![]() |
Citat:
|
Citat:
Nu căuta acceptarea și binecuvântarea celor de pe forumuri. Când căutăm aceasta, Biblia ne învață într-un limbaj dur: "Suflete preacurvare! Nu știți că prietenia lumii este vrăjmășie cu Dumnezeu? Așa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaș cu Dumnezeu." Iacov 4:4. Trebuie să știi că, dacă îl vei căuta pe Domnul din toată inima și îl vei găsi, cei din jurul tău nu se vor bucura ci dimpotrivă te vor urî. Mântuitorul Hristos însuși a spus aceasta: "Dacă vă urăște lumea, știți că pe Mine M-a urât înaintea voastră. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru că nu sunteți din lume și pentru că Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea vă urăște lumea." Ioan 15:18,19 Însă Dumnezeu îți va da pacea și biruința Lui: "V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33. Mă rog pentru tine să poți birui încercările venite din partea lumii. Pacea Domnului Isus să fie cu tine! |
Citat:
Deci trebuie sa faca exact invers decat ce spui tu, care presupun ca incerci sa faci prozelitism sectar pe forumul ortodox. |
Citat:
Un lucru pe care nu il stiai, intemeietorul cultului a fost un pastor baptist, care a descoperit vorbitul in limbi. Ulterior a fost exclus din cultul pe care l-a creat, pentru ca era homosexual. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iti multumesc in Numele Lui Dumnezeu si Pacea Domnului Iisus sa fie cu noi toti ! |
Citat:
Am auzit si de evenimente de genul asta, nu a fost singurul. O intreaga adunare penticostali din SUA a fost exclusi pentru ca erau cu toti sodomisiti. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute! |
Citat:
|
Citat:
Toți următorii lui Hristos au trecut pe aici. De aceea zice apostolul: "De altfel, toți cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniți." 2 Timotei 3:12 |
Citat:
|
Oare care-i fenomenul de (aproape) la fiecare început de an ne năpădesc sectarii? :39:
|
Poate cum se schimba anul, cauta si ei o schimbare... :)
|
Citat:
19. Iar faptele trupului sunt cunoscute, și ele sunt: adulter, desfrânare, necurăție, destrăbălare, 20. Închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri, 21. Pizmuiri, ucideri, beții, chefuri și cele asemenea acestora, pe care vi le spun dinainte, precum dinainte v-am și spus, că cei ce fac unele ca acestea nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. Galateni cap.5 |
Citat:
|
Citat:
Fiind rupti de Biserica, nu au harul si darurile Duhului Sfant. Mai mult, ca propovaduitori ai ratacirii nu este exclus ca cel putin unii dintre ei sa se afle sub influenta duhurilor rele. Penticostalii de la noi au aparente relativ ok, dar sa vezi pe aia din occident unde au ajuns.. Nu cred ca un crestin ar trebui sa se dea in vant dupa prorocii. Dumnezeu ii da personal raspunsurile de care are nevoie pentru viata lui duhovniceasca daca le cauta cu pocainta si o inima deschisa. Aveam pe aici un fost penticostal, putea sa-ti povesteasca mai mult despre falsi lor proroci la care se duceau oameni gramada. Acum esti in Romania sau......? Nu exista pe acolo o biserica ortodoxa unde sa poti ajunge? |
Citat:
Toti se ascund dupa Biblie, intrebarea care poti sa ti-o pui ar fi: care e legatura lor cu inceputurile crestinismului? Unde erau inaintasii lor acum 300 ani sau 500 sau 1000 sau 1500 in istoria crestinismului? Nicaieri. |
Citat:
Pana la botez traiesc altfel ? |
Citat:
O fi valabil pt cei care au numai botezul. Dar de unde stii ca ei nu urasc ,de unde stii ce e in sufletul lor ? Iti apreciez delicatetea sufleteasca de a vedea numai binele in sufletul oamenilor ,fie ei si sectanti. Pe de alta parte eu nu m-as obosi sa fac atatea comparatii ci mai degraba as cauta mantuirea pe care nu o gasesti la sectanti ,ei neavand taina sfintei spovedanii cand Hristos sta tainic langa penitent si ii iarta greselile marturisite la preot. |
Am cunoscut si eu neoprotestanti care la adunare erau lapte si miere, in special fata de straini, dar in afara..nu ti-ai fi dorit sa le fii prieten.
Sunt si altii care sunt oameni in toate situatiile dar asta cred ca tine mai degraba de temperament, caracter, educatie, nu de religia lor. |
Citat:
Si iehovistii au suferit foarte mult in istorie pentru credinta lor, si o reactie asemanatoare ar primi si eu de la parinti daca as zice de exemplu ca ma fac musulman, un convertit catolic in Bible Belt ar fi ostracizat, sau in unele cazuri un fiul care le spune parintilor ca se declara homosexual. |
Citat:
Citeste astea: http://www.impantokratoros.gr/despre-mantuire.ro.aspx http://ortho-logia.com/Romanian/doua_conceptii.htm http://www.catehetica.ro/conceptia-d...sus-protestant Uite d-asta nu e diferita doar forma de inchinare. |
Citat:
Ori eu cred ca exact voi, sectarii sunteti martori mincinosi si inselati de diavolul ca sa ii smintiti si pe ortodocsi si sa ii aduceti la secta voastra! Și a zis către ucenicii Săi: Cu neputință este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin! 2. Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară și ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceștia mici. Sfânta Evanghelie după Luca |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Chiar si teoria conform careia credinta crestina se construieste in jurul interpretarii subiective a Sf. Scripturi e una aberanta.
Dumnezeu a lasat Biserica, ca entitate vazuta care sa conduca omul pe calea mantuirii, nu o carte. |
Un parinte povesteste cum un adventist a venit intr-o localitate sa faca prozeliti. Cuvintele adeventistului incepusera sa-i raneasca duhovniceste pe unii. In fata acestei situatii, parintele, ortodox fiind, a cerut oamenilor sa pregateasca lemne pentru doua focuri. I-a spus si adventistului ca a doua zi va trebui sa-si arate zelul in mod practic, adica sa treaca amandoi prin cate unul dintre cele doua focuri pentru care lemnele deja au fost pregatite.
Numai ca a doua zi adventistul a plecat din localitatea respectiva. Iata ca parintele ortodox era pregatit sa treaca si prin foc pentru credinta pe care o propovaduia, avand nadejde in Dumnezeu, dar nestiind daca va arde sau nu. In schimb, galagiosul adventist nu a dovedit profunzimea credintei sale. |
Daca am avea multi preoti din astia, cu singuranta nu si-ar pune prea multi problema sa faca vizite pe la adventisti, penticostali, etc.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:29:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.