![]() |
Scuzati-ma am vrut sa spun odata ce iti semnezi singur lichidarea sunt foarte nervos ca nu stiu la cine sau ce firma sa ma adresez as putea sa-l dau in judecata?
|
Darius ,pt a sti ce sa faci , te rog sa dai o mare atentie noului contract de munca .
http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol/id_11/Codul_muncii_-_actualizat_la_22.04.2007.html Si daca ai nelamuriri , te rog acceseaza acest site si cere ajutorul d-lui Valter Cojman .Sunt sigura ca te v-a ajuta , este o persoana foarte informata , din multe puncte de vedere si nu trateaza cu indiferenta problemele oamenilor . http://www.aparati-drepturile.ro.tl |
'Tarati si saraciti, trantiti si murdariti, stresati si terminati '
Cine este vinovat pentru toate acestea ? In primul rand oamenii , care nu vor sa lupte alaturi de noi impotriva celor care comit fapte ilegale si acte de coruptie si apoi vina este a celor care au competenta de a stopa ilegalitatile din acest caz . Speram ca DIICOT-ul , ca ministrul justitiei , ca ministrul MAI si presedintele Romaniei sa faca lumina in acest caz . Putini au fost alaturi de noi si putini au fost cei care au crezut in nevinovatia noastra . Azi voi aduce la cunostinta romanilor o proba a adevarului nostru si o proba a modului in care a fost solutionat dosarul nostru de catre Curtea de Apel Alba Iulia . NU PUTEAM FACE ACEST LUCRU ,DACA NU PRIMEAM AJUTORUL D-LUI VALTER COJMAN , CARE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI NEDREPTATILOR DIN ACEASTA TARA SI PENTRU ACEST LUCRU II MULTUMESC . Inscrisurile postate pe forum le-am anexat la dosarul procurorului , la dosarul fiului meu , dar au fost tratate cu indiferenta de catre oamenii legi , deoarece aratau ilegalitatile infractorilor si a celor care ii sustin .De ce nu se doreste adevarul daca legea cere ca adevarul trebuie sa se afle intotdeauna ? Inscrisurilor se puteau verifica prin reaudierea martorilor . Legea prevede urmatoarele ; Mijloacele de proba scrise Art. 89.Cpp - Inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului. Va rog sa dati o mare atentie modului in care a fost solutionat dosarul fiului meu de catre judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia . Fapta a fost copiata cuvant cu cuvant dupa sentinta data de Tribunalul Hunedoara , pe care si judecatorul Gherman Calin a copiat-o cuvant cu cuvant dupa Rechizitoriul masluit de procurorul Nicodim Ioan , care a intocmit Rechizitoriul dupa imaginatia dansului sicare nu se bazeaza pe probele din dosar. http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
esti fenomenala
|
De ce esti rea cu mine ?
De ce nu tratezi cu indiferenta mesajele mele si mergi mai departe , daca te enerveaza ? |
Citat:
|
Nu postez pentru a va mai cere ajutorul , asa cum am facut-o cu ceva timp in urma , fara sa ma gandesc bine , daca fac bine ceea ce fac . Postez in continuare povestea mea pt a demonstra romanilor de buna credinta ( pt ca stiu ca exista si astfel de romani )ca oamenii legii sunt vinovati de ceea ce ni se intampla si pt a trage invataminte din ceea ce ni s-a intamplat si ceea ce ni se intampla . Este bine sa fie romanul informat , sa nu se mai increda in oamenii legii , crezand ca sunt toti cinstiti . Sunt si oameni ai legii cinstiti , dar nu intotdeauna avem norocul sa-i intalnim . Asa ca ,,, . luati aminte !
Am postat acest mesaj lung ,pt a se intelege ca Politia a savarsit ilegalitatisi si pt a va demonstra ca au existat 3 dosare intocmite de politisti care au anchetat cazul Mihalcea . ILEGALITATI ALE POLITIE DIN PETROSANI Cum au putut sa spuna inspectorii IJP Hunedoara ca nu s-au constatat ilegalitati in dosarul nostru? Care dosar al nostru, cel care a ajuns la Parchet cu nr 1014/2004? Citind ce am sa postez eu, o sa constatati ca au existat trei dosare intocmite de Politie . Subsemnati Mihalcea Catalina , Mihalcea Andrei si Mihalcea Olavi am fost audiati in dosarul cu nr 210602/2005, fara a ni se aduce la cunostinta in ce calitatea am fost audiati -Declaratia subsemnatei este de martor , dar a fost sters cuvantul martor si trecut cu pixul parte vatamata , avand Seria B Nr 0528970. Audiere care a avut loc in data de 3-01-2005 . -Declaratia sotului meu Mihalcea Olavi este data in calitate de martor ( nu este sters ca in cazul meu , cuvantul martor ) in data 04-01-2005, Seria B, Nr 0523978. Iar declaratia fiului meu Mihalcea Andrei a fost scrisa olograf de el , fara a i se aduce la cunostinta calitate in care a dat aceasta decaratie . -Declaratiile martorilor nostri , Paval Bogdan , Boaca Dorin si Liteanu Andrei sunt inregistrate cu nr 69315/2004 si au fost audiati in data de 29 dec-2004. Paval Bogdan , Seria B Nr 0528967, Liteanu Andrei , Seria B Nr 0528968, Boaca Dorin , Seria B Nr 0528969. Jerca Maria Andreea, martora si prietena fiului meu, a fost audiata in data de 4 -5 ian-2005. Aceasta declaratie a fost inregistrata in dosarul cu nr 1014/P/2004,(ultimul nr 4 este scris mai mare , decat celelalte cifre, sub care se afla cifra 5 , scrisa la aceleasi dimensiuni cu celelalte . Seria B Nr 0528977. -Audierea socrului cu relatii ,Popan Ion a avut loc in 17 dec -2004 in dosarul cu nr 69315/ 2004. Seria B Nr 0523956 . Infractorii, Argeseanu Cosmin Valeriu ,fratii Geonea Robert Gheorghita , Geonea Laurentiu Daniel au fost audiati in dosarul in care au fost audiati si martorii nostri , acesta avand , nr 69315/2004. -Declaratia data la Politie de catre Argeseanu Valeriu Cosmin este declaratie de martor . Cuvantul martor este sters si scris parte vatamata , tot cu pixul . Aceasta declaratie este data in data de 22 dec 2004 ,avand Seria B Nr 0523965. Audierea lui Geonea Laurentiu Daniel are loc in data de 20 dec 2004, in calitate de martor . Declaratia acestuia are Seria B Nr 0523958. -Audierea lui Geonea Robert Gheorghita a avut loc in data de 20 dec 2004 in calitate de martor . Declaratia acestuia are Seria B Nr 0528959. Noi, familia Mihalcea am depus plangere la Politie impotriva infractorilor Argeseanu Valeriu Cosmin , Geonea Robert Daniel , Geonea Laurentiu Daniel in seara de 11dec 2004 ,in jurul orei 23,30 - 23,45. Ofiterul de Politie , din acea seara a fost subcomisarul Todor Vasile ,cel care a anchetat acest caz in faza de urmarire penala . Acesta nu s-a ostenit sa trimita un echipaj de politie in zona, cu toate ca martorii nostri , cat si alte persoane le-au solicitat interventia . Avem si o dovada pt a demonstra adevarul si anume desfasuratorul telefonic de la Romtelecom , al unei vecine de a noastra, care a sunat in acea seara la Politie . Aceasta proba o puteti vedea pe internet, afisata pe site-ul pe care o sa-l postez la sfarsitul acestui mesaj , care apartine d-lui Valter Cojman , care lupta impotriva coruptiei din aceasta tara . Noi am ajuns la Politie in aceasta seara in jurul orei 22, 00 . Subcomisar Todor Vasile a fost anuntat de colegul dansului de prezenta noastra in postul de Politiei si acesta somnoros a coborat de la etaj , unde isi are biroul .Cand ne vazu se apropie de noi si ne intreba ce ni s-a intamplat . I-am povestit ca am fost atacati si batuti de niste persoane pe care nu le cunoastem , dandu-le numai poreclele , pe care ni le spusese prietenul si tot odata martorul nostru Boaca Dorin si ca dorim sa depunem o plangere impotriva celor au vrut sa ne omoare pe strada , spunandu-I si faptul ca acestia erau sub influenta alcoolului . Dansul , somnoros ne trimise acasa , spunandu-ne ca nu are hartie pe ce sa scrie aceasta plangere . Eu , vazand cu ce indiferenta ne trateaza si nervoasa pt faptul ca politistul de la intrare ne spusese ca nu a trimis un echipaj de politie in zona , crezand ca este o gluma , am strigat la dansul ; ’’Cum adica sa venim maine ? Ce maine ne-au batut ? Azi ne-au batut , nu maine ! ‘’ Cred ca l-am trezit din somn cu strigatul meu de durere si suferinta de la batele primite peste cap , maini si picioare , ca se dezmetici repede din somn si ne zise; ’’Duceti-va la Spital pt ingrijire medicala si apoi veniti sa depuneti plangerea , ceea ce am si facut . Pe aceasta plangere depusa in seara de 11dec 2004. scrie data 12–dec-2004 , deoarece subcomisarul Todor i-a spus sotului meu sa treaca aceasta data , motivand ca mai sunt cateva minute pana trecem in ziua urmatoare . Atunci nu ne-am dat seama de ce a facut acest lucru , dar acum ne-am dat seama . Pentru a nu fi tras dansul la raspundere , pt ca nu s-a deplasat cu un echipaj la locul incidentului , cand le-au fost solicitatea interventia si poate ca a mai avut dansul si alte motive pt a nu trece data corecta . Aceasta plangere a fost inregistrata cu seria RS /67.487 in data de 13 dec 2004, iar ca plangere penala in data de 06-01-2005 in dosarul cu nr 210602 . Intr-un colt al acestei plangeri scrie ;’’ Masuri legale in functie de nr de zile de ingrijire medicala pe care le vor prezenta .’’ Acum eu ii intreb pe cei care au anchetat acea petitie trimisa ministrului MAI Cristian David . -De ce nu a fost inregistrata ca plangere penala, plangerea noastra din seara de 11-12-2004 , in data de 13 dec 2004? -Daca dosarul 210602/2005 s-a format in 6 ianuarie 2005 , cum pot spune ca am fost audiati in acest dosar in data de 3-4-5 ian 2005 ? De ce martorii nostri nu au fost audiati in dosarul Mihalcea si au fost audiati in dosarul lui Argeseanu , care s-a format datorita denuntului socrului sau Popan Ion ? In ce calitate a dat declaratia fiul meu Mihalcea Andrei ? -De ce sotul meu nu este parte vatamata si are calitate de martor? -De ce denuntul socrului cu relatii , Popan Ion , depus in data 17 dec 2004 a fost imediat inregistrat ca plangere penala , pe cand plangerea noastra de abia la aproape o luna , dupa depunerea ei la Politie ? In aceasi zi de 17dec 2004 , Popan Ion este audiat in calitate de martor de dl subcomisar Todor Vasile. Audierea incepe la ora 12, 15. In aceasi zi Politia trimite prin adresa cu nr 63.401/2004 , catre Cabinetul Medico- legal Petrosani o cerere , solicitandu-i medicului legist sa–l examineze pe Argeseanu Valeriu Cosmin . Acesta este examinat in aceasta zi de 17 dec 2007 de catre medicul legist Jula Valeriu si tot in aceasi zi ii este eliberat si certificatul medico-legal , specificand in acesta ca acest infractor are nevoie de 45-50 de zile de ingrijire medicala , copiind cuvant cu cuvant dupa foaia de observatie clinica generala cu nr 19.460 a Spitalului de Urgenta Petrosani , fara a trece si faptul ca Argeseanu se afla sub influenta alcoolului la momentul internari lui , cu toate ca acest lucru este trecut in fisa scrie ca motive internari sunt; -cefalee , varsaturi - halena alcoolica in aerul expirat –agitat psihomotor extern Cam multa miscare intr-o singura zi de vineri , nu credeti ? De unde stia medicul legist ca vatamarea lui Argeseanu va avea nevoie de 45-50 de zile de ingrijire medicala , ca in cazul meu si al fiului meu nu a stiut de cate zile vom avea nevoie pt a ne ingriji vatamarile grave aduse noua de catre cei trei infractori ? Am scris ca DGA Deva ne-a sfatuit sa facem o contestatie a acestor zile de ingrijire medicala , ca nu au fost date corect , tinand cont ca fiului meu i-a fost fracturat nasul de la loviturile date cu piciorul,de cei trei , pe cand se afla la pamant ,ca a avut dinti mobili , multiple escoriatii si echimoze pe fata si corp, plagi muscate la nivelulul buzelor , iar mie mi-a fost lovit capul , bratul stang si ambele picioare . -Complicii lui de ce au calitate de martor, inca de la bun inceput si nu de faptuitori , tinand cont ca noi i-am acuzat intai , pt ca ne-au batut ? Politia , din start i-a fovorizat pe acesti trei infractori , transformandu-l pe liderul grupului infractional in parte vatamata si pe complicii sai in martori , iar pe noi , dupa cum cred ca ati constat din victime am ajuns agresori . Ce bine isi face treaba Politia din Petrosani ? Care a fost solutia data impotriva fratilor Geonea , ca noua nu ni s-a comunicat nimic nici pana in prezent cu toate ca am depus in data de 15-06-2007 o cerere pt a afla acest lucru? Adica trei persoane ne ataca si ne bate si una plateste pt fapta celor trei! Dar ce plata ! Cu o incadrare juridical a faptelor , de toata jena . Adica lovesti un om cu picioarele si pumnii pana il vezi ca nu mai poate face nimic , iar la altul ii dai cu bata in cap INTENTIONAT, pt al omori , si incadrareajuridica a faptelor este la articolulul 180 alin 2 Cp , cand de fapt incadrarea unor astfel de fapte este ‘’Tentativa de omor calificat’’, fiind in public . Iar incadrarea juridical a fiul meu , care a lovit la voia intamplari , ‘’Tentativa de omor calificat!’’ . Daca luam in considerare cate lucruri rele a mai facut Argeseanu in aceea seara , dupa terminarea scandalului avut cu noi , tindem sa credem 100% ca el insusi este vinovat pt vatamarea suferita . 5 victime au facut in seara acea infractorii . Primul este Baltag Marius , martorul pe care le-a angajat apoi Argeseanu sa minta pt el , cu noi trei 4 victime si cu cel pe care l-a agresat dupa terminarea scandalului avut cu noi se face 5 victime . Cam multe pt niste persoane care pozeaza in postura de victime , mai ales ca sunt toti recidivisti si nu-i prima oara cand savarsesc astfel de fapte . Dar de ce sa se investigheze cum trebuie acest caz Politia ? Cine suntem noi ? Nimeni , nici macar localnici nu suntem . Eu , in calitate de parte vatamata m-am transformat in detectiv , cercetand cazul ,de parca era de datoria mea sa fac treaba Politiei si apoi a celor 4 avocati pe care i-am avut ! Halal politisti ! Sa cercetez eu cazul in locul lor si ei sa ia bani degeaba , ca doar sunt platiti din banul public . Incadrarea juridica a asa zisei fapte a fiului meu a fost incadrata de Politia Judiciara la art 182 alin 2Cp . Romani , ce am scris azi a fost doar inceputul ilegalitatilor savarsite cu intentie de politistii care au anchetat acest caz in faza de urmarire penala . Si inspectorii de la IJP Hunedoara spun ca politisti sunt nevinovati , ca noi nu cunoastem legea . Am avut destul timp in 2 ani si 6 luni sa studiez legile si apoi dosarul , iar ceea ce nu descoperisem eu, a descoperit avocatul de acum , care este foarte atent si studiaza cu atentie dosarul - De ce sa nu vada romanii adevaratele efecte pe care le-ar produce publicare unui dosar pe internet ? Poate ca publicarea pe internet a dosarelor va impiedica pe oamenii legi sa mai comita fapte ilegale . Nu credeti ca a sosit timpul sa avem parte de o cercetare si de-o judecare a unui caz conform legii ? Eu cred ca da, deoarece ce nu se vede, se poate ascunde, asa cum au fost dosite declaratii si documente din dosarul nostru. Poate ati constat ca acum fiul meu a ajuns la Curtea de Apel Alba si recidivist? Accesati site si o sa va convingeti ca nu mint , asa cum nu am mintit nici inainte . El este un tanar educat , onest , fara antecedente penale si nu a lovit nici o persoana in viata lui . De ce sa permit ca justitia sa faca din el un criminal , cand de fapt adevarati criminali sunt cei trei care au vrut sa ne omoare pe strada ? http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
Catalina, as vrea sa te intreb, daca exista posibilitatea retragerii plangerilor de catre ambele parti. Ideea mi-a fost sugerata de o colega de forum si raspunsul meu a fost negativ, intrucat mi s-a parut o incercare de a da timpul inapoi, si nu numai.
Tu ce zici, se poate asa ceva in cazul procesului vostru? |
Ancah , dupa ce va citi mesajul anterior persoana aceea , de care tu ai pomenit , iti va spune ca nimic nu a fost facut conform legii in cazul nostru . Nu cred ca se mai poate face ceva in acest caz, decat dosarul sa fie clasat dosarul si judecat din nou cazul . Saucel mai bine ar fi ca fiul meu sa fie absolvit de judecatorii de la ICCJ de fapta care ia fost pusa in spate , fara a fi vinovat de aceasta . Asta m-ar bucura cel mai mult . As incheia aceasta lupta impotriva celor corupti . Fratii Geonea , dupa cum mi s-a adus la cunostinta de nise persoane de incredere , se afla in inchisoarea Barcea , condamnati pt alte infractiuni pe care le-au safarsit in decursul acestor 2 ani si 2 luni. Iar liderul grupului infractional este fugit din tara , deoarece acesta a mai comis o alta fapta infractinala , pt care a primit 2 ani de inchisoare si mandat de arestare . Persoana de incredere care mi-a spus acest fapt , mi-a zis ca este fugit in Spania, deoarece acolo se afla si sora sa , care lucreaza de mult timp acolo. Acum , am o surpriza pt useri acestui forum . Accesati forumul pe care il postez mai jos si cititi, va rog , ce scrie in mesajele postate . http://forum.campaniaelectorala.ro/viewtopic.php?t=561 |
Anita ,am mers la manastiri , am facut si fac tot ce-i place lui Dumnezeu , dar raul continua sa imi distruga familia si sanatatea . Traim intr-o lume rea si nepasatoare . Durerea mea si necazurile familiei mele nu mai impresioneaza pe nimeni . Nimanui nu-i pasa ca am ajuns intr-o situatie din care se iese cu greu . Nimeni nu incearca sa ne dea o mana de ajutor . Cred ca infractorii si cei care ne-au facut acest rau se bucura ca nu putem sa-i invingem si ca nu reusim sa scoatem ADEVARUL la suprafata . Numai Dumnezeu stie cu adevarat cate induram si prin cate trecem . Asa ca nu ma judecati aspru fara sa ma cunoasteti cu adevarat cine sunt si ce fel de om sunt . Imi ajunge ce imi fac autoritatile acestui stat , nu ma mai distrugeti si voi spunanadu-mi cuvinte grele . Am nevoie de prieteni , de o vorba buna , de intelegere , nu de critica . Critica intr-un asemenea moment ma distruge si mai mult decat sunt distrusa . Cred ca v-ati dat seama ca se intampla iar ceva rau in cazul nostru de va cer aceste lucruri ? Daca ati gandit asa , va spun ca este adevarat . Parchetul de pe langa la Curtea de Apel Alba Iulia ne instiinteaza ca politistii nu sunt vinovati de faptele ilegale . NU SUNT VINOVATI ?! Cum pot sa spuna asa ceva ? Cum am fi indraznit noi sa-i acuzam de fapte ilegale daca acestia nu le comiteau ? Aceste lucruri sunt vizibile cu ochiul liber de catre oricine si dansii ne mint cu adevarul si cu probele in mana ! V-am scris ca fiul meu a ajuns acum si puscarias , cand de fapt el nu poseda antecedente penale . El este un tanar cuminte , onest si fara antecedente penale. Nu este un infractor ca cei care au vrut sa ne omoare . Credeti ca mint ? Pentru a va convinge ca nu mint , va rog accesati acest site . Recidiva ,art 37 lit b Cod Penal . http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
Lupta mea continua , scriind comentari peste comentarii la acest ziar
online . Singura impotriva tuturor , nu-i pot invinge . De aceea strig disperata dupa ajutor . Numai uniti ii vom putea face pe oamenii legii sa ne respecte drepturile de om ,astfel viitorul nostru si al copiilor nostri nu va fi cu nimic mai bun decat cel din prezent . CE SA FAC ROMANI ? AJUTATI-MA ! http://www.ziua.net/f.php?data=2007-07-10&thread=223669&id=67695 |
Postez din nou acest site al ziarului online ZIUA ,pt ca am constatat ca nu s-a postat corect .
http://www.ziua.net/f.php?data=2007-07-10&thread=223669&id=67695 |
Ar trebui sa citesti pe site-ul Nistea.com o predica a parintelui Arsenie Boca ,se numeste "Despre cauzele necazurilor care vin asupra noastra"
Se pare ca fiul tau a patit aceste necazuri deoarece era pipsit de acea protectie divina pe care toti ar trebui sa o avem de la nastere. Dar din cauzele enumerate de parintele ,noi pierdem acea protectie ,Dumnezeu ne da necazuri sa ne amintim ca exista.Si parintele Porfirie spune ca pricina necazurilor noastre este faptul ca l-am scos pe Cristos din viata noastra. |
Eu nu stiu ce s-a intamplat in familia ta ,dar nu mai cauta dreptatea omeneasca ,ci lupta sa iti scapi copilul din necaz.Spovedeste-te ,impartaseste-te ,chiar toata familia ar trebui sa faca aceste lucruri ,respectarea postului asa cum este randuit de biserica si multa rugaciune si viata vi se va indrepta .
Asteptarea poate dura luni de zile ,dar trebuie rabdare. Acatistul Sfintei Xenia citit cu credinta ar putea sa va ajute ,ar trebui sa cititi viata ei si minunile. Noi nu putem sa schimbam ceva in tara asta,ci enervandu-ne s-ar putea sa ne imbolnavim mai degraba. Si lasa ura fata de cei care ti-au facut rau ,Dumnezeu va face dreptate ,dar nu cand vrem noi. Multa sanatate ,eu mai mult nu am ce spune. |
Anita , psalmul 50 il spun de trei ani de zile, plus alte rugaciuni .
De ce nu va rugati pt ca acesti oameni rai sa cedeze si sa ne lase in pace ? Nu vedeti ca continua sa ne faca rau ? Cat credeti ca mai putem rabda atata nedreptate si sa traim zilnic in starea asta de nesiguranta ? Nu va dati seama ca viata noastra este in pericol ,oameni care credeti in Dumnezeu si in puterile lui ? Puneti-va putin in situatia noastra si o sa vedeti cu ce problema grava ne confruntam . ------------ Azi 10-07-2007 ,primim urmatoarea instiintare de la Politia Petrosani , avand data pe ea -3-07-2007 ,Nr114608 ,Ex 1 Stimate domnule Mihalcea Andrei Iulian Str Aviatorilor , bl66, ap 25, jud Hunedoara In referire la solicitarea dvs adresata acestui organ de politie va comunicam faptul ca aspectele sesizate de dvs au facut obiectul cercetarilor in dosarul penal nr 210.602/o6.01.2005 conexat la dosarul penal nr 69.315/20.12.2004, la data de 12.01.2005 dosarul a fost inaintat catre Parchetul Petrosani de pe langa Tribunalul Hunedoara ,institutie competenta spre cercetare si solutionare. Va asiguram in continuare de intreaga noastra disponibilitate in solutionarea problemelor d-voastra ,potrivi competentelor stabilite prin lege ,Politiei Romane . Seful Politiei Municipiului Comisar -sef Nicolae Florin Sef birou ordine publica Subcomisar Dragomir Tudor -------------- Acum intreb eu . De ce nu pomenesc de dosarul 1014/P/2004 , in care a fost audiata Jerca Maria Andreea in data de 4-5 ian 2005 ? Acel dosar care i-a fost modificata data , din 1014/P/2005 au facut 1014/P/2004. S-a conexat dosarul celor trei infractori ,in care de fapt a ramas numai unul , 69.315/20.12.2004 cu dosarul familiei Mihalcea cu nr . 210.602 /06/2005 ? Ce fac d-lor politistii din Petrosani ? Cauta sa isi astupe ilegalitatile ? Acum cunosc legea , stiu ce inseamna a conexa un dosar cu alt dosar . Stiu ca cei trei infractori , care ne-au batut au fost si sunt favorizati de Politie . Cum pot sa spuna ca ne solutioneaza problemele , cand de fapt cauta sa isi astupe ilegalitatile dansilor, ale infractorilor si a celor care i-au sustinut pana in prezent ? Dl comisar sef , care i-a spus fului si sotului meu sa treaca pe partea cealalta cand il vede pe Argeseanu ! Ii cerusem ajutorul d-lui comandat ,fiindca acest infractor Argeseanu continua sa imi hartuiasca fizic si verbal fiul . Acest infractor primea de fiecare data doar avertismente politienesti , pe care le-a ignorat de fiecare data . De cate ori nu au venit politistii la usa noastra si noi ii rugam sa ne asigure protectie impotriva acestuia . Plangeam cerandu-le acest lucru si dansii nu faceau nimic , pana cand nu am cerut o confruntare cu acest infractor nenorocit , care ne-a distrus viata linistita de familie si sanatatea . El si numai el , ceilalti doi complici ai sai au incetat sa imi agreseze fiul , din acea seara de 11 dec 2004. Confruntare care a avut loc foarte greu ,deoarece Argeseanu se batuse foarte tare cu Geonea Robert si cu alti prieteni de ai lor . Argeseanu fiind internat in Spital , la sectia Neurochirurgie , avand lovituri serioase la cap , iar Geonea Robert pt leziunile suferite , la sectia CHIRURGIE . Acest fapt intamplandu-se la sfarsitul lunii ianuarie 2006 . Si la sfarsitul anului 2006 , Argeseanu a focut o contra-expertiza la cap , pt ai stabili starea de sanatate si daca vatamarea adusa capului lui putea fi facuta in timpul cazaturi acestuia cu capul de ciment . Credeti ca povestit medicilor legisti de aceasta bataie ? Eu sunt sigura ca , nu . Avocatii Bleahu si Filipescu stiau de acest fapt ,dar nu au zis nimic instantei Curti de Apel Alba Iulia . Au uitat dansi ,dar noi nu . I-au facut fotografii , dupa cum mi-am dat eu seama , din spusele unui prieten de al lui Argeseanu ,pe care-l rugase sa minta pt el in proces si care nu a mai venit sa depuna marturie pt acesta . Adica , sa minta pt Argeseanu , deoarece acesta nu a fost la locul faptei . Am dovada acestui fapt , se afla pe masa serviciului DIICOT . Au uitat ca in sediul Politiei, Argeseanu a facut un fals in declaratii, conform art 292 Cod Penal , cand a scris ca nu lucreaza , pt a primi pensia stabilita de instanta Tribunalul Hunedoara , care i-a fost acordata intr-un mod nedrept ? Avem dovezi romani ,de la DGA Deva , care confirma ca la acea data Argeseanu lucra cu carte de munca la firma Simar . Da , romani , acea dovada care i-a aratat-o dl avocat Bleahu d-nei Stanciu in data de 20 feb 2007 , in sala de judecata , fara a fi noi prezenti in sala , acolo aflandu-se o cunostinta a noastra , care i-a urmarit pe ambii avocati ce fac in lipsa noastra . Cand le-am zis sa ia masuri legale impotriva acestui fapt , politistul ne-a raspuns ca nu-i de competenta politiei, ci a justitiei . Dansi au uitat, dar noi ,nu . Au uitat faptul cand un domn politist i-a zis fiului meu sa nu mai faca plangeri impotriva lui Argeseanu , ca daca acesta isi ia un avocat bun ,il poate acuza de hartuire ? Sa ne acuze de hartuire pt ca ceream ajutorul Politiei , pt a ne apara viata ? Unde traim domnilor, in Romania sau in vestul salbatic ? |
Pai nu mai faceti plangeri ,deoarece este un om periculos.
Lasati pe Dumnezeu sa faca dreptate ,rugati-va ,spovediti-va la 40 de zile si Dumnezeu va va ajuta si va va apara. Nimeni nu se va lega de voi ,dar trebuie sa aveti nadejde in ajutorul Lui. Veti vedea ca acest infractor va patimi mult mai mult decat daca ar fi condamnat la tribunal. Ar trebui sa participati duminica la Liturghie ,Dumnezeu va va intari pentru toata saptamina. Si ajutorul va veni negresit ,intreaba un duhovnic iscusit si el iti va confirma acest lucru. Pustnicii si sfintii se bucurau cand erau defaimati pe nedrept ,eu te sfatuiesc sa te linistesti chiar daca este greu. |
'Pai nu mai faceti plangeri ,deoarece este un om periculos. '
Sa nu mai fac plangeri impotriva acestui ? |
Tocmai asta e adevarata credinta ,cand nu ai ajutor de nicaieri sa primesti ajutorul lui Dumnezeu si sa iti pui speranta in el.
Ar trebui sa cereti judecarea procesului in alt judet ,eu nu ma pricep la legi. Dar incurajarile primite nu sunt vorbe false ,ci pornite din inima ,trebuie incredere in Dumnezeu ,nu disperare. Nu trebuie sa te mai agiti si sa suferi pentru acei oameni falsi .Si nici pentru acei oameni care nu mai vin in casa. Noi trebuie sa cautam slava lui Dumnezeu ,nu a oamenilor. O vecina a girat pe cineva si era sa piarda casa. Preotul a sfatuit-o sa se roage si sa posteasca 40 de zile ,i-a dat niste acatiste sa citeasca. Dupa 40 de zile colegii au imprumutat-o cu bani si a reusit sa plateasca datoria si apoi a reusit sa dea banii inapoi. Nu trebuie sa disperati ,dar sfatul unui duhovnic cu experienta ar fi de folos. Ai citit predica aceea a parintelui Arsenie Boca de care ti-am scris? Te rog sa o citesti si poate vei primi un raspuns. |
Cum sa ne mai gasim dreptatea in aceasta tara daca oamenii legii care au competenta sa-i cerceteze pe politistii si pe procurorul corrupt trateaza cu indiferenta toate ilegalitatile existente in dosar ? In data de 13-07-2007 l-am rugat pe dl Valter Cojman , sa posteze noi dovezi pe forumul aparati drepturile, pt a arata romanilor ca noi nu mintim si ca oamenii legii vor ne sacrifice unicul fiu , pt ca acesti trei infractori recidivisti sa nu raspunda, conform legii , pt infractiunile savarsite cu o violenta si cu o brutalitate de neimaginat .
Suntem noi vinovati pentru ca oamenii legii au savarsit atatea ilegalitati pentru acesti trei infractori ? Dansii stiu cate persoane au fost batute de acestia , numai pt simplu fapt ca ei vroiau sa se distreze si sa le arate locuitorilor din cartierul Aeroport ca ei detin suprematia in acest cartier ? NU sunt numai trei persoane in gasca lor ,ci zeci de persoane . In data 11-dec-2004 am fost noi batuti , dupa noi au mai urmat alti tineri si vor mai fi si alte victime in viitor , pt ca acestia atata stiu sa faca , sa bata , sa fure , sa faca scandaluri si cate mai cate alte lucruri rele . -Certificatele medico-legale ale familiei Mihalcea va vor arata toate constatarile facute de medicul legist Jula Valeriu in data de 13 -11-2004 , ‘’numai pe ce se vede ‘’, asa cum mi-a spus mie acest medic legist . - Scrisoarea medicala a subsemnatei Mihalcea Catalina va v-a arata ca eu am ramas cu sechele de pe urma acelor 3 lovituri de bata , date de Argeseanu in seara de 11-dec-2004. Dureri de cap, care mi se amplifica in sezonul rece , datorita si sindromului Raynauld de care sufar de vreo 10 ani . Romani , veti constata ca am fost lovita cu bata peste cap ,in zona temporala stanga , care imi putea curma viata . Iar procurorul Nicodim Ioan ,care avea in mana certificatul meu medico-legal a consemnat in toate declaratiile martorilor nostri cat si in rechizitoriu ca eu am fost lovita cu o intensitate mare peste corp . De ce nu au consemnat adevarul procurorul si politistii , ca sa nu-i ingreuneze situatia infractorului care a vrut sa ma omoare ? In confruntarea mea cu Argeseanu de la Parchet este consemnat faptul ca eu as fi declarat ca fiul meu l-a lovit pe acest infractor in zona temporala stanga . Nici macar nu a fost atent la aceasta confruntare , ca astfel nu se explica cum a putut consemna aceasta minciuna . Eu i-am spus ca eu am fost lovita in acest loc ,nu infractorul Argeseanu ! Sotul meu pentru pumnul primit in figura de la Argeseanu a primit 5-6 zile de ingrijire medicala de la medicul legist. Loviturile de pumni primite de acesta de la fratii Geonea , peste corp nu i-au provocat nici-o leziune vizibila si pt acest fapt nu s-a mentionat nimic in certificatul medico-legal . Deasemeni veti constata din certificatul medico-legal al fiului meu cate leziuni a suferit fiul meu de pe urma loviturilor de pumni si de picioare primite de la acesti trei infractori . Cei care au anchetat si au judecat cazul au consemnat ca numai o singura persoana i-a cauzat aceste vatamari . Eu ii intreb pe acestia ;’’Cum poate o singura persoana sa produca atatea leziuni ? Romani , fiul meu are centura albastra la Karate ,deci stia sa se apere de o singura persoana . De ce nu a reusit sa fuga sau de ce nu s-a aparat ? Fiul meu nu a raspuns cu violenta ,doar le-a parat loviturile cu mainile si incerca sa fuga .De ce nu a raspuns si el cu violenta? Pentru ca dorea sa urmeze academia de politie , el fiind in ultimul an de liceu . Cand a cazut pe ciment , atunci toti cei trei infractori l-au lovit cu picioarele ,pe unde apucau . Dar Argeseanu era atat de violent incat loviturile date cu piciorul asupra capului fiului meu i-a fracturat piramida nazala , provacandu-i multe leziuni ale fetei , ale buzelor , usoara mobilitate a unor dinti si aducandu-l intr-o stare de inconstienta . - Alta dovada care demonstreaza ca acest infractor Argeseanu este un mincinos , este documentul care atesta ca lucra la firma Simar in perioada in care procesul nostru se afla pe rol la instanta Tribunalului Hunedoara . Aceasta dovada ne-a fost trimisa de catre inspectorii DGA din Deva .Noi i-am adus la cunostinta avocatului Stef ca Argeseanu lucreaza ,dar a tratat cu dezinteres acest lucru , acceptand minciunile avocatei lui Argeseanu , care la fiecare sedinta de judecata ii motiva absenta spunandu-i judecatorului Gherman Calin ;’’ Domnule presedinte , Argeseanu nu se poate prezenta la proces , deoarece se simte rau , il doare capul , iar de lucrat , nu mai poate lucra din cauza acestor dureri de cap .’’ Romani , cu aceste minciuni a castigat procesul , a obtinut despagubiri materiale si morale , a obtinut o pensie de intretinere si cate mai cate. Iar noi am ramas batuti , umiliti , injositi , buni de plata si pe deasupra fiul nostru a ajuns si criminal . Cu aceste minciuni , avocata acestui infractor a mers si la Curtea de Apel Alba Iulia . Intr-o zi le-am zis avocatilor nostri , Bleahu si lui Filipescu; ’’ Domnilor avocati , eu nu mai suport minciunile lui Argeseanu , care sunt sustinute si de avocata lui . Daca ii va motiva si astazi absenta ,mintind ca acesta este bolnav si de aceea nu este prezent la judecata , eu ma voi ridica in picioare in sala de judecata si ii voi spune instantei ca aceasta avocata MINTE , asa cum a mintit si in fata instantei a Tribunalului din Hunedoara . Dupa cate lucruri rele ni s-a intamplat , tind sa cred ca avocatul Bleahu Victor i-a adus la cunostinta avocatei lui Argeseanu acest lucru , pt ca nu a mai motivat absenta acestui infractor cu aceasta minciuna . In perioada in care d-na avocat a lui Argeseanu continua sa minta pentru el in instanta , acest infractor isi continua seria de infractiuni , una dintre aceste infractiuni fiind bataia acestuia chiar cu fratii Geonea si cu alti prieteni de ai sai in ianuarie 2006 . Atata de tare s-au batut incat Argeseanu a fost internat la sectia Neurochirurgie si Geonea Robert la sectia Chirurgie .Sotul meu a fost in Spital si s-a interesat de acest fapt , de aceea stim si la ce sectie au fost internati . Poate va intrebati de unde stiu eu si cum aflu tot ce facea el , complicii lui si cei implicati in acest caz ? Eu cunosc foarte multe persoane in acest oras , oameni simpli ,oameni bogati , oameni cu functii inalte ,in diferite institutii si chiar pe cei apropiati ai acestora . Datorita meseriei mele de stilist am cunoscut si cunosc diferite persoane. Merg la acestia acasa , am fost chiar si la rudele infractorului in casa , dar bineinteles ca ei nu stiau cine sunt eu. Si prim metodele mele de detectiv , am obtinut tot felul de informatii despre toti cei implicati in cazul nostru . Acest infractor a lucrat tot timpul , in Petrosani , la Tg Jiu si in Bucuresti . Consuma alcool in cantitati mari ,ceea ce el nu are voie , datorita bolii de care sufera de mic copil . Epilepsia , boala de care a profitat in seara de 11 dec 2004 , mimand mai multe crize de epilepsie . Romani, dupa trei crize psihomotorii facute in ambulanta si la spital , asa cum scrie in fisa lui si in certificatul medico-legal al acestuia , el era treaz , statea intr-un carucior cu rotile si mai si radea cand ne-a vazut in camera de urgenta a Spitalului Petrosani , la care ne prezentasem toti membri familiei Mihalcea , pt ingrijire medicala . Acest infractor facea crizele ca si jucaria , Hopa Mitica ! Foia de observatie clinica generala a lui Argeseanu , atesta vatamarile suferite de acesta, ora la care a fost internat (23, 20) si deasemeni arata motivul internarii lui in spital , in seara de 11 dec 2004 . La ora 23,20 acestuia i s-a facut internarea , dar el pana atunci a fost examinat de medici in camera de garda a Spitalului de urgenta din Petrosani .Daca va uitati in Rechizitoriu si in sentintele date de Tribunalul Hunedoara si Curtea de Apel Alba veti constata ca la ora 24 ,00 s-a consemnat ca a avut loc incidentul . Pai , atunci cine l-a lovit pe acest infractor la acea ora ? Medicii din spital ,asistentele, infirmierele , ca noi , familia Mihalcea la ora 24 eram acasa impreuna cu martorul si prietenul fiului meu Boaca Dorin ? Argeseanu a fost internat deoarece prezenta; -cefalee , varsaturi - halena alcoolica in aerul expirat – crize comitiale …(indescifrabil ) + ambulant si agitat psihomotor extern. Acum va intreb eu romani . De ce cei 4 avocatii pe care i-am avut pana in faza de recurs nu au adus la cunostinta toate aceste lucruri judecatorilor ? Oare de ce cei care cerceteaza dosarul nostru , in momentul de fata , se prefac ca nu exista nici-o ilegalitate in acest dosar ? Chiar nimanui nu-i pasa de viata unui tanar onest ,cuminite si educat ? http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
In data de 5-07-2007 Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia ne trimite rezolutia cu privire la petitia noastra trimisa d-lui ministru MAI Cristian David . Credeti ca subcomisarul de politie judiciara Tudor Vasile si Ernest Balint , agent de politie judiciara sunt vinovati de de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor , prev de art.246din Codul Penal ? NU, sunt nevinovati de toate ilegalitatile din dosar, savarsite cu intentia de a-mi baga fiul in inchisoare nevinovat !!!!!!!!!!!!! Cornel Herlea , procuror sef sectie urmarire penala si criminalistica la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia spune ca in opinia noastra trebuia ca martorii nostri sa fie audiati in dosarul Mihalcea ,cu nr 210602 / 2005 si nu in dosarul lui Argeseanu Valeriu Cosmin 69315 / 2004 . Daca se vrea adevarul, il mentiona si pe cel de al treilea dosar 1014/P/2005 in care a fost audiata , prietena fiului meu , Jerca Andreea Maria in data de 4-5 ian . Acest dosar a avut prima data nr 1014/P/2005 , nu 1014/P/2004. De ce au modificat anul , d-nii politistii ? De ce subcomisarul Todor Vasile si agentul de politie Ernest Balint nu au inregistrat plangerea familiei Mihalcea ca plangere penala in data de 13 -12-2004 ? Noi am depus-o in data de 11 dec 2004 ,in jurul orei 23,30 - 23,45 , acuzandu-i pe fratii Geonea si pe Argeseanu , ca ne-au atacat si ne-au batut pe strada , fara a avea nici-o vina ! -De ce au luat in considerare denuntul lui Popan Ion din data de 17 dec 2004 si nu plangerea noastra din acea noapte de 11 dec 2004 ? Pentru ca Popan Ion are relatii in Poltie si Parchet ? Relatiile cu care chiar dansul s-a laudat unei cunostinte de a familiei noastre. Citez;’’ Am un COLONEL SI UN PROCUROR si am sa-l bag pe fisu si pe tasu in pucarie !’’Este adevarat ca are aceste relatii . Colonelul cu care s-a laudat acesta , este comisar de Politie la Politia Petrila din jud Hunedoara si se numeste Morar Victor , nasul de botez la unul din nepotii d-lui Popan Ion . Si deasemeni exista si procurorul , care este prim procuror la Parchetul de pe langa judecatoria Petrosani si se numeste Kando Gabriela Mirela , prietena de familiei cu sora d-lui Popan ,pe nume Valeria . In plangerea noastra am acuzat trei persoane, care ne-au atacat si ne-au batut , nu numai una , asa cum vor politistii sa scoata in evidenta ! Am sustinut si sustinem ca trei persoane , aflate sub influenta alcoolului ne-au atacat si ne-au batut pe toti trei membri ai familiei Mihalcea . Eu, fiu si sotul meu NU AM LOVIT PE NIMENI dintre acesti trei infractori . De ce vor sa scoata in evidenta ca noi am raspuns cu violenta asupra atacurilor celor trei infractori recidivisti ? O singura lovitura de bata , data la voia intamplari de fiul meu a existat , atat ! Si tindem 100% sa credem, noi si martorii nostri , ca Andrei NU este vinovat de vatamarea suferita de acest infractor . Acest infractor periculos nu a fost lovit de fiul meu , datorita faptului ca toti martorii nostri , cat si cei prezenti la locul incidentului ne-au spus ca acesta nu era lovit , dimpotriva se simtea foarte bine si ca a fugit dupa noi pana la blocul in care locuim , unde ne-au asteptat circa 10 min , pt a ne bate din nou . Ne-au cautat , dar nu ne-au gasit , apoi s-au intors in piata si l-au agresat pe cea de a 5-a victima , acesta fiind Buzea Manuel ,persoana care i-a luat bata lui Geonea Robert , care apoi i-a dat-o fiului meu . De ce nu cerceteaza aceste fapte cei de la criminalistica ? Cercetarile nu se fac in birou , cercetand un dosar masluit de oamenii legii , pe care noi familia Mihalcea il contestam cu vehementa . Dar cum au cercetat dosarul 1014 /P/2004 , daca acesta a fost intocmit in anul 2005 ,in data de 4-5 ian si in el a fost audiat doar Jerca Maria ? Adica au conexat cele doua dosare , 210602/2005(al infractorului Argeseanu ) si 69315/2004( al familiei Mihalcea ) la dosarul lui Jerca Maria Andreea ! Dl Cornel Herlea spune;’’Din continutul materialului probator administrat in dosarul cauzei rezulta ca urmarirea penala nu poate fi inceputa impotriva faptuitorilor ,pt savarsirea de catre acestia a infractiuni prev. in art 246 din Cod penal ,fiind incidente sub aspect procesual dispozitiilor art 10 lit d din Codul de procedura penala ,deoarece nici macar din continutul plangerii formulate de petenti nu rezulta o atutudine abuziva a celor doi faptuitor, plangerea facand referire la aspect de ordin procedural ,in administrarea probatiuni intr-o cauza penala fara a exista vreun element care sa conduca la concluzia ca lucratorii de politie ar fi incercat sa influenteze probatiunea sau p cei care au relatat in legatura cu faptele cercetate .’’ Cum s-a cercetat dosarul 1014/P/2004 ,daca acesta se afla in faza de recurs la ICCJ ? Ce probe au verificat cei care au cercetat petitia trimisa d-lui ministru ,Cristian David , ca noi nu am trimis nici-o proba dansului ? Probele noastre se afla pe masa serviciului DIICOT ! Daca iau in considerare ce scrie azi dl Catalin Docea in ziarul Gazeta Vaii Jiului ,tind sa cred 100% ca nu s-a facut nici un fel de cercetari . http://www.gvj.ro/eveniment.htm http://www.gvj.ro/eveniment.htm |
Romani , nu mint si eu nu vreau sa fac rau nimanui . Acest lucru le-am adus la cunostinta si avocatilor pe care i-am avut la Curtea de Apel Alba Iulia , dar in loc sa caute sa scoata adevarul la suprafata ,pe care l-au auzit din probele pe care i le-am inmanat ,au preferat sa solidarizeze cu infractorii aceia periculosi .
Noi suntem oameni cinstiti , respectabili ,nu am facut rau la nimeni , dar nenorocul nostru a fost ca ne-am aflat la locul nepotrivit si in momentul nepotrivit . O sa ajung in curand si la tv . . . si o sa vedeti ca nu sunt nici nebuna , asa cum m-au facut unii oameni rai , ca spun adevarul si il voi demonstra cu probe ,care vor zdrancina pe cei care le-au comis ,direct din radacini . Azi va aduc la cunostinta un aliat al meu , care cunoaste viata din cartierul Aeroport si care poate sa dea orice informatii despre familia noastra . Pana acum v-am adus la cunostinta doi aliati si nu oricine ,ci oameni curajosi si respectabili , in Valea Jiului . Dl Valter Cojman este unul ,iar celalalt, dl Catalin Docea , directorul ziarului, Gazeta Vaii jiului . Va rog cititi povestea mea adevarata ; O femeie din Petrosani lupta, de una singura, cu autoritatile in ziarul ; Nr. 1316 • Joi • 19 iulie 2007 • Fabricat 100% in Valea Jiului • Cotidian de opinii, informatii si reportaje. http://www.gvj.ro/cultura.htm#2 Iar pentru cei care nu vor accesa azi acest site ,ii rog sa accseze arhiva acestui ziar , cu nr 1316 , din19 iulie http://www.gvj.ro/arhiva.htm |
Oare de ce ce nu se vrea adevarul cazului Mihalcea ?
Cei care ne-au batut toata familia si au vrut sa isi arate suprematia in cartier , bagand frica in locuitorii acestui cartier , nu trebuie pedepsiti aspru pt astfel de fapte ? Nu le-au fost de ajuns acestor trei infractori recidivisti ca ne-au nenorocit din bataie , apoi au vrut sa se si imbogateasca de pe urma familiei noastre ,angajandu-si martori micinosi si apeland la relatiile pe care le are liderul grupului infractional Argeseanu , in Politie si in Justitie ! Azi dl Valter Cojman ,care lupta alaturi de mine impotriva nedreptatlilor savarsite in cazul nostru ,a postat noi dovezi pe forumul dansului 'aparati drepturile ' . Eu va aduc la cunostinta intotdeauna dovezi ,care sa demonstreze ca nu sunt o mincinoasa sau bolnava psihic ,asa cum ma fac unele persoane rau intentionate . -Certificatul medico-legal si fotografiile fiului meu Mihalcea Andrei facute in seara de 11-12-2004 , la 3 ore dupa incident de martorul Boaca Dorin , prietenul fiul meu ,care a fost inca de la inceputul incidentului din acea seara pana la sfarsitul acelei nopti de groaza , va v-a arata starea fizica si psihica in care se afla fiului meu . Dar in urma cu trei ore ,oare cum credeti ca arata fiul meu dupa ce fusese batut circa 10 min. cu pumnii si cu picioarele de cei trei infractori, pe cand acesta era cazut la pamant ? Acest martor Boaca Dorin ne-a insotit la Politie si la Spital in permanenta . Deci ,exista inca un martor care poate sa confirme ca Argeseanu nu era in stare de inconstienta si ca statea comod intr-un carucior cu rotile la discutii cu d-na doctor de garda din acea seara , Bartha Julieta . -Declaratia martorei Jerca Maria va v-a arata ca anul dosarului a fost modificat de politisti , din anul 2005 l-au modificat in anul 2004 si ca nr acestui dosar este acum 1014/P/2004. V-am adus la cunostinta ca Jerca a fost audiata la Politie in data de 4 si 5-01-2005 . Deci , cum a putut fi intocmit acest dosar in dec 2004 , daca acesta a fost intocmit in data de 4-01-2005? Va rog sa dati o mare atentie ce scrie sub cifra 4 a acestui an ,care are dimensiuni mai mari decat celelalte cifre . Subcomisarul Todor Vasile scrie pe declaratia lui Jerca Maria ; 'Ce cunosc in legatura cu scandalul iscat in seara zilei de 11-12-2004 in urma caruia prietenul meu Mihalcea Andre Iulian a fost agresat.' -Declaratia lui Paval Bogdan , martorul fam. Mihalcea , care arata ca a fost audiat in ziua de 29 -12-2004 in dosarul lui Argeseanu cu nr 69315/2004 . Acestata dovada arata ca a fost intocmit al doilea dosar ,care s-a format datorita denuntului d-lui Popan Ion , socrul lui Argeseanu ,care are relatii in Politie si Justitie . Subcomisarul Todor Vasile scrie ;' Ce cunosc in legatura cu scandalul iscat intre familia Mihalcea si Argeseanu Valeriu Cosmin in noaptea de 11-12-2004.' -Declaratia infractorului Argeseanu , care arata ca a fost audiat in calitate de parte vatamata inca de la bun inceput de catre politistul Ernest Balint . Acesta a fost audiat in Spital in ziua externarii lui ,adica in data de 22-12-2004 ,in dosarul 69315/2004. -Declaratia lui Mihalcea Olavi care arata ca a fost audiat in calitate de martor (cand de fapt trebuia sa fie audiat in calitate de parte vatamata ) in dosarul 210602/2005 in data de 4 -01-2005 . - Declaratia complicelui lui Argeseanu la bataia familiei Mihalcea , Geonea Robert Gheorghita ,care arata ca a fost audiat in calitate de martor in data de 20-12-2004, in dosarul 69315/2004 . Agentul Balint Ernest scrie ;'Ce cunoaste in legatura cu incidentul a carei victima a fost Argeseanu Cosmin .' -Declaratia subsemnatei Mihalcea Catalina ,care arata ca eu am fost audiata in calitate de martor ,dar sters cu pixul cuvantul martor si scris cu pixul parte vatamadta . Declaratia am dat-o in data de 3-01-2005 in dosarul 210602/2005. - Iar prin instiintare trimisa de Politia Petrosaniin data de 3-07-2007 , va voi demonstra ca dansii afirma ca au fost doar doua dosare , care s-a conexat , formnd dosarul 1014/P/2004. De ce Jerca Maria Andreea nu a fost audiata in dosarul Mihalcea 210602/2005 si nici in dosarul lui Argeseanu cu nr 69315/2004 si a trebuit sa se intocmeasca un alt dosar cu nr 1014/P/2005( 2004) ? Pun aceasta intrebare deoarece audierea acestei martore s-a facut in acelasi zile in care au fost audiati fiul si sotul meu . http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview Si pentru aa sa stiti cum decurge cercetarea mincinosilor ,va rog acessati site Directiei Generale Anticoruptie ( DGA ) Am adus la cunostinta acestei institutii cum se cerceteaza cazul Mihalcea . Eu duc o lupta foarte dura ,dar cand unicul meu fiu risca sa fie condamnat pe o minciuna ,nu tin cont de nimic ,nici de viata mea si nici de santatea mea . Eu am credinta in Dumnezeu si de aceea nu mint cu absolut nimic . Nu credeti ca daca as fi mintit cu ceva , as fi fost trasa la raspundere de cei pe care i-am acuzat pana in acest moment ? Am spus si spun in continuare , voi merge pe adevar si numai pe adevar , pana la sfarsit. Daca legea pamantului nu este dreapta ,fiti siguri ca legea lui Dumnezeu este foarte dreapta . http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4 |
Salut! Ai reusit sa rezolvi problema cu ajutorul DNA-ului?
Mersi! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:02:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.