate de geneza, va fi pace.

ancah 04.12.2006 09:36:36

Citat:

În prealabil postat de jeniffer
Mai bine natura, ea a dat nastere celulei. Legile omului sint diferite din cauza religiilor diferite, cind se vor impaca despre caracterul metaforic ale scrierilor inspirate de geneza, va fi pace.

Cu greu, dar am ajuns totusi la un numitor comun. Intr-adevar vor veni vremuri cand se va zice : Pace, pace. E vremea Antichristului, cand asa cum zici, va dispare credinta de pe pamant, nu complet, dar in mare parte. Si atunci anumiti oameni nu se vor mai ruga si inchina lui Dumnezeu, ci satanei. Cei care vor crede in continuare, o vor face pe propria raspundere. Nu mai continui, ar mai fi inca multe de spus, dar iti rezerv tie placerea de a citi despre razboiul ce se va face sfintilor. Imagineaza-ti, ca cei care vor mai crede atunci in Dumnezeu, o vor face pe propria raspundere si cu riscul de a-si pierde viata. In sfarsit va triumfa ideea despre metafora, ... dar nu pentru multa vreme.Te las sa citesti singura din Apocalipsa.
Pe cei, care au citit Apocalipsa, ii rog sa nu-mi ia in nume de rau cele de mai sus...dar a trebuit sa ma debarasez de toti" zeii si zmeii"de pana acum...

jeniffer 04.12.2006 15:24:45

Basmele despre soare sint metaforice, la fel ca duhurile, cultul lui este inteles astazi. Zeii inchipuiti si faptele lor sint fictive, in relaitate numim altfel lucrurile.

ancah 04.12.2006 20:08:38

Citat:

În prealabil postat de jeniffer
Basmele despre soare sint metaforice, la fel ca duhurile, cultul lui este inteles astazi. Zeii inchipuiti si faptele lor sint fictive, in relaitate numim altfel lucrurile.

Astept cu nerabdare sa ajungi si in era noastra, in care Domnul Iisus Hristos joaca un rol esential. Fiind in anul 2006, inseamna ca au trecut 2006 ani de la nasterea lui Iisus Hristos, care avand ca Tata pe Dumnezeu Tatal, este pentru noi Dumnezeu Fiul. Daca iti lipseste cumva partea de crestinism din Istoria religiilor ( apropos, Mircea Eliade a scris ´"Istoria religiilor" ) sa iti facem niste trimiteri pe internet, caci am impresia ca bati pasul pe loc. Nu ai mai adus nimic nou si nu e cazul sa pierzi timpul cu repetari. Ai ajuns acum la cultul soarelui, foarte bine, dar esti inca departe de Lumina si Adevar, adica de crestinism. Chiar in curand, pe 25 Decembrie, serbam Craciunul, adica nasterea Domnului.
Daca privesti prin prisma cultului soarelui, toate acestea nu inseamna nimic. Dar pentru noi crestinii inseamna TOTUL. Te rugam sa tii cont si de punctul nostru de vedere, chiar daca tie nu-ti spune nimic. Please!!!
Iti urez un Craciun fericit!

ancah 04.12.2006 21:45:19

Citat:

În prealabil postat de Laurentiu
Cateii din Bucuresti vagabontii o sa poarte microcipurile despre care vorbea parintele Paisie Aghioritul din Muntele Athos nu mai este mult pana la introducerea acestor microcipuri si pe oameni

Cateii nu se pot opune, dar oamenii pot opta pentru refuzul acestor microcipuri, cu efectele de rigoare.
Credeti ca trebuie sa fie neaparat microcipuri, sau e de ajuns ca omul sa se tatueze, pentru a-si arata apartenenta?

mioara 04.12.2006 21:59:05

Citat:

În prealabil postat de ancah
Citat:

În prealabil postat de Laurentiu
Cateii din Bucuresti vagabontii o sa poarte microcipurile despre care vorbea parintele Paisie Aghioritul din Muntele Athos nu mai este mult pana la introducerea acestor microcipuri si pe oameni

Cateii nu se pot opune, dar oamenii pot opta pentru refuzul acestor microcipuri, cu efectele de rigoare.
Credeti ca trebuie sa fie neaparat microcipuri, sau e de ajuns ca omul sa se tatueze, pentru a-si arata apartenenta?

Pai primul pas va fi facut prin introducerea noului buletin de identitate care va inlocui pasaportul. Deci, intai codul de bare cu care ne-am obisnuit deja si despre care au scris si monahii de pe Athos si oamenii de stiinta. Acesta este primul "cadou" al unei Europe care oricum nu mai are treaba cu Dumnezeu si in care suntem atat de dornici sa ne integram.
La cat e de mare dorinta de imbogatire a multor romani, cred ca aveau succes si cu varianta cu cip din prima incercare, fara prea multe comentarii.
Ancah, ai perfecta dreptate in legatura cu tatuajele. Absolut nimic nu ni se mai pare deplasat, deoarece totul se rezuma la "libertatea" omului atat de prost inteleasa de multe ori.Ce daca vor avea si un cip pe langa atatea tatuaje, li se va parea ca sunt "cool".
Doamne apara si pazeste pe toata lumea!

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:12:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.