![]() |
salut,andreicozia
Citat:
2.nu toate afirmatiile pot fi dovedite,pen ca nu este logistica necesara. ptr.existenta lui dumnezeu sunt doua alegeri: a.crezi b.nu crezi,si nu sunt eu in masura sa dovedesc cu documente crearea universului pen ca io nu am fost de fata. este alegerea libera a fiecarei persoane sa decida credinta sa.si aprepo io nu ti-am cerut sa-mi dovedesti cu docomente afirmatiile tale referitoare la subiectul credinta. |
bine, dar haideti sa ne intoarcem asupra subiectului "astrologia" - credeti ca cititul horoscopului sau audierea lui la tv. este o distractie inocenta si nevinovata? un moft si atat?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Deci chiar ortodoxia admite implicarea astrologiei ! |
Citat:
Nu acelasi lucru se poate spune despre astrogramele natale,facute de catre un astrolog profesionist,care cerceteaza pentru fiecare individ in parte harta natala. Mai sunt zodiacele de tot felul care aspecteaza si ele trasaturile generale pentru fiecare zodie in parte.Nu am intalnit pe cineva care sa nu se identifice macar cu 2-3 aspecte din zodia lui. Cele mai bine aspectate trasaturi am concluzionat ca sunt in zodiacul chinezesc. Nodurile lunare ,care sunt niste puncte virtuale pe cer,niste conventii astronomice reprezentand punctele de intersectie dintre orbita Lunii in jurul Pamantului, cu orbita Pamantului in jurul Soarelui,ne ofera de asemenea informatii interesante despre noi. |
Citat:
Astrologia e ceva radical diferit de astronomie. Astronomia se ocupă cu studiul astrelor, este știință. Astrologia este superstiția antiștiințifică, falsă și irațională că astrele influențează caracterul și destinul omului. |
Citat:
|
Citat:
Astronomia ne ofera inainte de toate o parere obiectiva despre univers si un punct de reper spatio-temporal fara de care nu am mai avea spre exemplu calendare sau calatorii indelungate pe Pamant sau in Cosmos. Astrologia incearca sa ne ofere explicatii cat mai subiective privind corelarea dintre aspectul boltii ceresti si viata de pe Pamant. Deci aspectul de Luna Plina tine de astronomie si colerarea dintre Luna Plina si data Pastelui tine de astrologie deoarece LUNA este asociata destinului omenesc inexorabil marcat de nastere, vietuire si moarte, EA simbolizand conditia umana. Prin urmare, Luna Plina simbolizeaza noua conditie a omenirii, asumata pe deplin de Cel Inviat. De aceea Pastele se fixeaza in functie de Luna Plina! |
Melissa, tu esti ortodoxa? Luna nu simbolizeaza nimic in crestinism, si nici Soarele. Dimpotriva, inchinarea la Soare sau Luna este idolatrie, se arata clar in Scripturi. Deuteronomul 17:3
|
Citat:
|
Astronomia este incompleta fara astrologie, dar nu asta comerciala ci cea antica, mayasa, persana
|
Citat:
|
Citat:
Astrologia se ocupa cu ghicitul, adica cu stabilirea soartei omului, a destinului, in functie de mersul astrilor ceresti. Iar acei magi nu au fost inchinatori ai lui Dumnezeu, pentru ca magia/ astrologia sunt arte ezoterice pe care Dumnezeu le uraste. Bine, o sa zici ca Dumnezeu le-a vorbit in vis acelor magi si din asta putem trage concluzia ca erau oameni ai lui Dumnezeu dar eu iti dau exemplul profetului fals Balaam caruia i-a vorbit Dumnezeu. Dumnezeu vorbeste si cu dracii, daramite cu profetii falsi. Dar asta nu inseamna ca toti acestia sunt copiii Lui. |
Citat:
Aceasta este pur-și-simplu o credință născută din superstițiile omului primitiv. Mulți dintre noi, poate chiar toți își amintesc cum în adolescență ne imaginam că diverse semne din natură prevestesc ceva sau au un efect asupra vieții noastre. Din observarea constelațiilor cerești (așa cum apar ele văzute de pe pământ) cu aranjamentele lor complexe omul primitiv a ajuns la concluzia că ele conțin un mesaj și în final că ele ar codifica soarta omului în funcție de momentul nașterii. La fel s-a născut și ghicitul în vise (care de asemeni nu au nici o semnificație), ghicitul în liniile din palmă etc. Faptul că unii membri ai forumului cred în superstiții naive (zodii, extratereștri etc) și totodată sunt adepți ai unor idei eretice nu e de mirare. Cum am zis și cu altă ocazie, adepții ereziilor sunt în realitate oameni cu o construcție intelectuală superficială, înșelați de aparențe, de idei ieftine. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
..sau esti sceptic sau nu esti! |
Citat:
|
Citat:
Cuma revenind la religie, cum poti si si ateu si credincios? Ma refer constient. Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept. |
Citat:
|
Citat:
Faptul ca cineva devinde extrem de sceptic printr-o idee fixa deja tine de altceva nu de SIMPLA si CLARA dorinta de a cerceta, verifica si confirma ceva prin repetitia "minunii"..evident fara obsesii si dorinta de razbunare pe cineva sau pe o ideologie! |
Citat:
|
salut,seraphim7
Citat:
|
Citat:
|
? ? ? . . .
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
News alert!:-)
Ocupațiile de astrolog și prezicător au devenit oficiale în România de la 1 ianuarie 2011, după cum a decis Guvernul printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial.
În Hotărârea privind aprobarea structurii Clasificării ocupațiilor din România, la secțiunea „Alți lucrători în domeniul serviciilor personale” apare și categoria astrologi, prezicători și asimilați, alături de însoțitori și valeți, agenți de pompe funebre și îmbălsămători. La aceeași secțiune sunt trecuți și instructorii auto. De asemenea, clasificarea adoptată de Guvern în ședința din 23 decembrie prevede și categoria de angajați manechine și asimilați în cadrul secțiunii „Alți lucrători în domeniul vânzărilor”, informează Agerpres. În textul actului normativ adoptat de Executiv se arată că documentul ține seama de regulamentele Comisiei Europene în ceea ce privește Clasificarea internațională standard a ocupațiilor. |
foarte rau, Melissa, foarte rau, au legiferat pacatul ocultismului, un pacat greu !
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
1-dacă ceva începe să miște, trebuie taxat. 2-dacă ceva continuă să miște, trebuie reglementat 3-dacă ceva a încetat să miște, trebuie subvenționat. Probabil că se va ajunge și la subvenții pentru vrăjitoare, dar nu înainte de a apărea "Ordinul Vrăjitoarelor și Prezicătoarelor din România", cu statut, cotizații și suprastuctură, cu tot tacâmul. O autoritate trebuie să confirme dacă ai abilitățile și pregătirea să faci vrăjitorie ! Orice profesie respectabilă trebuie reglementată. Cei care suntem membri ai Colegiului Medicilor putem oferi consultanță gratis în materie ! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:47:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.