![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice. Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele. De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu. Asa e cu noi toti . Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai . Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri . |
Citat:
Asta e adevarul. Parlamentul decide "faptele grave " in cazul suspendarii.Daca nici cand citesti cu ochii tai decizia CCR nu intelegi ca suspendarea este dreptul discretionar al parlamentului iar demiterea sau mentinerea in functie este dreptul discretionar al poporului eu nu am ce sa-ti fac. |
Citat:
Eu tocmai asta zic. Sa nu mai punem atita patima in a uri partea adversa,sau a idolatriza partea placuta noua ,ci sa cautam mai degraba adevarul ,fie de o parte fie de alta. Astfel vom reusi sa ne detasam de patima,fara a fi nici total neimplicati. Si ne vom putea ocupa de lucrurile cu adevarat serioase Orice patima,oboseste ,si dezorienteaza sufletul |
Citat:
Ce fapte grave a săvârșit Traian Băsescu de data asta? Pentru că dacă nu a săvârșit niciuna e clar că Parlamentul a dat doar un vot politic, nu unul just. Și oricum, susțin în continuare că nu e rolul Parlamentului să judece constituționalitatea faptelor. |
Harababura
Citat:
|
Citat:
De asta se numeste SUSPENDARE. E dreptul poporului sa te repuna in functie, sau sa te "condamne " nici macar acolo nu trebuie un judecator. Parlamentul a facut si Constitutia Romaniei chiar daca nu-s toti juristi. Iar dumneata ti-ai dat acordul pe textul Constitutiei chiar daca nu ai cunostiinte juridice. Este aceeasi procedura, asa se intampla in fiecare tara. Ba mai mult, in vechea constitutie Parlamentul putea respinge orice decizie (nu aviz ) a CCR cu votul a 2/3. Si era mai bine asa. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Normal ar fi ca parlamentul sa fie dizolvat in cazul in care presedintele este reconfirmat de catre popor,pentru ca este un vot de blam la adresa parlamentului aceasta este parerea mea. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dacă Constituția prevede că Parlamentul poate să nu țină cont de avizul CC(indiferent ce scrie acolo) înseamnă că Parlamentul acționează conform prevederilor Constituției. |
Citat:
|
Citat:
Ce nu intelegi tu este ca toate sant vorbe inclusiv ale noastre.Eu ti-am dat un exemplu unde cred ca a incalcat constitutia ( e drept ca din celalalt mandat deci nu putea fi folosit oricum). Daca vrei inca unul eu cred ca si pretentia de a conditiona numirea unui ministru de o declaratie cum ca nu a facut nu stiu ce este o fapta grava.Si ai vazut ca din nou s-a speriat si pana la urma a renuntat. Dar asa cum am spus toate astea sant vorbe, inclusiv tot ce-am vorbit noi doi. Oricum nu putem avea pretentia de a afla adevarul in tara unde adevarul umbla cu capul spart. Eu nu spun ca adevarul este ca a incalcat constitutia desi eu cred acest lucru. Eu spun ca este dreptul parlamentului sa decida asupra "faptelor grave " si apoi este dreptul majoritatii cetatenilor sa fie sau nu de acord. |
Citat:
chiar nu judeci cu capul tau ca ,gandind asa de stramb, nu faci decat rau si tarii,si la urma si tie ???!!! |
Citat:
|
Citat:
Sa vedem ca rol a avut dansul inainte de 89, in structurile superioare ale securitatii statului,la agentia de operatii externe economice, prin care firme din strainatate infintate de securitatea romaneasca faceau comert cu droguri,arme si prostitutie,si vindea evrei si germani pe valuta forte, pentru a aduna bani in conturile secrete ale securitatii,bani pe care nu i-a mai vazut...decat dom' profesor !!!(stie el cum ,ca nu a fost singur !) Totul a fost planuit inca de la revolutie, ca structurile sa nu piara ci sa se regenereze treptat in timp !!! Si stiti de ce, ??? Nu pentru ca fostii securisti erau morti dupa comunism, insa...avea Moscova nevoie de un cap de pod,in aceasta parte a europei !!! |
Citat:
nu cred ca ai prins peropada comunista s-o traiesti pe viu ! nici revolutia romana confiscata, si nici mineriadele !!! |
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...re-referendum/
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...scu-suspendat/ Cred ca si site-ul asta e al lui Felix :1: Iuliu, 46-le acela e pus degeaba..... |
raspuns de la un burger clujean !!!
Citat:
Pentru ca, ardelenii in general sunt mai aproape de occident, in spirit,si in fapta !!! Traind atatea secole impreuna cu alte minoritati, ardelenii. au fost suficienti de inteligenti ca sa isi insuseasca ce au vazut bun de la fiecare !!! Cultul muncii, cultul averii,cultul cuvantului dat si al punctualitatii !!! Noi chiar credem si facem ceea ce credem !!! Poate de aia avem un nivel de trai mult mai ridicat decat in alte zone ale tarii !!! Si atata vreme cat avem doua maini si suntem sanatosi,nu ne plangem ca suntem saraci,si nu asteptam sa ni se ...dea !!! |
Citat:
Poate ne spui si ce functie avea Basescu in timpul revolutiei si in timpul mineriadelor.Sant sigur ca a protestat vehement in strada.:1: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu va felicit pentru tonusul tineresc,si va invit, in acelasi spirit al tineretii,sa va analizati,autocriticati si schimbati radical ideile paguboase, si pt dvs, dar mai ales pentru tara !!! Suntem in ceasul marii batalii ,cand se decide soarta tarii !!! Treziti-va cat mai este timp ! |
Citat:
|
Asa cum v-am spus CCR nu poate face nimic dupa ce Parlamentul a votat pentru ca Parlamentul este cel care constata " faptele grave " iar Curtea doar ia act de decizia Parlamentului si-l suspenda pe Presedinte. Acum avem sansa sa fim sau nu de acord cu decizia lor prin vot.
Daca ar fi dat o alta decizie, abia atunci era lovitura de stat. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In rest insa, sa fim realisti, exista destule zone in tara asta cu oameni vrednici, gospodari si cuviincios educati. Imi amintesc Clujul de acum aproape 50 ani si nu seamana deloc cu ceea ce avem acum....:2: deci, nu strica sa privim cu obiectivitate. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:54:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.