Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ati citit despre germanul care s-a insurat cu o pisica? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9874)

Don_Juan 24.06.2010 16:34:35

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 262351)
Creatia Tatalui Ceresc reprezinta pentru tine divertisment.

Absolut. Omul e superior tututor celorlalte vietuitoare.

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 262351)
Din experienta pe care o am,da-mi voie sa am indoieli ca oamenii sunt chiar atat de importanti pentru tine pe cat spui.

Inseamna ca iti trebuie mai multa experienta.

heaven 24.06.2010 16:55:04

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 262354)
Absolut. Omul e superior tututor celorlalte vietuitoare.

Inseamna ca iti trebuie mai multa experienta.

Asa sa fie,dragul meu...
Ma gandesc si ca din prea multa iubire de oameni folosesti anumite apelative si acuze la adresa unui seaman de-al tau.
Nu ti-am spus cu rautate,dar sincer ma intristeaza cand gasesc o astfel de gandire la cineva.
Paradoxal,la avatarul tau se afla tot un astfel de "obiect de divertisment",iar in citatul de la status la fel.:)

Don_Juan 24.06.2010 17:03:50

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 262364)
Asa sa fie,dragul meu...
Ma gandesc si ca din prea multa iubire de oameni folosesti anumite apelative si acuze la adresa unui seaman de-al tau.
Nu ti-am spus cu rautate,dar sincer ma intristeaza cand gasesc o astfel de gandire la cineva.
Paradoxal,la avatarul tau se afla tot un astfel de "obiect de divertisment",iar in citatul de la status la fel.:)

Am folosit astfel de apelative pentru ca pur si simplu mi-am pierdut rabdarea in urma aflarii unei succesiuni de astfel de stiri.
Nu ma intelege gresit, mie chiar imi plac animalele. Le consider cele mai bune medicamente impotriva stresului. Insa nu ma atasez de un singur individ al unei specii si daca imi moare potaia sau matza nu m-ar afecta cu nimic. Imi gasesc altceva si gata.

gabriela8 24.06.2010 21:17:49

Citat:

În prealabil postat de Panthera (Post 262127)

Voi ce ziceti?

Cand omul ajunge sa se asemene cu un animal, inseamna ca si-a uitat menirea:33:

blue_cat 25.06.2010 10:27:19

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 262328)
...Ce zoofil cretin! ...Oamenii mor de foame pe strazi, insa retardatii indoapa cu bunatati javrele si mieunatoarele.

oamenii ca tine imi amintesc ca de multe ori javrele si mieunatoarele merita sa fie iubite mai mult decat unii bipezi...

blue_cat 25.06.2010 10:28:04

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 262349)
Javrele si mieunatoarele sunt lasate doar pentru divertismentul nostru.

sunt convins ca mai mult de atat nu te duce capul

speranta 25.06.2010 10:51:33

Nui frumos sa ne jignim ptr niste animale,caci asa nu o sa termina niciodata cu rautatea...de multe ori asa ni se intampla sa scriem cum gandim, eu nu il vad pa don juan un om care nu iubeste animalele din exprimarea lui...a fost o forma de a se exprima fara rabdare...cititi tot ce a scris el ca sa vedeti ca nu e cu rautate,a spus destul clar omul ca nu are nimic cu animalele...ar fi bine sa nu ne abatem de la subiectul deschis.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:06:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.