![]() |
Apuca-te de sport !
Incepe si fa sport, mai ales alergari de seara de trei ori pe saptamana ca esti baiat si nu se ia nimeni de tine aiurea. Sport, sport, sport ! Dupa care vii acasa, iti faci un dus fierbinte si citesti ceva sau in, fine, te rogi... De asemenea, e bine sa incepi sa realizezi ca nu trebuie sa fii cretinul companiilor software ci o fiinta umana care se desavarseste in uman. Eu eram innebunita dupa jocurile de strategie, da astea nu au sfarsit... Citeste, citeste, citeste, o sa descoperi o alta lume...
|
Citat:
|
Trebuie sa mai indepartez si eu lenea asta... ca prea o iau razna in fata laptopului. Cea mai buna varianta e sportul,miscarea. Nici nu stiti cat de mult conteaza! Deci ma reapuc de vechea mea pasiune :1:
|
Citat:
|
si pentru ca nu poti scapa de lene (stat in fata monitorului,etc etc),ce te-ai gandit ? sa mai scrii un pic pe forum,ca doar doar nu te-o vedea bunul dumnezeu cu batic pe cap. asta da schimbare a stilului de viata !
|
Citat:
Mă mai ajută și faptul că realizez cât de dăunător e calculatorul, e plin de radiații și mănâncă timp. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:40:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.