![]() |
Citat:
Multi, din curiozitate poate, prin anumite acte cu caracter magic, intra in legatura cu duhurile demonice, iar apoi nu mai pot scapa de ele, intrucat le-au dat drepturi asupra lor. E bine de stiut ca demonul nu-ti face niciun "serviciu" gratuit. |
Citat:
Inseamna ca ai citit din Doreen Virtue....Cat despre chestia cu penele albe , da-mi voie sa am rezerve .....Ea are un alt mod de abordare a legaturii noastre cu ingerii, in speta cu arhanghelii...Insa cred ca e potrivit sa te rezumi la rugaciunile cunoscute si consacrate din credinta noastra,si sa crezi ca rugandu-te ai si capatat ajutor si atunci vei avea rezultate nebanuite.....Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
ps. ca o glumitza : apoi isi mai pierd si porumbeii pene pe la ferestre...bine ca nu sunt ...ciori.. |
A,deci ea a vrut sa spuna ca ingerii i-au dat acele pene albe...ma gandeam ca am inteles eu aiurea.Ingerii sunt in primul rand fiinte de lumina,ma indoiesc ca au la propriu pene asa cum sunt ilustrati in desene.
|
Citat:
|
Citat:
Persoana care spunea ca a gasit sau primit penele albe,voia sa confirme spusele lui Doreen-conform careia ingerii iti trimit semne fizice a existentei lor : pene albe,nori cu nimburi stralucitoare,nori cu forme de pene sau de ingeri,muzica ingereasca/cereasca auzita din senin,lumini radiante,sentimentul ca aerul se misca(in incaperi inchise)... Din cate am citit,autoarea nu este decat o clarvazatoare/medium care trateaza subiectele spirituale din prisma new-age;astfel ea percepe prezenta ingerilor sau a persoanelor decedate totodata;de asemenea ea face si channeling cu Arhanghelii dar si cu persoane decedate... No comment! |
Citat:
Dar coarne sau trofee de draci, nu are? Posvestile sunt pt copii, oameni buni! Nu credeti toate prostiile! mergeti la Biserica , rugati-va , postiti , faceti acte de milostenie, si daca D-zeu va voi va da si voua ceva...daca nu pene de inger, cu siguranta sanatate! si sincer, intre una sau alta, as prefera sanatatea... |
Deci....precum scrisesem...multa imaginatie.....
|
Maculatura, hartie numai buna de reciclat...
Intrebare: "Cartea X o fi buna?" Raspuns Persoana_1: "Nu e asa buna, dar are cateva idei interesante. Merita citita." Raspuns Persoana_2: "Cartea are invataturi anapoda. Renunta." Raspuns Persoana_3: "Dar trebuie sa luam si din cartile eretice ceea ce este bun!" Raspunsul meu: Chiar vrei sa irosesti atata timp si energie pentru cateva idei (posibil) bune? Poti mult mai usor sa iei vietile sfintilor, omiliile lor si alte invataturi, care cel putin 99% (din punctul meu de vedere 100%) iti sunt de folos. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:07:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.