![]() |
dana si nicolae.doamne ajuta
|
Deci până acum cam așa ar arăta lista:
Petrica Sebastian Lenuta Diana Gabriel Simona Mihaela Gabriela Georgeta Mariana Maricica Izabela Andreea Rodica Andrei Dorina Cristina Cristian Dana Nicolae |
Va rog sa va rugati si pentru Siluan, un copil de trei luni al unui preot. Medicii nu ii mai dau nicio sansa. :63:
|
Doamne ajuta!
Cristina Mihaela. |
Citat:
|
Citat:
Nu stiam ca se trec doar 10 nume intr-un pomelnic. Eu de obicei trec mai mult de atat si nu mi-a zis nimeni nimic niciodata. Oricum, pentru cei care nu trec mai multe nume pe pomelnic, sugerez sa treaca macar o parte din numele aici prima oara, apoi la al doilea pomelnic - alta parte si tot asa, toate pe rand. E mai bine decat deloc, nu? Sau macar sa-i pomeneasca pe toti cei trecuti aici la rugaciunea personala. Am dat deja un pomelnic cu cei ce si-au lasat aici numele. :) Doamne ajuta! |
Asa procedez si eu, scriu mai multe pomelnice.
|
Citat:
Daca pomelnicul/pomelnicele, ajunge/ajung la biserica, este cu totul altceva. Totusi prezenta fizica a noastra (cand se poate) la sf liturghie, este cu mult mai importanta. Sa nu ne asteptam la mantuire prin corespondenta. Iertare. |
Grozava ideie!
Mereu ma scol tarziu,m-a sunat fratele Ion si vrea si el pe lista.Doamne ajuta,toate cele bune!
|
Doamne ajuta!
Petrica
Sebastian Lenuta Diana Gabriel Simona Mihaela Gabriela Georgeta Mariana Maricica Izabela Andreea Rodica Andrei Dorina Cristina Cristian Dana Nicolae Cristina Mihaela Ion |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:51:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.