![]() |
Citat:
|
Tocat, nu e nevoie sa crezi in Dumnezeu ca sa ajuti pe cineva. E adevarat ca atunci cand crezi in El, orice sarac iti este un frate, de vreme ce avem un Tata comun: Dumnezeu.
Sigur, Biserica ar trebui sa faca mai mult. Dar e mult mai comod si simplu sa spunem ca doar ea trebuie sa se ocupe de astfel de cazuri. Daca tu vei merge in vizita o data pe saptamana la azile, orfelinate, te rog sa ma crezi, in ochii mei tu faci un drum catre biserica. |
Daca banii ce merg spre biserici, trinitasuri si alte asemenea ar merge direct spre azilurile de batrini ar fi de ajuns.
Eu nu am pretentia ca toti imi sinteti frati. |
Bine, hai macar sa incercam sa facem ceva, poate chiar sa ne organizam intre noi, si sper ca o sa ni se alature si altii.
Cine nu poate contribui material, poate ajuta altfel, fie din timpul lui, fie prin servicii - de exemplu, o sora medicala, un medic, nu stiu, ne gandim... Sa le deschidem usa macar de Craciun, ce ziceti, frati crestini? |
Lasati bla bla-ul si faceti ceva :10:
|
Citat:
|
toti dorim o carte,prea scumpe ,prea rare sau poate pierdute! o oferta de carte normal crestina cu un cont unde putem depune tot ce valorificam?? intreb nu dau cu ..parul
|
carti aflate ,normal ,in biblioteca noastra!
|
Citat:
Poti sa dai si cu parul daca vrei, am capul tare... |
elizabeta
mai elizo...chiar am vorbit serios! postam titlul cartii facem o licitatie ca normal este pt o fapta buna si cel care castiga ,varsa banii intr un cont poate chiar cel direct al unui azil! la dat cu parul....ma refeream la propunere...Doamne fereste ..nu la tine!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:40:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.