Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Manastirea Sihastria trebuie resfintita? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9700)

voxdei55 10.06.2010 23:55:40

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 258209)
Cred că mănăstirea ar trebui cel puțin resfințită, dacă nu arsă și reconstruită, după ce papiștii au îndrăznit a face liturghia lor neagră și după ce arhiereticul patriarh a îndrăznit a mustra de neascultare un stareț ortodox. Iar dacă au mâncat acolo, farfuriile din care au mâncat trebuie îngropate, iar mesele să fie stropite cu agheasmă. În caz contrar, Spiritul Sfânt nu va mai sălășui acolo, după cum se vede deja și din atmosfera care se respiră acolo. Părerea mea.

Citesc si ma crucesc...oare e adevarat?Mai pot exista in mileniul 3 persoane atat de analfabete,..atat de rudimenrare..atat de ignorante si care totusi stiu sa foloseasca un calculator?!!!Biserica catolica e biserica sora si crestina a celei ortodoxe..cu sfintii sai,cu preoti de multe ori mai deschisi la minte decat ai nostri si care nu e cu nimic mai sfanta decat a noastra.Cred ca cel care spumega aici ,plin de "smerenie" (crede el)..trebuie sa-si faca urgent un control la psiholog,,si sa-i iasa din dovleac ca ..Spiritul Sfant se va apropia la un km de el...Auzi ce zice...liturghie neagra.Eu sant ortodox dar imi face o deosebita placere sa ascult..slujba neagra a lor,e mai plina de dragoste crestina si intelepciune.Amin.

Noesisaa 10.06.2010 23:57:49

Voxdei, de ironie nu ai auzit? :4:

lore86 10.06.2010 23:58:47

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 258293)
Citesc si ma crucesc...oare e adevarat?Mai pot exista in mileniul 3 persoane atat de analfabete,..atat de rudimenrare..atat de ignorante si care totusi stiu sa foloseasca un calculator?!!!Biserica catolica e biserica sora si crestina a celei ortodoxe..cu sfintii sai,cu preoti de multe ori mai deschisi la minte decat ai nostri si care nu e cu nimic mai sfanta decat a noastra.Cred ca cel care spumega aici ,plin de "smerenie" (crede el)..trebuie sa-si faca urgent un control la psiholog,,si sa-i iasa din dovleac ca ..Spiritul Sfant se va apropia la un km de el...Auzi ce zice...liturghie neagra.Eu sant ortodox dar imi face o deosebita placere sa ascult..slujba neagra a lor,e mai plina de dragoste crestina si intelepciune.Amin.

cred ca nu ai inteles tonul.
era un raspuns ironic la adresa initiatorului topicului.

idealist 11.06.2010 00:03:52

Din punctul meu de vedere Duhul Sfant nu se mai pogoara la Sihastria. Prietene trebuie sa stim sa folosim termenii alfel nu ne intelegem:
non analfabet diferit de ecumenist
non rudimentar diferit de ecumenist
non ignorant diferit de ecumenist
non ecumenist sunt eu.
Poate cand o va resfinti Miscarea pentru Reinviere Monahala.

Noesisaa 11.06.2010 00:06:56

Idealist, dar pe strada mergi? Ca si pe acolo merg catolici. Si apoi, tu vrei sa fii intr-un loc in care Sf Duh nu poate sa fie? Eu nu as vrea sa fiu. :D

podolski_2 11.06.2010 00:07:55

La intalnirile ecumenice se inchinau "Luminii".
Le erau rusine sa vb ca Hristos este Calea, Adevarul si Viata!
Aveau 10 diplome in teologie, si o inima asa mare ca au facut pace intre oameni si draci, si au hotarat ca paganii si crestinii slujesc aceluiari dumenezeu. Se rugau impreuna, era pace. Pace fara Hristos, de Hristos ce nevoie mai era daca era pace?

andreicozia 11.06.2010 00:11:11

Citat:

În prealabil postat de idealist (Post 258301)
Din punctul meu de vedere Duhul Sfant nu se mai pogoara la Sihastria. .

Saracile minastiri cit de sensibile sunt. Cum tuseste un catolic in curtea bisericii cum trebuie resfintita.
Vad ca spiritul puciosilor a inceput sa invadeze gindirea unora

podolski_2 11.06.2010 00:11:52

O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?

Papa e infailibil.
Papa a omorat oameni nevinovati.
Crimele acelea erau pacat sau nu?

Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.

lore86 11.06.2010 00:18:32

[quote=podolski_2;258306]O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?

Papa e infailibil.

Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.[/QUOTE

poate te ajuta asta...
http://www.youtube.com/watch?v=NMbEv...eature=related

andreicozia 11.06.2010 00:25:59

Citat:

În prealabil postat de podolski_2 (Post 258306)
O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?

Papa e infailibil.

Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.

Nu este asa de simplu. Uite ca exemplu Sf Ilie, a injunghiat fara mila sute de oameni, inrosind apele unui riu, iar el, sfintul era banuiesc plin de singe din cap pina-n picioare, si te intrebi de ce?...doar pentru SIMPLUL FAPT ca nu erau convertiti la credinta in Dumnezeul lui unic. Poate daca i-ar fi luat cu vorba, cum se face acum, foarte multi dintre ei s-ar fi convertit

Oare acestea sunt pacate sau nu...aici este o mare dilema!

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:36:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.