![]() |
Citat:
|
Nu se amuza credinciosii, vezi Giordano Bruno, pus pe rug ca indraznea sa spuna ca Pamantul e centrul Universului. Oamenii de stiinta insa, cand vad ignoranta credinciosilor, ii scolarizeaza, ii asculta la lectie si daca nu stiu le pun patru. Si uite asa credinciosii fara stiinta de carte folosesc si ei la ceva, lucreaza pamantul la manastire.
|
Citat:
"Zis-a cel nebun în inima sa: „Nu este Dumnezeu!” Ps 13:1 P.S. Nu prea pari amuzat. ;) |
Citat:
E exact ca si atunci cand un copil invata sa mearga.Ii dai drumul si te indepartezi un pic,pentru ca el sa vina dupa tine...si mai un pas,inca un pas...si a invatat copilasul sa mearga . |
Citat:
|
Tu trebuie sa treci mai intai pe la profesorul de limba romana. Apoi poti discuta si cu cel de biologie, chimie. Vezi ce-i gresit gramatical la propozitia ta, ca te trezesti cu un prof pe forum si iei patru.
|
Citat:
"Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide" "ca oricine cere, primeste; cel ce cauta, afla; si celui ce bate i se va deschide." Acuma ca oamenii au facut ce au facut, asta e alta poveste. |
Citat:
p.s. sper ca nu am mai gresit ceva in propozitia de mai sus, ori daca da, ce sa-i faci sunt un anagramat, asta-i-i. |
Vorbeam cum reactioneaza credinciosii, cand este atacata religia lor. Vezi tu e vorba de credionciosi asta-i subiectul nu credinta.
|
Citat:
Suntem si noi oameni ca toti ceilalti.Poate ar trebui sa fim mai buni,sa iesim in evidenta prin iubire reciproca,iertare.Dar cei care cred sunt exact ca si cei care nu cred,cu calitati si defecte ! Sa nu generalizam ca e pacat ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:02:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.