Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Noi, cei 256, suntem alaturi de... Nastase !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15195)

stefan florin 07.07.2012 22:34:04

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 457190)
Toate guvernarile din Romania au inceput cu un val imens de incredere si simpatie si s-au sfarsit cu huiduieli.Chiar nu a-ti inteles inca ,ca toti:iliescu,Constantinescu,Nastase,Basescu au avut momentul de marire initial,si apoi de decadere.Asa va fi si cu Ponta si cu cei de dupa el. De ce?
Pentru ca oamenii vad politica mai mult decat e de fapt.In occident e o simpla meserie .La noi e privita ca ceva mesianic,care poate mantui un popor,si apoi ,de fiecare data,constatam cu dezamagire,ca nu e asa.De aia era Tutea liberal,pt ca individul sa se sprijine pe sine si pe Dumnezeu,nu pe puterea paminteana
Pina ce patima aceasta nu va intra in limite normale,ca in occident,tot astfel de iluzii si deziluzii vor fi
Genul acesta de politica,mesianica, e o simpla patima lumeasca,care in plus mai produce si dezbinare.

pai nu politienii pozeaza in hristosi? Nu spun ei pe toate posturile TV: NOI VA SCOATEM DIN CRIZA?

Kronos 07.07.2012 22:37:31

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457206)
Uitati aici din decizia CCR din 2007 :

"Ramane ca Parlamentul sa decida, pe baza datelor si a informatiilor care ii vor fi prezentate cu ocazia dezbaterilor, asupra existentei si gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei, in concordanta cu dispozitiile art. 95 din Constitutie."

O decizie bizară pentru că mă îndoiesc că maginstrații nu știau că Parlamentul e organul legiuitor, nu judecătoresc. Deci nu are astfel de competențe. Citește Constituția și ai să vezi că numai CCR se poate pronunța asupra constituționalității. Nici președintele, nici judecătorii, nici Guvernul sau Parlamentul.

iustin10 07.07.2012 22:41:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 457207)
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !

Pai ai dreptate ,de acolo stiu,de la ura mea
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice.
Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele.
De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu.
Asa e cu noi toti .
Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai .
Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri .

iuliu46 07.07.2012 22:43:35

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457212)
O decizie bizară pentru că mă îndoiesc că maginstrații nu știau că Parlamentul e organul legiuitor, nu judecătoresc. Deci nu are astfel de competențe. Citește Constituția și ai să vezi că numai CCR se poate pronunța asupra constituționalității. Nici președintele, nici judecătorii, nici Guvernul sau Parlamentul.

Doamne Kronos acum si "judecatorii " au dat o decizie "bizara", doar pentru ca este contrara propagandei pe care o auzim la TV.
Asta e adevarul. Parlamentul decide "faptele grave " in cazul suspendarii.Daca nici cand citesti cu ochii tai decizia CCR nu intelegi ca suspendarea este dreptul discretionar al parlamentului iar demiterea sau mentinerea in functie este dreptul discretionar al poporului eu nu am ce sa-ti fac.

iustin10 07.07.2012 22:49:55

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 457210)
pai nu politienii pozeaza in hristosi? Nu spun ei pe toate posturile TV: NOI VA SCOATEM DIN CRIZA?

Ba da,ei au zis,si majoritatea ii si crede.
Eu tocmai asta zic. Sa nu mai punem atita patima in a uri partea adversa,sau a idolatriza partea placuta noua ,ci sa cautam mai degraba adevarul ,fie de o parte fie de alta.
Astfel vom reusi sa ne detasam de patima,fara a fi nici total neimplicati.
Si ne vom putea ocupa de lucrurile cu adevarat serioase
Orice patima,oboseste ,si dezorienteaza sufletul

Kronos 07.07.2012 22:56:53

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457216)
Doamne Kronos acum si "judecatorii " au dat o decizie "bizara", doar pentru ca este contrara propagandei pe care o auzim la TV.
Asta e adevarul. Parlamentul decide "faptele grave " in cazul suspendarii.Daca nici cand citesti cu ochii tai decizia CCR nu intelegi ca suspendarea este dreptul discretionar al parlamentului iar demiterea sau mentinerea in functie este dreptul discretionar al poporului eu nu am ce sa-ti fac.

Pentru că așa și e. Parlamentul nu poate judeca respectarea legii pentru că parlamentarii nu sunt judecători. Nu au făcut dreptul (majoritatea) și dintre cei care l-au făcut nu au experiență ca judecător. Să spui că parlamentul e cel care decide dacă s-a încălcat sau nu Constituția e ca și cum un judecător ar hotărî ca un om de pe stradă să te condmane sau să te absolve în privința unei fapte.

Ce fapte grave a săvârșit Traian Băsescu de data asta? Pentru că dacă nu a săvârșit niciuna e clar că Parlamentul a dat doar un vot politic, nu unul just. Și oricum, susțin în continuare că nu e rolul Parlamentului să judece constituționalitatea faptelor.

Pascaru Manole 07.07.2012 23:04:26

Harababura

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457194)
Se consultă, se fac propuneri, dar președintele e cel care ia decizia nominalizării. E dreptul lui. La fel cum Parlamentul acceptă propunerea sau o respinge.

Ce să fac. Nu mă duce capul suficient cât să interpretez legea după cum îi convine subiectivismului meu, ci doar iau notă de ea și comentez în acord cu ea. Tu trebuie doar să-mi arăți unde scrie că Președintele e obligat să numească ce nume îi bagă partidele pe gât și eu te cred. Dar să scrie, nu pe vorbe.

Aici greșești tu. Parlamentul nu are cum să se pronunțe asupra constituționalității legilor sau faptelor întrucât nu intră în competența sa. Nu are cum în primul rând pentru că membrii săi nu sunt cu toții juriști, iar în al doilea rând, pentru că rolul acesta este atribuit prin Constituție Curții Constituționale. Numai CCR poate spune că s-a încălcat sau nu Legea fundamentală. Când o să accepți asta, vei fi cu un pas mai aproape de obiectivitate. Până atunci, vizionare plăcută.

Noi, cei 256, suntem alaturi de... Nastase !!!Nu inteleg;de care Nastase se vorbeste in final?Pentru ca articolul a inceput ca 256 de persoane sant alaturi Nastase si rand pe rand sa vazut apatia fiecaruia despre politica.Nu sant convins cum ca 256 de persoane sant alaturi de Nastase si sant impotriva la 22 de milioane de romani care au fost condamnati la moarte prin HG 568/2002.Hotarare de guvern semnata de acel cetatean care in prezent este internat la penitenciarul Rahova si obliga cei 22 de milioane de cetateni ai Romaniei de a consuma sare iodata.Mai mult, sarea de bucatarie contine si un antiaglomerant - E536 - ferocianura de potasiu - care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier - si care cauzeaza reducerea transportului de oxigen catre sange, dificultati in respiratie, dureri de cap, ameteli si nu se recomanda consumul frecvent.Acest E536, care este interzis in alte tari (ex. Anglia) duce la consecinte dramatice prin introducerea lui in sarea de bucatarie: cresterea incidentei bolilor cardiace ischemice, accelerarea proceselor de ateroscleroza, toxicitatea indusa de ferocianura de sodiu sau potasiu.De mentionat ca in aceasi categorie intra si E 535,care se gaseste si el in sare-ferocianura de sodiu.O hotărâre de guvern care sună exact ca o reglementare de tip nazist sau stalinist și care impune consumul exclusiv de sare iodată.Agresiune chimica asupra intregii populatii a Romaniei.Deci voi acesti 256 de crestini condamnati 22 de milioane de romani la moarte.O măsură cu iz de experiment de tip “Auschwitz”.Este o incalcare a dreptului la autonomia persoanei, a drepturilor omului.”În România, în alimentația oamenilor, hrana animalelor și industria alimentară se utilizează numai sarea iodată”!Doamne ajuta.

iuliu46 07.07.2012 23:06:56

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457221)
Pentru că așa și e. Parlamentul nu poate judeca respectarea legii pentru că parlamentarii nu sunt judecători. Nu au făcut dreptul (majoritatea) și dintre cei care l-au făcut nu au experiență ca judecător. Să spui că parlamentul e cel care decide dacă s-a încălcat sau nu Constituția e ca și cum un judecător ar hotărî ca un om de pe stradă să te condmane sau să te absolve în privința unei fapte.

Ce fapte grave a săvârșit Traian Băsescu de data asta? Pentru că dacă nu a săvârșit niciuna e clar că Parlamentul a dat doar un vot politic, nu unul just. Și oricum, susțin în continuare că nu e rolul Parlamentului să judece constituționalitatea faptelor.

Domnule Parlamentul nu condamna pe nimeni nu intelegi asta ? Nici politistul care te retine 24 de ore nu are cunostiinte de drept.
De asta se numeste SUSPENDARE. E dreptul poporului sa te repuna in functie, sau sa te "condamne " nici macar acolo nu trebuie un judecator.

Parlamentul a facut si Constitutia Romaniei chiar daca nu-s toti juristi. Iar dumneata ti-ai dat acordul pe textul Constitutiei chiar daca nu ai cunostiinte juridice. Este aceeasi procedura, asa se intampla in fiecare tara. Ba mai mult, in vechea constitutie Parlamentul putea respinge orice decizie (nu aviz ) a CCR cu votul a 2/3. Si era mai bine asa.

Kronos 07.07.2012 23:31:10

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457226)
Domnule Parlamentul nu condamna pe nimeni nu intelegi asta ? Nici politistul care te retine 24 de ore nu are cunostiinte de drept.
De asta se numeste SUSPENDARE. E dreptul poporului sa te repuna in functie, sau sa te "condamne " nici macar acolo nu trebuie un judecator.

Parlamentul a facut si Constitutia Romaniei chiar daca nu-s toti juristi. Iar dumneata ti-ai dat acordul pe textul Constitutiei chiar daca nu ai cunostiinte juridice. Este aceeasi procedura, asa se intampla in fiecare tara. Ba mai mult, in vechea constitutie Parlamentul putea respinge orice decizie (nu aviz ) a CCR cu votul a 2/3. Si era mai bine asa.

Dar tu înțelegi că Parlamentul poate iniția procedura de suspendare numai la constatarea săvârșirii faptelor grave și că în lipsa acestora procedura este neconstituțională și abuzivă? Eu despre acest abuz tot vorbesc, nu-i plâng de durere lui Băsescu. Însă nici nu-i voi mânca drepturile pentru că în cazul de față și Parlamentul, și Curtea au eșuat în a-i găsi vreo încălcare gravă. Dovadă: fițuica de 20 de pagini în care i se reproșează declarații și avizul.

Adriana Cluj 07.07.2012 23:34:38

Citat:

În prealabil postat de Pascaru Manole (Post 457225)
Noi, cei 256, suntem alaturi de... Nastase !!!Nu inteleg;de care Nastase se vorbeste in final?Pentru ca articolul a inceput ca 256 de persoane sant alaturi Nastase si rand pe rand sa vazut apatia fiecaruia despre politica.Nu sant convins cum ca 256 de persoane sant alaturi de Nastase si sant impotriva la 22 de milioane de romani care au fost condamnati la moarte prin HG 568/2002.Hotarare de guvern semnata de acel cetatean care in prezent este internat la penitenciarul Rahova si obliga cei 22 de milioane de cetateni ai Romaniei de a consuma sare iodata.Mai mult, sarea de bucatarie contine si un antiaglomerant - E536 - ferocianura de potasiu - care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier - si care cauzeaza reducerea transportului de oxigen catre sange, dificultati in respiratie, dureri de cap, ameteli si nu se recomanda consumul frecvent.Acest E536, care este interzis in alte tari (ex. Anglia) duce la consecinte dramatice prin introducerea lui in sarea de bucatarie: cresterea incidentei bolilor cardiace ischemice, accelerarea proceselor de ateroscleroza, toxicitatea indusa de ferocianura de sodiu sau potasiu.De mentionat ca in aceasi categorie intra si E 535,care se gaseste si el in sare-ferocianura de sodiu.O hotărâre de guvern care sună exact ca o reglementare de tip nazist sau stalinist și care impune consumul exclusiv de sare iodată.Agresiune chimica asupra intregii populatii a Romaniei.Deci voi acesti 256 de crestini condamnati 22 de milioane de romani la moarte.O măsură cu iz de experiment de tip “Auschwitz”.Este o incalcare a dreptului la autonomia persoanei, a drepturilor omului.”În România, în alimentația oamenilor, hrana animalelor și industria alimentară se utilizează numai sarea iodată”!Doamne ajuta.

Asta a picat ca pruna pe coliva.......

iuliu46 07.07.2012 23:44:29

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457231)
Dar tu înțelegi că Parlamentul poate iniția procedura de suspendare numai la constatarea săvârșirii faptelor grave și că în lipsa acestora procedura este neconstituțională și abuzivă? Eu despre acest abuz tot vorbesc, nu-i plâng de durere lui Băsescu. Însă nici nu-i voi mânca drepturile pentru că în cazul de față și Parlamentul, și Curtea au eșuat în a-i găsi vreo încălcare gravă. Dovadă: fițuica de 20 de pagini în care i se reproșează declarații și avizul.

Kronos tu iti poti sustine punctul tau de vedere prin vot.Parlamentul a gasit "fapte grave" pentru ca altfel nu l-ar mai fi suspendat.Daca exista o majoritate care gandeste ca tine atunci presedintele va reveni in functie.
Normal ar fi ca parlamentul sa fie dizolvat in cazul in care presedintele este reconfirmat de catre popor,pentru ca este un vot de blam la adresa parlamentului aceasta este parerea mea.

Kronos 07.07.2012 23:50:53

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457235)
Kronos tu iti poti sustine punctul tau de vedere prin vot.Parlamentul a gasit "fapte grave" pentru ca altfel nu l-ar mai fi suspendat.

Nu voi mai continua discuția. Dreptul la opinie e un drept garantat de Constituție. Nu poți să-i impuți unui om că a încălcat grav Constituția pentru că s-a bucurat de drepturile garantate de Constituție. Observi paradoxul? E doar o șarada ieftină prin care vor să-l înlăture pentru că nu mai are majoritate și e ocazia perfectă, nu pentru că ar fi săvârșit vreo faptă gravă. Nici tu nu ești în stare să-i găsești vreuna și nici nu am pretenția din moment ce nici cei mai aprigi dușmani ai săi din Parlament nu i-au găsit și i-au întocmit un document mai mult pentru urechile electoratului (cu vorbele acelea discriminatorii și cu legea pensiilor). Dar tu preferi să te faci mut și orb doar pentru că-ți e antipatic și să spui că dacă Parlamentul a găsit, atunci așa e. Cine ești tu să contrazici Parlamentul? Dar ce a găsit? Vorbe?

Patrie si Credinta 07.07.2012 23:56:53

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 456940)
De ce oare atata nepasare ?

Sa fie oare din cauza unei posibile reorientari a tarii catre est ???
Sa fie oare infulenta Moscovei,care se face simtita pe canalele oculte ale unor agenti kgb infiltrati in partidele istorice (vezi cazul pnl !) si la nivelul unei bune parti a clasei politice romanesti de orientare stangista ???

Nepasarea cu care au fost tratate toate aceste semanale din partea Europei, ma face sda ma gandesc ca,acestor tradatori de neam si tara, lumina le vine de la rasarit ,directie inpre care se uita !!!

Ieuropa nu i-a pasat ca in Ungaria se joaca un pic de-a fascisti, si in Grecia avem partide de extrema stanga/dreapta umpland listele la alegeri (si nu prea putem sa-i acuzam pe ei de pro-rusism). De ce le-ar pasa de noi, care nu prea avem asa mare miza politico-economica ca stat in UE?

Demetrius 08.07.2012 00:00:57

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457186)
...
Avizul CCR trebuie să cuprindă această concluzie. Parlamentul poate să țină sau să nu țină cont de el. Dar dacă nu ține cont de el, cu toate că Curtea a decis că nu e vorba de încălcarea Constituției, Parlamentul încalcă el însuși Constituția...

Avizul CC este doar con-sul-ta-tiv.

Dacă Constituția prevede că Parlamentul poate să nu țină cont de avizul CC(indiferent ce scrie acolo) înseamnă că Parlamentul acționează conform prevederilor Constituției.

mihai07 08.07.2012 00:01:22

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 457239)
Ieuropa nu i-a pasat ca in Ungaria se joaca un pic de-a fascisti, si in Grecia avem partide de extrema stanga/dreapta umpland listele la alegeri (si nu prea putem sa-i acuzam pe ei de pro-rusism). De ce le-ar pasa de noi, care nu prea avem asa mare miza politico-economica ca stat in UE?

De ce le pasa? Inca mai avem ceva resurse pe care inca nu au pus mana marile puteri economice ale Europei. Dar nu mai e mult pana atunci si dupa ce ne vor fi secat de tot, ne vor arunca la cosul de gunoi.

iuliu46 08.07.2012 00:02:15

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457237)
Nu voi mai continua discuția. Dreptul la opinie e un drept garantat de Constituție. Nu poți să-i impuți unui om că a încălcat grav Constituția pentru că s-a bucurat de drepturile garantate de Constituție. Observi paradoxul? E doar o șarada ieftină prin care vor să-l înlăture pentru că nu mai are majoritate și e ocazia perfectă, nu pentru că ar fi săvârșit vreo faptă gravă. Nici tu nu ești în stare să-i găsești vreuna și nici nu am pretenția din moment ce nici cei mai aprigi dușmani ai săi din Parlament nu i-au găsit și i-au întocmit un document mai mult pentru urechile electoratului (cu vorbele acelea discriminatorii și cu legea pensiilor). Dar tu preferi să te faci mut și orb doar pentru că-ți e antipatic și să spui că dacă Parlamentul a găsit, atunci așa e. Cine ești tu să contrazici Parlamentul? Dar ce a găsit? Vorbe?

Vorba unuia despre Vantu: "Pentru ce a fost condamnat pentru vorbe ? " :1:
Ce nu intelegi tu este ca toate sant vorbe inclusiv ale noastre.Eu ti-am dat un exemplu unde cred ca a incalcat constitutia ( e drept ca din celalalt mandat deci nu putea fi folosit oricum). Daca vrei inca unul eu cred ca si pretentia de a conditiona numirea unui ministru de o declaratie cum ca nu a facut nu stiu ce este o fapta grava.Si ai vazut ca din nou s-a speriat si pana la urma a renuntat. Dar asa cum am spus toate astea sant vorbe, inclusiv tot ce-am vorbit noi doi. Oricum nu putem avea pretentia de a afla adevarul in tara unde adevarul umbla cu capul spart.
Eu nu spun ca adevarul este ca a incalcat constitutia desi eu cred acest lucru. Eu spun ca este dreptul parlamentului sa decida asupra "faptelor grave " si apoi este dreptul majoritatii cetatenilor sa fie sau nu de acord.

guardian knight 08.07.2012 01:04:33

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457069)
E uimitor sa vad cati oameni sant inca drogati de propaganda asta basista. Chiar nu poti sa judeci cu capul tau ? Chiar nu vezi ca Basescu si-a creat un sistem in care nu mai putea fi suspendat ? Chiar nu stii ca legea referendumului a schimbat-o Basescu acum 3 luni ? Chiar nu-ti aduci aminte cum s-au votat ultimii judecatori la CCR ?

Chiar crezi in "independenta justitiei " ?

chiar nu judeci cu capu tau ce prostii vorbesti ???
chiar nu judeci cu capul tau ca ,gandind asa de stramb, nu faci decat rau si tarii,si la urma si tie ???!!!

iuliu46 08.07.2012 01:09:23

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 457249)
chiar nu judeci cu capu tau ce prostii vorbesti ???
chiar nu judeci cu capul tau ca ,gandind asa de stramb, nu faci decat rau si tarii,si la urma si tie ???!!!

" Fac rau tarii ? " N-am mai auzit asta din 90-91 cand toti cei care nu erau de acord cu unii faceau rau tarii. :1:

guardian knight 08.07.2012 01:10:24

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 457118)
Antena3 ar trebui să primească un premiu din partea departamentului de Operații Psihologice al oricăror servicii speciale din lume întrucât se pricep de minune la așa ceva. Era un spot publicitar pe post cu Voiculescu care spunea că presa trebuie să atace constant puterea pentru a limita abuzurile, devenind astfel a 4-a forță în stat. Nu am văzut ca A3 să atace plagiatul lui Ponta, nu am văzut să atace nerespectarea ordinei de zi publicate în MO în ziua suspendării președinților Camerelor, nu am văzut să atace trecerea MO în subordinea Guvernului sau nerespectarea deciziei CCR de către Victor Ponta. Dacă Băsescu sau MRU ar fi făcut asta ar fi turuit la foc automat o lună de dimineața până seara. Apoi ar fi reluat subiectul la exact un an de la săvârșirea infracțiunilor.

Ca să nu spun de toate Ordonanțele de Urgență care se dau numai în situații speciale (așa prevede Constituția) și mai ales că cele care privesc activitatea instituțiilor fundamentele sunt nule de drept.

De ce nu prezinta detaliat biografia profesinonala a lu dom' profesor Voiculescu ???!!!
Sa vedem ca rol a avut dansul inainte de 89, in structurile superioare ale securitatii statului,la agentia de operatii externe economice, prin care firme din strainatate infintate de securitatea romaneasca faceau comert cu droguri,arme si prostitutie,si vindea evrei si germani pe valuta forte, pentru a aduna bani in conturile secrete ale securitatii,bani pe care nu i-a mai vazut...decat dom' profesor !!!(stie el cum ,ca nu a fost singur !)
Totul a fost planuit inca de la revolutie, ca structurile sa nu piara ci sa se regenereze treptat in timp !!!
Si stiti de ce, ???
Nu pentru ca fostii securisti erau morti dupa comunism, insa...avea Moscova nevoie de un cap de pod,in aceasta parte a europei !!!

guardian knight 08.07.2012 01:22:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457251)
" Fac rau tarii ? " N-am mai auzit asta din 90-91 cand toti cei care nu erau de acord cu unii faceau rau tarii. :1:

probabil dumneata esti un tanar-adolescent teribilist,incapabil inca de o judecata politica sanatoasa,si pus mai degraba pe jocul sofistic al contradictiei si contrazicerii !
nu cred ca ai prins peropada comunista s-o traiesti pe viu !
nici revolutia romana confiscata, si nici mineriadele !!!

Adriana Cluj 08.07.2012 01:27:09

http://www.razbointrucuvant.ro/recom...re-referendum/
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...scu-suspendat/
Cred ca si site-ul asta e al lui Felix :1:
Iuliu, 46-le acela e pus degeaba.....

guardian knight 08.07.2012 01:29:48

raspuns de la un burger clujean !!!

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 457080)
Oare de ce toate postarile anti USL vin de la cluj? A dat primalul boc vre.un ordin ceva? :))

Raspunsul e simplu si foarte clar !!!

Pentru ca, ardelenii in general sunt mai aproape de occident, in spirit,si in fapta !!!
Traind atatea secole impreuna cu alte minoritati, ardelenii. au fost suficienti de inteligenti ca sa isi insuseasca ce au vazut bun de la fiecare !!!

Cultul muncii, cultul averii,cultul cuvantului dat si al punctualitatii !!!
Noi chiar credem si facem ceea ce credem !!!

Poate de aia avem un nivel de trai mult mai ridicat decat in alte zone ale tarii !!!
Si atata vreme cat avem doua maini si suntem sanatosi,nu ne plangem ca suntem saraci,si nu asteptam sa ni se ...dea !!!

iuliu46 08.07.2012 01:33:38

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 457255)
probabil dumneata esti un tanar-adolescent teribilist,incapabil inca de o judecata politica sanatoasa,si pus mai degraba pe jocul sofistic al contradictiei si contrazicerii !
nu cred ca ai prins peropada comunista s-o traiesti pe viu !
nici revolutia romana confiscata, si nici mineriadele !!!

Poate doar teribilist si incapabil sa mai fiu acum. Aveam 14 ani la revolutie si am fost foarte preocupat de politica.Stiu ca nu intelegi multe la 14 ani dar eu am inteles mai multe decat inteleg acum.
Poate ne spui si ce functie avea Basescu in timpul revolutiei si in timpul mineriadelor.Sant sigur ca a protestat vehement in strada.:1:

iuliu46 08.07.2012 01:35:33

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 457258)

Pentru ca, ardelenii in general sunt mai aproape de occident, in spirit,si in fapta !!!
Traind atatea secole impreuna cu alte minoritati, ardelenii. au fost suficienti de inteligenti ca sa isi insuseasca ce au vazut bun de la fiecare !!!

Poate de aia avem un nivel de trai mult mai ridicat decat in alte zone ale tarii !!!
Si atata vreme cat avem doua maini si suntem sanatosi,nu ne plangem ca suntem saraci,si nu asteptam sa ni se ...dea !!!

Inseamna ca bucurestenii sant de 2-3 ori mai ...totul decat dumneavoastra pentru ca ei au un nivel de trai si mai ridicat.:1:

iuliu46 08.07.2012 01:36:21

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 457256)
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...re-referendum/
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...scu-suspendat/
Cred ca si site-ul asta e al lui Felix :1:
Iuliu, 46-le acela e pus degeaba.....

Nuu ca am doar 36 de ani si jumatate nu 46.Cand m-am inscris aici am apasat aiurea. :71:

guardian knight 08.07.2012 01:41:47

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 457259)
Poate doar teribilist si incapabil sa mai fiu acum. Aveam 14 ani la revolutie si am fost foarte preocupat de politica.Stiu ca nu intelegi multe la 14 ani dar eu am inteles mai multe decat inteleg acum.
Poate ne spui si ce functie avea Basescu in timpul revolutiei si in timpul mineriadelor.Sant sigur ca a protestat vehement in strada.:1:

Din cele cateva randuri scrise de dvs, mi-am dat seama imediat ca aveti o abordare politica nerealista,chiar naiva,iar la nivelul intelegerii fenomenelor profunde ati ramas,din pacate (sau din fericire !!!),la nivelul varstei de 14 ani avansate de dvs !
Eu va felicit pentru tonusul tineresc,si va invit, in acelasi spirit al tineretii,sa va analizati,autocriticati si schimbati radical ideile paguboase, si pt dvs, dar mai ales pentru tara !!!

Suntem in ceasul marii batalii ,cand se decide soarta tarii !!!
Treziti-va cat mai este timp !

iuliu46 08.07.2012 01:55:21

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 457262)
Din cele cateva randuri scrise de dvs, mi-am dat seama imediat ca aveti o abordare politica nerealista,chiar naiva,iar la nivelul intelegerii fenomenelor profunde ati ramas,din pacate (sau din fericire !!!),la nivelul varstei de 14 ani avansate de dvs !
Eu va felicit pentru tonusul tineresc,si va invit, in acelasi spirit al tineretii,sa va analizati,autocriticati si schimbati radical ideile paguboase, si pt dvs, dar mai ales pentru tara !!!

Suntem in ceasul marii batalii ,cand se decide soarta tarii !!!
Treziti-va cat mai este timp !

Treziti-ma dupa ce treceti Prutul. La intoarcere.:71:

iuliu46 09.07.2012 22:20:08

Asa cum v-am spus CCR nu poate face nimic dupa ce Parlamentul a votat pentru ca Parlamentul este cel care constata " faptele grave " iar Curtea doar ia act de decizia Parlamentului si-l suspenda pe Presedinte. Acum avem sansa sa fim sau nu de acord cu decizia lor prin vot.
Daca ar fi dat o alta decizie, abia atunci era lovitura de stat.

maria32 10.07.2012 02:28:50

Citat:

asa-i! ceilalati avem de invatat de la ardeleni. nu degeaba cand treci de Brasov ti se pare ca ai intrat in alta tara.

DragosP 10.07.2012 07:04:55

Citat:

Modestu-le!

ralukdas 10.07.2012 08:32:26

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 456940)
Din pacate noua mineriada politica purtata la nivel parlamentar...si-a atins ieri funestul scop,acela al suspendarii presedintelui tarii !!!

O mana de fosti securisti,imbogatiti din fondurile partidului si ale fostului dictator,numai de ei stiute,si care au pus mana puternic pe tara inca din anii 90, si-au reluat de ieri posesia tarii,ca si cand ar fi fost bunul lor de drept !!!

Degeaba actiunile si masurile lor marsave,au scandalizat toata europa,incepand cu unele cancelarii si continuand cu multe articole din ziare importante,aceasta mafie rosie de politruci orientati cu fata spre rasarit,a ramas impasibila (in mod ciudat,nu ?) la toate aceste semnale ingrijoratoare din partea Europei !

De ce oare atata nepasare ?

Sa fie oare din cauza unei posibile reorientari a tarii catre est ???
Sa fie oare infulenta Moscovei,care se face simtita pe canalele oculte ale unor agenti kgb infiltrati in partidele istorice (vezi cazul pnl !) si la nivelul unei bune parti a clasei politice romanesti de orientare stangista ???

Nepasarea cu care au fost tratate toate aceste semanale din partea Europei, ma face sda ma gandesc ca,acestor tradatori de neam si tara, lumina le vine de la rasarit ,directie inpre care se uita !!!

E mult mai mult in ce s-a intamplat ieri,decat pare la prima vedere !!!

nu înțeleg încă ce caută un asemenea subiect pe un forum creștin...și ..nu în ultimul rând ....nu pot să cred că mai există oameni ce-l plâng pe băsescu...oare au fost atât de orbi încât nu au văzut ce fel de politică diavolească a dus acesta???!!!....dezbină și stăpânește!!!!!!!!!!..asta a fost politica lui băsescu!!!!!!!!!

Adriana Cluj 10.07.2012 10:50:28

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 457778)
asa-i! ceilalati avem de invatat de la ardeleni. nu degeaba cand treci de Brasov ti se pare ca ai intrat in alta tara.

Mai exista ceva urme, ramasite din ceea ce a fost. Si a fost destul de mult, de aceea se mai vede inca.
In rest insa, sa fim realisti, exista destule zone in tara asta cu oameni vrednici, gospodari si cuviincios educati.
Imi amintesc Clujul de acum aproape 50 ani si nu seamana deloc cu ceea ce avem acum....:2: deci, nu strica sa privim cu obiectivitate.

stefan florin 10.07.2012 14:05:48

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 457779)
Modestu-le!

...dar tot ce spune e adevarat

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:54:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.