![]() |
Remediu
Epidemii ,scuze de greseala din postarea anterioara.Sa ne ne rugam la Duhul Sfant si vom avea tamaduire .Si daca e sa ne vaccinam ,ne vaccinam ca tot Duhul Sfant lucreaza .
|
Citat:
|
Parerea mea ,de femeie simpla de la tara
La o conferinta ,mari teologi au ajuns la concluzia comuna ca cea mai mare virtute a omului modern este DISCERNAMANTUL.Ori acum mai mult ca niciodata cand auzim de conspitatii ,epidemii,sfarsitul lumii ...cine ,,risipeste negura nestintei si a rautatii si ne povatuieste pe noi de tot adevarul,,?....Duhul Sfant, maica Duhul Sfant Duhul Sfant ne uneste pe noi cu Dumnezeu.Cum spunea Sfantul Ioan Gura de Aur ,,Daca n-ar fi Duhul Sfant noi credinciosii n-am putea chema pe Dumnezeu,,Cea mai de pret comoara pe care ne-a trimis-o Mantuitorul .Sarut urmele pasilor Tai ,Doamne.
|
Duh Sfant are doar un sfant. Vad ca se vorbeste cu prea mare usurinta de Duhul Sfant, dar ce facem noi ca sa Il capatam de la Bunul Dumnezeu? Suntem noi vrednici de a-L primi? Vai noua!
|
Citat:
|
Prietenul meu are cica viroza respiratorie :D Se simte foarte foarte rau...de abia mai vorbeste si respira greu...ii e foarte rau...Slava Domnului ca s-a ales doar cu viroza...Laudat fie Domnul!
Cine a zis ca rugaciunea nu ajuta, a mintit! E cel mai bun leac impotriva oricarei suferinte...trupesti sau sufletesti... Edit: o_tzaranca: si noi tot tarani suntem :D...locuim in Ilfov la 1 ora de Bucuresti :D E de n ori viata mai simpla si mai frumoasa la tara decat la oras... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:29:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.