Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Parintele Iustin Parvu este in coma (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9022)

laraG 04.04.2010 17:55:57

Citat:

În prealabil postat de s1c2h3m4i5d6t7 (Post 231096)
Da,parintele Iustin este f.bolnav.Parintele de la biserica noastra i-a facut litii incontinuu si in vinerea asta mare i-a facut sf.maslu noaptea.El l-a ajutat f. mult pe parintele nostru care mergea aproape saptamanal la el dupa povete si ce-i zicea pr.IUSTIN,aceea ne zicea si noua in biserica.Multe materiale informationale ne aducea in fiecare duminica si ne zicea totul in legatura cu sfarsitul lumii.De altfel ultimele date ne-a zis sa ne rugam strasnic sa rezistam in ce va veni.De la el stiu ce va fi si va spun ca el de anul trecut ne-a zis ca nu mai are mult de trait.Eu va spun sincer,ca de moare o sa vedeti singuri ce om sfant am pierdut.Pt.cei care au tinut legatura cu pr.iustin le va fi mai usor in sensul ca vor sti ce au de facut ,dar pt cine nu e informat,va fi greu.Cunosc multe din profetiile lui ,dar unele nu pot sa le zic aici[le vb noi credinciosii din biserica noastra care am mers f.des la m-tirea Petru-Voda,caci sunt oameni care sunt impotriva lui,deja se vede,se stie cine si o sa se vada dupa moartea lui].MARE DUHOVNIC O SA PIERDEM,VETI VEDEA...

Imi pare tare rau de cele aflate.Dumnezeu sa-l ocroteasca pentru rugaciunile Maiciii Sale!Faca-se voia Ta Doamne, ca noi suntem nevrednici
a-Ti cere mai mult !

gabriela8 04.04.2010 18:04:50

Citat:

În prealabil postat de s1c2h3m4i5d6t7 (Post 231096)
Da,parintele Iustin este f.bolnav.Parintele de la biserica noastra i-a facut litii incontinuu si in vinerea asta mare i-a facut sf.maslu noaptea.El l-a ajutat f. mult pe parintele nostru care mergea aproape saptamanal la el dupa povete si ce-i zicea pr.IUSTIN,aceea ne zicea si noua in biserica.Multe materiale informationale ne aducea in fiecare duminica si ne zicea totul in legatura cu sfarsitul lumii.De altfel ultimele date ne-a zis sa ne rugam strasnic sa rezistam in ce va veni.De la el stiu ce va fi si va spun ca el de anul trecut ne-a zis ca nu mai are mult de trait.Eu va spun sincer,ca de moare o sa vedeti singuri ce om sfant am pierdut.Pt.cei care au tinut legatura cu pr.iustin le va fi mai usor in sensul ca vor sti ce au de facut ,dar pt cine nu e informat,va fi greu.Cunosc multe din profetiile lui ,dar unele nu pot sa le zic aici[le vb noi credinciosii din biserica noastra care am mers f.des la m-tirea Petru-Voda,caci sunt oameni care sunt impotriva lui,deja se vede,se stie cine si o sa se vada dupa moartea lui].MARE DUHOVNIC O SA PIERDEM,VETI VEDEA...

Si la noi se fac rugaciuni pentru parintele?!:63: Parerea mea, daca moare Parintele suntem pierduti ca natie... Nimeni nu are curajul sa spuna lucrurilor pe nume cum face El!

dana-v 04.04.2010 23:09:43

sa dea bunul dumnezeu si preasfanta fecioara multa sanatate parintelui iustin parvu ,si sa nu desparta de binecuvantarea de a mai fi printre noi.

tigerAvalo9 05.04.2010 22:13:35

Totusi.Nu am vazut nicaieri pe la stiri,pe site-uri ca scrie aceasta stire,veste.Oare de ce?Sa dea bunul Dumnezeu sa mai traiasca!

costel 05.04.2010 22:19:28

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 231101)
Si la noi se fac rugaciuni pentru parintele?!:63: Parerea mea, daca moare Parintele suntem pierduti ca natie... Nimeni nu are curajul sa spuna lucrurilor pe nume cum face El!

Sa nu dramatizam. Poporul nu se identifica cu o persoana. Mai sunt si alte glasuri vii in acest popor. Sa-i daruiasca Dumnezeu sanatate.

AlinB 05.04.2010 22:52:04

Poate si asta e problema..

Dumnezeu sa-l ajute pe el si cei care depind de el..

Acum un an si 1/2 parea in putere, oare o fi adevarat? N-a aparut nimic oficial.

CRIS2010 05.04.2010 23:10:35

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 231359)
Sa nu dramatizam. Poporul nu se identifica cu o persoana. Mai sunt si alte glasuri vii in acest popor. Sa-i daruiasca Dumnezeu sanatate.

Nu se dramatizeaza , este o realitate imputinarea marilor Duhovnici si inmultirea profesorilor de duzina de pe la scolile noastre din cartier !

lacrimi 05.04.2010 23:27:11

Citat:

În prealabil postat de CRIS2010 (Post 231389)
Nu se dramatizeaza , este o realitate imputinarea marilor Duhovnici si inmultirea profesorilor de duzina de pe la scolile noastre din cartier !

Dreptate ai, frate. Eu cred ca Parintele Iustin este printre ultimii duhovnici si adevarati Parinti ai ortodoxiei (daca nu chiar ultimul!). Dumnezeu si Maicuta Preacurata sa-l aiba in paza

lacrimi 05.04.2010 23:31:48

"Saccsiv’s Weblog
Parintele JUSTIN ESTE IAR BOLNAV. Sa ne rugam pentru el
Posted in Iustin Parvu, manastirea Petru Voda, monahul Filotheu by saccsiv on martie 31, 2010

Am primit pe e-mail:

Doamne, ajută!

Părintele Iustin s-a simțit foarte rău și a fost luat în seara aceasta cu salvarea și dus la spital la Cluj, pentru că ieri nu a mîncat nimic, iar medicamentele pe care le ia nu au voie să fie luate pe stomacul gol.

Am o mare rugăminte la frățiile voastre: Știți aceasta de la mine, o spuneți mai departe, însă NU pe bloguri și forumuri.

Părintele are nevoie de rugăciunile noastre și cred că dacă nu-l vom pîrî internetului rugăciunile noastre vor fi mai bine primite, întărindu-ne părtășia frățească întru Hristos, pe Care lumea nu poate să-L primească.

Părerea mea este că și pentru necazurile din ultimele zile (despre unele s-a vorbit în ultimele zile pe internet) și-a luat acest canon.

Cum va vrea Dumnezeu va fi, și dacă ne vom ruga cu umilință, îl vom avea din nou acasă, în mijlocul nostru, în următoarele zile.

Mulțumesc, pentru Domnul.

m. Filotheu"

De ce fratilor sa nu se afle si mai ales sa nu se imprastie vestea pe forum-uri? Nu inteleg. Rugaciunile noastre nu sunt bune? Chiar daca suntem pacatosi si putin credinciosi, il pretuim si-l iubim mult pe Parintele...

AlinB 06.04.2010 01:23:41

Sunt niste lucruri tulburi pe acolo, apropo si de modul gratios in care dl. Danion a dat-o cu oistea in gard, taman in Post, tarandu-l intr-un fel si pe parintele Iustin in povestea asta..

Nu stiu, dar din ce inteleg din mesajul respectiv care e destul de sucit (daca o fi si autentic) probabil parintele se simte vinovat pe undeva..

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:18:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.