Zalmoxis_Nemuritorul |
06.03.2010 21:43:36 |
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 221081)
Prefer INTRUTOTUL varianta asta, sa ne CLARIFICE INSUSI DUMNEZEU CE SI CUM nu preotii, adica oamenii cu inchipuirile si fabulatiile lor.
Asa ca asteptam comunicari CLARE, nu abureli. Dupa clarificari o sa avem grija sa URMAM ceea ce VINE DE LA EL nu din fantezia noastra.
PREFER SA CRED DUPA CE VAD!!!...lasati textele astea adaugate
Toti oamenii trebuie sa fie precum Toma necredinciosul...de fapt asa si sunt insa nu recunosc din cauza MINCIUNII DE SINE!..si a "politicii"
|
Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu mereu, ar crede din frica, nu din dragoste.
Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu ar ajuta saracii din teama pedepsei eterne, nu de dragul lor.
Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu toti ar merge la Biserica precum robotii.
Daca oamenii l-ar vedea pe Dumnezeu nu am mai putea alege decat ceea ce vrea Dumnezeu. Nu ar mai exista liberul arbitru.
Zice-se prin unele interpretari ale Apocalipsei ca dupa ce va invinge pe Antihrist, Hristos va lega pe Satana vreme de mii de ani si va face pe Pamant o Imparatie a Pacii. Oamenii vor vedea, si totusi, cand Intunecimea sa va fi deslegat, pe multi va atrage de partea sa....
Multi vor atunci, "nu ne trebuie Dumnezeu, ne-am saturat de tiranie ! Vrem tigari, vrem droguri, ce atatea restrictii, vrem libertate, nu mai vrem sa fim sclavii nimanui !" Fraza din urma, sub forma asta sau sub forme mai elaborate e folosita frecvent in retorica grupurilor sataniste.
Pe Dumnezeu puteti sa il gasiti prin stiinta si ratiune. E drept, putina stiinta s-ar putea sa va impinga in ateism (cum se intampla de atatea si atatea ori), dar mai multa stiinta duce eventual la Deism.
|