Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Lumea copiilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8820)

luminita- 15.03.2010 11:27:58

dumitru..depinde de educatie si de parintii fiecaruia,de anturaje,eu una de abia atunci am scapat de lumea fictiunii:D:D

Dumitru73 15.03.2010 11:58:56

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 223980)
Eu am crezut in Mos Craciun pana pe la varsta de 12 ani :9:

Si nu a fost frumos?

zoridezi 15.03.2010 12:08:24

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 223995)
Si nu a fost frumos?

Ba da... cum sa nu fie frumos? :)
Perioada copilariei e cea mai magica, mai ales atunci cand esti copil :)

Dumitru73 15.03.2010 12:17:13

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 223999)
Ba da... cum sa nu fie frumos? :)
Perioada copilariei e cea mai magica, mai ales atunci cand esti copil :)

Magica, intradevar.

coralina 15.03.2010 14:59:48

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 223977)
Iti multumesc ca ma ridiculizezi...

Imi pare rau daca asa ai perceput mesajul meu. Ideea era sa ridiculizez ideea expusa, nicidecum pe emitatorul ei.

zoridezi 15.03.2010 18:25:38

Citat:

În prealabil postat de coralina (Post 224075)
Imi pare rau daca asa ai perceput mesajul meu. Ideea era sa ridiculizez ideea expusa, nicidecum pe emitatorul ei.

Ce anume ti se pare ridicol? Nu stiai ca Columbia este personificarea Americii?
Dama aia nu e pusa numai asa de decor. Atat ea, cat si norul, cat si torta, simbolizeaza ceva.
Dar mi-e lene sa explic... si nici nu cred ca am cui :37:

AndruscaCIM 15.03.2010 19:30:48

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 224162)
Ce anume ti se pare ridicol? Nu stiai ca Columbia este personificarea Americii?
Dama aia nu e pusa numai asa de decor. Atat ea, cat si norul, cat si torta, simbolizeaza ceva.
Dar mi-e lene sa explic... si nici nu cred ca am cui :37:

Si inainte sa afli aceste lucruri si interpretari...chiar ti-a influentat viata cu ceva dama aia si norul?:1:

zoridezi 15.03.2010 19:46:08

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 224190)
Si inainte sa afli aceste lucruri si interpretari...chiar ti-a influentat viata cu ceva dama aia si norul?:1:

Nu inteleg sensul intrebarii... Cum adica daca mi-a influentat viata?

AndruscaCIM 15.03.2010 20:10:57

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 224196)
Nu inteleg sensul intrebarii... Cum adica daca mi-a influentat viata?

Pai din ceea ce spui( de fapt toti care cautati simboluri peste tot)...ar reiesi ca aceste simboluri ar trebui sa ne marcheze, sa ne influenteze viata in directia propusa de cei care au apelat la aceste simboluri, trimitandu-ne mesaje subliminale...si deci asa stand lucrurille, tu ai simtit ceva aparte cand ai vazut imaginea asta a 3 a oara, sau chiar de prima oara?:1:

Cred ca la mijloc e de fapt si perceptia oamenilor...si de asemenea pentru unii sa insemne ceva un simbol sau o imagine, in timp ce pentru unii absolut nimic...

zoridezi 15.03.2010 20:28:54

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 224201)
Pai din ceea ce spui( de fapt toti care cautati simboluri peste tot)...ar reiesi ca aceste simboluri ar trebui sa ne marcheze, sa ne influenteze viata in directia propusa de cei care au apelat la aceste simboluri, trimitandu-ne mesaje subliminale...si deci asa stand lucrurille, tu ai simtit ceva aparte cand ai vazut imaginea asta a 3 a oara, sau chiar de prima oara?:1:

Cred ca la mijloc e de fapt si perceptia oamenilor...si de asemenea pentru unii sa insemne ceva un simbol sau o imagine, in timp ce pentru unii absolut nimic...

Nu cred in efectul subliminalelor. Eu spuneam de mesajele incifrate in filme sau in unele companii de productie.
De influentat, da, pot zice ca m-a influentat. Sunt multe lucruri care par neinsemnate, dar care de fapt ascund o semnificatie profunda. Daca stii si putina mitologie, poti afla multe idei interesante.
Dar n-ajuta cu nimic la credinta, asta doar asa ca antrentament al mintii. :)

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:42:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.