![]() |
Citat:
Si daca respectam asta, trebuie neaparat sa nu calcam urmatoarele porunci date acolo: vers. 9: "Să nu semeni via ta cu două feluri de semințe, ca să nu-ți faci blestemată strângerea semințelor, pe care tu le semeni împreună cu roadele viei tale." vers. 11:"Să nu te îmbraci cu haină făcută din două feluri de fire: de lână și de în." vers. 12: Fă-ți ciucuri în cele patru colțuri ale mantiei tale cu care te acoperi." Sincera sa fiu, eu nu am ciucuri la nici o patura si asta e un pacat la fel de mare ca si acela de a ma imbraca in pantaloni, nu? |
Da, asa e, si eu port haine facute din doua feluri de fir. De fapt mai toate hainele pe care le cumparam astazi nu sunt 100% bumbac sau in, sau lana...:D
Eu stiam ca Hristos si Sfanta Evanghelie a inlocuit legea veche a lui Moise. Ce facem, alegem ce credem noi ca e bun din Vechiul testament? Pai sunt multe legi si reguli ciudate in Vechiul Testament... |
Citat:
De imbraci haina in doua feluri cum o mai speli, ca inul se intinde shi se spala intr-un fel iar lana in altul, shi dupa o vreme va fi o haina de comedie, o caricatura de haina Iar mantia cu care te acoperi fara de ciucuri, tzi-o ia vantul shi tzi se descopera goliciunea... deci fa-tzi ciucuri la ea in toate cele 4 coltzuri... shi Hrsitos chiar daca a adus legea cea noua, nu a stricat legea cea veche, cum nu a stricat Mormantul din care a inviat shi a ieshit fara sa dea bolovanul laoparte, shi nici Fecioara din care s-a Nascut n-a stricat shi nici incaperea in care a intrat la apostolii Sai n-a deschis... |
Citat:
eu nu contest ca asa e, dar ce ne facem in ziua de azi ca sunt locuri de munca si alte locuri unde se cade o tinuta decenta dar si eleganta oarecum de ex. la birou; daca ar fi dupa mine ar fi mult mai comod pana la urma sa port o rochie lunga, neagra, lalaie, si capul acoperit, asa cum e firesc, insa lumea s-a uita ca la o ciudata si poate m-ar si indeparta de la locul de munca...deja am auzit opinii conform carora daca tii o iconita pe birou e considerat "lucru personal" si nu e de preferat in relatia cu clientii; ce sa mai zic daca as asculta radio "Trinitas"? of..... |
mai fratilor, rad dracii de se prapadesc acum...:)
da voi chiar sunteti amuzanti... si unii de-a dreptul incrancenati in afirmatii. pai noi nu tinem cont de niste cerinte mult mai majore. nu ne rugam cum trebuie, facem pacate de toate felurile, curvim in tot momentul si, cand ajungem la biserica, ne scotem naframa si masca de farisei si intram multumiti de noi ca de, suntem acoperite (ele), cu barba de-un cot (noi) si cu sacu de pacate tarandu-l in urma noastra... exact ca matza cu clopotzel in coada la vanatoare de soareci. tre sa ai respect fata de Maica Domnului cand intri in lacasul Ei. dar atitudinea tre sa fie la fel si dupa ce iesi... ca poti avea fusta pana in pamant si naframa sa-ti acopere tot capul si degeaba... daca tu te crezi mai sfanta decat Maica Domnului... mare grija si atentie ca dracu te ataca de acolo de unde te crezi tu mai tare. imbracati-va cu bun simt si ganditi-va ca mergeti intr-un loc in care oamenii se roaga si e pacat sa-i tulburam. e totusi casa lor si, ca oaspeti, avem datoria sa-i respectam. imbracati-va decent si fiti pregatiti pentru toate situatiile. nu cred ca e greu sa iei in bagaj o fusta parte peste parte (pe care o poti pune si peste pantaloni) si o naframa sa pui pe tine ca femeie... Doamne ajuta si sa va fie de folos drumul! |
a trecut un an de zile de cand am initiat acest topic,intre timp am inteles care e treaba cu fusta...si ce-mi place cand imi imbrac cele cateva fuste pe care mi le-am facut intre timp...sunt de bun simt...nu fustane...
|
Citat:
Fiecare din voi isi spune parerea lui personala,mai mult sau mai putin argumentata,foarte putini au cautat Voia Domnului Dumnezeu care numai aceasta conteaza,cine ajunge sa afle Voia Domnului Dumnezeu si are si putere sa se supuna Acesteia, capata trecere cand se roaga"Dopamne ajuta" sau "Doamne milueste";desigur ca aceasta "Voie" nu o aflam nici unde in alta parte decat in Biblie,dar si acolo ne trebuie un "Indreptar" sa putem citi si intelege exact "sensul problemei" fara alunecari laterale;parerea mea despre problema in cauza:in mod obisnuit femeia nu trebuie sa poarte haine barbatesti iar cand se roaga (indiferent unde si cu mult mai mult in Biserica) trtebuie sa fie cu capul acoperit("din cauza ingerilor") |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:03:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.