Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Prigoana vremurilor (g)rele (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=877)

Laurentiu 09.11.2006 18:44:11

Citat:

În prealabil postat de silverstar
Ai gresit varsta, Laurentiu! La mintea pe care o ai era de asteptat! Fa o socoteala usoara, breeeee! L-am nasit pe Stefan cel Mare, breeeee!

In fine parerea ta..ce te doare pe tine daia nu mai poti

Laurentiu 09.11.2006 18:45:47

Imi spui si mie varsta daca nu te deranjez

silverstar 09.11.2006 18:49:20

Vad ca te obsedeaza aceasta cifra pe care ai repetat-o de nu stiu cate ori pana acum numai ca n-ai nimerit-o!!! Printr-o simpla adunare, 5+6=11. 11 e cifra fatidica. Ghici de ce?
Vezi ca foarte curand o sa te ia un taxi in brate. Te boteste si cat vei sta la scutece o sa ai timp sa te gandesti la pacatele pe care le-ai facut, breeeee! Sa-ti amintesti de la cine ti se trage, asta daca vei mai putea, breeeeee!

Laurentiu 09.11.2006 18:57:40

Citat:

Vad ca te obsedeaza aceasta cifra pe care ai repetat-o de nu stiu cate ori pana acum numai ca n-ai nimerit-o!!! Printr-o simpla adunare, 5+6=11. 11 e cifra fatidica. Ghici de ce?
Vezi ca foarte curand o sa te ia un taxi in brate. Te boteste si cat vei sta la scutece o sa ai timp sa te gandesti la pacatele pe care le-ai facut, breeeee! Sa-ti amintesti de la cine ti se trage, asta daca vei mai putea, breeeeee!

DA bre sa stii ca eu sunt oltean
Cu taxi nu merg acum ca nu am si ce tot i-ai facut la cifra aia de aia rasfirat-o in halul ala ce treaba are una cu alta te-am intrebat si eu cati ani am daca vrei spui daca vrei nu

Laurentiu 09.11.2006 19:05:40

Citat:

În prealabil postat de Laurentiu
Citat:

DA bre sa stii ca eu sunt oltean
Cu taxi nu merg acum ca nu am si ce tot i-ai facut la cifra aia de aia rasfirat-o in halul ala ce treaba are una cu alta te-am intrebat si eu cati ani am daca vrei spui daca vrei nu

cati ani ai scuze

mioara 10.11.2006 01:24:41

Citat:

Dar tie chiar nu ti-e rusine, silverstar? Ar putea sa-ti fie copil, ori la lucrul asta nu te-ai gandit?Cum adica "o sa-l boteasca un taxi si va sta in scutece, si sa se gandeasca de la cine i se va trage si asta daca va mai putea"? Mai femeie, tu esti diabolica!!!Asta e totusi "previziunea" personala cu care il tot ameninti? Ma rog la bunul Dumnezeu sa-l aiba in paza pe Laurentiu(ca de altfel pe toti cei "vizati" de tine,caci maine poate fi altul la rand) si pe tine sa te ierte ca poate nu ai stiut ce faci! Dar sa stii ca la asa ceva chiar nu ma asteptam! Sunt ingrozita ca s-a ajuns pana la asa ceva!Si nici macar nu-mi dau seama ce este, dar suna a blestem!Fereasca Dumnezeu pe toata lumea!

maria55 10.11.2006 10:41:19

Laurentiu ,
vezi ca pe 11 adica simbata este Sf.Mina ,asta a vrut sa zica .
Citeste diseara acatistul Sf .Mina ,si noi toti putem s-o facem caci unde este unitate si credinta acolo este Dumnezeu ,si unde este Dumnezeu nu e loc de alte puteri .
Ma bucur ca am intilnit suflete credincioase pe acest Forum , tot timpul se roaga cineva , daca nu eu , altii .Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti !
Doamne ajuta !

Negroponte 11.11.2006 22:13:20

Doamne apara, mantuieste si ne pazeste cu HARUL TAU. AMIN

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:11:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.