![]() |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ma gandesc si ca din prea multa iubire de oameni folosesti anumite apelative si acuze la adresa unui seaman de-al tau. Nu ti-am spus cu rautate,dar sincer ma intristeaza cand gasesc o astfel de gandire la cineva. Paradoxal,la avatarul tau se afla tot un astfel de "obiect de divertisment",iar in citatul de la status la fel.:) |
Citat:
Nu ma intelege gresit, mie chiar imi plac animalele. Le consider cele mai bune medicamente impotriva stresului. Insa nu ma atasez de un singur individ al unei specii si daca imi moare potaia sau matza nu m-ar afecta cu nimic. Imi gasesc altceva si gata. |
Citat:
Cand omul ajunge sa se asemene cu un animal, inseamna ca si-a uitat menirea:33: |
Citat:
|
Citat:
|
Nui frumos sa ne jignim ptr niste animale,caci asa nu o sa termina niciodata cu rautatea...de multe ori asa ni se intampla sa scriem cum gandim, eu nu il vad pa don juan un om care nu iubeste animalele din exprimarea lui...a fost o forma de a se exprima fara rabdare...cititi tot ce a scris el ca sa vedeti ca nu e cu rautate,a spus destul clar omul ca nu are nimic cu animalele...ar fi bine sa nu ne abatem de la subiectul deschis.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:06:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.