![]() |
Citat:
a-Ti cere mai mult ! |
Citat:
Si la noi se fac rugaciuni pentru parintele?!:63: Parerea mea, daca moare Parintele suntem pierduti ca natie... Nimeni nu are curajul sa spuna lucrurilor pe nume cum face El! |
sa dea bunul dumnezeu si preasfanta fecioara multa sanatate parintelui iustin parvu ,si sa nu desparta de binecuvantarea de a mai fi printre noi.
|
Totusi.Nu am vazut nicaieri pe la stiri,pe site-uri ca scrie aceasta stire,veste.Oare de ce?Sa dea bunul Dumnezeu sa mai traiasca!
|
Citat:
|
Poate si asta e problema..
Dumnezeu sa-l ajute pe el si cei care depind de el.. Acum un an si 1/2 parea in putere, oare o fi adevarat? N-a aparut nimic oficial. |
Citat:
|
Citat:
Dreptate ai, frate. Eu cred ca Parintele Iustin este printre ultimii duhovnici si adevarati Parinti ai ortodoxiei (daca nu chiar ultimul!). Dumnezeu si Maicuta Preacurata sa-l aiba in paza |
"Saccsiv’s Weblog
Parintele JUSTIN ESTE IAR BOLNAV. Sa ne rugam pentru el Posted in Iustin Parvu, manastirea Petru Voda, monahul Filotheu by saccsiv on martie 31, 2010 Am primit pe e-mail: Doamne, ajută! Părintele Iustin s-a simțit foarte rău și a fost luat în seara aceasta cu salvarea și dus la spital la Cluj, pentru că ieri nu a mîncat nimic, iar medicamentele pe care le ia nu au voie să fie luate pe stomacul gol. Am o mare rugăminte la frățiile voastre: Știți aceasta de la mine, o spuneți mai departe, însă NU pe bloguri și forumuri. Părintele are nevoie de rugăciunile noastre și cred că dacă nu-l vom pîrî internetului rugăciunile noastre vor fi mai bine primite, întărindu-ne părtășia frățească întru Hristos, pe Care lumea nu poate să-L primească. Părerea mea este că și pentru necazurile din ultimele zile (despre unele s-a vorbit în ultimele zile pe internet) și-a luat acest canon. Cum va vrea Dumnezeu va fi, și dacă ne vom ruga cu umilință, îl vom avea din nou acasă, în mijlocul nostru, în următoarele zile. Mulțumesc, pentru Domnul. m. Filotheu" De ce fratilor sa nu se afle si mai ales sa nu se imprastie vestea pe forum-uri? Nu inteleg. Rugaciunile noastre nu sunt bune? Chiar daca suntem pacatosi si putin credinciosi, il pretuim si-l iubim mult pe Parintele... |
Sunt niste lucruri tulburi pe acolo, apropo si de modul gratios in care dl. Danion a dat-o cu oistea in gard, taman in Post, tarandu-l intr-un fel si pe parintele Iustin in povestea asta..
Nu stiu, dar din ce inteleg din mesajul respectiv care e destul de sucit (daca o fi si autentic) probabil parintele se simte vinovat pe undeva.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:18:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.