![]() |
Diferenta mare de varsta este un impediment pentru viitor... As spune totusi ca e relativ.
Uneori sunt situatii cand argumentele logice nu prea stau in picioare. Se intampla sa iubim persoane care nu sunt in parametrii doriti (varsta, calitati, etc.) si cu cat ne uitam la parametrii mai mult decat la modul cum ne face sa simtim persoana respectiva cu atat iubim mai putin. Varsta psihologica este la fel de importanta. Cand te simti batran desi esti tanar nu mai are relevanta varsta biologica. Dar daca privesc afara din contextul situatiei as zice 24??????????????? nu se poate. |
Citat:
|
Citat:
Pot fi si de aceeasi varsta, virtutile celor doi conteaza nu diferenta de varsta. |
De acord. Dar atunci cum ramane cu raspunsul/explicatia la ceea ce s-a scris mai sus:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Da, dar și la 18 poți avea prietenă de 25.:1:
|
Citat:
|
Citat:
|
Asa...dar cum stau lucurile cand fata e mai mare de exemplu cu 7-8 ani? ce parere aveti?
|
Am vazut si eu multe la viata mea, putina cata este si am inteles cum sta treaba. Mai intai intred si ma intred daca nu cumva in aceasta diferenta de varsta (indiferent da este la barbat sau femeie) nu se converteste in altceva. Bunaoara ma intreb daca nu cumva acel care se "indragosteste " de o femeie mai in varsta (sau fata care se uita la barbat) nu cauta altceva. Se pune intrebarea daca nu cumva cauta un substitut a ceva ce nu au avut. O mama (sau tata)? pentru ca altfel nu imi explic de ce un Tanar (sau Tanara) s-ar uita la MAMA (sau TATA). Cred cu convingere ca o astfel de relatie nu poate avea viata lunga. Se va ajunge la puntul in care tanarul (tanara) va dori sa faca lucruri specifice varstei si partenerul nu va fi in stare tocmai datorita varstei. E un punct de vedere.
Imi cer iertare daca prin aceste cuvinte supar pe cineva, dar e un punct de vedere personal bazat pe "putina mea experienta. |
Citat:
|
Cifrele in sine vorbesc f. mult in limbajul lor dar mai ales pt. cei care se pricep la acest limbaj .
De cind omul a fost aruncat pe pamint alaturi de triedrul de orientare spatial Dumnezeu i-a mai dat ca masura de orientare si timpul . Toate procesele minerale, geologice, si cu atit mai mult biologice se petrec in timp . A vorbi de oricare din procesele si transformarile lumii acesteia infara de timp inseamna defapt a nu spune mare lucru . Cresterea (marirea in date antropometrice), dezvoltarea (parcurgerea tuturor etapelor de evolutie si maturizare psiho-socio-intelectuala) si induhovnicirea (evolutia sufletului de la starea de pacatosenie invederata pina la cea de sporire sufleteasca si trairea in virtute) fiintei umane nu se petrece decit in timp . In functie de trecerea timpului , se apreciaza inceperea sau terminarea unei perioade de viata . Altfel spus , renuntarea la criteriul timp pt. caracterizarea etapelor vietii umane este hazardata . Cu totii stim, de exemplu, ca maturizarea tinerilor desi nu este un proces care sa se intimple de azi pe miine (adica nu se masoara in zile) el totusi se petrece in timp iar ca exprimare folosim multiplii unitatilor fundamentale de timp : ani, decade, pluridecade, etc. Este impropriu si neacademic sa apreciem etapele vietii omului exprimindu-ne : in vremea aparitiei menarhei , fetele sunt inca nematurizate ... sau : cit timp pe fata exista cosuri fetele sunt inca imature... sau: cind o fata absolva o facultate ea a devenit matura (si daca face facultatea la 35 de ani ?)... sau : dupa a 3 sarcina o femeie este la maturitatea maxima... sau : la vremea instalarii menopauzei femeia intra in ramolisment (si daca la 30 de ani din motive medicale i se scot ovarele si intra la menopauza , sau una are instalarea menopauzei la 42 de ani, alta la 50 , alta la 55 de ani , atunci cum mai interpretam ?) Si exact la fel stau lucrurile si la baieti . Deci, exprimarea in ani , a trecerii prin etapele vietii (desi cu o doza de relativism) este o caracterizare omniprezenta, in orice cultura si limba pt. fiinta umana . Durata unui fenomen uman este o caracteristica intrinseca a acestuia ! Si atunci care este sensul la afirmatia in care spuneti ca anii in sine nu conteaza ? Probabil ca ati avut in vedere (lucru care mie mi-a scapat) si cazurile patologice umane in care se petrece cresterea organismului dar nu si dezvoltarea si induhiovnicirea, sau virste la care aceste achizitii de pierd cu desavirsire , gen oligofrenie , schizofrenie, diversele tipuri de dementa a adultului,etc. Atunci da, anii in sine nu mai spun decit f. putin lucru : timpul la care s-a descoperit alienarea ! In rest , anii ramin inca un criteriu de caracterizare si segregare a oamenilor intre ei: toti copii merg la scoala numai la 7 ani si nu cind isi pun pt. prima data ochelari de vedere ... toti tinerii mergeau la armata la 19 ani si nu cind isi faceau prima iubita ... sansa aparitiei unui accident vascular major este la 5 ani de fumat neintrerup a 3 pachete de tigari pe zi si nu la schimbarea vechii masini cu una noua ...s.a.m.d. !!! Iata ce inseamna timpul , anii ... cit de mult de tot inseamna acest timp care deobicei ne scapa printre degete astfel incit aproape ca nici nu ii stim puterea /semnificatia ! |
Citat:
Ceea ce trebuie avuta in vedere este dezvoltare persoanei si dupa care eventual sa i se decida varsta, nu invers. P.S. In afirmatia mea de mai sus era raspunsul la intrebarea in care se solicita un diagnostic al unei relatii dupa..diferenta de varsta. |
Citat:
Este un lucru care nu tine de cresterea , dezvoltarea sau evolutia duhovniceasca a omului (atentie la aceasta ultima formulare !). Un exemplu chiar din zilele de astazi : mult imbunatatitul si cunoscutul in mai toata tara parintele Nichita Pascan de la Brincoveni , desi a sporit din treapta in treapta duhovniceasca se pare (deocamdata) ca nu va mai ajunge sfint nici o data , ci din contra , un cazut de la dreapta credinta ! Sfintenia (adica a ajunge la ea) este numai atributul lui Dumnezeu , nu al omului si asta este inafara timpului , nu asculta de trecerea anilor , de parcurgerea etapelor ! |
Citat:
Mai important mi se pare sa transmita niste valori (chiar si copiilor ei). Exemplu cu tiganii ti se pare bun? Cum isi creste o mama copilul daca nu stie bine sa aiba grija nici de ea? Si cunosc personal un caz: sotia (o vecina) cu 11 ani mai mare ca el. Au avut o casnicie frumoasa, 3 copii...si ea a murit cu vreo 2 ani inaintea lui. Sunt cazuri si cazuri...daca Dumnezeu da dragoste intre soti ce argumente avem noi sa stabilim limite? E adevarat ca ar fi bine o diferenta mica de varsta..dar viata nu intra in niste tipare ..ar fi previzibila si si-ar pierde farmecul. |
Citat:
Unde se ascundea musulmanul? Ghici? Chiar sub haina de crestin. Dupa parerea dvs, nevasta ideala ar trebui fie cu 10-15 ani mai tanara, fara studii ca sa nu apuce sa" se viruseze", poate si cu batic si fusta pana in pamant, sa nu-si ridice ochii din pamant si mai ales sa nu sufle in fata barbatului ei. Sau de ce nu, sa se imbrace in sac si sa isi puna si cenusa in cap... |
Citat:
Am citit despre o indianca nascuta in Anglia, care a fost petita din India si a pecat din Anglia ca sa se marite cu petitorul pe care nici macar nu-l vazuse; ce sa se cunoasca, de ca se iubeasca, ce diferenta de varsta? A primit femeia oferta(ocazia) de a-si indeplini rolul randuit de Dumnezeu si ea s-a conformat. Probabil ca se asteapta sa primesca respect pentru ceea ce face, pentru copii. |
Citat:
Cu toate acestea stiu si cum se face o supa(aproape toate mancarurile din bucataria romaneasca si nu numai), stiu sa schimb si un pampers(sunt deja la al patrulea copil), am avut si un job(acum bebe e mic), am o multime de activitati extracasa prin care intru in contact cu o multime de oameni, deci ma "virusez " zilnic cu o multime de cunostinte. Deci la noi in tara, slava Domnului se pot aplica si alte randuieli decat la musulmani fara ca acestea sa prejudicieze viata de familie. Poate ar fi cazul sa lasam prejudecatile la usa...nu de alta, dar europencenele nu sunt musulmance :d |
Citat:
Iacata,ca nu mai conteniti sa ne minunati cu ideile dvs foarte originale. Defapt nu stiu cat de originale,pt ca am mai auzit aceste idei socante si la alti Misogini,care isi doresc sa foloseasca femeia mizand pe falsa premiza ca este o fiinta inferioara si tare putinica la minte. Poti ajunge si mai departe cu aceste scenarii,imaginanad intregi haremuri de femei(colonii)care nu au sansa sa vada lumina soarelui de atata conceptie,gestatie si lactatie. Povestea cu indianca este ca o bata in balta;ei au alta religie,alte traditii,inca isi ard de vii vaduvele dintr-un bizar obicei. Casatoria nu inseamna achizitionarea unui animal de companie si nici investitia intr-o sluga de casa,care sa-ti satisfaca si nevoile primare. Sper totusi ca nu sunteti ortodox :) ?!?! |
Citat:
Off-topic: Cel putin, eu recunosc ca la mine credinta e in mare parte originala; d. ex., hristologic sunt, si raman, nestorian. Foarte serios. Mi'a placut imaginea cu femei folosite in coloni pentru asa ceva. Eu, barbat, ma infior, darmite fratia ta... Macho men si feministele treuie sa se anuleze/distruga reciproc; it's a must. Astfel, vor ramane doar oamenii normali: cati si cine, si in ce conditii, Dumnezeu cu mila. |
Citat:
Citat:
|
Eu sunt de acord ca femeia trebuie sa se supuna barbatului dar doar cand acestea este pe calea cea buna. Cand o ia pe alte cai lucrurile se schimba. Cum sa spui ca a te duce la scoala e pierdere de vreme. Asta inseamna ca noi nu avem dreptul la educatie? In ce lume traim ?
|
Citat:
Si poate chiar trist. |
Citat:
Sunt destule care sunt o pierdere de vreme. |
Citat:
Te pomensti ca o fi din cauza facultatilor in exces.. |
Citat:
Citat:
Nu sunt misogin, ba chiar am pretuit prea mult femeia atunci cand deloc nu m-am pretuit pe mine si nici pe Hristos; si acum o pretuiesc, dar mai mult pe mine din moment ce(iti vine a crede?) pentru mine S-a rastignit Hristos. Citat:
Mama mea a absolvit liceul la 17 ani ca premianta si i-a nascut lui Tati(tata) 9 copii ca gospodina ocupandu-se singura de cresterea noastra. Citat:
Citat:
Ceea ce spui tu se incadreaza tot acolo, dar este un punct de vedere... militant feminist; n-am nici o treaba cu el, nu ma priveste. Citat:
P.S. Eu sunt responsabil doar pentru ce am scris eu, nu si pentru ce intelegi, ce voiesti sau cum interpretezi tu(voi). |
Citat:
90% din educatie se realizeaza in familie. |
Citat:
Cu singura rezerva ca scoala , in forma pe care o are in ziua de astzi, este obligatorie , am sa marturisesc parerea mea , asemenea cu a lui Demetrius , reactualizind celebrele cuvinte ale lui Ion Creanga , de pe vremea cind era inspector scolar, afirmind cu toata constiinta si convingerea : "... scoala este curat mestesug de prosteala a copiilor !" Astazi ca si intotdeauna, educatia adevarata se face numai in familie, din interesul si cheltuiala acesteia, iar parintii care nu isi gasesc supterfugiul si scaparea in cariera si mai ales in programul de lucru occidental de tipul 8.30- 17.30 (cu o ora libera de la 12.30-13.30 pt. 'LUNCH") , si aici desigur ca ma refer la mame, stiu cit patimesc stind sa faca lectii cu copii (uneori , reimnvatind odata cu ei materiile scolare pt. a le putea explica copiilor) zi de zi , cit platesc pt. meditatii si cit alearga sa gaseasca un profesor cu adevarat bun si in final , cit se lupta pt. a taia din radacini la copii lor mentalitati, apucaturi si abateri sociocaracteriale copiate de la colegi dar tolerate de invatatori si profesori, cit patimesc bietii parinti luptindu-se cu o scoala secularizata si in care disciplina Religie (ce nume tare prost a primit invatatura de credinta !) nu este predata cum trebuie ci este luata in gluma chiar de catre profesorii de religie si cum acestia (needucati ei in primul rind si nepriceputi la educatie) nu fac mai deloc educatia si morala bisericii ortodoxe la ore . O scoala in care vedeti cum decurg si ce note se obtin la examenul de ocuparea posturilor in invatamint , sau la titularizarea profesorilor, o scoala in care sfirsitul si inceputul anului scolar nu se face cu tedeum , o scoala in care orele de scoala nu se incep si nu se termina cu Tatal Nostru si cu Nascatoarea , o scoala in care exista cel mult o icoana pe clasa dar care are scop decorativ si nu cultic, o scoala care intr-unul si acelasi proces de educatie se ghideaza neunitar , dupa cite 3-4 rinduri de manuale (cica asta este liberattea profesorului !), o scoala in care ... si va rog sa ma credeti ca pot continua mult cu enumerarea exemplelor, va uimit si va atras pe dvs. facindu-va sa credeti ca daca se numeste scoala se si face ceea ce trebuie in ea ? La scoala se invata ce este si cum se face sexul ! La scoala se invata cum trebuie sa te feresti de o sarcina nedorita ! La scoala se invata ca parintii tai nu au voie nici macar sa te atinga cu un deget atunci cind tu esti neascultator sau rebel ! La scoala profesoarele invata de la eleve care este noul trend al modei ! La scoala copii invata noile curente adolescente de fronda sociala si familiala : hipi, punk, emo,etc. La scoala se invata ca atita timp cit americanii zboara in stele cum sa ne aiurim noi si sa invatam religie ! La scoala se invata ce drepturi ai si cum sa faci uz de ele daca esti gay ! La scoala se invata cum poti corupe profesorii tineri (necopti la minte pt. meseria de profesor) la sex si apoi cum sa te dai atinsa ca ai fost violata si ca mai ales vrei daune ! La scoala se invata cum in timpul orei trebuie sa ii soptesti pe telefon prietenului tau care are teza si este strain de materia la care este examinat . La scoala se invata ca profesorul trebuie sa te respecte pe tine ca elev si sa nu-ti treaca prin fata , ca daca te superi pe el chemi parintele multipotent in averi si cere revocarea din functie si plecarea lui din scoala ! La scoala se invata cum sa difuzezi unei retele intregi de socializare(youtub) cit de tare sunt elevii si ce batai incing ei in ore sau pauze ! La scoala se invata cum sa iti filmezi profesoara in diverse ipostaze delicate si cum sa o pui pe Youtub ! La scoala se invata , de la profesoare in primul rind, cum trebuie sa faci videochat ! s.a.m.d. Si si aici , la acest capitol sa zicem , pot continua cu enumerarea pina diseara ! Si in toate aceste conditii , dvs. sunteti convinsa ca in scoala se face educatie ! Daca nu intelegeti ce se intimpla in ziua de astazi cu scoala, cu profesorii si elevii si inca mai credeti ca este totusi bine , eu va doresc sa ajungeti sa fiti tratata de un medic de care parintii lui nu s-au interesat prea mult ce face la scoala si i-au dat lui girul propriei deveniri inca de mic , admirind scoala. Cind veti plati cu propria piele decadenta si simulacrul institutiilor fundamentale ale statului , atunci veti avea o sansa (pt. ca nu este sigur ca si voiti si pe deasupra si si puteti asta !) sa pricepeti in mod real ce este cu scoala in ziua de astazi , in ce cadere indubitabila se afla si ca nimeni nu voieste sa o repuna la locul ei real . Nu vor sa o repuna deoarece guvernanti au datorii fata de oculta care ii sustine , si asta costa enorm, dar nu pe ei ci poporul care trebuie schimbat ca asa vor ocultii. Adica astazi, ocultii ii subjuga pe incultii ! |
Scoala are rolul ei, bine definit, zic eu, pentru cine e cu picioarele pe pamant si vede toate problemele, reale de altfel si expuse de tine mai sus.
Problema nu e atat scoala cat parintii care nu au prea mult de oferit, dpdv educativ, propriilor copii si ii lasa pe mana institutiilor statului avand impresia ca ele sunt facute sa scoata oameni, ceea ce, asa cum am mai spus, nu este deloc asa. Ofera un segment educational care este necesar si care din pacate nu-l poti substitui momentan cu nimic altceva. Desigur, numarul de clase plus facultati nu echivaleaza cu educatie si din pacate, data fiind performanta invatamantului actual si foamea de bani, nici macar cu instruirea. Insa nu cred ca e un lucru care trebuie pur si simplu respins ca fiind nefolositor, cu putina chibzuinta si pricepere chiar dintr-un lucru stricat poate iesi ceva bun. |
Citat:
|
Citat:
Dar asta nu o spun nimanui , ci ii las pe altii sa vad daca ma sesizeaza ! A avea educatie nu insemana obligatoriu a fi cult iar aceasta din urma nu se confunda cu instructia in unul sau 2-3 domenii de activitate umana ! Despre educatie : desi am mai scris aceasta parere , o tot repet in speranta ca voi gasi un partener de discutie intr-un mod asemanator cu al meu : pe timpuri , acum 60-100 de ani , oamenii cei mai multi nu aveau cultura ci doar o strelice de instructie , dar aveau o educatie simpla, sanatoasa , bazata in totalitate pe morala ortodoxa invatindu-si/educindu-si copii sanatos/elevat astfel : mama, sa nu te faci de ris, si nici pe noi, sa nu calci in picioare bunul nume si nici renumele familiei, sa fi ascultator si supus, sa fi muncitor, sa saluti pe toata lumea si sa fi de ajutor grabnic oricarui nepuntincios sau neajutorat, sa nu clevetesti(birfa de astazi), sa nu inseli, sa nu rizi de pacatele si greselile altora, sa fi recunoscator celui ce-ti face bine si iertator celui ce iti greseste ... Asa le spuneau copiilor cind plecau de acasa pt. a merrge mai departe la scoala . Si chiar daca copii nu implineau totul , totusi ramineau multe lucruri pe care ei le faceau asemenea. Copii aveau astfel o educatie simpla dar sanatoasa . Nu stiau cum sa procedeze in saloanele fandosite si nici cum sa imbrace fracul , cum sa foloseasca cutitul pt. peste si nici alte farafaslicuri mondene , ale lumii decadente , dar stiau de frica si rusinea de Dumnezeu , iar asta era totul ! Incepind cu comunistii , acesti copii bine educati au reusit cu timpul sa fie bine inselati de dracul si sa schimbe educatia primita cu cea comunista (a comunei) si astfel sa ii vicieze, sa ii strice ei insisi , pe proprii copii ! Educatia data de acesti dintii copii , ajunsi maturi si ei insisi cu copii , arata astfel : bai, sa fi destept bai, sa nu te calce nimeni in picioare , sa nu vi batut acasa, sa nu te lasi daca vrei sa obtii ceva , sa incerci pe orice cale sa obtii ce vrei tu , sa fi destept si sa sti sa te invirti in lumea asta curva ... s.a.m.d. Astfel s-a ajuns in ziua de astazi , cu acesti confrati printre noi, cu o asemenea societate si cu oameni care sunt convinsi ca ei au educatie ! Despre a fi cult : ..... Despre a fi instruit ... si confuziile voite pe care naimitii si carentatii propriilor parinti si a sistemului educational institutionalizat din ziua de astazi voi posta mai pe seara ! Este adevarat ca scoala din ziua de astzi are rolul ei deoarece nu exista o concurenta serioasa , o alternativa privata sau tot institutionalizata (pusa pe picioare de exemplu de Biserica Ortodoxa) care sa ii arate putregaiul tolerat dar mai ales APRECIAT de multi visatori (ca sa nu le spun chiar pe numele lor !)si ori sa o ajute sa se reinnoiasca ori sa ii cinte prohodul . Iacata de ce in ziua de astazi scoala institutionala mai are inca un rol ! |
Citat:
In plus, diferenta de varsta intre Sfintii Ioachim si Ana a fost de 12 ani. Eu cred ca se poate merge pana la o diferenta de maxim 18 ani. |
Citat:
- daca omul este unul induhovnicit atunci se face pogoramint si se accepta ca diferenta de virsta sa fie de maxim 81 de ani . - desi traditia BO da niste indicii despre virstele sfintilor Ioachim si Anna va multumesc ca citind cu atentie ati descoperit chiar o diferenta de virsta precisa intre ei , de 12 ani . Marturisesc ca pina acum nu cunosteam aceasta informatie . - dvs. v-ati gindit la sex cind spuneati ca un baiat nu poate fi tata la virsta de 10 ani . Eu cind am postat m-am gindit moralmente, ca un tinar de 25 de ani este mult mai matur decit o pustoaica de 15 ani , la minte si la moralitate , desigur putind fi privit precum un parinte fata de partenera lui inocenta. La virstele extreme, cum spuneti de cea de 10 ani sau mai ales de 70 de ani barbatul si 60 de ani femeia , nu se mai pune aceasta problema , ca de altfel nici cea a sexului... in extrem de multe cazuri ! Doar cei care si-au facut din propriul sex un idol si i se inchina lui, apeleaza si la 76 de ani la tot felul de medicini orientale sau occidentale doar , doar, sa-si mai vada o data implinit hatirul obsesiv si neavenit, pozind in macho . De f. multe ori la asemenea virste batrinii duhnesc de artroza, de insuficinete circulatorii mai peste tot , de diabet, de scaderea vederii incit poarta ochelari gen "fund de borcan", le atirna pieile peste tot, sunt plini de varice , de dermatita ocra de involutie, de piele marmorata sau cu desen capilar pletoric, proteze dentare deficitar facute incit au o halena respingatoare, au maladii cardiace care ii pot imbolnavi de deces chiar in timpul travaliului sexual (precum actorul Octavian Cotesc cu amanta sa balerina )cu sudoratie si secretie de sebum al pielii care nu mai miroase a viata, a flori, a parfum de cimp (ca la tineri) ci a pamint, a imortele, a putregai (excelenta comparatie si subiect aratat intr-o predica de IPS JUSTINIAN Chira), dara-mi-te sa mai indrasnim sa punem problema de casatorie cu o diferenta de maxim 18 sau 15 sau 10 ani ! Desi eu am exemplificat modificarea/deteriorarea trupului catre virsta de 70 de ani , in realitate, ele sunt manifeste inca de la 45 de ani , in special pt. femei . Dar este destul , sa nu uitam ca noi privim totul dpv al ortodoxiei. Altminteri ne stricam seara daca continuam sa observam cit mai profund evolutia fizica a corpului uman in timp ca si preocuparea de a inchega o familie oricind iti vine tie si mai ales netinind cont de nimic . Este parerea mea ! In realitate , barbatii cer tot timpul ce vor ei si cum vor ei , dar mai trist este ca de fiecare data se gasesc si femei care accepta intocmai . Chiar Charlie Chaplin s-a casatorit la 81 de ani cu o tinara de 19. |
M-am lamurit asupra faptului ca diferenta de varsta nu reprezinta nicio problema. Cum ? Recitind cronologia vietii lui Stefan cel Mare, propus ortodocsilor ca sfant. Inte el si (pen)ultima sa sotie, Voichita, diferenta de varsta depasea 20 de ani, astfel ca putea usor sa-i fie tata.
|
Citat:
Daca as fi spus-o eu ca femeie,as fi fost catalogata ca feminista sau misandra. |
Eu o sa scriu ceea ce cred eu... Pentru mine conteaza diferenta de varsta pentru ca aceasta are legatura cu mentalitatea. Intr-un fel gandesti la 25 de ani, altfel la 50 de ani. Si sa nu uitam ca iubirea, la un moment dat, nu inseamna numai sa te ti de mana cu cineva, inseamna si sa ai copii. Iar o diferenta mare de varsta poate sa duca la a nu a mai avea mostenitori. Eu nu as putea sa imi impart viata cu un om cu 24 de ani mai mare decat mine. Diferenta maxima de varsta pe care as accepta-o ar fi de +5 ani. Nu ii judec pe cei care accepta diferente mai mari, insa trebuie ca la mijloc sa fie o mare si adevarata iubire.
|
va multumesc pentru sfaturi.
Nu vreau sa incurajez pe nimeni sa aibe o relatie cu un partener cu o diferenta atat de mare de ani.Uneori nici mie nu imi e usor. Acum avem un copilas din mila Lui Dumnezeu. dorim sa ne casatorim la biserica,el este catolic,eu ortodoxa. Ar fi dispus sa se boteze la ortodocsi.Dumnezeu sa ne ajute.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:55:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.