![]() |
Am invatat de mult ca Dumnezeu are o strasnica ironie. Azi am simtit-o. Inca o data. Pa, prietena mea. :2:
|
Am invatat ca viata este neasemuit de frumoasa- ca dar al Lui Dumnezeu si nu ma mai satur sa-I spun Domnului "Iti multumesc , Doamne, pentru toate!"Este atat de minunata viata!
|
Azi am invatat ca albul nu poate iesi in evidenta fara negru.
|
Azi am invatat ca nimic nu este posibil fara Domnul
|
In aceasta zi mareata- Pogorarea Duhului Sfant- am inteles ca exista sansa, ca intentia semenilor de a te trimite in iad- prin tot felul de nascociri- iti poate deschide poarta Raiului, vietuirea cu Sfintii in comuniune cu Dumnezeu, atunci cand esti statornic dragostei Lui , asa precum zice psalmistul..."Ce-mi va face mie omul?"Dar ma intreb "Ce se va intampla cu tortionarii?"
|
Azi mi-am adus aminte de radacini: Sfintii Parinti - radacinile ortodoxiei, exemplele lor de viata duhovniceasca, dar si de bunicii si parintii nostri, in care descoperi uneori o particica din tine.
Noi suntem ceea ce suntem datorita lor. |
Inca o data m-am convins astazi ca Mare este Dumnezeu si lucrarea Sfantului Duh in lume!
|
Azi am vazut ca poti sta mai mult de 10 min in genunchi,chiar daca iti dau lacrimile de durere.
Totul e sa nu te lasi,si sa iti indrepti mintea si sufletul catre rugaciunea care se rosteste. |
Sa cautam in fiecare clipa si vom descoperi dragostea Lui Dumnezeu prin semne minunate.
|
Astazi am invatat ca, de cate ori cautam sa fim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:16:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.