Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9437)

dana-v 15.05.2010 19:55:29

dana si nicolae.doamne ajuta

AthosT 16.05.2010 06:22:55

Deci până acum cam așa ar arăta lista:

Petrica
Sebastian
Lenuta
Diana
Gabriel
Simona Mihaela
Gabriela
Georgeta
Mariana
Maricica
Izabela
Andreea
Rodica
Andrei
Dorina
Cristina
Cristian
Dana
Nicolae

glykys 16.05.2010 13:56:12

Va rog sa va rugati si pentru Siluan, un copil de trei luni al unui preot. Medicii nu ii mai dau nicio sansa. :63:

floare albastra 17.05.2010 08:19:45

Doamne ajuta!
Cristina Mihaela.

floare albastra 17.05.2010 08:22:16

Citat:

În prealabil postat de AthosT (Post 248768)
Deci până acum cam așa ar arăta lista:

Petrica
Sebastian
Lenuta
Diana
Gabriel
Simona Mihaela
Gabriela
Georgeta
Mariana
Maricica
Izabela
Andreea
Rodica
Andrei
Dorina
Cristina
Cristian
Dana
Nicolae
Cristina Mihaela

Doamne ajuta!

4ndreea 17.05.2010 21:40:59

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 248260)
Ideea e buna, dar nociva. Asa mai gasim o scuza sa nu mai trecem pe la biserica. O sa ajungem sa tinem sf. Liturghie on-line, ca si-asa avem destui preoti pe-aici. De clopotar nu aveti nevoie, ca la tocat se pricepe toata lumea...

Nu cred ca ironia isi are rostul aici. Nu a dat de inteles nimeni ca daca ne trecem numele aici nu vom mai da pe la Biserica. Nu cred ca asta era ideea.

Nu stiam ca se trec doar 10 nume intr-un pomelnic. Eu de obicei trec mai mult de atat si nu mi-a zis nimeni nimic niciodata.
Oricum, pentru cei care nu trec mai multe nume pe pomelnic, sugerez sa treaca macar o parte din numele aici prima oara, apoi la al doilea pomelnic - alta parte si tot asa, toate pe rand. E mai bine decat deloc, nu? Sau macar sa-i pomeneasca pe toti cei trecuti aici la rugaciunea personala.

Am dat deja un pomelnic cu cei ce si-au lasat aici numele. :)

Doamne ajuta!

Rodica50 17.05.2010 21:47:38

Asa procedez si eu, scriu mai multe pomelnice.

Mosh-Neagu 18.05.2010 13:48:13

Citat:

În prealabil postat de 4ndreea (Post 249552)
Nu cred ca ironia isi are rostul aici. Nu a dat de inteles nimeni ca daca ne trecem numele aici nu vom mai da pe la Biserica. Nu cred ca asta era ideea.

Nu stiam ca se trec doar 10 nume intr-un pomelnic. Eu de obicei trec mai mult de atat si nu mi-a zis nimeni nimic niciodata.
Oricum, pentru cei care nu trec mai multe nume pe pomelnic, sugerez sa treaca macar o parte din numele aici prima oara, apoi la al doilea pomelnic - alta parte si tot asa, toate pe rand. E mai bine decat deloc, nu? Sau macar sa-i pomeneasca pe toti cei trecuti aici la rugaciunea personala.

Am dat deja un pomelnic cu cei ce si-au lasat aici numele. :)

Doamne ajuta!

Iertare.
Daca pomelnicul/pomelnicele, ajunge/ajung la biserica, este cu totul altceva. Totusi prezenta fizica a noastra (cand se poate) la sf liturghie, este cu mult mai importanta. Sa nu ne asteptam la mantuire prin corespondenta.
Iertare.

Langu 18.05.2010 20:18:43

Grozava ideie!

Mereu ma scol tarziu,m-a sunat fratele Ion si vrea si el pe lista.Doamne ajuta,toate cele bune!

LapetiteMoc 29.05.2010 12:17:39

Doamne ajuta!

Petrica
Sebastian
Lenuta
Diana
Gabriel
Simona Mihaela
Gabriela
Georgeta
Mariana
Maricica
Izabela
Andreea
Rodica
Andrei
Dorina
Cristina
Cristian
Dana
Nicolae
Cristina Mihaela
Ion

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:51:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.