![]() |
Bună dimineața, Doamne ajută și numai bine !
|
buna seara......azi a fost o mare sarbatoare.."Sf.Spiridon"....la noi in oras este adus unul din "papucii" Sfintului Spiridon....si am avut marea bucurie de a ma inchina si eu alaturi de f,multa lume si de familia mea in biserica Precista Mare....din orasul nostru....
|
Buna seara!
Va salut cu multa dragoste, in asteptarea bucuriei Nasterii Domnului. Sa aveti o saptamana plina de bucurii, sanatate, cele bune sa se inmulteasca in casele voastre!Si cand stam la masa, sa ne aducem aminte si de cei aflati in nevoi, facandu-le mici bucurii.
|
multumim de urarile frumoase!!!!Doamne Ajuta!!!!!!!!
|
Le doresc tuturor romanilor sa aiba mai multa grija de sufletul lor,si fie ca Sf.Spiridon care a fost praznuit astazi,sa faca pt. fiecare in parte cate o minune.Dumnezeu sa ne ajute tuturor,sa trecem cu bine,,noaptea acestei vieti''.
|
Buna dimineata semenilor mei o zi frumoasa sa aveti cu multa pace si liniste sufleteasca.
|
o zi minunata tuturor
|
Este bună inițiativa aceasta, dă o notă de părtășie activă, însă de ce nu folosiți mai bine un program dc++ pentru a comunica prin intermediul unui hub ortodox?
|
Citat:
Un simplu buna ziua, o simpla urare sincera semenilor nostrii care citesc acum aici. Intram in casa cuiva si salutam cu respect si iubire. Atat. Sunt cateva cuvinte simple si frumoase: buna ziua dragii mei oameni, sa aveti o zi minunata. Apoi poti sa vorbesti cu oricare de aici pe orice tema pentru ca i-ai aratat dintru inceput ca il iubesti si respecti. Sentimentul de respect si iubire poate fi aratat oriunde si oricand atunci cand il simti. aceste sentimente nu sunt ingradite de nimic. Poti sa saluti cu respect si iubire aici pe forumul ortodox, acolo pe un hub ortodox, oriunde in casa celorlati si oriunde in lumea asta cand incepi sa vorbesti cu semenii tai, pe strada, acasa, in biserica, la scoala , la servici, peste tot. Daca aceste sentimente nu exista atunci ele nu sunt exprimate. Buna dimineata domnule tricesimusquintus sa aveti o zi frumoasa plina de impliniri si numai sentimente de respect si iubire. Domnul sa va mangaie sufletul si inima in toate zilele ce le mai aveti. Fericit si implinit sa fiti mereu. Cati v-au urat in asta dimineata un sincer buna dimineata din respect si iubire? cu cati ati inceput sa vorbiti fara sa va salutati? |
Buna ziua.....dragii mei "prieteni" virtuali......sa aveti o zi buna, asa cum e inima mea acum ,dupa ce am ascultat un colind minunat cu Celine Dion. Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!!!!!
|
Citat:
O zi cu folos tuturor userilor acestui forum! |
Buna seara tuturor!Va pregatiti de sarbatori?Aveti emotii si va bucurati de perioada aceasta?:105:
|
Buna seara! Desi sunt noua pe site cu un cont, va citesc de ceva timp opiniile! Asa din spatele unui bulgare de zapada, va salut cu draga inima si-mi pare bine sa va "revad"!
|
Buna seara !Domnul, Dumnezeu sa ne ajute tuturor in intentiile noastre bune!
|
buna dimineata ROMANIA,fiti binecuvantati cu totii,frati crestini!
|
Buna dimineata dragi crestini.
Cristian frumoasa postarea aceasta mai ales ca eu aici unde sunt nu ninge niciodata. |
Buna dimineata dragii mei.....sunt o norocoasa:aici ninge de aseara intruna si este un peisaj nemaipomenit de frumos si pregatit anume pentru a intimpina nasterea Mantuitorului nostru...va doresc o zi minunata ..............
|
Bună ziuă tuturor și Dumnezeu să ne ajute în continuare.
|
sa-L slavim cum se cuvine pe HRISTOS
Harul lui Dumnezeu sa fie cu noi,cu toti.Tuturor crestinilor le doresc o zi minunata.Doamne ajuta!
|
buna ziua......tuturor.......sa aveti o zi minunata asa cum sunt pomii pe care-i privesc acum pe fereastra biroului meu.....sunt incarcati de "chiciura"-albi-frumosi-simpli-puri............
|
Buna dimineata tuturor,fie ca Bunul Dumnezeu sa fie cu noi,cu toti.
|
buna dimineata!!!!!!sa aveti o zi binecuvantata......!!!!!!!!!!! Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!!!
|
Buna dimineata tuturor. o zi frumoasa va doresc
|
Bună dimineața și Doamne ajută! Haideți fraților, cu colinde, cu voie bună în familie. Să nu-L uităm pe Hristos și să dăm mai multă atenție cumpărăturilor, bradului, instalației, cadourilor sau mâncării!
|
buna seara Romanie oriunde te-ai afla,post linistit si binecuvintat.Amin.
|
Buna seara! Mai avem doar o saptamana de post, sa ne veselim intru ea!
|
tuturor fratilor intru HRISTOS,o zi binecuvantata.
|
Buna dimineata forumisti
foarte frumos spus Cristian: sa punem semnul crucii pe steagul romanesc. Pentru ca multi romani incep sa cam uite de semnul crucii vrajiti de muzici si spectacole in sali de adunari. |
sa aveti cu totii o saptamana binecuvantata
|
Citat:
|
Buna ziua oameni buni
sa aveti o saptamana plina de bucurii , incununata cu bucuria cea mai mare, a Nasterii Domnului Iisus Hristos |
buna ziua!!!!!!!!!!!!va doresc liniste si pace in suflete.......este foarte importanta aceasta liniste sa putem primi cu bucurie nasterea Mantuitorului...Doamne Ajuta!!!!
|
La voi se da liber pe 24 decembrie?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Buna seara
''La noi la servici'' se plateste dublu in zilele de Craciun si ni se impune pana in februarie concediu fortat dar platit 85%.Mie nu imi place munca de Craciun,mai ales cea in perioada importanta a zilelor.Noaptea insa merge. Ma intristez ca nu e zapada,se topeste incet incet asta de acum cateva zile.:( Se aude ca mai ninge ?ce stiti? |
Citat:
|
Bună seara, dragi creștini.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:42:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.