Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   V-ati lepadat de satana ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9400)

adrian010155 11.05.2010 18:49:46

Citat:

În prealabil postat de Gigi Yusuf (Post 246662)
Eu cand eram mic(cam 9 ani) a trebuit sa fiu exorcizat de un popa de la mine din sat.Nu-mi aduc aminte de prea multe lucruri legate de perioada respectiva,dar mama imi spunea ca faceam destul de urat:cantam in limbi dracesti,ma dadeam cu fundul de pamant si ma zbateam precum o molusca turmentata,eram mai tot timpul nervos si neatent la lumea din jur,eram violent si ma luam tot timpul la bataie cu ceilalti copii.Dupa ce m-a tarat mama vreo 3 luni prin mai multe spitale de psihiatrie,tata s-a decis in cele din urma sa cheme un popa care sa se ocupe si de latura spirituala a lucrurilor.3 zile am stat legat de pat,incuiat in camera cu Parintele Andrei(Dumnezeu sa-l odihneasca),dupa care,brusc,dracul ce pusese stapanire pe mine a iesit si m-a lasat in pace.
Deci da,pot sa spun cu mana pe inima ca m-am lepadat de Satana!
Doamne ajuta!

Este un lucru minunat, dar ai grija, diavolul este ca raceala, daca ai scapat de ea trebuie sa te protejezi sa nu o contactezi din nou.

Gigi Yusuf 11.05.2010 19:05:52

Citat:

În prealabil postat de adrian010155 (Post 246680)
Este un lucru minunat, dar ai grija, diavolul este ca raceala, daca ai scapat de ea trebuie sa te protejezi sa nu o contactezi din nou.

Pai mi-am cateva masuri de protectie:
-merg de cinci ori pe saptamana la Biserica
-de fiecare data cand trec pe langa o Biserica imi fac cruce de cel putin 7 ori
-noaptea,inainte sa ma culc,imi spun rugaciunile si imi pun o cruce sub perna
-in fiecare camera a apartamentului mi-am pus icoane(chiar si in baie)
-tin toate posturile+miercurea si vinerea
-desi am 42 de ani si sunt necasatorit,nu am intretinut niciodata relatii sexuale.Inca mai astept sa intalnesc acea persoana speciala,harazita de catre Dumnezeu.
-fac pomeni saptamanale si dau bani la cersetori
-cand am de-a face cu un ateu sau un om de alta credinta,imi fac cruce cu limba si spun Tatal Nostru in gand.
Eu zic ca Dumnezeu e destul de multumit de mine si nu-i va mai permite Satanei sa puna stapanire pe trupul meu.

Rodica50 11.05.2010 20:35:21

O vorba memorabila a Parintelui Teofil Paraian- Eu cred ca Dumnezeu n-o facut Raiul sa se uite la el...ne mai trebuie vointa si dorinta de a nu gresi...

Samy02 11.05.2010 22:24:50

Singura data cand poti spune "ma lepad de satana "...este atunci cand botezi un copil .......in rest e foarte greu ....il ai acolo pe umarul stang ...parca....si scrie cat e ziulica de lunga ce faci ....nu-i scapa nimic.....toate relele le contabilizeaza......eficient.....

Doriana 11.05.2010 22:26:08

Citat:

În prealabil postat de Samy02 (Post 246766)
Singura data cand poti spune "ma lepad de satana "...este atunci cand botezi un copil .......in rest e foarte greu ....il ai acolo pe umarul stang ...parca....si scrie cat e ziulica de lunga ce faci ....nu-i scapa nimic.....toate relele le contabilizeaza......eficient.....

Si de ce ti se pare ca e mai usor cand botezi un copil? :1:

Samy02 12.05.2010 15:10:56

E foarte usor in ziua de azi sa te joci (scrii) cu cuvintele….in Sf Biserica cu binecuvantarea preotului putem spune” ma lepad de satana”……daca incerci si in alt context s-ar putea sa primesti mai mult decat poti duce.

Miha-anca 12.05.2010 15:16:35

Citat:

În prealabil postat de Samy02 (Post 247081)
E foarte usor in ziua de azi sa te joci (scrii) cu cuvintele….in Sf Biserica cu binecuvantarea preotului putem spune” ma lepad de satana”……daca incerci si in alt context s-ar putea sa primesti mai mult decat poti duce.

Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, daca suntem credinciosi. Daca nu suntem, atunci, da. Oricum, drumul spre despatimire este f greu si plin de incercari, dar cu toate greutatile, se merita. Si ai ocazia si sa simti ajutorul pe care ni-L da Dumnezeu; iar din cand in cand ne mai da si scurte pauze, in care sa ne revenim. Sa nu ne speriem, deci.

tigerAvalo9 15.05.2010 01:51:08

De lepadat cu adevarat s-au lepadat doar Sfintii,noi doar incercam sa ne lepadam si sa il alungam,uneori reusim,alteori nu,dar trebuie mereu SA LUPTAM!

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:59:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.