Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   121212-sfarsitul lumii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15857)

osutafaraunu 21.12.2012 19:16:13

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 490175)
E ca si cum ne-am intreba de ce mai folosim cutitul din moment ce cu acesta unii isi ucid semenii. Nu tehnologia e nociva, ci reaua ei intrebuintare. Conotatiile cu impact asupra constiintei religioase a crestinilor, da acestea sunt nocive. Cand se pune problema sa porti un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez, atunci trebuie sa-ti faci griji, daca esti crestin. De ce? Pur si simplu pentru ca:

,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

Dacă Fiara este simbolică, și semnul ei trebuie să fie tot simbolic:58:

AlinB 21.12.2012 20:08:30

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 490175)
Cand se pune problema sa porti un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez, atunci trebuie sa-ti faci griji, daca esti crestin.

Numar al carui semn este 666 - asta se vrea o vorba de duh cu semnificatii ascunse?

Ca un inteles clar si limpede eu nu vad.

In ceea ce priveste "purtat in locul numelui de botez" deja o dam in SF -uri.

Cum ziceam, imaginatia poate fi foarte nociva.

AlinB 21.12.2012 20:10:02

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 490176)
Dacă Fiara este simbolică, și semnul ei trebuie să fie tot simbolic:58:

Valeu, or ajuns adventistii sa aiba mai mult bunsimt decat unii ultra-drept-in-cip-credinciosi.

Crestin_Simona 21.12.2012 20:33:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490105)
Cam tardive comentariile, probabil au asteptat mai intai sa vada ce se intampla si mai ales ce nu se intampla. :)

Sigur, cum spui tu! Tu si sti ce asteapta ei!!!

eliza-georgiana 21.12.2012 20:39:11

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490098)
La ce te referi?

Daca te referi la titlu: "CNN: Obama on debt deal: Everyone has to chip in" si vrei sa faci conexiuneacu obsesia antoniei pe care se pare ca o impartasesti, ei bine, ai dat-o in bara si de data asta, probabil datorita faptului ca engleza nu este tocmai punctul tau forte.
Nici la mine, dar macar nu sunt atat de credul.
Poate ar trebui sa stii ca trebuie sa mesteci inainte sa inghiti, altfel o sa ai probleme cu stomacul. Garantat!

"chip in"
1. To contribute money or labor: We all chipped in for beer.
2. To interrupt with comments; interject.
3. To put up chips or money as one's bet in poker and other games.

Tu chiar citesti ce postezi?
Nu e vorba de "americani", ci de asociatii ale ateilor si ai avea ce sa inveti de la ei, macar ei se mobilieaza pentru crezurile lor.

Noi care? Guvernul de imbuibati si nesimtiti de la Bucuresti? Au vandut (aproape) tot ce se putea vinde din tara asta, atat timp cat mai este ceva de vanzare nu se vor opri.

Si atat timp cat romanul in continuare va fi ceea ce este, va fi loc si de mai rau.

Si mai exact, ce crezi tu ca iti apartine din tara sau lumea asta?

Vrei sa spui ca sunt unii care stiu prostii despre proiectul Haarp?

Sa fii credincios nu inseamna sa crezi toate prostiile care se vehiculeaza pe Internet.

Sunt creduli, dar nu prosti de creduli daca vorbim de fanteziile harpienie.

In ceea ce priveste "orizontul sumbru al libertatii noastre" de mult nu mai este un orizont.

Libertate nu inseamna cum cred unii, ramasi cu mintea in trecut, libertatea de a spune bancuri politice sau a critica puterea, nu inseamna nici dreptul de a calatori in strainatate, nici de a manca friptura in fiecare saptamana (daca iti permiti ceea ce multi nu), politic libertatea inseamna capacitatea de a decide pentru viitorul tau si a tarii tale, ori din punctul asta de vedere nu este nici o diferenta fata de inainte de '89 ba chiar este mai rau, macar atunci exista se pare un interes pozitiv a celor de la guvernare vizavi de viitorul tarii, acum este chiar dimpotriva, iar din punctul asta de vedere aveam mainile legate si atunci iar acum chiar poate mai mult.

Insa ai inteles bine, scopul acestor aberatii nu este acela de a "dezvalui" ceva ci tocmai acela de a instaura teama, chestie la care cei ca voi ajutati f. mult colportand dezinformarea, teama care este urmata la majoritatea indivizilor de servitute si apatie iar la o parte, chipurile, protestatarii, de reactii in nici un caz tocmai potrivite si echilibrate.

Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema.

Aline, mama! tu pe ce lume traiesti? nici nu stiu daca sa rad sau sa fug... ma sperii!
Omule, nenea obama nu pomeneste nimic de bere sau aiureli cu contributii!!! sau faci parte dintre aia care stiu mai bine engleza ca americanii??
http://www.youtube.com/watch?v=iMzl-4jDI3Q
nu stiu de ce am atata rabdare cu tine!!....:( incercand sa-ti scot ochelarii de cal...

tu macar ai deschis pagina cu razboiul contra Craciunului? ai citit comentul "timid" al lui obama referitor la semnificatia Craciunului?

Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema....
dar cei care nu-l vad pe diavol in detalii cat se poate de reale, ce problema or avea?!!

AlinB 21.12.2012 21:20:42

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490186)
Aline, mama! tu pe ce lume traiesti? nici nu stiu daca sa rad sau sa fug... ma sperii!
Omule, nenea obama nu pomeneste nimic de bere sau aiureli cu contributii!!! sau faci parte dintre aia care stiu mai bine engleza ca americanii??
http://www.youtube.com/watch?v=iMzl-4jDI3Q
nu stiu de ce am atata rabdare cu tine!!....:( incercand sa-ti scot ochelarii de cal...

Bun, deci indirect recunosti ca ai dat-o in bara cu videoclip -ul anterior.
Uite, la asta nou, te invit sa raspunzi la intrebarea pusa in comentarii, daca esti asa bine informata.
Daca nu, las-o balta cu comentariile suplimentare ca devii din ce in ce mai penibila:

"Please quote the passage of the Affordable Health Care Act (Obamacare) that requires every American to be implanted with an RFID chip. You won't be able to because it's NOT IN THERE."

"I've searched the affordable care act HIGH and Low and see nothing about a RFID chip or any kind of device inserted.... Can you point us exactly to where to find it? If it is indeed in there why wouldn't you quote it so that everyone can see? I dont understand the logic"

Sau uite, una mai simpla, chiar si pe intelesul tau:

"Quote it or go home"

Citat:

tu macar ai deschis pagina cu razboiul contra Craciunului? ai citit comentul "timid" al lui obama referitor la semnificatia Craciunului?
De ce m-ar interesa acest aspect?
Nu era vorba de Obama sau Craciun, ci despre cipuri.

Obisnuiesti des sa aluneci rapid de la un subiect la altul, fara nici o legatura intre ele? Se numeste sindromul atentiei deficitare.

Citat:

dar cei care nu-l vad pe diavol in detalii cat se poate de reale, ce problema or avea?!!
Stii, oamenii nu comunica prin imaginatie (decat daca fac parte din acelasi club SF) ci lucruri concrete.

Cum nu facem parte din acelasi club SF, daca esti in stare sa vii cu lucruri concrete, avem ce discuta, altfel pe baza de fantezii youtubiene putem pierde secole..

antoniap 21.12.2012 21:28:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490181)
Valeu, or ajuns adventistii sa aiba mai mult bunsimt decat unii ultra-drept-in-cip-credinciosi.

Aline, tu esti ortodox?

AlinB 21.12.2012 21:29:50

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 490194)
Aline, tu esti ortodox?

Daca credinta in cipuri este dupa tine ortodoxa, atunci nu sunt, din perspectiva ta. :)

ovidiu b. 21.12.2012 21:42:40

Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?

eliza-georgiana 21.12.2012 22:18:00

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490189)
Bun, deci indirect recunosti ca ai dat-o in bara cu videoclip -ul anterior.
Uite, la asta nou, te invit sa raspunzi la intrebarea pusa in comentarii, daca esti asa bine informata.
Daca nu, las-o balta cu comentariile suplimentare ca devii din ce in ce mai penibila:

"Please quote the passage of the Affordable Health Care Act (Obamacare) that requires every American to be implanted with an RFID chip. You won't be able to because it's NOT IN THERE."

"I've searched the affordable care act HIGH and Low and see nothing about a RFID chip or any kind of device inserted.... Can you point us exactly to where to find it? If it is indeed in there why wouldn't you quote it so that everyone can see? I dont understand the logic"

Sau uite, una mai simpla, chiar si pe intelesul tau:

"Quote it or go home"

De ce m-ar interesa acest aspect?
Nu era vorba de Obama sau Craciun, ci despre cipuri.

Obisnuiesti des sa aluneci rapid de la un subiect la altul, fara nici o legatura intre ele? Se numeste sindromul atentiei deficitare.

Stii, oamenii nu comunica prin imaginatie (decat daca fac parte din acelasi club SF) ci lucruri concrete.

Cum nu facem parte din acelasi club SF, daca esti in stare sa vii cu lucruri concrete, avem ce discuta, altfel pe baza de fantezii youtubiene putem pierde secole..

acelasi lucru ti-l sugerez si eu: mai mult atentie la DETALII omule!! daca vei avea bunavointa sa citesti mentiunea CNN: President Obama makes remarks after the Senate passes the debt bill, saying this is only "the first step."

chiar nu as vrea sa te cred unul din acei farisei care-si spun: Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri (...). Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig." (Luca 18, 11-12) si nici nu sunt atat de "penibil" ca "obsedatii" cipurilor....
Ce-i drept, fariseul era foarte bun in cele mari, insa ii scapa un mic detaliu, anume smerenia din lucrurile cele mici.
dai semne de tulburare chiar refuzand sa afii despre ce e vorba!! tu ai scos practic din context referirea lu obama everyone has to chip in... ai luat doar termenul "to chip in" si ai dat copy/paste de pe dex in traducere libera.... cine sa se duca mai repede acasa?

AlinB 22.12.2012 00:07:14

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490198)
Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?

Sigur ca da, atat timp cat imi poti arata ce si cum au fost informati despre chestiunea in cauza.

Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt.

AlinB 22.12.2012 00:10:24

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490211)
acelasi lucru ti-l sugerez si eu: mai mult atentie la DETALII omule!! daca vei avea bunavointa sa citesti mentiunea CNN: President Obama makes remarks after the Senate passes the debt bill, saying this is only "the first step."

Si restul completam cu imaginatia?

Citat:

chiar nu as vrea sa te cred unul din acei farisei care-si spun: Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri (...). Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig." (Luca 18, 11-12) si nici nu sunt atat de "penibil" ca "obsedatii" cipurilor....
Iarasi imaginatia?
Esti sigura ca nu devine o chestie patologica?

Citat:

Ce-i drept, fariseul era foarte bun in cele mari, insa ii scapa un mic detaliu, anume smerenia din lucrurile cele mici.
smerenia in cele mici = credinta in cipuri?
Mai sa fie, ce echivalari de valori "ortodoxia" postmodernista.

Citat:

dai semne de tulburare chiar refuzand sa afii despre ce e vorba!! tu ai scos practic din context referirea lu obama everyone has to chip in... ai luat doar termenul "to chip in" si ai dat copy/paste de pe dex in traducere libera.... cine sa se duca mai repede acasa?
Bun, te rog atunci sa citezi pasajul in care este vorba exact despre cipurile care te obsedeaza.

eliza-georgiana 22.12.2012 00:34:08

la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!!

AlinB 22.12.2012 01:19:57

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490241)
la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!!

Deci, in traducere libera: "Nu putem echilibra bugetul doar pe spatele celor care au sportat criza. Toti trebuie sa contribuie."

Tu ce ai inteles pana la urma si unde scrie de cipuri?
Revin la intrebarea: care sunt cunostintele tale de lb. engleza?

ovidiu b. 22.12.2012 01:30:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490233)
Sigur ca da, atat timp cat imi poti arata ce si cum au fost informati despre chestiunea in cauza.

Nu am urmărit tot firul topicului. Acum să înțelegi ideea...părinții spun că cipurile si actele biometrice sunt doar premergătoare peceții. Oamenii acum sunt obișnuiț cu ele ..și când li se va cere să le primească sub formă de implant, va fi mai oșoară lepădarea.

http://www.youtube.com/watch?v=XkRw_5VWiTM

http://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490233)
Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt.

Să nu fim habotnici..dar să luăm aminte la ce spun părinții...

AlinB 22.12.2012 01:31:09

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490262)
Oamenii acum sunt obișnuiț cu ele ..și când li se va cere să le primească sub formă de implant, va fi mai oșoară lepădarea.

Serios.
Ai citit tu asa ceva in Biblie?
Pasajul te rog.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490262)
Să nu fim habotnici..dar să luăm aminte la ce spun părinții...

Filtotheu geocentristul care crede ca o casierita bate "666" la casa de marcat si tot ce face "poc" in cuptorul cu microunde are cip?
El o dat startul oficial al nebuniei cu cipurile, pe urma a intrat in pamant.
De ce oare?

Celalat cine e, un Papa ortodox?
N-am avut rabdarea sa ascult pana la sfarsit, mai ales ca de la bun inceput nu prea parea sa agreeze ideea ca buletinul electronic este un fel de pecete cum zic unele tovarase de pe aici.

Esti sigur ca stii definitia habotniciei?

ovidiu b. 22.12.2012 01:33:27

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490263)
Serios.
Ai citit tu asa ceva in Biblie?
Pasajul te rog.

Dragule, eu ți-am dat poziția și părerea unor părinți...nu-mi cere mie versete. :71:

ovidiu b. 22.12.2012 02:05:06

Citat:

Filtotheu geocentristul care crede ca o casierita bate "666" la casa de marcat si tot ce face "poc" in cuptorul cu microunde are cip?

Celalat cine e, un Papa ortodox?

E un fost ucenic de a pr Paisie Aghiorâtul...

Uite ce baze scripturisce au "geocentristul" și "Papa ortodox":

Apocalipsă 13:
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

ovidiu b. 22.12.2012 02:12:36

Citat:

Esti sigur ca stii definitia habotniciei?

La cum ai abordat poziția ta față de doi părinți ortodocși, cred că ar trebui să-ți pui tu întrebarea asta. :71:

ioanna 22.12.2012 09:45:21

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490198)

Atentionarea acestora este luata in considerare, analizata si nuantata de fiecare, inclusiv la nivelul sinodului local, consultarea episcopilor sporind experienta duhovniceasca. Tu tii seama de ce spune Sinodul sau numai de ce spune un parinte, doar el e pe linia ta ? Sinodul local al regiunii mele n-a vorbit de pecetlurire, semne ale diavolului si tot felul de subiecte ce in ultimii ani au umplut paginile multor carti publicate, ci a subliniat ca este sub demnitatea omului sa fie tratat ca un potential infractor, sa nu i se respecte intimitatea, solicitand respectarea acesteia. (cu alte cuvinte, s-a declarat impotriva actelor biometrice)

ovidiu b. 22.12.2012 10:08:45

Și oare sinodul nu poate fi ”bolnav”? Nu vreu să intrăm în detalii, tocmai ne apropiem de sfintele sărbători.

ioanna 22.12.2012 10:12:35

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490285)
Și oare sinodul nu poate fi ”bolnav”? Nu vreu să intrăm în detalii, tocmai ne apropiem de sfintele sărbători.

Sinodul local al Clujului, Crisanei si Marmuresului, care s-a declarat impotriva actelor biometrice, e "bolnav" doar pentru ca n-a facut legatura intre acte, pecetlurire si alte picanterii? Banuiesc ca ti-ai fi dorit sa spuna: "respingeti actele, e acceptarea diavolului, sunteti pecetluiti, rusine, v-ati lepadat de Hristos" ... ca sa spui: "uite ce sinod sanatos"!

Oare un om nu poate sa greseasca?
Sfintenia vietii nu e sinonima cu infailibilitatea; pacat ca multi cad in idolatrie.

ovidiu b. 22.12.2012 10:20:58

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490286)
Oare un om nu poate sa greseasca?

Bindeînțeles că poate. Dar cum poate greși un om condus de Duhul Sfânt?

Citat:

Sfintenia vietii nu e sinonima cu infailibilitatea; pacat ca multi cad in idolatrie.

Oare? Crezi că am certat doar poziția unui părinte? Ei nu este așa. Sunt atâția părinți înduhovniciți care au vorbit depre actele biometrice. Și cum se face că toți cam au aceeși poziție?

ovidiu b. 22.12.2012 10:25:00

Citat:

Sinodul local al Clujului, Crisanei si Marmuresului, care s-a declarat impotriva actelor biometrice, e "bolnav" doar pentru ca n-a facut legatura intre acte, pecetlurire si alte picanterii? Banuiesc ca ti-ai fi dorit sa spuna: "respingeti actele, e acceptarea diavolului, sunteti pecetluiti, rusine, v-ati lepadat de Hristos" ... ca sa spui: "uite ce sinod sanatos"!

Repet...actele nu reprezintă lepădarea, ci ele sunt doar premergătoare pecetluirii. Biserica ar trebui să spună adevărul, nu să spună ce mi-ar place mie să aud. Sunt destule voci care spun adevărul, slavă Domnului. Dumnezeu nu ne lasă, ne trmite și oameni potriviți vremurilor noastre.

ioanna 22.12.2012 10:27:26

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490288)
Sunt destule voci care spun adevărul, slavă Domnului. Dumnezeu nu ne lasă, ne trmite și oameni potriviți vremurilor noastre.

Tu vrei sa spuna adevarul pe care tu vrei sa-l asculti.
In fine, Slava Domnului ca Dumnezeu nu ne lasa si ne-a dat discernamant si oameni potriviti vremurilor noastre.
Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490287)
Bindeînțeles că poate. Dar cum poate greși un om condus de Duhul Sfânt?

Chiar si un om in care se vad roadele Duhului Sfant nu este infailibil.

ovidiu b. 22.12.2012 11:01:04

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490289)
Tu vrei sa spuna adevarul pe care tu vrei sa-l asculti.

Adevărul este numai unul. Din păcate el de cele mai multe ori incomodează.. :1:

Citat:

In fine, Slava Domnului ca Dumnezeu nu ne lasa si ne-a dat discernamant si oameni potriviti vremurilor noastre.

Slavă Domnului!

Citat:

Chiar si un om in care se vad roadele Duhului Sfant nu este infailibil.

De acord. Dar când mai mulți oameni în care se văd roadele Duhului Sfânt sunt de aceeași părere, de folos ne-ar fi să luăm aminte la sfaturile lor. Observ cu durere în suflet că tot mai mulți mireni vorbesc de ”greșelile” marilor duhovnici ca de greșeala unui simplu mirean. Din păcate se întorc valorile...mai nou spunem adevărului minciună și minciunii adevăr. Trist, dar adevărat.

Parintele Iustin Parvu - cuvant despre cipuri Partea I

Parintele Iustin Parvu - cuvant despre cipuri Partea II

Parintele Arsenie Papacioc despre cipul din pasapoarte: Miroase a 666

Parintele Arsenie Papacioc despre cipuri

Pr. Amfilohie - Despre noua dictatura bisericeasca si cipurile biometrice

Parintele Neonil Stefan (staretul man. Frasinei) - Nu luam nimic! (acte cu cip)

antiecumenism 22.12.2012 11:51:26

si totusi parintele Arsenie Papacioc are si o alta parere nu neaparat despre cipuri ci despre mesajul alarmant al Parintelui Iustin:

pr arsenie despre pr iustin....neprelucrat

http://www.youtube.com/watch?v=K_6kEB2zacE

ovidiu b. 22.12.2012 11:56:46

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 490300)
si totusi parintele Arsenie Papacioc are si o alta parere nu neaparat despre cipuri ci despre mesajul alarmant al Parintelui Iustin:

pr arsenie despre pr iustin....neprelucrat

http://www.youtube.com/watch?v=K_6kEB2zacE

Și ce legătura au una cu alta. Le potrivești ca nuca în perete. :71:

Mesajul și poziția celor doi duhovnici față de actele biometrice sunt aceleași referitor la actele biometrice. Că părintele Arsenie nu este de aceeși părere cu părintele Iustin referitor la luptă ... asta este o altă poveste.

antiecumenism 22.12.2012 12:06:21

-intrebarea e ce sa facem concret,stim ca vin vremuri grele,pecetea........ dar deocamdata aceste buletine cu cip nu sunt pecetea,nu cred ca reprezinta lepadare
-le primim sau nu?
-mesajul Parintelui Arsenie Papacioc este mult mai linistitor,mai echilibrat,ne indeamna la rugaciune,zice ca avem inger pazitor,Maica Domnului ne apara;
-asta am vrut sa zic ca trebuie sa avem si un echilibru

ovidiu b. 22.12.2012 12:45:22

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 490304)
-intrebarea e ce sa facem concret,stim ca vin vremuri grele,pecetea........ dar deocamdata aceste buletine cu cip nu sunt pecetea,nu cred ca reprezinta lepadare
-le primim sau nu?
-mesajul Parintelui Arsenie Papacioc este mult mai linistitor,mai echilibrat,ne indeamna la rugaciune,zice ca avem inger pazitor,Maica Domnului ne apara;

Dar categoric, adică spune foarte clar ”Nu actelor biometrice!”

antiecumenism 22.12.2012 12:52:39

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490311)
Dar categoric, adică spune foarte clar ”Nu actelor biometrice!”

-deci tu personal nu o sa accepti acest buletin cu cip din 2013?
-si ce faci ? te retragi in munti?
-ai copii? familiile cu copii ce fac?
-concret nu asa doar cu vorba

stefan florin 22.12.2012 13:55:57

Citat:

În prealabil postat de vsovivivi (Post 489476)
Calendarul maiash este în conformitate cu calendarul cel vechi ortodox și care nu a fost dat înainte cu 13 zile, deci ziua de 12.12.12 nu a venit încă și sigur ea ne va aduce sfârșitul lumii.

Este și o taină aici, și un sofism satanic, și toți cred că nu vine chiar atunci sfârșitul sau cred orbește într-un sfârșit absurd ca un cataclism general.

E vorba deci de un sofism întortocheat în credință și doar deștepții smeriți vor fi cei care vor reuși să nu cadă în ispita aceasta foarte sofisticată.

Deci sigur maiașii au avut dreptate chiar dacă sunt doar niște păgâni slujitori de idoli și făptuitori de spurcăciuni grozave, căci în 12.12.12 după calendarul a căror ceasuri nu au fost date înainte cu 13 zile va veni sigur sfârșitul lumii!

Dacă nu veți crede veți greși iar dacă veți crede gLumește tot veți greși căci este vorba de un sofism satanicesc.

Vă sfătuiesc deci să credeți că în data de 12.12.2012 vine sfârșitul lumii căci maiașii socoteau după calendarul 'neîndreptat'.

Nimeni nu știe cum va fi, dar trebuie să fim pregătiți... nu ca pentru un incendiu sau un război atomic sau pentru un țunami ci ca pentru sfârșitul lumii căci atunci vine și nimeni nu crede exact ca pe vremea lui Noe. Doar el a crezut și atunci doar el și familia sa au scăpat.

amice, cum ramane cu sfarsitul lumii? Din cate vad eu NU s-a intamplat NIMIC!

ioanna 22.12.2012 15:23:03

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490293)
Observ cu durere în suflet că tot mai mulți mireni vorbesc de ”greșelile” marilor duhovnici ca de greșeala unui simplu mirean. Din păcate se întorc valorile...mai nou spunem adevărului minciună și minciunii adevăr. Trist, dar adevărat.

Ar fi bine sa observi comportamentul tau, graba cu care cataloghezi oamenii, cum pui simptomul de " sinod bolnav" fara nici cea mai mica retinere (sinod din care au facut parte mari duhovnici) si dupa sa te uiti la ceilalti.

Dumitru73 22.12.2012 16:16:15

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 490324)
amice, cum ramane cu sfarsitul lumii? Din cate vad eu NU s-a intamplat NIMIC!

chiar vreo să-ți explice?
ne apucă revelionul ...

eliza-georgiana 22.12.2012 16:54:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 490259)
Deci, in traducere libera: "Nu putem echilibra bugetul doar pe spatele celor care au sportat criza. Toti trebuie sa contribuie."

Tu ce ai inteles pana la urma si unde scrie de cipuri?
Revin la intrebarea: care sunt cunostintele tale de lb. engleza?

"everyone has to chip in"...there's your subliminal message about being 'chipped' someday. :)
lasa abureala ca nu esti mai american decat americanii care au comentat in subsolul paginii!!

esti in faza de negare cum bine se atrage atentia asupra lucurilor in urmatorul clip:
Europarlamentarul Nigel Farage le dă un sfat românilor: Treziți-vă și faceți ceva!
SUNTEM NOI OARE TREJI?????
http://www.dailymotion.com/video/xvz...1#.UNW16-Q07Sg
adica, NEGI EVIDENTA:
"dosarul electronic de sănătate”, denumire pompoasă sub care se ascunde monitorizarea și digitalizarea stării de sănătate a fiecărui român pe parcursul întregii vieți. Mai exact, atunci când te duci la spital, fiecare doctor va accesa istoricul fiecăruia, ce afecțiuni a suferit, ce operații a făcut, alergii, teste de laborator sau ce medicamente a luat. Lucru de ajutor pentru diagnosticare și tratare.
http://jurnalul.ro/bani-afaceri/econ...ia-631793.html

si absolut toate materialele trimise, incepand cu demolarea Craciunului in America (apostazia), interzicerea ridicarii bradului la Bruxelles (care oricum nu are origini ortodoxe, dar macar mai amintea de sfintele sarbatori), hallowen-ul in scolile noastre, acuzele de habotnicie care se aduc ortodoxiei.... pana la pacaliciul CIP de control total pe care tu il vezi atat de inofensiv, TOTUL se deruleaza in cel mai SUBTIL mod si prevede acelasi SCOP: pregatirea venirii Antihristului!

“Sînt foarte sceptic referitor la omul de mîine, după cît de laș, de netot, de naiv, de ușor de îmbrobodit, de nătărău se arată astăzi. Europa de astăzi (Occidentul) oferă un spectacol de nerozie și îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Și ăștia vor să realizeze amplitudinea ființei! Aida de! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja pași mari…“ N. Steinhardt!!
esti ortodox, asa ca nu fa pe Toma Necredinciosul!!

stefan florin 22.12.2012 17:06:17

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490345)
chiar vreo să-ți explice?
ne apucă revelionul ...

ai dreptate! Si era atat de sigur pe el...

Dumitru73 22.12.2012 17:09:59

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 490356)
ai dreptate! Si era atat de sigur pe el...

dacă ne spune că nu am înțeles noi ... are calități de politician :))

stefan florin 22.12.2012 17:12:16

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490359)
dacă ne spune că nu am înțeles noi ... are calități de politician :))

asta am observat si eu. Se pricepe bine sa abureasca pe cineva

Dumitru73 22.12.2012 17:18:47

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 490361)
asta am observat si eu. Se pricepe bine sa abureasca pe cineva

e perfect. mai ales dacă ar fi pus să explice oamenilor de ce se iau măsuri de austeritate.
rămân bieții de ei, cu gurile căscate, până trece criza de la sine.

Dumitru73 22.12.2012 17:32:41

banc:
dragă mayasi, îmi pare rău că vă spun, dar lumea nu se va sfârși pe 21.12.2012.
sfârșitul lumii a venit aseară, după ce am lăsat capacul de la toaletă ridicat :))

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:44:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.