![]() |
Citat:
|
Cred ca cel mai frumos si bun mod de a ne purta fata de Dumnezeu este a avea iubire catre toti cei pe care, de'a lungul vietii, Domnul ii trimite langa noi. Cineva zicea cum ca la Judecata faptelor noastre, Domnul ne va intreba, pe noi, cei ce nu am iubim pe omul de langa noi: "De ce nu mi'ai dat voie sa il iubesc pe om prin tine ?!"
|
Citat:
|
Cred ca relatia noastra cu Dumnezeu depinde foarte de imaginea pe care o avem despre El. Atunci cand credem si marturisim un DUmnezeu iubitor a carui mila si dragoste invinge dreptatea pentru om care se pocaieste...cred ca luam cu totul alta perspectiva.
Durerea mea cea mai mare este faptul ca multi nu reusesc sa transmita celorlalti adevarata imagine a lui Dumnezeu! Desi....Evanghelia e plina de imagini autentice despre Dumnezeul Cel Bun, Iubitor, Care se jertfeste...Care cheama, mangaie, tamaduieste....si se inmoaie efectiv in fata oamenilor smeriti si care doresc sa se pocaisca...adica sa se schimbeeeee! |
Cu Dumnezeu comunicam prin post,impartasire deseori,rugaciuni,privegheri,paza simturilor.
Ca sa comunicam cu El,trebuie sa pazim poruncile,sa ne jertfim viata lui Hristos. Daca suntem caldicei,nu vom putea vorbi cu Dumnezeu. |
Are o vorba parintele Rafail Noica, tare adevarata:"Satelitul" Doamne - la dispozitia noastra 24 din 24 de ore.
Se cer de la noi un gand, un suspin si un singur cuvant, "Doamne" , si astfel se inalta catre Dumnezeu cea mai scurta, dar nu mai putin cuprinzatoare, rugaciune a noastra. |
Citat:
|
Citat:
|
Ei, bine, dar cand esti "boier", asa cum spunea Steindhart, si lasi de la tine la infinit si nu intrevezi nicio urma de bunavointa, ce faci?
|
QOTE=Rodica50;257567]Ei, bine, dar cand esti "boier", asa cum spunea Steindhart, si lasi de la tine la infinit si nu intrevezi nicio urma de bunavointa, ce faci?[/quote]
Faci la fel când te rogi cu dragoste și credință și când n-ai răspuns pe măsura așteptărilor tale ! Adică , continui să te rogi cu și mai multă dragoste și credință. Aici este "cheia succesului" , o cheie micuță priviriloir și căutărilor noastre, dar foarte mare și importantă în cele viitoare. . . ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:12:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.