![]() |
Citat:
P.S. Era sa uit de moguli...mogulii, spaima noastra a tuturor...insa ma intreb de ce mai exista, ca doar in cei 5 ani puteau sa nu fie moguli deloc!!! ;)) |
Citat:
Eu sunt unul dintre prostii care cred ca masonii se vor folosi de implantul cu cipuri si de [non]religia sincretista New Age in preajma Apocalipsei pentru a-i priva pe oameni de libertate si de dreapta credinta. In predestinare personala nu cred, insa la modul foarte general, pot sa cred ca Dumnezeu il lasa sau nu pe Basescu sa fie presedinte, permite sau nu razboaiele mondiale, revolutiile, ridicarea si caderea imperiilor, lasa sau nu comunistii pentru jumatate de secol sa guverneze un stat samd. Sunt sigur ca majoritatea electoratului a votat dupa ureche si in felul asta libertatea fiecaruia nu este incalcata daca 0,33 % ajung unde trebuie. Nu caut sa-mi dai tu sau altcineva dreptate in afirmatiile mele, ci imi expun pur si simplu parerea pe un forum. Fara sa-i clasific pe unii drept prosti sau incuiati "la modul general". |
Citat:
Cat despre numarul 6, semnifica intr-adevar suferinta daca citesti in NT: - femeia cu problema la "san" a suferit 12 ani; - femeia garbova s-a chinuit 18 ani; - Iisus a suferit crunt pentru omenire de la ceasul al saselea pana la ceasul al doisprezecelea, adica 6 ore in mod continuu; - numarul fiarei este 666, ceea ce inseamna 111x6 (dupa parerea mea si avand modelele de mai sus dezvaluite de Parintele Galeriu "ca este bine sa stiti si voi lucrurile acestea"), adica o suferinta extrema, care va pearea ca nu se va mai termina, cum nu a mai fost vreodata (este scris ca va fi asa si pentru cei care vor refuza pecetea, si pentru ceilalti dupa o vreme). PS: Basescu nu e un magician care ridica bagheta si Romania devine instantaneu o tara civilizata, fara coruptie, saracie si celelalte rele. |
Citat:
PD-L-ul are doar vreo 30% in parlament. Restul de 20% din voturi au fost de la partidele care il combat si de la omul normal. Cum explici ca si din coalitie au votat cu Base? Macar acum stim cine conduce Romania ; cu Geoana nu s-ar fi stiut niciodata cine era de fapt in spatele lui. Imi pare rau insa de el ca e om in varsta si acum toate i se sparg in cap, dar, de, atat a putut face si el, iar sefii lui ii stiau capacitatea. |
Intr-o zi sfanta "romanii" au ales un om fara Dumnezeu. Cei care nu l-au votat sunt etichetati ca fiind comunisti, moguli, balauri etc. si nicidecum romani. Iarta-ne Doamne caci iata, suntem surzi si orbi si cadem prada vicleniilor unui sarlatan.
|
Citat:
|
Citat:
"33. Ați auzit ce s-a zis celor de demult: "Să nu juri strâmb, ci să ții înaintea Domnului jurămintele tale". 34. Eu însă vă spun vouă: Să nu vă jurați nicidecum nici pe cer, fiindcă este tronul lui Dumnezeu, 35. Nici pe pământ, fiindcă este așternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcă este cetate a marelui Împărat, 36. Nici pe capul tău să nu te juri, fiindcă nu poți să faci un fir de păr alb sau negru. 37. Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este." Halal crestin ortodox am ratat. |
Citat:
|
Citat:
|
@Florin-Ionut: te rog sa observi ca asa cum ai scris in ultimul post adresat mie, "pot sa cred ca Dumnezeu il lasa sau nu pe Basescu sa fie presedinte, permite sau nu... " este in concordanta cu parerea mea. Tu... cu cine polemizezi? :4: Este exact ceea ce spuneam eu: Dumnezeu nu il alege, dar il lasa. Si privind exprimarea parerii pe forum, "fara sa ii clasific pe unii drept prosti sau incuiati "la modul general""... pai, nu chiar toti sunt toleranti si moderni si anticomunisti ca tine.
Citat:
- religiei si evlaviei candidatilor - cine ar fi mai bun si ajutator spre mantuirea populatiei dintre candidati - daca ar fi mai avantajos alegerea unuia "neutru", sa zic asa, ca sa nu zic ateist, pentru ca toti sunt grijulii cu afirmatii de gen; daca unul de gen probabil ar fi mai rational -etc Deci, ar trebui sa discutam despre presedinte in lumina ortodoxiei. A fost votat Basescu. Eu nu cred ca e crestin. Participarile la slujbe au fost jocuri politice. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:04:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.