![]() |
Citat:
|
Citat:
Ca un inteles clar si limpede eu nu vad. In ceea ce priveste "purtat in locul numelui de botez" deja o dam in SF -uri. Cum ziceam, imaginatia poate fi foarte nociva. |
Citat:
|
Citat:
Sigur, cum spui tu! Tu si sti ce asteapta ei!!! |
Citat:
Omule, nenea obama nu pomeneste nimic de bere sau aiureli cu contributii!!! sau faci parte dintre aia care stiu mai bine engleza ca americanii?? http://www.youtube.com/watch?v=iMzl-4jDI3Q nu stiu de ce am atata rabdare cu tine!!....:( incercand sa-ti scot ochelarii de cal... tu macar ai deschis pagina cu razboiul contra Craciunului? ai citit comentul "timid" al lui obama referitor la semnificatia Craciunului? Cei care cred in fantome nu mai cred ca diavolul este real, asta e problema.... dar cei care nu-l vad pe diavol in detalii cat se poate de reale, ce problema or avea?!! |
Citat:
Uite, la asta nou, te invit sa raspunzi la intrebarea pusa in comentarii, daca esti asa bine informata. Daca nu, las-o balta cu comentariile suplimentare ca devii din ce in ce mai penibila: "Please quote the passage of the Affordable Health Care Act (Obamacare) that requires every American to be implanted with an RFID chip. You won't be able to because it's NOT IN THERE." "I've searched the affordable care act HIGH and Low and see nothing about a RFID chip or any kind of device inserted.... Can you point us exactly to where to find it? If it is indeed in there why wouldn't you quote it so that everyone can see? I dont understand the logic" Sau uite, una mai simpla, chiar si pe intelesul tau: "Quote it or go home" Citat:
Nu era vorba de Obama sau Craciun, ci despre cipuri. Obisnuiesti des sa aluneci rapid de la un subiect la altul, fara nici o legatura intre ele? Se numeste sindromul atentiei deficitare. Citat:
Cum nu facem parte din acelasi club SF, daca esti in stare sa vii cu lucruri concrete, avem ce discuta, altfel pe baza de fantezii youtubiene putem pierde secole.. |
Citat:
|
Citat:
|
Dar tu iei în considerare părerea părinților înduhovniciți despre cipuri? Sau nici ei nu sunt pe linia ta?
|
Citat:
chiar nu as vrea sa te cred unul din acei farisei care-si spun: Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri (...). Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig." (Luca 18, 11-12) si nici nu sunt atat de "penibil" ca "obsedatii" cipurilor.... Ce-i drept, fariseul era foarte bun in cele mari, insa ii scapa un mic detaliu, anume smerenia din lucrurile cele mici. dai semne de tulburare chiar refuzand sa afii despre ce e vorba!! tu ai scos practic din context referirea lu obama everyone has to chip in... ai luat doar termenul "to chip in" si ai dat copy/paste de pe dex in traducere libera.... cine sa se duca mai repede acasa? |
Citat:
Ca dezinformarea, dupa cum vezi la dsoarele de mai sus, curge .. iar cei care urmeaza sa-i enunti ma indoiesc ca au avut access la Internet si cunostinte de limba engleza, ca sa vada cum stau lucrurile de fapt. |
Citat:
Citat:
Esti sigura ca nu devine o chestie patologica? Citat:
Mai sa fie, ce echivalari de valori "ortodoxia" postmodernista. Citat:
|
la minutul 1:24, imediat dupa ce afirma: We can't balance the budget on the backs of the very people who have borne the brunt of this recession. Everyone's going to have to chip in. It's only fair....
Doamne fereste Aline!!! esti de groaza!!! |
Citat:
Tu ce ai inteles pana la urma si unde scrie de cipuri? Revin la intrebarea: care sunt cunostintele tale de lb. engleza? |
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=XkRw_5VWiTM http://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc Citat:
|
Citat:
Ai citit tu asa ceva in Biblie? Pasajul te rog. Citat:
El o dat startul oficial al nebuniei cu cipurile, pe urma a intrat in pamant. De ce oare? Celalat cine e, un Papa ortodox? N-am avut rabdarea sa ascult pana la sfarsit, mai ales ca de la bun inceput nu prea parea sa agreeze ideea ca buletinul electronic este un fel de pecete cum zic unele tovarase de pe aici. Esti sigur ca stii definitia habotniciei? |
Citat:
|
Citat:
Uite ce baze scripturisce au "geocentristul" și "Papa ortodox": Apocalipsă 13: 16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. |
Citat:
|
Citat:
|
Și oare sinodul nu poate fi ”bolnav”? Nu vreu să intrăm în detalii, tocmai ne apropiem de sfintele sărbători.
|
Citat:
Oare un om nu poate sa greseasca? Sfintenia vietii nu e sinonima cu infailibilitatea; pacat ca multi cad in idolatrie. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
In fine, Slava Domnului ca Dumnezeu nu ne lasa si ne-a dat discernamant si oameni potriviti vremurilor noastre. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Parintele Iustin Parvu - cuvant despre cipuri Partea I Parintele Iustin Parvu - cuvant despre cipuri Partea II Parintele Arsenie Papacioc despre cipul din pasapoarte: Miroase a 666 Parintele Arsenie Papacioc despre cipuri Pr. Amfilohie - Despre noua dictatura bisericeasca si cipurile biometrice Parintele Neonil Stefan (staretul man. Frasinei) - Nu luam nimic! (acte cu cip) |
si totusi parintele Arsenie Papacioc are si o alta parere nu neaparat despre cipuri ci despre mesajul alarmant al Parintelui Iustin:
pr arsenie despre pr iustin....neprelucrat http://www.youtube.com/watch?v=K_6kEB2zacE |
Citat:
Mesajul și poziția celor doi duhovnici față de actele biometrice sunt aceleași referitor la actele biometrice. Că părintele Arsenie nu este de aceeși părere cu părintele Iustin referitor la luptă ... asta este o altă poveste. |
-intrebarea e ce sa facem concret,stim ca vin vremuri grele,pecetea........ dar deocamdata aceste buletine cu cip nu sunt pecetea,nu cred ca reprezinta lepadare
-le primim sau nu? -mesajul Parintelui Arsenie Papacioc este mult mai linistitor,mai echilibrat,ne indeamna la rugaciune,zice ca avem inger pazitor,Maica Domnului ne apara; -asta am vrut sa zic ca trebuie sa avem si un echilibru |
Citat:
|
Citat:
-si ce faci ? te retragi in munti? -ai copii? familiile cu copii ce fac? -concret nu asa doar cu vorba |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ne apucă revelionul ... |
Citat:
lasa abureala ca nu esti mai american decat americanii care au comentat in subsolul paginii!! esti in faza de negare cum bine se atrage atentia asupra lucurilor in urmatorul clip: Europarlamentarul Nigel Farage le dă un sfat românilor: Treziți-vă și faceți ceva! SUNTEM NOI OARE TREJI????? http://www.dailymotion.com/video/xvz...1#.UNW16-Q07Sg adica, NEGI EVIDENTA: "dosarul electronic de sănătate”, denumire pompoasă sub care se ascunde monitorizarea și digitalizarea stării de sănătate a fiecărui român pe parcursul întregii vieți. Mai exact, atunci când te duci la spital, fiecare doctor va accesa istoricul fiecăruia, ce afecțiuni a suferit, ce operații a făcut, alergii, teste de laborator sau ce medicamente a luat. Lucru de ajutor pentru diagnosticare și tratare. http://jurnalul.ro/bani-afaceri/econ...ia-631793.html si absolut toate materialele trimise, incepand cu demolarea Craciunului in America (apostazia), interzicerea ridicarii bradului la Bruxelles (care oricum nu are origini ortodoxe, dar macar mai amintea de sfintele sarbatori), hallowen-ul in scolile noastre, acuzele de habotnicie care se aduc ortodoxiei.... pana la pacaliciul CIP de control total pe care tu il vezi atat de inofensiv, TOTUL se deruleaza in cel mai SUBTIL mod si prevede acelasi SCOP: pregatirea venirii Antihristului! “Sînt foarte sceptic referitor la omul de mîine, după cît de laș, de netot, de naiv, de ușor de îmbrobodit, de nătărău se arată astăzi. Europa de astăzi (Occidentul) oferă un spectacol de nerozie și îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Și ăștia vor să realizeze amplitudinea ființei! Aida de! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja pași mari…“ N. Steinhardt!! esti ortodox, asa ca nu fa pe Toma Necredinciosul!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
rămân bieții de ei, cu gurile căscate, până trece criza de la sine. |
banc:
dragă mayasi, îmi pare rău că vă spun, dar lumea nu se va sfârși pe 21.12.2012. sfârșitul lumii a venit aseară, după ce am lăsat capacul de la toaletă ridicat :)) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:44:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.