Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Suprapopularea: minciuna minciunilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1401)

maya 21.03.2007 11:50:02

este adevarat, dar gandeste-te cati mor in africa de diferite boli si foamete. iar rata mortalitatii nu este constanta. cati oameni mor anual numai accidente rutiere? daca mai vin vreo doua tsunami, mai "matura" o mare parte din locuitorii acelei zone, de atentate nu mai vorbesc. in tarile tropicale, cati mor din cauza bolilor specifice acelor zone, ca sa nu mai punem la socoteala epidemiile sau pandemiile care apar ce-i drept mai rar, dar care lasa urme adanci. ii mai punem pe cei care mor din cauza cancerului, tbc-ului sau sidei? in concluzie mor foarte multi oameni. si in unele zone, numarul nasterilor este mult inferior deceselor.

macs 21.03.2007 14:41:59

1. nu este vorba de zone ci de tot globul.
2. problemele enumerate de tine au existat si pana acum, si asta n-a impiedicat cu nimic cresterea rapida a populatiei. un tsunami "matura" catev mii de oameni, epidemiile, bolile, accidentele rutiere la fel, toate astea la un loc reprezinta un procent foarte foarte mic din populatie. efectul este ca rata cresterii va fi de sa zicem 44.9 la suta in loc de 45.

doar daca ar muri din astfel de cauze cateva sute de milioane de oameni ar reprezenta un procent semnificativ (adica 1-2 la suta, nu mai mult). nici macar o bomba nucleara nu cred ca ar avea efectul asta...

macs 22.03.2007 08:34:04

app de imigranti, am auzit ca in bucuresti vor sa faca un cartier chinezesc

cozia 23.03.2007 01:40:24

Pai daca-ti dispare milionul de romani/an trebuie sa-i aduci pe altii in loc, de undeva unde e surplus, nu?

cozia 23.03.2007 01:41:34

Scuzati, /generatie, nu/an

macs 23.03.2007 12:35:54

nu e nevoie sa-i aduci, vin ei singuri :P

romandragut 27.03.2007 00:38:49

traiesc in flandra (belgia). densitatea populatiei este de 392 persoane / km2. este suprapopulat. in flandra nu exista natura. oriunde te uiti si in cel mai nepopulat loc exista cel putin 5 case. daca suprapopularea este o minciuna de cenaiba simti uneori ca sunt prea multi oameni.

mancarea nu cade din cer! terenurile agricole saracesc pamant secatuiesc resursele.

unikt1 27.03.2007 13:02:53

Da,este adevarat,in Bucuresti se construieste un cartier pentru chinezi , am citit si in http://www.presaonline.com/vremea/index.html"[/link]]ziare.

veilur 28.03.2007 00:15:53

Citat:

În prealabil postat de romandragut
traiesc in flandra (belgia). densitatea populatiei este de 392 persoane / km2. este suprapopulat. in flandra nu exista natura. oriunde te uiti si in cel mai nepopulat loc exista cel putin 5 case. daca suprapopularea este o minciuna de cenaiba simti uneori ca sunt prea multi oameni.

mancarea nu cade din cer! terenurile agricole saracesc pamant secatuiesc resursele.

cred ca nu mai avem mult pana o sa si dracuim pe aici. vad ca roamndragut nu e departe de asa ceva si sincer imi pare rau ca sunt useri care nici in scris nu se pot abtine de la: "de cenaiba simti uneori ca sunt prea multi oameni."

romandragut 29.03.2007 00:22:46

scuza-ma.

Capy 02.04.2007 12:10:05

Convenția asupra viitorului Europei și-a încheiat lucrările săptămâna trecută la Bruxelles, și astăzi a apărut în cotidianul central Adevărul articolul "`The Economist` trage un semnal de alarmă: Populația Europei scade și îmbătrânește într-un ritm îngrijorător. Fără un aflux masiv de imigranți, UE - în pericol să `iasă din istorie`". În articol se apreciază faptul că "schimbarea dramatică a profilului demografic al Europei va cântări mult mai greu asupra viitorului bătrânului continent decât documentele instituționale care i-au preocupat pe participanții la convenție", după cum comentează publicația "The Economist".

Pe întreg continentul, se arată în articol, rata fertilității este în prezent atât de scăzută încât populația Europei se va reduce considerabil în următorii 50 de ani. "Organizația Națiunilor Unite, ale cărei previziuni s-au dovedit până acum destul de reale, estimează că numărul locuitorilor mapamondului va crește de la 6 miliarde în 2000 la 8,9 miliarde în 2050. Cu toate acestea, în perioada menționată, populația celor 27 de state care vor face parte din Uniunea Europeană până în 2007 se va micșora cu 6 procente, de la 482 de milioane la 454 de milioane."

Dintre țările cu un declin mai dramatic, datorită ratei reduse a fertilității, sunt meționate: Italia, cu o scădere de la 57,5 la 45 de milioane, în intervalul 2000-2050; Spania, de la 40 la 37 de milioane de oameni. Cea mai afectată ar putea fi Germania, care are în prezent circa 80 de milioane de locuitori și care ar putea ajunge, la sfârșitul secolului, la numai 25 de milioane de oameni, conform unui studiu făcut de Deutsche Bank.

În subtitlul "Dictatura pensionarilor", se arată în articol faptul că reducerea populației combinată cu creșterea speranței de viață duce la consecințele economice și politice alarmante. "În Europa sunt în prezent 35 de pensionari la 100 de persoane apte de muncă, însă - potrivit actualului trend demografic - în 2050 vor exista 75 de pensionari la 100 de oameni apți de muncă. Mai mult, în Spania și Italia raportul pensionari/muncitori este estimat să ajungă la 1/1."

O consecință directă a acestui fenomen, care constituie de pe acum o problemă pentru guvernele europene, în special din țările în care pensiile sunt scutite de impozite, va fi aceea a creșterii taxelor pentru celelalte categorii ale populației, pentru a fi găsite astfel fonduri pentru finanțarea pensiilor "generoase" cu care s-au obișnuit europenii. În Germania un salariat plătește deja circa 29% din venitul său la sistemul pensiilor de stat, iar în Italia cifra se ridică la 33%. "Această problemă", se arată în articol, "se va transforma într-o bătălie a resurselor între generații: în timp ce pensionarii vor face presiuni pentru taxe mai mari care să finanțeze pensiile și sistemul de sănătate ce le-au fost promise, tinerii vor solicita reducerea acestora."

Chiar și țările care au șanse mari să se descurce în chestiunea pensiilor, având puternice sisteme private de pensii și o populație estimată să rămână relativ stabilă, ar putea fi afectate de problemele financiare ale celorlaltor țări din UE, care ar putea chiar să submineze moneda europeană, euro. Îmbătrânirea și reducerea populației Europei vor afecta, inevitabil, și aspirația unor europeni de a crea o superputere rivală Statelor Unite, comentează "The Economist".

Un raport realizat recent de Institutul Francez pentru Relații Internaționale estimează că, până la jumătatea acestui secol, Produsul Intern Brut va crește cu circa 1% pe an în Uniunea Europeană, față de cel puțin 2% în America de Nord și minimum 2,5% în China. Raportul conchide că UE se află în fața unei "încete, dar inevitabile `ieșiri din istorie`". În timp ce Uniunea Europeană are o populație bogată, bătrână și din ce în ce mai redusă, țările aflate de cealaltă parte a Mării Mediterane, în nordul Africii, au o populație săracă, tânără și în creștere.

Raportul acestui Institut ridică problema adoptării de către țările Uniunii Europene a unei politici mai liberale în privința fenomenului imigrației, pentru redresa dezechilibrul uman. "Numărul imigranților ar trebui să fie de 5-10 ori mai mare decât în prezent numai pentru a neutraliza efectele îmbătrânirii populației din Europa. Chiar și nivelul actual al imigranților provoacă furtuni politice din partea unor politicieni anti-imigrație", se arată în încheierea articolului.

22.07.2003

cozia 02.04.2007 23:27:03

Oare se va ridica virsta de pensionare la 70, de ex. pentru a rezolva problema? sau poate se va desfiinta sistemul de pensii cu totul si fiecare va fi pe cont propriu in functie de cit a strins, investit...?

maya 03.04.2007 12:35:29

eu sper ca nu.
off topic: ma uit la mama cu tristete si vad un om care a lucrat toata viata in acelasi loc din pasiune pt ce facea(lucreaza cu lemnul).si i-a fost bine multi ani. niciodata nu s-a plans. s-a privatizat fabrica, isi bat joc de angajati, iar ea asteapta sa iasa la pensie mai repede pt ca nu mai are putere sa indure stresul de acolo. dupa 32 de ani de munca. ganditi-va cum e sa ajungi la o varsta cand simti ca incepe sa iti cedeze corpul din cauza efortului. si asta dupa o viata de munca, dupa care te asteapta o pensie mizera. este trist.

romandragut 04.04.2007 20:22:32

ma gandesc la mama ta. stiu ca nu este onest, insa asta face parte din cultura romaneasca. fara aceste lucruri de doi lei, fara respectul fata de cetatean si dorinta de a ne imbogati peste noapte pe spatele altora este un lucru care tine de romanism.

maya 05.04.2007 15:28:03

cred ca ai perfecta dreptate. este trist, dar asta este adevarul

Ekaterina 23.11.2012 22:31:09

Avertismentul unui economist american

"Avertismentul unui economist american: Ne indreptam spre un dezastru de proportii biblice.

Un investitor american atrage atentia supra faptului ca suprapopularea planetei va avea in curand efecte devastatoare. Jeremy Grantham, co-fondatorul trustului privat de investitii GMO, a scris intr-un tratat ca viitorul omenirii este sumbru, din cauza suprapopularii si a reducerii resurselor naturale.

Numarul de locuitori de pe planeta a atins un punct critic si fara intoarcere, astfel incat acum planeta nu ne mai poate intretine.

Populatia creste continuu, iar resursele se reduc: petrolul, metalele si hrana sunt limitate si in curand vor fi insuficiente.

Potrivit lui Grantham, Pamantul ar putea sustine optim numai 1,5 miliarde de oameni, fata de cei 7 miliarde care traiesc in prezent, scrie Business Insider.

In ultimii 200 de ani, in ciuda exploziei demografice, populatia a fost sustinuta de resursele de petrol nou descoperite, insa si acestea incep sa se termine.

In ultimii 100 de ani, facturile pentru confortul zilnic au scazut, datorita progresul tehnologiei, dar acum acest trend va disparea si preturile utilitatilor vor creste.

Cel mai bun exemplu este pretul barilului de petrol. In 100 de ani, acesta a crescut de la 16 dolari pe baril la 35 de dolari si la 75 de dolari pe baril, din cauza cererii care depaseste resursele.

Desi din 1970 exploatarile de petrol s-au intensificat, acestea nu pot tine pasul cu explozia cererii de produse petroliere. Aceasi crestere de pret va fi inregistrata si in cazul metalelor esentiale vietii moderne, cum este fierul.

In cazul recoltelor, situatia este si mai delicata. In urma cu 40 de ani, productia agricola crestea cu 3,5% pe an, in timp ce populatia crestea cu 2%.

Acum insa, cresterea productiei este de numai 1,5% anual, iar in curand va fi depasita de cresterea demografica. Oricum, cresterea recoltelor se datoreaza folosirii in exces a ingrasamintelor, care sunt de fapt tot chimicale obtinute din exploatarea resurselor naturale. Prin urmare, este firesc sa creasca pretul alimentelor.

Situatia s-a agravat in ultima perioada din cauza dezvoltarii economice extraordinare a unor trai precum China si India, care consuma cantitati uriase de resurse.

Doar China consuma anual 53% din productia mondiala de ciment si peste 47% din productia de otel".
http://stirileprotv.ro/stiri/financi...i-biblice.html

Pana unde merg cu aceasta manipulare ordinara! Cum calculeaza omul inlaturandu-L pe Dumnezeu din propria creatie, incercand sa-I ia locul.

Patrie si Credinta 23.11.2012 23:04:54

ma lamureste si pe mine cineva care e cea mai mare minciuna pana la urma?
ca acum cateva zile VACCINURILE erau cea mai mare MINCIUNA A SECOLULUI!!!!!1111
iar acum cateva saptamani, EVOLUTIA era RELIGIA care PREVESTE VENIREA ANTIHRISTULUI si era cea mai MARE MINCIUNA A ISTORIEI!
iar acum vad ca SUPRAPOPULAREA e MINCIUNA MINCIUNILOR.

deci CARE este CEA mai mare minciuna spusa OMENIRII VREODATA?

nota EDITORULUI: caps lockul e NECESAR pentru a TRANSMITE MESAJUL !!!!!!!!!!!!!!!!

Patrie si Credinta 23.11.2012 23:08:53

dar acum serios vorbind, planeta mai poate suporta niste miliarde, mai ales cu unele tehnologii noi din domeniul agriculturii, dar hai sa nu ajungem sa vedem exact cat poate sustine. Echilibru in toate.
Iar pt cine ma contrzice, sa se duca in China, sau sa vada cat sunt de mari apartamentele in Tokyo.

antiecumenism 24.11.2012 01:20:27

-numai la noi in Romania daca s-ar cultiva toate pamanturile arabile s-ar putea intretine din agricultura 80 de milioane de oameni,asa ca ideea cu suprapularea si chestii de genul ca nu mai sunt resurse decat pt vreo 2 miliarde de oameni e o minciuna masonica; care e planul lor ? reducerea populatiei la 2 miliarde,introducerea cipurilor la cei ramasi si un guvern unic masonic.

AlinB 24.11.2012 13:54:34

Cifra de 80 milioane de unde e scoasa?
Vorbim de agricultura bio sau intensiva?

antiecumenism 24.11.2012 14:37:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 483879)

-agricultura normala,era o emisiune la protv,romania te iubesc,e o estimare...de acolo am aflat

Tomita 24.11.2012 15:48:13

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 483777)
Potrivit lui Grantham, Pamantul ar putea sustine optim numai 1,5 miliarde de oameni, fata de cei 7 miliarde care traiesc in prezent, scrie Business Insider.

La cursul de genetica si evolutionism mi s-a spus ca pentru Pamant capacitatea de sustinere este 20 de miliarde.
Nu stiu cum au ajuns la cifra asta dar tinand cont ca se incurajeaja transformarea culturilor in biocombustibil si se produc mai putine alimente din cauza schimbarilor climatice/poluarii(care se preconizeaza si mai mari) nu cred sa se atinga asa cifra.
In plus:
-se vehiculeaza ca incalzirea globala poate fi oprita de bombele nucleare (s-au luat in calcul explozii controlate)
-sunt foarte multi care doresc controlarea/scaderea numarului populatiei globale (cu tot felul de masuri-incurajarea sa fii gay, in special in tarile nordice, planificare familiala, politica de limitare a numarului de copii, organismele modificate genetic care creaza infertilitate la a 2-3-4 generatie, etc) si
- oamenii devin din ce in ce mai violenti, mai agresivi..ca ajung sa se bata si sa se omoare intre ei (nu cu alte popoare)...
Astfel, suprapopularea Pamantului nu vad sa fie vreodata o problema...este doar una locala...

UNNOOM 24.11.2012 16:11:58

Daca am reduce consumul de carne foarte mult si cel de lapte (dar acesta nu prea mult), nu vom avea probleme cu alimentatia. Pamantul poate sustine mult mai mult de 20 miliarde dar in anumite conditii: tarile dezvoltate, care consuma peste 80% din resursele planetei sa fie mai retinute la capitolul risipa si sa nu mai foloseasca pestele exportat de tarile sarace pentru ca face bobitze pentru catelushi si pisicute!

Am lucrat intr-un fastfood si am vazut oameni care cumparau tot felul de produse si nu le consumau... in loc sa cumpere portii medii de cartofi, cumparau portii mari si mancau doar jumatate! Eram obisnuit sa strang de pe mese alimente consumate doar pe jumatate sau deloc! Suntem saraci dar cumparam meniuri la restaurante de peste 10 lei si mancam doar jumatate din ce cumparam!

Mai este problema apei potabile.... de multe ori folosesc mai multa apa decat am nevoie pentru lucruri obisnuite cum este barbieritul (in loc sa am robinetul deschis doar cand imi ud fata si spal aparatul, este deschis tot timpul... desi am nevoie de apa doar in 30% din timp). Poate parea banal dar daca am economisi toti apa consumata inutil (nu doar cea folosita pt barbierit...) rezerverele de apa potabila (care unele nu sunt regenerabile sau sunt greu regenerabile) ar fi mai protejate.

(Am inteles ca Arabia Saudita si-a cam epuizat rezerva de apa subterana)

Yasmina 24.11.2012 20:03:23

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL (Post 17494)
O explicam tot prin masonerie si actiunile ei.S-au gasit dovezi ca virusul HIV a fost fabricat in laboratoare si raspandit in lume.O data cu ruperea omului de natura si viata simpla si sanatoasa in toate aspectele ei,omul modern a intrat intr-un proces de autodistrugere, "ajutat" de cei ce conduc lumea.

"S-au gasit dovezi"... Si unde sunt aceste dovezi,nu vreti sa detaliati putin ???

UNNOOM 24.11.2012 20:19:13

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 483926)
"S-au gasit dovezi"... Si unde sunt aceste dovezi,nu vreti sa detaliati putin ???

Prin anii 70 a fost fabricat virusul pe vremea cand inca nu exista tehnologia necesara pentru decodificarea genomului (de orice tip). In concluzie, din moment ce rasa umana nu a fost capabila sa sintetizeze virusi, a fost ajutata de reptilieni! Ei si-au dat seama ca politicienii de pe pamant sunt corupti atunci cand undele radio au ajuns pe planeta lor (nu-mi dau seama cum au reusit sa decodifice limbajul uman). Au renuntat la planul lor de a extermina rasa noastra. Au considerat ca este mai usor sa mituiasca coruptii cu niste bani cu circulatie Universala (in tot universul civilizat sunt folositi, numai pe Terra nu) si sa ne transforme in sclavi in ceea ce va fi in viitor "Ferma Terra"!

Cam asta e scopul reptilienilor cu rasa umana. HIV e doar un experiment... In viitor vor folosi retrovirusi doar cu scopul de a distruce doar oameni inteligenti sau slabi din punct de vedere fizic... Vor ramane doar oamenii care din punct de vedere genetic sunt predispusi la a fi musculosi (pentru a fi folositi in mine ca sa extraga elemente chimice rare de parca pe asteroizi nu ar fi gasit ce aveau nevoie) si supusi (adica mai prostutzi)!

Vor pastra cativa oameni inteligenti (clasa conducatoare) deoarece vor sa pastreze exemplare umane pentru a le studia...! Acestia sunt masonii! Reptilienii nu sunt chiar atat de rai... nu vor distrugerea rasei umane ci exploatarea ei!

Daca am fi fost mai avansati din punct de vedere tehnologic, ne-ar fi exterminat din prima fiindca am fi reprezentat un pericol real. (Eventual am fi fost recreati prin inginerie genetica pe planeta lor, eliberati in rezervatii si studiati!)

Sunt dispus sa revin cu completari la aceaste dovezi extraordinare ori de cate ori ai chef sa ceri dovezi unor oameni indopati cu teorii ale conspiratiei!

Yasmina 24.11.2012 21:10:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 483879)

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 483814)
-numai la noi in Romania daca s-ar cultiva toate pamanturile arabile s-ar putea intretine din agricultura 80 de milioane de oameni,asa ca ideea cu suprapularea si chestii de genul ca nu mai sunt resurse decat pt vreo 2 miliarde de oameni e o minciuna masonica; care e planul lor ? reducerea populatiei la 2 miliarde,introducerea cipurilor la cei ramasi si un guvern unic masonic.

Dar Pamantul are si el un echilibru fizic;nu poti sa defrisezi toate padurile sa faci terenuri agricole si nici sa bombardezi muntii pt a face autostrazi si poduri.
Adica poti face ce vrei,insa rezultatele acestui dezechilibru se vor vedea in timp.
Pamantul nici nu se doreste,nici nu se vrea o imensa colonie de oameni ,cu paturi suprapuse.

Nimeni nu a adus in discutie Abstinenta sistematica in aceasta problematica a suprapopularii. Nici nu avea cum,intr-o lume in care sexul este idolul cu cei mai multi adepti. Iata,deci ca fiecare impreunare a unui individ,are nu numai proprii le consecinte ,ci si consecinte la nivel planetar.
Crestinii mai au niste norme,niste posturi insa paganii nu au absolut nici o restrictie,ba chiar fac din sex o religie,in sine!

Probabil ca in urmatorii ani,bromura se va introduce in apa potabila.
Nu cred ca ar fi o idee rea,avand in vedere consecintele poftelor nestavilite ale oamenilor.

antiecumenism 24.11.2012 21:14:25

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 483926)

intai trebuie sa citesti niste carti sau macar articole in care se prezinta actiunea diabolica a masoneriei si apoi poate crezi anumite chestii care par absurde,sau pt care nu exista dovezi clare...

PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI- Actiunea diabolica a masoneriei

https://carteromaneasca.wordpress.co...-a-masoneriei/

“Holocaustul Rosu”- crimele comunismului si ale masoneriei

https://carteromaneasca.wordpress.co...ocaustul-rosu/
.
Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

https://carteromaneasca.wordpress.co...nisti-faimosi/

UNNOOM 24.11.2012 21:20:44

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 483951)
intai trebuie sa citesti niste carti sau macar articole in care se prezinta actiunea diabolica a masoneriei si apoi poate crezi anumite chestii care par absurde,sau pt care nu exista dovezi clare...

PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI- Actiunea diabolica a masoneriei

https://carteromaneasca.wordpress.co...-a-masoneriei/

“Holocaustul Rosu”- crimele comunismului si ale masoneriei

https://carteromaneasca.wordpress.co...ocaustul-rosu/
.
Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

https://carteromaneasca.wordpress.co...nisti-faimosi/

Faci misto de noi? In link-urile tale cu un ctrl+s si "HIV" nu am gasit nimic care sa raspunda la intrebarea Yasminei!

Minunate dovezi sti sa aduci aduci!

Ala e siteul tau si te-ai gandit ca aici e plin de oameni panicabili prin teorii ale conspiratiei carora sa le vinzi "drogul" care sa-i tina in priza?

Yasmina 24.11.2012 21:22:47

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 483930)

Cam asta e scopul reptilienilor cu rasa umana. HIV e doar un experiment... In viitor vor folosi retrovirusi doar cu scopul de a distruce doar oameni inteligenti sau slabi din punct de vedere fizic... Vor ramane doar oamenii care din punct de vedere genetic sunt predispusi la a fi musculosi (pentru a fi folositi in mine ca sa extraga elemente chimice rare de parca pe asteroizi nu ar fi gasit ce aveau nevoie) si supusi (adica mai prostutzi)!

Fabricand un virus si eliberandu-l in masa de populatie nu poti controlezi subiectii care se doresc a fi infestati.
Cum sa distruga numai oamenii inteligenti...? HIV nu se contacteaza pe baza nivelului coeficientului de inteligenta... si nici alte boli!!!

Cand am cerut dovezi,chiar eram serioasa...ca asa pot si eu sa citesc nenumarate carti de SF cu reptilieni.

UNNOOM 24.11.2012 21:46:29

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 483956)
Fabricand un virus si eliberandu-l in masa de populatie nu poti controlezi subiectii care se doresc a fi infestati.
Cum sa distruga numai oamenii inteligenti...? HIV nu se contacteaza pe baza nivelului coeficientului de inteligenta... si nici alte boli!!!

Cand am cerut dovezi,chiar eram serioasa...ca asa pot si eu sa citesc nenumarate carti de SF cu reptilieni.

HIV era un test! Este dovedit (tot de reptilieni) ca ADN-ul influenteaza IQ-ul si au gasit si gena responsabila... ei vor face virusul ca sa omoare inteligenta doar pentru teste pe oameni capturati de pe pamant! Sunt inca indecisi daca vor extermina rasa noastra! Au inceput sa le placa de noi si sa-si dea seama ca nu e solutie sa distruga o civilizatie unica prin faptul ca se autodistruge (ma refer la pamanteni)...

Ei acum lucreaza in interesul nostru! Si le este teama ca ne-am putea autodistruge daca ne inmultim prea mult! S-au gandit sa ofere aliatilor lor, masonii, tehnologia necesara fabricarii a tot felul de virusi (in special a celor care sterilizeaza). Sunt cam suparati ca oamenii sunt idioti si folosesc vaccinurile pentru a distruge populatia in tare care oricum este in scadere cand ar trebui sa le foloseasca in Africa, America Latina si anumite tari din Asia! Reptilienii se mai intreaba cum ar putea salva rasa noastra de la pericolul demografic fara a interveni in mod evident si fara a fi decospirati!

Desi pamantenii sunt speriati de propria lor autodistrugere, reptilienii sunt si mai speriati (nu inteleg logica lor dar astea sunt faptele)!

antiecumenism 24.11.2012 22:41:40

Nicholas Rockefeller admitted the elite's goal is a 100% microchipped and enslaved World population

https://www.youtube.com/watch?v=oygB...eature=related

antiecumenism 24.11.2012 22:52:41

VIRUSUL SIDA FABRICAT IN LABORATOARELE AMERICANE ?

http://www.rohub.com/sanatate/virusu...mericane/?wap2

O carte publicata in SUA de catre un alt demnitar in serviciile de sanatate publica face in ultima vreme mare zgomot in mediile stiintifice. Lucrarea lui Dr. Horowitz "Virusi emergenti" avanseaza o ipoteza monstruoasa: virusul maladiei SIDA a fost fabricat cu premeditare in laboratoarele americane, plecand de la experimentele asupra virusului cancerului, la sfarsitul anilor 60. Maimute africane au fost inoculate cu gene provenind de la alte specii animale, pentru a permite punerea la punct a fabricarii vaccinurilor.
In aceeasi perioada, cercetatori ai Institutului National al Cancerului, in stransa colaborare cu savanti ai armatei americane, au cercetat si produs virusi capabili sa provoace cancere. Era vorba de un program ultrasecret de cercetare in domeniul armelor biologice, dotat cu un buget foarte important (Special virus cancer programm). Analizand documentele "clasate" si contractele semnate de NCI, Dr. Horowitz este convins ca epidemia are la origine incercari de vaccinare impotriva poliomelitei si hepatitei.
Aceasta carte pune in culpa cele mai mari institutii medicale americane si cei mai mari cercetatori care au pus la punct acesti agenti biologici capabili sa distruga sistemul imunitar, la cererea Ministerului Apararii si a CNI, la sfrsitul anilor 60.

Originea virusilor mortali cei mai periculosi si mai inspaimntatori din lume a fost inconjurata de mister. Cartea Dr. Horowitz asupra aparitiei virusilor este prima explorare profunda despre virusii HIV si EBOLA.
Ipotezele, conform carora acesti virusi emergenti ar fi evoluat in mod natural, trecnd de la maimuta la om, se contureaza tot mai clar ca o manipulare grosolana, in lumina informatiilor socante reunite in aceasta carte extraordinara. Este studiata aici ipoteza dupa care acesti germeni stranii sunt creatii ale laboratoarelor, transmise accidental sau intentionat in SUA si Africa prin intermediul vaccinurilor contaminate pretins destinate sa combata hepatita sau variola, asa cum au afirmat numeroase autoritati.

"Fie ca suntem simpli cetateni sau profesionisti in domeniul sanatatii, nu putem sa nu remarcam caracterul exploziv al cartii lui Dr. Horowitz si al tezei sale majore: nu mai poate fi mentinut secret faptul ca programele armelor biologice au fost dezvoltate si testate in situatii concrete, plecnd de la agenti virali care distrug sistemul imunitar" (Dr. Garth L. Nicolson, profesor si conferentiar la Universitatea din Texas si la "Centrul Anderson pentru cercetarea cancerului")

https://docs.google.com/viewer?a=v&q...VrEcvyJxZCh8aw

Yasmina 24.11.2012 23:25:58

De exemplu,este o minciuna ipoteza conform careia mancarea,alimentele sunt inoculate cu compusi cancerigeni pt a ucide populatia;acesta fiind doar efectul Consumatorismului.
Oamenii in dorinta lor de inavutire,au perfectat de-a lungul timpului solutii avantajoase care sa permita o anumita eficienta a productivitatii.Nu se arunca nimic,resturile sau produsele de calitate inferioara se proceseaza si combinate cu coloranti,emulsificatori,arome si potentiatori de arome dau nastere unor produse apetisante vazului si mirosului.
Vanzatorii nu mai sunt stresati sa marfa cat mai repede,cu ajutorul colorantilor carnea pare rosie si proaspata pe durata unei saptamani. Alte carnuri sunt tinute intr-o saramura chimica.Frunzele verzi si unele legume sunt sprayate cu o solutie pe baza de sulfuri care sa le mentina crocante,sa nu se inmoaie datorita timpului petrecut pe rafturi sau duratei dintre recoltare,ambalare,transport,vanzare.

Eu nu cred in conspiratii,ci doar in efectele pacatelor capitale ale omenirii(aici lacomia=dorinta de profit maxima cu pierderi zero).

AlinB 25.11.2012 02:53:06

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 483890)
-agricultura normala,era o emisiune la protv,romania te iubesc,e o estimare...de acolo am aflat

Ah, uitasem ca esti inca la varsta la care tot ce zboara la tv (si nu doar) se inghite pe nerasuflate (negandite) :)

AlinB 25.11.2012 02:55:43

Citat:

În prealabil postat de UNNOOM (Post 483930)
Prin anii 70 a fost fabricat virusul pe vremea cand inca nu exista tehnologia necesara pentru decodificarea genomului (de orice tip). In concluzie, din moment ce rasa umana nu a fost capabila sa sintetizeze virusi, a fost ajutata de reptilieni! Ei si-au dat seama ca politicienii de pe pamant sunt corupti atunci cand undele radio au ajuns pe planeta lor (nu-mi dau seama cum au reusit sa decodifice limbajul uman). Au renuntat la planul lor de a extermina rasa noastra. Au considerat ca este mai usor sa mituiasca coruptii cu niste bani cu circulatie Universala (in tot universul civilizat sunt folositi, numai pe Terra nu) si sa ne transforme in sclavi in ceea ce va fi in viitor "Ferma Terra"!

Vor pastra cativa oameni inteligenti (clasa conducatoare) deoarece vor sa pastreze exemplare umane pentru a le studia...! Acestia sunt masonii! Reptilienii nu sunt chiar atat de rai... nu vor distrugerea rasei umane ci exploatarea ei!

Daca am fi fost mai avansati din punct de vedere tehnologic, ne-ar fi exterminat din prima fiindca am fi reprezentat un pericol real. (Eventual am fi fost recreati prin inginerie genetica pe planeta lor, eliberati in rezervatii si studiati!)

Sunt dispus sa revin cu completari la aceaste dovezi extraordinare ori de cate ori ai chef sa ceri dovezi unor oameni indopati cu teorii ale conspiratiei!

Te-am mai vazut cu reptilienii astia pe alte topice, dar credeam ca faci misto.
De fapt, cam faci misto dar ...de tine.

AlinB 25.11.2012 02:59:35

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 483949)
Dar Pamantul are si el un echilibru fizic;nu poti sa defrisezi toate padurile sa faci terenuri agricole si nici sa bombardezi muntii pt a face autostrazi si poduri.
Adica poti face ce vrei,insa rezultatele acestui dezechilibru se vor vedea in timp.
Pamantul nici nu se doreste,nici nu se vrea o imensa colonie de oameni ,cu paturi suprapuse.

Sa fim seriosi..se pare ca nimeni nu observa pe unde anume, geografic vorbind, se pune problema "suprapopularii".

Citat:

Nimeni nu a adus in discutie Abstinenta sistematica in aceasta problematica a suprapopularii. Nici nu avea cum,intr-o lume in care sexul este idolul cu cei mai multi adepti.
Sa nu uitam ca idolul de care vorbesti este sterp.
Cu orice pret.
Anticonceptionale, avort, etc.

Citat:

Crestinii mai au niste norme,niste posturi insa paganii nu au absolut nici o restrictie,ba chiar fac din sex o religie,in sine!
Nici macar 364 de zile de post trupesc pe an, nu te pot scapa de o sarcina :)

Citat:

Probabil ca in urmatorii ani,bromura se va introduce in apa potabila.
Nu cred ca ar fi o idee rea,avand in vedere consecintele poftelor nestavilite ale oamenilor.
Ce e bromura aia?

antiecumenism 25.11.2012 11:57:44

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 484048)
Ah, uitasem ca esti inca la varsta la care tot ce zboara la tv (si nu doar) se inghite pe nerasuflate (negandite) :)

http://www.ziare.com/articole/romania+granarul+europei

"Putini oameni stiu ca Romania era 'granarul Europei' inainte de Al Doilea Razboi Mondial, al doilea producator de cereale dupa Franta. Situatia s-a schimbat de atunci, in mai rau, din pacate,

Oficialul BCR crede ca productia este "jenant" de scazuta pentru o tara ca are potential de a hrani 80 de milioane de persoane, de patru ori populatia Romaniei.

A saptea tara din UE ca numar de locuitori si a cincea dupa terenurile arabile Romania se chinuie sa se hraneasca asa cum trebuie..."

http://www.ftr.ro/romania-granarul-e...lume-60820.php

România este al 12 cel mai mare importator de alimente din lume, deși are un potențial agricol care ar putea produce hrană pentru 80 de milioane de oameni, arată reprezentantul Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură la București, Bogdan Bazgă.

Patrie si Credinta 25.11.2012 13:12:18

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 484050)
Te-am mai vazut cu reptilienii astia pe alte topice, dar credeam ca faci misto.
De fapt, cam faci misto dar ...de tine.

nu, de fapt doar face misto de conspiratii.

antiecumenism 25.11.2012 14:42:40

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 483998)

Eu nu cred in conspiratii,ci doar in efectele pacatelor capitale ale omenirii(aici lacomia=dorinta de profit maxima cu pierderi zero).

In „Protocoalele Sionului"[Scrise in lojile masonice] (cap. 17) se vede clar furia sioniștilor împotriva Bisericii. Iată ce zic: „Dar, atâta timp cât nu vom fi crescut tineretul în noile credințe de tranziție, și apoi în a noastră, nu ne vom atinge pe față de Bisericile existente, ci vom lupta împotriva lor prin critică și provocare de neînțelegeri". „Ne-am îngrijit deja să nimicim puterea de influență a tagmei preoților creștini și să provocăm astfel eșecul misiunii lor, fiindcă altminteri ne-ar fi putut pune bețe-n roate. înrâurirea ei asupra poporului scade din zi în zi. Astăzi libertatea conștiinței e pretutindeni proclamată. în consecință, foarte puțini ani au mai rămas până la căderea desăvârșită a religiei creștine. Celelalte religii le vom dărâma și mai ușor, dar încă nu e timpul să ne ocupăm de ele. Vom așeza puterea bisericească și preoțimea, în niște cadre atât de strâmte, încât înrâurirea lor va fi nulă față de aceea pe care au avut-o altădată".

-nu e asta o conspiratie impotriva Bisericii ?

CONSPIRÁȚIE, conspirații, s. f. Uneltire secretă și ilegală

-masonii se intalnesc in secret in lojile lor ca sa comploteze impotriva Bisericii.

Iată ce lucruri înfricoșătoare și blasfemiatoare scria în 1881 masonul Fieri: „Să terminăm odată pentru totdeauna cu Răstignitul. Tu care ții deja de 18 veacuri lumea sub jugul tău, trebuie să știi că împărăția Ta a apus. Dumnezeu nu ne este necesar".
Un alt mason pe nume Sicard de Plozol spunea în 1913 următoarele: «Dacă există o pace cu care nu putem fi de acord, o dezarmare pe care n-o putem semna, un război pe care suntem datori să ducem fără încetare până la biruință sau moarte; este războiul împotriva tuturor soiurilor de dușmani ai libertății de conștiință, a rațiunii, a științei și dreptății omenești, care se regăsesc în toate dogmele tuturor Bisericilor".
Congresul masonic din 1900 a hotărât distrugerea religiei. „Nu este suficient să zdrobim influența clerului și să lipsim Biserica de autoritatea ei... Este necesar să distrugem religia însăși".
Un membru al Marii Loji din Franța spune răspicat: „Să lucrăm, să țesem cu dibăcie la acel giulgiu care într-o bună zi va înfășură toate religiile, și atunci vom putea provoca zdrobirea în toată lumea a puterii clericale și a superstiției pe care aceasta o cultivă de veacuri".

-lui satana, masonii îi dedică o rugăciune înfricoșătoare și hulitoare. din cartea lui Leo Taxil «Misterele masonilor» (pag. 374-375) :
„Vino, Lucifere, vino! Tu, pe care preoții te-au clevetit. Tu, cel condamnat de împărați. Vino, vino să te îmbrățișăm, să te strângem în brațele noastre!
Iar tu Adonai,[Adonai este un nume al adevăratului Dumnezeu, ] Dumnezeu Hrăpăreț, Dumnezeu nedrept, te renegăm!... Cât timp umanitatea va jura pe numele tău mizerabil, călcarea jurământului va fi temelia societății".

Iar mai jos Leo Tarii vorbește de masonii de gradul 32:
„care îngenunchează în fața lui Baphomet ce stă așezat pe altar, iar atunci când conducerea superioară a masoneriei reușește să pună la dispoziție sfânta ostie (împărtășania papistașă), o profanează și o jertfește satanei, străpungându-o cu un pumnal în mijlocul unor țipete sălbatice. «Nekam Adonai!...»".
Și adaugă Leo Taxil:
„Marele Arhitect în care masoneria crede este satana însuși".

„Cine ar putea - subliniază Protocoalele - răsturna o putere nevăzută? Căci puterea noastră e una de felul acesta (adică a sionismului internațional). Francmasoneria exterioară, de la suprafață, nu servește decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul acțiunii acestei puteri, și în plus locul organizațiilor sale, vor rămâne totdeauna necunoscute poporului".
Iar mai jos se fac următoarele dezvăluiri: „Iată de ce trebuie să dărâmăm credința, și să smulgem din sufletul creștinilor însăși ideea (principiul) dumnezeirii și al Duhului Sfânt, pentru a le înlocui cu nevoi materiale. Pentru ca cele mai alese suflete ale creștinilor să nu aibă timp să cugete și să observe, trebuie să-i abatem de la aceste preocupări, împingându-i către grijile industriei și ale comerțului, în acest fel toate națiunile își vor căuta câștigurile lor și luptând fiecare pentru propriile foloase, nu-și vor băga în seamă dușmanul comun".

celestial_pottery 30.11.2012 00:32:17

aoleu...

...acelasi cantec de lebada (sau de sirena?) al adeptilor teoriei conspiratiei. Da dom'ne, soferul de masina care iti prinde degetele aproape, inchizand usa sub nasul tau si plecand, e sigur ceva cu gradu' 37 cu patru. Vanzatoarea ca re spune acra "nu am rest", are febra, pardon initierea, mai ridicata: 38 cu 8. In fine, politicenii care ne fura: de la 50 cu doi virgula trei. Clar! nu doar febra, dar proteinele insesi dupa ceva vreme, la asa temperaturi, se duc de rapa. Ce nasoale conspiratiile lojilor din teatre: planuiesc sa lase strapontina fara spectatori!!! Rusine!

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:23:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.