Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   apelez la bunatatea dumneavoastra va rog..... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10848)

emiliulia 11.07.2011 11:06:22

Doamne ajuta

Dragii nostri va spun cu mare durere in suflet ca inca stam aici ,mai avem inca pana pe data de 16 nu am reusitr sa strangem banii pentru transport si nu stim ce sa facem si cum sa putem pleca ,am facut si am pregatit toate cele necesare am achitat la bloc toate datoriile si nu mai avem deloc bani in casa ,nu stim ce o sa facem ,mai avem cateva zile sa putem pleca iar proprietarul ne preseaza in fiecare zi ,ca nu mai poate sa astepte sa ne descurcam cat de repede iam explicat ca nu putem pleca din cauza transportului si nea spus ca nu este treaba lui ,cu gazda neam achitat si nu mai are treaba cu noi nea spus ,suntem singuri si disperati ce sa facem nu stim ,va rog din suflet ajutatine sa ajungem acasa cu bine ,va rog rugativa pentru noi la Bunul Dumnezeu , Maicii Domnului si a Lor Fiu Iisus Hristos sa ne ajute sa ne fie bine sa trecem cu bine si peste acest necaz al nostru va imploram fiti alaturi de noi in rugaciunile dumneavoastra va multumim si Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa va aducem si vesti bune despre noi ,Sarut mana tuturor ,Dumnezeu sa va rasplateasca si pe pamant si pe cealalta lume pentru tot ceea ce faceti pentru noi ,Doamne ajuta.

emiliulia 14.07.2011 10:46:56

Suntem la mila Domnului

Dragii nostri am scos bagajele pe hol suntem la mila lui Dumnezeu acum ,copii stau la vecini noi pazim bagajele cu randul noaptea numai Bunul Dumnezeu ne poate ajuta speranta noastra este in Dumnezeu si in rugaciunile noatre cu ale celor dragi ,din suflet va rog rugativa si pentru noi pacatosii sa trecem prin acest necaz cu bine ,suntem disperati ne este foarte greu doar o minune ne poate ajuta sa plecam acasa ,Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute .Doamne, norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc. Dar, desi sufar, nu cartesc impotriva Ta, Preabunule, caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdile mele. Tu cunosti, Dumnezeule, pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea. Desi sufar, dar stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj si cred, ca avand ajutorul Tau voi iesi biruitor. Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corbia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale. In numele Tatalui al Fiului al Sfantui Duh si acum si pururea si in vecii vecilor Amin ,Doamne ajutane rugativa pentru noi va rugam din suflet .

emiliulia 18.07.2011 10:56:04

Doamne ajuta

Buna ziua vin din nou sa va spun celor dragi ca suntem tot in aceeasi situatie nu am resuit sa plecam ne este foarte greu cu copii plang dorm printre vecini nu am cuvinte sa va spun cat de greu ne este numai Bunul Dumnezeu ne vede si traim cu speranta ca vom ajunge acasa emil a plecat sa caute poate gaseste ceva de lucru macar sa putm pleca eu si copii ,nu stim decand nu neam spalat nu am mancat si nu am putut dormi in pat tare este greu Dumnezeu sa ne ajute sa plecam acasa atat ma rog in fiecare minut care trece ,va rog din inima ajutatine sa plecam acasa va implora, din suflet nu mai putem va multumim Dumnezeu sa va rasplateasca si va dea sanatate sarut mana tuturor Dumnezeu sa ne ajute cu mila Lui .

tabitha 20.07.2011 07:03:53

invatatura de minte

Pilda

Un arab locuia intr-un cort si se ocupa cu tamplaria. Intr-o zi auzi un zgomot la usa din panza a cortului.

- "Cine e?"

- "Eu, camila. Lasa-ma sa-mi incalzesc nasul in cortul tau. Afara e foarte frig".

- "Bine, dar sa nu intri mai mult". Isi vazu de treaba mai departe. Cand se intoarse, camila era cu tot capul in cort.

- "Nu ti-am spus sa nu intri?"

- "Mi-era frig la cap si m-am gandit ca daca m-ai lasat sa-mi incalzesc nasul, imi vei lasa si capul. Nu mai inaintez, ai incredere".

- "Bine, dar sa nu mai inaintezi". Cand vazu ca arabul, atent la lucrul sau, nu-i mai dadu nici o atentie, camila intra si cu umerii si cu picioarele de dinainte. Cand o vazu arabul, se supara si-i porunci sa iasa imediat. Vru sa ia ceva s-o loveasca, dar in clipa aceea camila intra cu totul inauntru si-l azvarli pe arab afara. Arabul nici nu avu timp sa-si ia ceva cu el. Camila deveni stapana cortului!
Asa e si cu pacatul pe care il lasam putin cate putin sa ni se strecoare in viata. In cele din urma pune stapanire pe noi.

emiliulia 18.08.2011 13:02:32

Doamne ajuta

Dragi nostri vreau sa va spun ca am ajuns la dorohoi insa nu am reusit sa intram in ultimul timp mai deloc din cauza ca nu am avut de unde am sa va pun pozele care leam facut dar peste cateva zile vreau sa va multumesc celor care sau rugat pentru noi si sa va dorim din suflet multa sanatate si bucurie in casa si in familiile dumneavoastra Emil lucreaza acum inca mai avem de mers la scoala la gradinita sa terminam cu transferul pentru copii ,va vom tine la curent rugativa si pentru noi in continuare Doamne ajuta.

Soaree 18.08.2011 15:15:32

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 379506)
Pilda

Un arab locuia intr-un cort si se ocupa cu tamplaria. Intr-o zi auzi un zgomot la usa din panza a cortului.

- "Cine e?"

- "Eu, camila. Lasa-ma sa-mi incalzesc nasul in cortul tau. Afara e foarte frig".

- "Bine, dar sa nu intri mai mult". Isi vazu de treaba mai departe. Cand se intoarse, camila era cu tot capul in cort.

- "Nu ti-am spus sa nu intri?"

- "Mi-era frig la cap si m-am gandit ca daca m-ai lasat sa-mi incalzesc nasul, imi vei lasa si capul. Nu mai inaintez, ai incredere".

- "Bine, dar sa nu mai inaintezi". Cand vazu ca arabul, atent la lucrul sau, nu-i mai dadu nici o atentie, camila intra si cu umerii si cu picioarele de dinainte. Cand o vazu arabul, se supara si-i porunci sa iasa imediat. Vru sa ia ceva s-o loveasca, dar in clipa aceea camila intra cu totul inauntru si-l azvarli pe arab afara. Arabul nici nu avu timp sa-si ia ceva cu el. Camila deveni stapana cortului!
Asa e si cu pacatul pe care il lasam putin cate putin sa ni se strecoare in viata. In cele din urma pune stapanire pe noi.

Multumim pentru pilda, doamna/domnule! De luat aminte!

emiliulia 21.08.2011 17:02:32

Va multumesc si eu

De ieri vroiaam sa intru foarte mult am vrut ,sa va spun doar sunt foarte multi oameni care cersesc asa cum spuneti si intind mana dupa ajutor cel putin 90 la suta din ei vor pentru ca nu au sau nu vor sa munceasca si au gasit un bun folos prin a cere de la altii ,vreau sa va spun ca eu stiu ce este in sufletul meu cand nu am sa le pun copiilor de mancare sau cand stiu ca vine iarna si trebuie sa ii imbracam ,am facut copilasii acestia ii iubesc din toata inima sunt viata mea pentru ei ma lupt cand nu am daca credeti ca sunt singura care am cerut fiind necajita sunt multi care sunt necajiti si cer ajutor deasemenea ca si mine si nu sunt luati atat de dusmaneste ca si noi ,eu atat imi doresc cei care se gandesc kla noi si ne trimit o paine pentru copii sa stiti ca ii multumesc cu lacrimi in ochi bunului Dumnezeu si il rog din toata inima mea sa le dea acest dar care mi lau facut copiilor mei in lacrimi de bucurie si de veselie pentru familiile si casa lor ,daca cineva odata vrea sa ne trimita o paine pentru copii ii rog din inima sa ne scrie pe privat sau la adresa de email dumi_emil@yahoo.com ,,Va multumesc toata viata din suflet tuturor si nu doresc decat sa fie si in casa mea macar o mica bucurie pe chipul copiilor mei care ii iubesc si ii educ asa cum Dumnezeu ma indruma ,va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca sufletele asa cum ati fost alaturi de noi in rugaciune si ajutor ,adrea noastra care acum sta este Bucevschi Iuliana ,strada transilvaniei numarul 11 ,judetul botosani .localitatea dorohoi ,pe parintele nostrau de la parohie il cheama Ioan Adam ,Doamne ajuta.

andrei1994 21.08.2011 17:06:53

Dumnezeu sa va ajute

Doamne ajuta-i si da-le ce au nevoie acestor copii ,sunt ingeri si Dumnezeu iubeste copii ,Toti copii sa vina la mine,,Pace in suflet,Amin.

emiliulia 05.09.2011 19:40:10

buna seara

va multumesc ca sunteti alaturi de noi si va rugati pentru noi suntem la inceput de drum si totul este inca greu acum ne rugam celui de susu sa ne ajute sa reusim sa intram in iarna bine ,am spus aici ca ne va fi usor insa nu mam gandit o clipa doar ca vreau sa mergem pe un nou drum acum vin inspre ale voastre suflete sa ma judecatyi asa cum dumneavoastyra credeti unii din voi cu rugamintea daca ma puteti ajuta pentru lemne de foc intram in iarna deja este frig șla noi si nu putem sa le cumparam avem greutate si cu scoala cu rechizitele si celelalte daca va indurati de sufletele noastre va implom din toata inima sa ne ajutati sa intram in iarna cu bine sufletele dumneavoastra sa va dea bunul Dumnzeu toata viata multa bucurioe si multa sanatate stiu ca acolo undeva intre atat de mult oameni este cineva care se va gandi si la sufletul nostru daca este cineva acolo adresa unde ne puteti ajuta cu ce puteti dumneavoastra este Bucevschi Iuliana ,strada transilvaniei numarul 11 ,oras dorohoi judet botosani bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea toata sanatatea si fericirea care o doresc din suflet familiai mele sarut mana si Dumnezeu sa va dea tot ce doriti.va multumesc din inima.

LaPetiteMoc 05.09.2011 20:51:13

Daniel e uitat?

.................................
Citat:

În prealabil postat de Danielbucur (Post 391395)
Buna ziua ma numesc Mocanu daniel si sunt din bucuresti am 33 de ani cu ambele picioare amputate de boala Burger Arterita va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu lemne de foc pentru iarna ambi parinti au decedat si cu pensia mea imi este foarte ggreu sa ma descurc si facturi si multe altele imi doresc doar lemne de foc pentru iarna nimic mai mult eu am mai apelat aici pe Forum si am fost ajutat va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine Multa sanatate Daniel las un nr de tel 0762457817

tabitha 06.09.2011 00:23:27

Citat:

În prealabil postat de LaPetiteMoc (Post 397109)
.................................

Da, poate mai face dl MD un hei-rup si mai strange ceva bani pana'n Postul Craciunului.
In rest, e trist ca unii si-au facut un obicei din a cersi constant aici pe FORUM.

Danielbucur 06.09.2011 11:13:34

Buna ziua

ma scuzati ca raspund si eu la acest mesaj daca eram sanatos munceam si nu ceream pe aici imi pare rau ca asta este parerea Dumneavostra va doresc multa sanatate ...........

LaPetiteMoc 06.09.2011 12:28:47

Citat:

În prealabil postat de Danielbucur (Post 397224)
ma scuzati ca raspund si eu la acest mesaj daca eram sanatos munceam si nu ceream pe aici imi pare rau ca asta este parerea Dumneavostra va doresc multa sanatate ...........

Nu despre tine era vorba, Daniel.

emiliulia 07.10.2011 20:35:26

Buna seara

Dupa o perioada de timp indelungata am intrat sa va mai spun despre noi ,imi pare rau ca nu am mai intrat insa aici nu mai avem internet si intram cum si de unde gasim sa intram ,va multumesc celor care au avut incredere in noi si sau si rugat pentru noi ,imi pare rau ca nu ati avut incredere in noi unii oameni care erau sufletul nostru ,si acum nu mai aveti incredere in noi ma doare sufletul pentru ca nu neati crezut si ati aruncat cu pietre in noi vreau doar sa va spun ca multe greutati am intampinat si aici ca la inceput de drum si am avut rabdare peste unele am trecut peste altele nu insa am avut si copii infectati cu apa infectatya din fantana nefiind curatata dupa inundatie si nu am stiut ca se imbolnavesc si sau imbolnavit cu cristi acum insa mai trag greul este inca in refacere are cu stomacelul probleme incet incet am reusit cat de cat si am luat cel putin cat am putut rog din inima celor care neau fost alaturi putrini care sunt sa ne ajute pentru iarna macar o caruta de lemne tona de lemne este 240 de lei am avut ieri ceva bani dar iam luat lui cristi un tratament cu calciu si vitamine ,va rog din inima sa am caldura la copilasii mei ajutatima cu o tona de lemne daca doriti sa ma ajutati aveti copii si stiti ce inseamna ca copiilor trebuie sa le dam ce are nevoie ajutatima va multumesc din suflet oamenilor cu suflet mare care nu neau uitat si poate ne vor ajuta sa ne luam lemnele sa incalzim pe iarna copii este Bucevschi Iuliana strada transilvania numarul 11 ,judet botosani localitatea dorohoi ,va multumesc din suflet bunul Dumnezeu sa va rasplateasca Doamne ajuta la toata lumea ,sarut mana,

emiliulia 16.10.2011 13:39:30

buna ziua

Dragii nostri va rugam din suflet ajutatine sa ne cumparam niste lemne pentru iarna ca nu avem si este frig pentru cei mici va rog din toata inima ajutatine sa ne procuram cateva lemne sunt foarte scumpe aici va rugam macar pentru inceput este frig la cei mici la noi se face focul in case aseara a nins la noi am aprins focul cu cateva lemne va rugam ajutatine pentru copii cu cateva lemne va rog din suflet daca vreti sa ne ajutati cat de putine lemne sa luam Bucevschi Iuliana ,strada transilvaniei ,numarul 11 ,localitatea dorohoi ,judetul botosani va rugam va multumim din toata inima si ma rog la Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea multa sanatate tuturor cu toate cele bune in casele dumneavoastra sarut mana Doamne ajuta

emiliulia 13.11.2011 09:15:24

va rugam din suflet

Dupa o perioada lunga de timp va rog din toata inima ajutatiene sa ne luam cateva lemne cat de putine nu pot sa va spun in mare suntem necajiti si oricat neam munci este foarte greu cu copii nu ne putem descurca atat de bine cu toata va implor din toata inima daca aveti mila de noi ajutatine cat de putin sa avem caldura pentru ei va multiumesc Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va ajute pentru tot va doresc multa sanatate si multa bucurie va multumesc si sarut mana pentru tot Doamne ajuta pe toata lumea ajutane si pe noi.

emiliulia 29.11.2011 11:56:09

Doamne ajuta

Doamne Maicuta Domnului ai mila de noi indurate in fata necazurilor noastre si ajutane in casa cu sanatate ,spor si liniste sufleteasca ,rugativa va rog pentru noi ajutatine sa nu fim singuri asa cum am ramas sprijinitine in rugaciuni Doamne ajuta si va multumim Dumnezeu sa va dea rasplata Sarut mana

emiliulia 30.11.2011 09:59:45

va rugam din suflet

va rum din toata inima ajutatine sa ne luam cateva lemne de foc va rog frumos celor cu suflet mare este foarte frig si nu mai avem cu ce incalzi copiii va rog din inima nu ne lasati ajutatine Dumnezeu sa va rasplateasca

bogman margareta 30.11.2011 11:33:13

raspuns

Care este problema de sanateate a prietenei tale spune-mi te rog? Astept sa-mi raspunzi te rog cu respect?

bogman margareta 30.11.2011 12:12:42

Un apel la intelegere

DRAGII MEI CRESTINI ,VA ROG IN NUMELE LUI D-ZEU PE TOTI CARE VREAU SA NE JIGNEASCA PE CEI RANITI DE SUFERINTI SI BOLI ,ABTINETI-VA SI NU NE FACETI VIATA MAI GREA DECIT ESTE .aM CITIT ZECI DE MESAJE IN CARE SPUNETI CA CERSIM PE ACEST ,SITE ,CE FEL DE CRESTINI SUNTETI, LOCUL VOSTRU NU ESTE AICI ,AVETI MINTEA SI SUFLETUL INTUNECAT .noi avem nevoie de oameni care ne inteleg suferinta ,si ne ajuta daca nu pot material ,atunci spiritual, Nimeni nu este obligat sa-l ajute pe cel care cere ceva ,trebuie doar sa-l asculte .Este o durere imensa in sufletul meu de mama ,care am o fica de 32 de ani cu handicap grav ,si am apelat la credinciosii sitului sa se roage ptr. sanatatea ei ,ptr linistea si bunastarea familiei mele ,si ma trezesc cu acuzatii ca am venit aici sa cersesc...nu uitati ca dati socoteala MIntutorului ptr. toate si ptr tot...Doamne ajuta

emiliulia 06.12.2011 19:03:53

doamne ajuta

buna ziua tuturor si doamne ajuta multumesc pentru mesajul care lati scris ,am fost de mica invatata sa cred in bunul dumnezeu si sa ma rog multe caci multe sunt incercarile prin care ne este dat sa trecem sa plangem cand ne rugam si rugaciunea sa o facem in liniste si in miez de noapte asa ma rog si si chiar daca suferinta este cateodata mare si nu mai pot sa scap de greutati ma rog incontinuarecu multa credinta si merg la biserica asa imi invat si copii caci numai dumnezeu face minuni prin oameni va rog sa maiertati pentru ca nu m putut sa sciu cu litere mari nu avem de unde sa intram si am intrat de pe un calculator al unei vecine ,am sa va raspund la intrebare si aici vam ytrimis si pe privat am reumatism osos am dureri de oase mai iau calmante ma doare spatele piciorele cand este frig sau stau mult intru loc dar le suport de dragul copiilor si dumnezeu ii da putere sa trec peste toate incet ,incet vreau sa va urez la multi ani tuturor care sunteti cu numele nicolae si sa va doresc din suflet sarbatori fericite si pe noi sa ne ajute dumnezeu sa incalzim casa pentru copii toate vin de la dumnezeu inca nu avem lemne de foc am mai adus crengi si facem focul ,iertatima pentru greselile ortografice va doresc sanatate si dumnezeu sa va rasplateasca la multi ani tuturor .

emiliulia 16.12.2011 20:35:36

Doamne ajuta

Va rugam din inima datine caldura la copii nostri de sarbatori atat ne dorim daca cineva are sufletul mare si ne poate intinde o mana de ajutor in prag de sarbatori sa poata sta copii nostri la cald va rugam contatine pe adresa de email Bunul; Dumnezeu sa va poata rasplati darul si sa va dea in casele dumneavoastra multa lumina sanatate si tot ce va doriti sarut mana Doamne ajuta .

Yasmina 16.12.2011 21:50:01

http://www.filiera.fr/node/8228

Practic va aflati in aceeasi situatie in care erati si acum 3 ani!
Aveti ceva planuri de viitor de a iesi din aceasta stare?

AnnaKarenina90 16.12.2011 22:55:58

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 415540)
http://www.filiera.fr/node/8228

Practic va aflati in aceeasi situatie in care erati si acum 3 ani!
Aveti ceva planuri de viitor de a iesi din aceasta stare?

De ce ar avea cineva planuri de viitor, cand poate trai bine mersi de pe urma cersitului online? Asta e noua afacere la moda. Sa se profite de naivitatea si bunatatea unora.
Doamne, cata mizerie in lumea asta!

AlinB 17.12.2011 00:33:40

Sunt doi ani nu trei..daca nu puteti sa le dati, macar nu ii judecati sau daca ii judecati macar nu in public, fiecare sa judece sau sa (nu) dea dupa cum considera de cuviinta dar in intimitatea lui, dupa inima lui asa sa-i ajute Dumnezeu si la cerut si la iertat si la judecata, vorba ta Yasmina, tii minte?

AnnaKarenina90 17.12.2011 00:44:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 415632)
Sunt doi ani nu trei..daca nu puteti sa le dati, macar nu ii judecati sau daca ii judecati macar nu in public, fiecare sa judece sau sa (nu) dea dupa cum considera de cuviinta dar in intimitatea lui, dupa inima lui asa sa-i ajute Dumnezeu si la cerut si la iertat si la judecata, vorba ta Yasmina, tii minte?

Sunt mai mult de doi ani. Ca imediat suntem in 2012. Si din cate tin minte, anuntul ala din link-ul Yasminei nu era din decembrie 2009. In plus, e nevoie de o simpla cautare pe internet ca sa vezi ca acest domn a postat acelasi anunt din 2008 incoace pe o multime de site-uri si forumuri. Iar prin 2008-2009 avea postat un anunt cum ca vine un teren de vreo 800mp. Si e interesant cum in niciunul din aceste anunturi "umanitare" nu cere pentru un loc de munca. In schimb, are conturi Euro si conturi Lei la banci. Nu e vorba de a judeca pe cineva, ci de a discerne intre cazurile umanitare reale si cersitul online.

Yasmina 17.12.2011 01:24:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 415632)

Cel putin oamenii astia nu au nimic de ascuns caci observ ca au postat poze,scanat buletine si contracte si cate mai cate.Numele se potrivesc,localitatile la fel,pare sa fie un caz real.
Scepticismul va exista mereu,mai ales atunci cand nici macar nu ai sansa sa vezi omul fata in fata,deci...

emiliulia 26.12.2011 11:30:47

Sarbatori fericite

Va doresc Craciun Fericit ,sarbatori fericite si multa sanatate fie ca bunul Dumnezeu sa va indeplineasca toate dorintele si sa va aduca in dar tot ceea ce va doriti ,imi pare rau ca pentru multi suntem o povara si ne jignesc pe privat si ne alunga ,atunci cand deschid pagina si ne vad pe noi ca am scris le vine sa verse asa ni sa adresat o persoana ,este primarie si se poate verifica cu un telefon daca intradevar avem averi sau situatia noastra dar pana la fapte este mai usor sa arunci cu noroi si sa judeci pe cineva ,bunul Dumnezeu sa ma judece asa cum merit dupa sufletul meu am gresit ca am scris aici ,dar miam gasit oameni cu suflet mare care mau incurajat foarte mult le multumesc din inima nu stiu cat va dura situatia noastra dar stiu ca ne zbatem din toate puterile singuri sa ne ridicam iar daca cineva ne da o bucata de paine va avea pe lumea de dincolo mai multe pentruca suntem vai de capul nostru si de zilele noastre ,pentru sarbatori a trebuit sa dam actele in garantie sa luam cele necesare in casa dar numai Dumnezeu stie si El ne judeca ,eu imi cer iertare in fiecare clipa ca nu pot sa lupt mai mult pentru ei pentru-ca nu am putere ,ii multumesc insa ca nu am ajuns sa insel oameni sa fac negoturi si altele lucruri necrestine cer daca bunul Dumnezeu se indura de necazul meu si ma ajuta ii multumesc cu lacrimi daca nu traiesc cu speranta ca copii mei vor avea deocamdata multumesc pentru cat avem ,Bunul Dumnezeu sa ma judece pentru tot ,va doresc sanatate tuturor din tot sufletul si multe bucurii in casele dumneavoastra sarut mana si Doamne ajuta ,La multi ani ,Dumnezeu sa va rasplateasca .

istina 05.01.2012 00:10:39

La multi ani tuturor

La multi ani dragii mei .Iulia iarta-ma nu am reusit sa mai intru ,am avut unele probleme sper ca Dumnezeu are grija de voi ,va doresc multa sanatate tuturor ,nu-ti pierde credinta in Dumnezeu este greu sa cresti trei copii si sa lupti pentru ei cu siguranta ai sa ai parte de bucurii si numai bine din partea micutilor .Am sa incerc zilele astea sa va caut eu macar am avut ocazia sa va cunosc si jos palaria in fata voastra dragi parinti pentru copilasii care ii aveti,aveti grija de ei ,rugati-va lui Dumnezeu ,El nu va va uita si veti avea ajutor prin oameni cu suflet mare am primit pozele de la voi .TE ROG SA-MI RASPUNZI SAMI DAI ADRESA CARE O AVETI ACUM ,POATE VA VOI AJUTA CU CEVA PENTRU COPII IN CURAND.VA DORESC TOATE CELE BUNE .BUNUL DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA SI SA VA AJUTE IN CRESTEREA LOR.Astept raspuns va imbratisez cu drag .

emiliulia 05.01.2012 15:27:30

Va multumesc

Va multumesc din suflet adresa este Bucevschi Iuliana strada transilvaniei numarul 11 ,localitatea dorohoi,judet botosani ,va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste problemele care le aveti,va multumesc pentru tot ,BunulDumnezeu sa va rasplateasca si sa rasplateasca pe fiecare dupa sufletul si bunatatea lui ,asa sa ne ajute Dumnezeu ,ne descurcam cum Dumnezeu ne ajuta insa ne rugam neincetat la sanatate ,bucurie in casa si putere de munca ,va iesi soarele si pe strada noastra odata ,nu nea lasat Dumnezeu singuri mereu nea ajutat nu ne pierdem speranta ,am sa va mai postez poze cu noi in curand va promit ,sarut mana si Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea un an nou fericit si toate dorintele sa vi le implineasca Doamne ajuta.

emiliulia 26.01.2012 12:41:49

Doamne ajutane ,Amin.

Buna ziua si sarut mana tuturor ,am revenit dupa o perioada lunga decand nu am mai vorbit despre noi ,va multumesc doamna Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea multa sanatate vreau sa spun ca desi nu am mai intrat de mult o persoana se mai gandeste si la noi si nea dat o mana de ajutor va multumesc fie ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca nu neati uitat ,nu vreau sa va mai spun de problemele noastre desi sunt multe de spus nu mai vreau sa va deranjez ,vreau doar sa va rog din toata inima sa ne purtati in rugaciunile dumneavoastra si pe noi ,sa trecem cu bine peste necazurile care se napustesc asupra noastra zi de zi ,atat as vrea sa va spun suntem intro cumpana foarte mare si avem nevoie de ajutor din partea dumneavoastra de aceea va rog si va implor sa fiti alaturi de noi .rugativa pentru noi va rog din suflet ,aceasta cumpana am sa va spun cand voi trece peste ea despre ce este vorba ,acum nu mai pot imi doresc sa fie bine pentruca vreau sa fie sanatate si la mine in casa ,Va multumesc Bunul Dumnezeu si Maica Domnului Nu ne lasa ajuta-ne sa trecem cu bine peste aceasta cumpana care nea lovit atat de tare incat numai mila Oamenilor si rugaciunile noastre si ale lor pentru noi ne va putea salva ,Doamne ajuta ajutane ingerasii nostri ajuta pe toata lumea ajuta-ne si pe noi ,Amin Doamne ajuta .

istina 25.03.2012 07:50:42

Draga Iuliana

La multi ani IOANA MELISA pentru implinirea varstei de 9 anisori ,sa fii sanatoasa si sa cresti mare .Sa fii alaturi de mamica ta care va iubeste .Imi pare rau ca nu ai ma-i intrat si aici mamica sa ne mai spui situatia ta in acest moment ,sper sati fie bine si sa ai grija de copilasii tai.Multa sanatate si un Paste fericit alaturi de cei dragi tie.

istina 11.04.2012 08:14:54

Mesaj de Sfintele Pasti de la Iuliana

Va doresc un Paste Fericit tuturor ,multa sanatate si Dumnezeu sa va lumineze casa ,cu respect si stima multa pentru nepotii raposatului domnul Aurel care miati ramas in suflet pentru toata viata si ati fost alaturi de mine mereu Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot ,sarut mana ,cu respect Iuliana.Paste Fericit va doresc. Va rog daca se poate puneti acest mesaj pe forum cand mai intrati deasemenea va doresc si dumneavoastra la fel aceleasi ganduri ,Paste Fericit ,Doamne ajuta.

istina 12.05.2012 11:34:37

Un mesaj de la prietena noastra Iuliana

Va rog din suflet rugativa pentru mine nu ma simt bine in ultimul timp ,va implor din toata inima ,citesc Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul la orele 23 sau 24 in miez de noapte nu conteaza la ce ora numitima si pe mine va rog in rugaciunile dumneavoastra ,alaturativa va rog din suflet sami revin ca ma simt foarte rau ,numele de botez Iuliana ,sarut man asi Dumnezeu sava rasplateasca bunatatea sufletului ,cu respect Iuliana.

istina 27.05.2012 09:33:17

Domane ajuta tuturor

Aseara am vorbit cateva clipe cu Iuliana si a-s dori din suflet sa spun unei doamne deosebite ca are din partea mea tot respectul pentru bucuria care o va oferi aceste-i mamici.
Doamna D......,nu stiu cine sunte-ti dar face-ti o mare bucurie aceste-i familii ,va doresc sanatate si numai bine Dumnezeu sa va inzeceasca darul care i-l veti oferi Iulianei Dumnezeu v-a trimis la aceasta familie ,sper sa ii si cunoaste-ti odata .Multa sanatate va doresc tuturor.

nico.dia 27.05.2012 11:53:05

doamne ajuta!

Doamne iisuse hristoase intareste sufletul surorii noastre iuliana ,da-i putere sa treaca peste aceasta cumpana ,dai forta si putere si insanatosete-o grabnic,amin

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:14:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.