![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu e ironic? |
Citat:
Lumea cu ale ei..cand a mers vreodata societatea per ansamblu intr-o directie fericita? Citat:
Diavolul nu depinde de tehnologie "hitech", natura umana de fond, ecuatia ispitei sunt aceleasi de la inceputul veacurilor. Si chiar si asa, ar fi exagerat sa se spuna ca este o macro-diversiune - e un fenomen de proportii f. reduse, scopul lui sunt tulburari locale si de moment. Nu stiu cati au observat dar o data cu "cipusoarele" s-a declansat si un val de atacuri anticlericale si stiliste. E de ajuns sa cititi comentariile de pe blogurile "saccsiv" si "apologeticum" ca sa intelegi ca "fanii" miscarii in buna parte nu au nimic de a face cu BOR, chiar daca unii se dau "ortodocsi". |
Citat:
La fel si cand banul de hartie a inceput sa inlocuiasca aurul si argintul. Sau banii electronici pe cei fizici. Fiecare etapa economica de acest gen a rezolvat anumite probleme si a introdus altele noi. Si totusi, nimic apocaliptic desi daca tii musai.. Citat:
Si acum sunt carduri in circulatie si nu mi se pare ca sunt pierdute/furate intr-o proportie atat de mare. In plus, orice card este protejat cu un PIN care nu este f. usor de aflat. Exista desigur si infractiuni de acest gen dar nu atat de multe cat cred unii. Si sa zicem ca este "incorporat". Cum nu se poate fura? Nu trebuie decat un bisturiu. Mai mult, o data ce e "incorporat" si comunicarea se face RF in loc de contact fizic, se deschid noi posibilitati pentru infractiuni. Citat:
Citat:
E ca si cand ai spune ca ti se ofera un mers ocazional cu masina absolut gratuit dar chipurile trebuie sa refuzi ca-ti pierzi conditia fizica. Citat:
Ce inseamna in acest context "simplitate"? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Raman totusi la ideea ca prioritar e viata noastra personala, raportarea noastra sincera si directa la Dumnezeu apoi conjucturile. Cum au existati apostati in toate timpurile, la fel au existat si sfinti in toate timpurile. Reducand totul la esenta, aceasta suntem noi(viata noastra traita in ascultarea de BIserica). Citat:
Zic asta, gandindu-ma ca poate exista sau nu actiuni similiare si in alte colturi ale lumiii, dar de care nu avem cunostinta. Nu pot garanta ca doar la mine pe ulita sunt nori, cata vreme nu am surse precise si din alte parte. Or daca ipotetic vorbind, vorbim de un plan la nivel mondial, atunci e putin probabil ca acesta sa s efaca cunoscut. E firesc sa se lucreze pe sectoare. Dar repet, ipotetic vorbind. Poate e doar o agitatie a unor pseudo-ortodocsi(treaba cu cipurile.) Celalalt aspect, privind venirea lui antihrist ca si crestin il cred si ma astept sa se petreaca intr-un viitor(mai mult sau mai putin apropiat). Trag insa nadejde ca nu voi apuca acele timpuri. Citat:
Cred ca asta e o adevarata apostazie. Sa te razvratesti impotriva slujitorilor Bisericii si sa incerci o adevarata reforma in interiorul ei. Eventul sa scoti si oamenii in strada ca sa protesteze. Asta in conditiile in care viata personala e departe de a fi schimbata.... Citat:
Ca de obicei, extremele sunt periculoase. |
Cuviosul Dionisie de la Colciu risipeste tulburarea cu privire la actele electronice, pecetluire si vinovatie:
http://carteromaneasca.wordpress.com...-de-hristos-a/ “Unii duhovnici din Romania, pe care i-am intrebat, au spus asa: „Cu buletinul nu va faceti probleme, ca nu-i bai cu buletinul, fiidca lepadarea va fi clara. Ca se va spune: «Ori te lepezi de Hristos, ori nu poti cumpara si vinde nimic.»”. Altii spun ca-i viclenie, ca o sa fie foarte vicleana treaba, ca n-or sa spuna, „uite, te lepezi de Hristos si poti cumpara sau vinde”. Deci, care-i treaba? O sa fie clara lepadarea?O sa spuna: „Mai, ori accepti asta si poti cumpara orice, dar te lepezi de Hristos, ori daca nu te lepezi de Hristos, n-ai sa poti cumpara nimic din magazine”? - Apoi da! Da! Asa cred ca o sa fie, o sa spuna clar: „Leapada-te de Hristos si uite, ai toate bunatatile!” - Parinte Dionisie, se spune ca omul, cand va primi stampila asta, benevol se va lepada de Hristos si n-o sa mai poata face fapte bune, adica o sa fie ca un fel de robot. Multi se tem sa primeasca pasapoartele si buletinele electronice, zic ca ele contin stampila aceasta si chiar s-au creat multe neintelegeri. - Parinte, e lucru simplu. Cand ti-or pune pe mana sau ti-or da: „Uite, aici e 666, primeste-l!”, si tu vei primi, atuncea esti vinovat, fiindca stim de mici copii ca acela-i Antihristul. Dar, daca el, fara sa te intrebe, fara nimica, nu-ti spune: „Uite, iti dau pasaportul, da’ inauntru am pus stampila lui Antihrist”, nu-ti spune, nu stii nimic, si ai tu ideea ca nu cumva sa fie scris, atuncea n-avem pacat. Avem pacat cand tu singur o ceri: „Da-mi stampila, 666, ca eu ma dau cu voi”. Atuncea-i pacat! Dar daca el ti-o da fara sa stii tu, fara sa iti ceara ideile tale, atuncea nu e. Ca la Dumnezeu nu este nedreptate. Numai Dumnezeu este adevarul.” |
Citat:
Citat:
Citat:
Daca in primul caz nu simti nimic, in al doilea ai totusi nevoie d eo anestezie ca sa nu simti. Citat:
Citat:
Citat:
Simplitatea o vad ca o multumire cu putin, cu alimente de baza, cu haine modeste. Mofturile si confortul ajung sa coste...si uite asa te trezesti intr-un frumos joc de domino. |
Dr. Vasile Astarastoae critica cardul de sanatate cu cip:
http://www.youtube.com/watch?v=f64mXGm0CV4 |
Mi se pare aberant
Nu e normal ca intr-o tara cu atatea probleme financiare sa se investeasca bani in urmarirea populatiei. Pot sa va spun ce face romanu de rand fara nicio urma de tehnologie: lucreaza 10 ore pe zi, mananca de 2 ori si se uita la TV...mister elucidat!
_____________________ Steve Works Chitosan |
Despre unificarea cardului de sanatate cu cartea de identitate:
http://www.apologeticum.ro/2013/06/p...#comment-35413 |
"Sfantul Parinte Iustin"...nu sunt cam ciudat?
Aduce a "Sfantul Parinte" ... |
Citat:
Fie ca era vorba despre cipuri, vaccinuri, medicamente, Basarabia, Basescu, unguri, evrei si cate si mai cate. Daca te uiti pe site-ul lor o sa vezi si expresii de genul "Voievodul Ortodoxiei" cu referire tot la parintele Iustin. Eu unul nu stiam ca Ortodoxia are voievozi sau papi infailibili care atunci cand deschid gura scot numai adevaruri infailibile. Cei de la apologeticum au indraznit chiar sa-i puna in inferioritate fata de parintele Iustin pe alti duhovnici precum Arsenie Papacioc, Cleopa Ilie etc, zicand ca nici unul nu si-a asumat o nevointa atat de mare ca parintele Iustin. De parca dragostea ar consta doar in nevointa. A se vedea si manipularile legionaroide de dupa inmormantarea parintelui Iustin etc. E trist dar asta e situatia. |
Microcipul ( PECETEA ANTIHRISTICA ) ! Cine accepta actele biometrice din Romania, o sa fie INSEMNAT CU 666 ! Treaba dumneavoastra cum procedati…
http://deveghepatriei.wordpress.com/...cum-procedati/ |
De ce romanii au neaparat nevoie de carduri de sanatate
Ideea este ca prin aceste carduri- si acel microcip contine date in acest sens- se poate mai usor evalua starea de sanatate a populatiei, va exista o mai buna evidenta a cheltuielilor din sistem, se va reduce numarul fraudelor, se va putea aplica un tratament medical adecvat mai prompt, etc.
Acuma daca cipul contine intradevar si celebrul "666"" este intradevar grav- dar problema poate fi rezolvata foarte simplu prin eliminarea acestui numar din cip! O alta problema ar fi ca aceste date stocate electronic despre o anumita persoana, daca ajung pe mainile unor persoane rau intentionate, pot fi folosite in scopuri ilegale, putand creea prejudicii serioase posesorului de card de sanatate! |
Citat:
Nu vreau ca datele mele personale vizavi de sanatate sa fie undeva intr-o baza de date care are cine stie cate copii la cine stie cate institutii. Citat:
Poti justifica asta teologic? Nu exista in teologia ortodoxa o fobie fata de numarul "666". Cum se poate vedea si in link -ul de mai sus, este o ratacire superstitioasa preluata de la neoprotestanti. Amuzant este ca cei care posteaza astfel de link -uri nu au nici macar un minim de cunosinte de limba engleza (ce sa mai zic de analiza obiectiva) ca sa poata intelege ce e acolo. Aud doar cateva cuvinte gen "cip" "implant" si deja isteria e la cote maxime, euforie pana la Dumnezeu ca ei sunt "alesii" care se opun unui pericol inexistent. Apropo, ai "666" pe harddisk -ul de la calculatorul de pe care scrii acum. Cand ai sa-l arunci la gunoi? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:07:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.