Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Astrologia (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11405)

codana 25.12.2010 15:00:19

salut,andreicozia

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 316251)
1. Bine codano, dar pe ingeri ce matori i-au vazut in afara de Dumnezeu? Pentru clarificarea situatiei ar trebi sa se lase vazuti cit mai des.

2. Si bine face, acesta fiind dreptul cel mai IMPORTANT al nostru. Iar cei care fac o afirmatie sa o si dovedeasca.

1.si cui trebe sa dea socoata olarul?lutului?sa fim realisti.sunt multe persoane in asta lume care ptr.faptele lor nu dau socoata nimanui.
2.nu toate afirmatiile pot fi dovedite,pen ca nu este logistica necesara.
ptr.existenta lui dumnezeu sunt doua alegeri:
a.crezi
b.nu crezi,si nu sunt eu in masura sa dovedesc cu documente crearea universului pen ca io nu am fost de fata.
este alegerea libera a fiecarei persoane sa decida credinta sa.si aprepo io nu ti-am cerut sa-mi dovedesti cu docomente afirmatiile tale referitoare la subiectul credinta.

medusa 25.12.2010 15:19:44

bine, dar haideti sa ne intoarcem asupra subiectului "astrologia" - credeti ca cititul horoscopului sau audierea lui la tv. este o distractie inocenta si nevinovata? un moft si atat?

camy_d 25.12.2010 17:36:42

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 316263)
bine, dar haideti sa ne intoarcem asupra subiectului "astrologia" - credeti ca cititul horoscopului sau audierea lui la tv. este o distractie inocenta si nevinovata? un moft si atat?

Deși s-ar putea să ne influențeze un pic și stelele, horoscopul e o PROSTIE, parcă ai putea zice că unei mase mari de oameni de aceeași zodie i se va întâmpla același lucru, ni se va întâmpla ce va vrea Dumnezeu, nu stelele.

medusa 25.12.2010 21:04:57

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 316272)
Deși s-ar putea să ne influențeze un pic și stelele,.

eu zic ca nu ne influenteaza absolut deloc.

Melissa 26.12.2010 01:35:03

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 316328)

Un lucru e foarte clar si palpabil : un astru(si anume Luna cand se afla in opozitie cu soarele,adica faza de Luna Plina) ne influienteaza data in care sarbatorim Pastele!
Deci chiar ortodoxia admite implicarea astrologiei !

Melissa 26.12.2010 01:53:31

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 316272)
horoscopul e o PROSTIE, parcă ai putea zice că unei mase mari de oameni de aceeași zodie i se va întâmpla același lucru, ni se va întâmpla ce va vrea Dumnezeu, nu stelele.

Horoscopul comercial (caci la el te referi), respectiv ceea ce putem vedea prin mijloacele mass-media este un mare fiasco.
Nu acelasi lucru se poate spune despre astrogramele natale,facute de catre un astrolog profesionist,care cerceteaza pentru fiecare individ in parte harta natala.
Mai sunt zodiacele de tot felul care aspecteaza si ele trasaturile generale pentru fiecare zodie in parte.Nu am intalnit pe cineva care sa nu se identifice macar cu 2-3 aspecte din zodia lui.
Cele mai bine aspectate trasaturi am concluzionat ca sunt in zodiacul chinezesc.
Nodurile lunare ,care sunt niste puncte virtuale pe cer,niste conventii astronomice reprezentand punctele de intersectie dintre orbita Lunii in jurul Pamantului, cu orbita Pamantului in jurul Soarelui,ne ofera de asemenea informatii interesante despre noi.

Traditie1 26.12.2010 03:02:26

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 316355)
Un lucru e foarte clar si palpabil : un astru(si anume Luna cand se afla in opozitie cu soarele,adica faza de Luna Plina) ne influienteaza data in care sarbatorim Pastele!

Astrologia e ceva radical diferit de astronomie. Astronomia se ocupă cu studiul astrelor, este știință. Astrologia este superstiția antiștiințifică, falsă și irațională că astrele influențează caracterul și destinul omului.

medusa 26.12.2010 08:15:24

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 316355)

Melissa, cred ca esti copil care merge la scoala generala, dar chiar si asa, trebuia sa stii, deci astrologia este una, implica ghicitul in stele, iar astronomia este altceva, e o stiinta care se ocupa cu studiul corpurilor ceresti, a legilor miscarii lor si a Universului. Nu are legatura respectarea unui calendar cu ghicirea sortii unui om sau prezicerea unor evenimente.

Melissa 26.12.2010 11:45:12

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 316363)
Astrologia e ceva radical diferit de astronomie. Astronomia se ocupă cu studiul astrelor, este știință. Astrologia este superstiția antiștiințifică, falsă și irațională că astrele influențează caracterul și destinul omului.

Observarea boltii ceresti si catalogarea fenomenelor produse de astre constituie o preocupare eminamente astronomica. Interpretarea subiectiva a observatiilor devenind in fapt o preocupare astrologica.
Astronomia ne ofera inainte de toate o parere obiectiva despre univers si un punct de reper spatio-temporal fara de care nu am mai avea spre exemplu calendare sau calatorii indelungate pe Pamant sau in Cosmos. Astrologia incearca sa ne ofere explicatii cat mai subiective privind corelarea dintre aspectul boltii ceresti si viata de pe Pamant.
Deci aspectul de Luna Plina tine de astronomie si colerarea dintre Luna Plina si data Pastelui tine de astrologie deoarece LUNA este asociata destinului omenesc inexorabil marcat de nastere, vietuire si moarte, EA simbolizand conditia umana. Prin urmare, Luna Plina simbolizeaza noua conditie a omenirii, asumata pe deplin de Cel Inviat.
De aceea Pastele se fixeaza in functie de Luna Plina!

medusa 26.12.2010 12:02:14

Melissa, tu esti ortodoxa? Luna nu simbolizeaza nimic in crestinism, si nici Soarele. Dimpotriva, inchinarea la Soare sau Luna este idolatrie, se arata clar in Scripturi. Deuteronomul 17:3

camy_d 26.12.2010 15:46:31

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 316328)

Data Paștelui se calculează după fazele lunii, iar la Nașterea Mântuitorului a apărut o stea mare, pe care au observat-o magii, oameni care se ocupau cu astrologia. Aici sunt semnele de întrebare. A, mai e și eclipsa din ziua Răstignirii.

andreicozia 26.12.2010 16:05:30

Astronomia este incompleta fara astrologie, dar nu asta comerciala ci cea antica, mayasa, persana

camy_d 26.12.2010 16:17:13

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 316407)
Astronomia este incompleta fara astrologie, dar nu asta comerciala ci cea antica, mayasa, persana

Nici chiar așa.

medusa 26.12.2010 19:50:06

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 316401)
Data Paștelui se calculează după fazele lunii, iar la Nașterea Mântuitorului a apărut o stea mare, pe care au observat-o magii, oameni care se ocupau cu astrologia. Aici sunt semnele de întrebare. A, mai e și eclipsa din ziua Răstignirii.

Calcularea datei Pastelui dupa fazele lunii, steaua care a aparut la nasterea Mantuitorului, eclipsa din ziua Rastignirii, toate acestea tin de astronomie nu de astrologie.
Astrologia se ocupa cu ghicitul, adica cu stabilirea soartei omului, a destinului, in functie de mersul astrilor ceresti.
Iar acei magi nu au fost inchinatori ai lui Dumnezeu, pentru ca magia/ astrologia sunt arte ezoterice pe care Dumnezeu le uraste. Bine, o sa zici ca Dumnezeu le-a vorbit in vis acelor magi si din asta putem trage concluzia ca erau oameni ai lui Dumnezeu dar eu iti dau exemplul profetului fals Balaam caruia i-a vorbit Dumnezeu. Dumnezeu vorbeste si cu dracii, daramite cu profetii falsi. Dar asta nu inseamna ca toti acestia sunt copiii Lui.

Traditie1 26.12.2010 22:26:58

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 316407)

Astrologia este respinsă de știința adevărată ca fiind o superstiție. Într-adevăr, dacă mai e nevoie să menționăm asta, nu există suport științific pentru ideea că astrele ar determina caracterul oamenilor.

Aceasta este pur-și-simplu o credință născută din superstițiile omului primitiv. Mulți dintre noi, poate chiar toți își amintesc cum în adolescență ne imaginam că diverse semne din natură prevestesc ceva sau au un efect asupra vieții noastre. Din observarea constelațiilor cerești (așa cum apar ele văzute de pe pământ) cu aranjamentele lor complexe omul primitiv a ajuns la concluzia că ele conțin un mesaj și în final că ele ar codifica soarta omului în funcție de momentul nașterii. La fel s-a născut și ghicitul în vise (care de asemeni nu au nici o semnificație), ghicitul în liniile din palmă etc.

Faptul că unii membri ai forumului cred în superstiții naive (zodii, extratereștri etc) și totodată sunt adepți ai unor idei eretice nu e de mirare. Cum am zis și cu altă ocazie, adepții ereziilor sunt în realitate oameni cu o construcție intelectuală superficială, înșelați de aparențe, de idei ieftine.

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 316434)
Bine, o sa zici ca Dumnezeu le-a vorbit in vis acelor magi si din asta putem trage concluzia ca erau oameni ai lui Dumnezeu dar eu iti dau exemplul profetului fals Balaam caruia i-a vorbit Dumnezeu. Dumnezeu vorbeste si cu dracii, daramite cu profetii falsi. Dar asta nu inseamna ca toti acestia sunt copiii Lui.

Realitatea e că magii erau de fapt ... chiar magi, adică vrăjitori, ghicitori în stele. Asta dacă povestirea are un sâmbure de adevăr, ceea ce e puțin probabil. Iar dacă are, asta nu înseamnă că ghicitul în stele are vreo legătură cu realitatea. Chiar și demonii recunoșteau divinitatea lui Hristos, ceea ce nu înseamnă că ei nu erau niște lucrători ai minciunii. Însă e puțin probabil ca magii să fi existat cu adevărat, cel mai probabil Mama lui Iisus a fost o evreică obișnuită, la fel și Iisus, cel puțin în aparență. Numai ulterior morții Lui, în perioada când relatările despre El circulau sub formă orală, au apărut elementele fantastice, de poveste cum sunt și această referire la vizita unor magi persani.

camy_d 27.12.2010 13:35:13

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 316434)
Calcularea datei Pastelui dupa fazele lunii, steaua care a aparut la nasterea Mantuitorului, eclipsa din ziua Rastignirii, toate acestea tin de astronomie nu de astrologie.
Astrologia se ocupa cu ghicitul, adica cu stabilirea soartei omului, a destinului, in functie de mersul astrilor ceresti.
Iar acei magi nu au fost inchinatori ai lui Dumnezeu, pentru ca magia/ astrologia sunt arte ezoterice pe care Dumnezeu le uraste. Bine, o sa zici ca Dumnezeu le-a vorbit in vis acelor magi si din asta putem trage concluzia ca erau oameni ai lui Dumnezeu dar eu iti dau exemplul profetului fals Balaam caruia i-a vorbit Dumnezeu. Dumnezeu vorbeste si cu dracii, daramite cu profetii falsi. Dar asta nu inseamna ca toti acestia sunt copiii Lui.

Astronomia se ocupă obiectiv de corpurile cerești, nu de paralela evenimente astronomice - evenimente de pe Pământ.

andreicozia 27.12.2010 16:02:11

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 316538)
Astronomia se ocupă obiectiv de corpurile cerești, nu de paralela evenimente astronomice - evenimente de pe Pământ.

Tocmai paralela asta este esentiala legatende EVENIMENTELE de pe PAMINT, nu caracterul oamenilor cum zice Traditie, miscari, isterii si psihoze de masa, mai putin individuale. Toata omenirea este luata ca de val cind se produc anumite miscari stelare...si putem usor observa in timp cum razboaiele au avut loc in momente astrologice cheie.

horatiu.miron 27.12.2010 16:29:57

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 316471)
Astrologia este respinsă de știința adevărată ca fiind o superstiție. Într-adevăr, dacă mai e nevoie să menționăm asta, nu există suport științific pentru ideea că astrele ar determina caracterul oamenilor.

Aceasta este pur-și-simplu o credință născută din superstițiile omului primitiv. Mulți dintre noi, poate chiar toți își amintesc cum în adolescență ne imaginam că diverse semne din natură prevestesc ceva sau au un efect asupra vieții noastre. Din observarea constelațiilor cerești (așa cum apar ele văzute de pe pământ) cu aranjamentele lor complexe omul primitiv a ajuns la concluzia că ele conțin un mesaj și în final că ele ar codifica soarta omului în funcție de momentul nașterii. La fel s-a născut și ghicitul în vise (care de asemeni nu au nici o semnificație), ghicitul în liniile din palmă etc.

Faptul că unii membri ai forumului cred în superstiții naive (zodii, extratereștri etc) și totodată sunt adepți ai unor idei eretice nu e de mirare. Cum am zis și cu altă ocazie, adepții ereziilor sunt în realitate oameni cu o construcție intelectuală superficială, înșelați de aparențe, de idei ieftine.

Ai vorbit ca un adevarat sceptic.

Seraphim7 27.12.2010 18:07:03

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 316591)

Totusi acest scepticism nu trebuie generalizat.

andreicozia 27.12.2010 18:25:17

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 316629)
Totusi acest scepticism nu trebuie generalizat.

Pai iar continuam Traditia:))...cu fundul in doua luntrii, azi cu unul miine cu altul?:))
..sau esti sceptic sau nu esti!

Seraphim7 27.12.2010 18:57:26

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 316633)
Pai iar continuam Traditia:))...cu fundul in doua luntrii, azi cu unul miine cu altul?:))
..sau esti sceptic sau nu esti!

Nu cred ca exista cineva care sa se incadreze doar intr-o categorie.Daca vrei contrazice-ma?Dar nu cred ca e posibil.

ai2 30.12.2010 00:09:00

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 316649)
Nu cred ca exista cineva care sa se incadreze doar intr-o categorie.Daca vrei contrazice-ma?Dar nu cred ca e posibil.

Un contraexemplu umbla pe internet acu' ceva vreme. Practic, exista 10 categorii de oameni, cei care inteleg sistemul binar si cei care nu-l inteleg. Deci poti fi intr-o singura categorie.
Cuma revenind la religie, cum poti si si ateu si credincios? Ma refer constient. Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept.

Traditie1 30.12.2010 00:40:22

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 316591)

Așa cum îți spune și Seraphim, scepticismul e bun, dar nu mereu. Scepticismul, ca și altceva, poate deveni un idol, o idee fixă care nu te mai lasă să vezi lucrurile corect.

andreicozia 30.12.2010 02:28:31

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 317577)
Așa cum îți spune și Seraphim, scepticismul e bun, dar nu mereu. Scepticismul, ca și altceva, poate deveni un idol, o idee fixă care nu te mai lasă să vezi lucrurile corect.

Ideea fixa nu are legatura cu scepticismul si (si sora lui cea mare) pragmatismul.
Faptul ca cineva devinde extrem de sceptic printr-o idee fixa deja tine de altceva nu de SIMPLA si CLARA dorinta de a cerceta, verifica si confirma ceva prin repetitia "minunii"..evident fara obsesii si dorinta de razbunare pe cineva sau pe o ideologie!

Seraphim7 30.12.2010 18:55:03

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 317564)
Un contraexemplu umbla pe internet acu' ceva vreme. Practic, exista 10 categorii de oameni, cei care inteleg sistemul binar si cei care nu-l inteleg. Deci poti fi intr-o singura categorie.
Cuma revenind la religie, cum poti si si ateu si credincios? Ma refer constient. Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept.

Ai zis ceva adevar acolo,dar daca tu crezi in toate, ai o problema,adica creci in Dumnezeu,dar crezi si in Budha,sau Zeus etc.Eu unul in privinta asta sunt sceptic.Sper ca m-ai inteles.

codana 30.12.2010 19:45:51

salut,seraphim7

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 317773)
Ai zis ceva adevar acolo,dar daca tu crezi in toate, ai o problema,adica creci in Dumnezeu,dar crezi si in Budha,sau Zeus etc.Eu unul in privinta asta sunt sceptic.Sper ca m-ai inteles.

da,nu ai posibilitate sa slujesti la doi stapani sau sa stai cu fundul in doua barci.cale de mijloc nu exista,parerea me.

camy_d 31.12.2010 11:14:54

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 317564)
Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept.

Sunt oameni și oameni, unii sunt dispuși să-și dea și viața pentru credință, alții aleg să-și practice credința în ascuns, ca să n-aibă probleme, iar alții cum ai spus și tu, devin atei dacă situația o cere.

cristiboss56 31.12.2010 11:57:25

? ? ? . . .

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 317996)
Sunt oameni și oameni, unii sunt dispuși să-și dea și viața pentru credință, alții aleg să-și practice credința în ascuns, ca să n-aibă probleme, iar alții cum ai spus și tu, devin atei dacă situația o cere.

Cum adică :dacă situația o cere ? ? ? ? ? ? Credința a ajuns un joc de-a alba neagra , uite popa nu e popa . . . ?

camy_d 31.12.2010 12:17:47

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 318005)
Cum adică :dacă situația o cere ? ? ? ? ? ? Credința a ajuns un joc de-a alba neagra , uite popa nu e popa . . . ?

Nu știu exact la ce situație se refera ai2, dar comunismul poate fi o astfel de situație. Atunci s-au remarcat cele 3 categorii susmenționate.

cristiboss56 31.12.2010 12:56:55

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 318013)
Nu știu exact la ce situație se refera ai2, dar comunismul poate fi o astfel de situație. Atunci s-au remarcat cele 3 categorii susmenționate.

Cel ce se leapada de Hristos in situatii limita , e tradare , semn de lasitate , ori , ori , atat si nimic mai mult ! Avem libertatea de a alege ! Hristos nu da buzna peste noi , ne asteapta cu rabdare , dar nu da buzna , iar alegerea este numai a noastra , caci multi sunt chemati , dar putini sunt alesi ! Doamne ajuta !+

Seraphim7 31.12.2010 13:33:20

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 317796)
da,nu ai posibilitate sa slujesti la doi stapani sau sa stai cu fundul in doua barci.cale de mijloc nu exista,parerea me.

Pai noi chiar daca ne afirmam cu tarie crestini,totdeauna suntem la mijloc,ca nu e zi in care vizitam si acceptam ceace ce ne ofera Diavolul,sau raul sau cum vrem sa ii zicem.Sustinem ca slujim Stapanului Hristos,dar in ascuns il tradam de nenumarate ori(sa ma contrazica cineva!!).Dar mai rau e cand nici macar nu suntem la mijloc ci suntem in ,,barca cealalta''si noi sustinem cu vehementa ca sunt ,,robii Domnului''.Dar asta se intampla tuturor,important este sa recunostem.

camy_d 31.12.2010 14:21:01

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 318021)
Cel ce se leapada de Hristos in situatii limita , e tradare , semn de lasitate , ori , ori , atat si nimic mai mult ! Avem libertatea de a alege ! Hristos nu da buzna peste noi , ne asteapta cu rabdare , dar nu da buzna , iar alegerea este numai a noastra , caci multi sunt chemati , dar putini sunt alesi ! Doamne ajuta !+

Așa e, aici se văd adevărații creștini.

ai2 03.01.2011 11:13:03

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 318027)
Așa e, aici se văd adevărații creștini.

http://en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman

Melissa 04.01.2011 01:51:15

News alert!:-)

Ocupațiile de astrolog și prezicător au devenit oficiale în România de la 1 ianuarie 2011, după cum a decis Guvernul printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial.

În Hotărârea privind aprobarea structurii Clasificării ocupațiilor din România, la secțiunea „Alți lucrători în domeniul serviciilor personale” apare și categoria astrologi, prezicători și asimilați, alături de însoțitori și valeți, agenți de pompe funebre și îmbălsămători. La aceeași secțiune sunt trecuți și instructorii auto. De asemenea, clasificarea adoptată de Guvern în ședința din 23 decembrie prevede și categoria de angajați manechine și asimilați în cadrul secțiunii „Alți lucrători în domeniul vânzărilor”, informează Agerpres.
În textul actului normativ adoptat de Executiv se arată că documentul ține seama de regulamentele Comisiei Europene în ceea ce privește Clasificarea internațională standard a ocupațiilor.

medusa 04.01.2011 13:27:45

foarte rau, Melissa, foarte rau, au legiferat pacatul ocultismului, un pacat greu !

andreicozia 04.01.2011 15:37:36

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 319188)
foarte rau, Melissa, foarte rau, au legiferat pacatul ocultismului, un pacat greu !

Nu mint sau fac mai rau decit multi carora tu probabil ca le acorzi incredere si care de fapt mint la fel de mult: Politicieni, reporteri, cei din vinzari-cumparari etc

camy_d 04.01.2011 15:57:45

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 318850)

N-am fost niciodată bună la engleză. Dacă vrei să-mi arăți ceva, trebuie să fie în română sau germană ca să pricep.

Mihnea Dragomir 06.01.2011 08:31:15

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319113)
Ocupațiile de astrolog și prezicător au devenit oficiale în România de la 1 ianuarie 2011, după cum a decis Guvernul printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial.

În Hotărârea privind aprobarea structurii Clasificării ocupațiilor din România, la secțiunea „Alți lucrători în domeniul serviciilor personale” apare și categoria astrologi, prezicători și asimilați, alături de însoțitori și valeți, agenți de pompe funebre și îmbălsămători. La aceeași secțiune sunt trecuți și instructorii auto. De asemenea, clasificarea adoptată de Guvern în ședința din 23 decembrie prevede și categoria de angajați manechine și asimilați în cadrul secțiunii „Alți lucrători în domeniul vânzărilor”, informează Agerpres.
În textul actului normativ adoptat de Executiv se arată că documentul ține seama de regulamentele Comisiei Europene în ceea ce privește Clasificarea internațională standard a ocupațiilor.

Hehe ! Ăsta e doar începutul. Vom ajunge să și subvenționăm vrăjitoria. Din experiență am observat că statul acționează în domeniul fiscal astfel:
1-dacă ceva începe să miște, trebuie taxat.
2-dacă ceva continuă să miște, trebuie reglementat
3-dacă ceva a încetat să miște, trebuie subvenționat.

Probabil că se va ajunge și la subvenții pentru vrăjitoare, dar nu înainte de a apărea "Ordinul Vrăjitoarelor și Prezicătoarelor din România", cu statut, cotizații și suprastuctură, cu tot tacâmul. O autoritate trebuie să confirme dacă ai abilitățile și pregătirea să faci vrăjitorie ! Orice profesie respectabilă trebuie reglementată. Cei care suntem membri ai Colegiului Medicilor putem oferi consultanță gratis în materie !

Melissa 06.01.2011 15:26:45

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 319786)
Hehe ! Ăsta e doar începutul. Vom ajunge să și subvenționăm vrăjitoria. Din experiență am observat că statul acționează în domeniul fiscal astfel:
1-dacă ceva începe să miște, trebuie taxat.
2-dacă ceva continuă să miște, trebuie reglementat
3-dacă ceva a încetat să miște, trebuie subvenționat.

Probabil că se va ajunge și la subvenții pentru vrăjitoare, dar nu înainte de a apărea "Ordinul Vrăjitoarelor și Prezicătoarelor din România", cu statut, cotizații și suprastuctură, cu tot tacâmul. O autoritate trebuie să confirme dacă ai abilitățile și pregătirea să faci vrăjitorie ! Orice profesie respectabilă trebuie reglementată. Cei care suntem membri ai Colegiului Medicilor putem oferi consultanță gratis în materie !

Deci urmeaza sa gasim in COR la aceeasi sectiune " „Alți lucrători în domeniul serviciilor personale” ,categoria prostituate...pentru ca niciodata nu vor avea nevoie de punctul 3...:71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:47:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.