![]() |
Citat:
|
si ploua cu bucurie si stropi
Fiecare cu crucea lui...insa trebuie sa recunosc ca pe langa stress sau alte cauze externe , chiar si diabetul are cauze "launtrice" din cauza carora se imbolnavesc oamenii...ma refer desigur la cauzele subtile ale bolii...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am trait si eu
Doane ajuta la tot forumul
cand eram maimic si chircand aveam 17 ani nu aveam rabdre saunu mergeam la biserica acum cu ajutorul lui dumnzeu sew poate si cu ajutorul unor crestini care mau ajutat in special t cre m iubito f mult si nsul meu adeva ca dac aveam de toate si nu cunosteam biserica si icoanele si rugaciunile si tot ce e dat de la dumnzeu era vi de mine nu mai aveam nadejde in necazuri si nu credeam pote ca mai exista o lta viata frumoasa si vesnica alaturi de sfinti si dumnezeu cand aud pe cineva ca e cu biserica si manastirile sunt f ferict doamne ajuta |
Doamne ajuta
ionut12 ionut12 is online now
Member Data înregistrării: 18.05.2010 Mesaje: 85 Smile Am trait si eu Doane ajuta la tot forumul cand eram maimic si chircand aveam 17 ani nu aveam rabdre saunu mergeam la biserica acum cu ajutorul lui dumnzeu sew poate si cu ajutorul unor crestini care mau ajutat in special t cre m iubito f mult si nsul meu adeva ca dac aveam de toate si nu cunosteam biserica si icoanele si rugaciunile si tot ce e dat de la dumnzeu era vi de mine nu mai aveam nadejde in necazuri si nu credeam pote ca mai exista o lta viata frumoasa si vesnica alaturi de sfinti si dumnezeu cand aud pe cineva ca e cu biserica si manastirile sunt f ferict doamne ajuta |
. . . . . .
Citat:
|
sufletul
Citat:
|
nu chiar...
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:31:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.