![]() |
Citat:
Ceea ce-ti spun este parerea mea sincera fara vreun gind ascuns de ridiculizare ! Sa fi binecuvintata ! |
Citat:
Sa fi binecuvintat si bunul D.zeu sa te intareasca in buna vietuire ! |
Omenia nu-i o haina pe care trebuie sa o imbraci doar in anumite situatii. Trebuie sa o porti neincetat. E adevarat ca sunt situatii in care ti se pare ca-i prea "cald" afara si trebuie data jos. Prefer sa "transpir" dar sa raman om de omenie.
|
Citat:
Costele... costele... esti sagalnic ! dar folositor ! Fara mustrari sincere...ne-am mai rataci ! Pace si bucurie ! |
Citat:
|
tamponari in trafic
va multumesc ca m-ati facut sa zambesc citindu-va... :) parca sunteti in trafic la volan si va "taiati fata" unii altora incercand care mai de care sa ajungeti mai repede la punctul terminus numit "bunul crestin"
sa-mi fie cu iertare, n-am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni si nici macar ironica nu sunt, chiar zambesc de aici din spatele monitorului privindu-va cu ochii mintii considerati-ma pietonul care asteapta rabdator la o trecere de pietoni nesemaforizata sa opreasca masinile sa ajunga si el pe partea celalata a drumului... si pentru ca in momentul in care va scriu e dimineata permiteti-mi sa va urez cu drag buna dimineata si sa aveti o zi frumoasa Domnul sa ne binecuvanteze! |
Nu mi se pare ca 'pacatele la volan' isi merita o categorie aparte. Daca ar fi asa atunci ar trebui deschise inca 1000 de fire de discutie, care vor vorbi despre numai cateva pacate; mania, rautatea, egoismul, lipsa de intelepciune, violenta verbala sau fizica...
Iar faptul ca esti la volan sau in parc sau acasa sau oriunde, nu schimba prea mult datele problemei. In alta ordine de idei si putin in afara discutiei, cati dintre cei care au masini, mai ales in Bucuresti, chiar au nevoie de ele? Sa fie aceasta masina o necesitate? Sau este mai mult asa o obisnuinta 'barbateasca' ca atunci cand ajunge respectivul la o anumita varsta, sa isi ia masina? Eu cred ca majoritatea oamenilor ar putea foarte bine mai ales in capitala sa se descurce perfect fara masina, si ar face si economii mari. Plus ca ajungi de vreo 3 ori mai repede la destinatie cu metroul decat cu masina. Si sper sa nu para putin fortat, dar Iisus n-a venit cu cine stie ce super trasura model anul 0 in Ierusalim... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:46:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.