![]() |
Citat:
Multumim! |
Da' chiar,voi la ce ora va rugati? Unde-s mai multi si puterea rugaciunii creste!
|
Citat:
|
Citat:
rugăciunea este primită în orice moment al zilei...mulți de pe acest topic au căzut la învoiala că le-ar pica mai bine dacă s-ar ruga pentru (fetița în cauză) la 21:00 |
Citat:
Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al doilea Paraclis al Maicii Domnului iar dvs ati spus: "Doamne ajuta frati si surori intru Hristos.As vrea sa citesc si eu pentru Mihaela in ziua de 26 mai paraclisul al doilea al Maicutei Domnului.Ma bucur ca toata lumea se mobilizeaza si se ridica la rugaciune pentru cel de langa. Inca mai e iubire si asta e bine.Iertare si Doamne ajuta din nou. V-as ruga daca puteti sa va rugati,care doriti nu va cer neaparat cum va lasa inima si pentru mine ca duminica asta am un examen-concurs (poate fi numit in ambele feluri :) pentru ajutor de la Dumnezeu si luminare la minte. *** Multumesc mult de tot.Avand in vedere ca lista e pe jumatate goala,ma treceti tot pe mine si pe 25 tot cu paraclisul (ce sa fac,pe asta il am)?Se aduna si poate se mai ocupa incet incet... " Am dedus de aici ca nu va veti ruga si cu Acatistul, ci doar cu Paraclisul si pentru a pastra randuiala stabilita voi completa cu Acatistul. |
Citat:
|
Citat:
Important este sa incercam, cu rugaciunea noastra, sa fim de folos celor aflati in nevoie, cu dragoste, sinceritate si responsabilitate, caci ne asumam toate acestea, atunci cand promitem sa ajutam cu rugaciunea noastra, in fata lui Dumnezeu. In ultima zi, insa, daca ne vom hotara sa ne rugam toti sau cat mai multi, impreuna cu cel randuit pentru ziua respectiva, am putea gasi o ora mai accesibila pentru toti. Daca mai sunt si alte neclaritati, sa speram ca le vom lamuri spre binele tuturor:1: Doamne ajuta! |
Sa-i ajute Dumnezeu!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Am vazut ca s-a postat de doua ori |
Pentru urmatoarele zile sunt randuiti:
18 mai- V- Anonim 19 mai- S- Zaharia_2009 + Myself00 20 mai- D- Zaharia_2009 21 mai- L- Yasmina Dumnezeu sa primeasca rugaciunile tuturor! |
confirm pt Luni,21.
|
dac-am putea săvârși cu toții aceste acatiste și paraclise la 00:00, le-ar da un mare folos!
|
Citat:
Repet raspunsul dat mai inainte: Datorita faptului ca fiecare dintre noi avem un program diferit (unii lucreaza/scoala dimineata, altii dupamasa, altii de dimineata pana seara!) sau locuim pe meridiane diferite, nu cred ca putem cere/impune o anumita ora. Important este sa incercam, cu rugaciunea noastra, sa fim de folos celor aflati in nevoie, cu dragoste, sinceritate si responsabilitate, caci ne asumam toate acestea, atunci cand promitem sa ajutam cu rugaciunea noastra, in fata lui Dumnezeu. In ultima zi, insa, daca ne vom hotari sa ne rugam toti sau cat mai multi, impreuna cu cel randuit pentru ziua respectiva, am putea gasi o ora mai accesibila pentru toti. Doamne ajuta! |
Citat:
Doamne ajuta si sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toti. |
Uite myself000,sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine.Eu ti-am zis fara rautate,ca de la crestin la crestin si mai ales pilduta de la sfarsit ti-am dat-o ca sa te folosesti tu,nu ca sa ma arat eu nu stiu cum.Doamne ajuta.
|
Citat:
cu toții facem parte din tagme care se diferențiază(deosebesc), înțelegeți dvs n-ar fi trebuit s-o luați ca pe ceva caracteristic! |
stau si ma gandesc si ma uit in urma si imi dau seama ca am deviat,mai ales eu,mult de la subiect.Am inceput cu rugaciune si terminam impleticindu-ne in tot soiul de lucruri de amanunt,gen ora la care sa ne rugam etc. Inca odata imi cer iertare de la toti si propun sa nu ne distragem de la scopul nostru comun si cu pace sa ne rugam Domnului. Nici nu stiti ce ma bucur ca ne-am unit atatia ca sa ne rugam zilnic pentru Mihaela.Si ii multumesc in special Adrianei care si-a alocat mult timp al dansei ca sa faca si sa modifice lista si sa organizeze demersul nostru.Si sa ne si aminteasca si sa ne rugam pe deasupra,multa straduinta si iubire are...Sa aveti o noapte buna si sa va acopere Maicuta Preacurata!
|
Citat:
Multumiri tuturor! Doamne ajuta! |
Pentru urmatoarele zile:
22 mai- Ma-Adriana Cluj 23 mai- Mi- TunsDiana, completez cu Acatistul 24 mai- J- Claudiutomsa 25 mai- V- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul |
Multumesc pt reamintire!
|
Pentru urmatoarele zile este randul:
26 mai- S- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul 27 mai- D- Albinutza303 28 mai- L- Myself00 29 mai- Ma- Kikyo_ea Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Confirm
Confirm pentru duminica.
Doamne ajuta ! |
Rugaciunile pe care le-am propus sunt:
Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al doilea Paraclis al Maicii Domnului 1) 2 mai- Mi- Adriana Cluj 2) 3 mai- J- VladCat 3) 4 mai- V- Yasmina 4) 5 mai- S- Zaharia_2009 5) 6 mai- D- Zaharia_2009 6) 7 mai- L- Zaharia_2009 7) 8 mai- Ma- Glykys 8) 9 mai- Mi- Catalin2 9) 10 mai- J- IaraG 10) 11 mai- V- Skicolour 11) 12 mai- S- IonelaC +Kikyo_ea 12) 13 mai- D- AnonimaS 13) 14 mai- L- Arwein 14) 15 mai- Ma- Adriana Cluj 15) 16 mai- Mi-IOLANDA 16) 17 mai- J- Geomica 17) 18 mai- V- Anonim 18) 19 mai- S- Zaharia_2009 + Myself00 19) 20 mai- D- Zaharia_2009 20) 21 mai- L- Yasmina 21) 22 mai- Ma-Adriana Cluj 22) 23 mai- Mi- TunsDiana, completez cu Acatistul 23) 24 mai- J- Claudiutomsa 24) 25 mai- V- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul 25) 26 mai- S- Crestina obisnuita, completez cu Acatistul 26) 27 mai- D- Albinutza303 27) 28 mai- L- Myself00 28) 29 mai- Ma- Kikyo_ea 29) 30 mai- Mi- Silvia55 30) 31 mai- J- Silvia55 31) 1 iunie- V- Cristiboss 32) 2 iunie- S- Myself00 33) 3 iunie- D- Glykys 34) 4 iunie- L- Cristiboss 35) 5 iunie- Ma- Heurtebise 36) 6 iunie- Mi- Silvia55 37) 7 iunie- J- Silvia55 38) 8 iunie- V- Silvia55 39) 9 iunie- S- Silvia55 40) 10 iunie -D- AnonimaD +Silvia55+Anonim Vorba lui Cristian, repede trece timpul... Ni s-a mai alaturat cineva care doreste sa ramana anonim, pentru cea de-a 40-a zi. |
Pentru urmatoarele zile sunt randuiti:
30 mai- Mi- Silvia55 31 mai- J- Silvia55 1 iunie- V- Cristiboss 2 iunie- S- Myself00 Rugaciunile: Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al doilea Paraclis al Maicii Domnului Dumnezeu sa primeasca rugaciunile tuturor! |
Citat:
Doamne ajuta ! |
Si eu confirm pentru ziua de 3 Iunie.
Doamne ajuta |
confirm pt 2 iunie..:6:
|
Bunul Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre spre folosul celor aflati in suferinta.
|
Urmeaza la rugaciune:
3 iunie- D- Glykys 4 iunie- L- Cristiboss 5 iunie- Ma- Heurtebise 6 iunie- Mi- Silvia55 |
Confirm si eu pentru 3 iunie.
|
Cand este ultima zi randuita?
Poate vom reusi sa ne rugam mai multi impreuna... |
Citat:
|
Citat:
Asa m-am gandit si eu, am zis ca voi face propunerea cat mai aproape de 10 iunie. Eventual la o ora mai potrivita pentru toata lumea, seara la ora 21, credeti ca e bine? Cine doreste poate sa-si programeze de pe acum. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:01:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.