![]() |
Daca nu m-ar ajuta Dumnezeu, n-as avea nici macar capacitatea de a observa cand fac voia lui Dumnezeu si cand fac voia celui rau. Ma chinuiesc sa-mi vad la timp pacatele si nu e deloc usor. Uneori stiu ca fac ceva gresit, si totusi nu renunt in ideea ca voi marturisi la spovedanie... De fapt capacitatea de a-mi vedea la timp pacatele o consider cea mai importanta in vederea mantuirii.
|
Citat:
Ideea este ca doar cei cu adevarat desavarsiti duhovniceste primeste asemenea capacitati, si nu spre implinirea personala. Asadar, doar de un sfant ai putea spune ca are capacitati "supra"-naturale. Insa sfintii nu prea stiu sa stea pe internet. |
Citat:
|
Citat:
De exemplu,mie telepatia mi se pare o capacitate mai mult decat fireasca si chiar nu o consider ca fiind prea iesita din comun.Cu persoanele de care esti mai apropiat sufleteste sau cunoscute functioneaza cel mai bine,cel putin din ce am observat din propria experienta. |
o capacitate, cred! Inainte ca nenea "nastasa" sa-si afiseze falnic portretul am banuit ca poarta lant de aur, greu, de manelist. Confirmarea a venit fara sa astept prea mult.
(dupa felul in care "vorbeste" l-am identificat in acea categorie) |
Citat:
inca o intrebare: cum explici aceste senzatii? impulsuri ale creierului in legatura cu anumite idei despre o persoana? Adica ti-ai format o anumita idee deste o persoana sau situatie( din auzite sau din tangenta directa), iar datorita gandului pe care il investesti, corpul reactioneaza prin anumite senzatii ? |
Citat:
p.s. descarca poza da-i un zoom si te convingi...si dup'aia sa vezi, cum, ai dat iara cu muci'n geam. Ai curaj sa-ti afisezi portretu' in dreapta lu' paragrafu' ? A ? |
Citat:
Asta am vazut datorita capacitatilor mele [ca sa fiu on] |
Singura capacitate este de a-mi recunoaste , in sfarsit, micimea sufleteasca.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:58:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.