![]() |
Citat:
Și mai sunt și gesturile reparatorii. |
Citat:
Un amic cu neamuri in SRI mi-a atras atentia de modul cum se va proceda dupa declararea legii martiale in EuroAmerika. Cum vreau sa imi aleg singur modul de a trai sau muri, nu am chef sa fiu un sclav in lagar, doar fiindca teroarea istoriei asa a avut chef. Ca urmare, fac eternul troc al fricii viscerale animale din om: convingeri vs. supravietuire/libertate. De ce nu? Daca as avea probleme cu inima, m-ar lasa rece. Daca crap, va fi un prost mai putin. Daca traiesc, (probabil tot) un prost mai mult. Sau poate ma voi intelepti. Cine stie? Cum toate sunt in mana Domnului, chestiunea asta ma lasa rece. Dar nu fac din a fi aproape de moarte, daca si cand voi fi in asa o stare medicala periculoasa, un capat de lume, sa se roage altii pentru mine, vai draga. Ca sa nu mai zic de atitudinea sa pe forum cand ne mai certaram: "mai bine nu ma nasteam", a scris imbufnat geniul. Atitudinea efeminata si infantila, de genul "imi iau jucarele si plec, nu suport, draga ce mi se intampla". Defectele mele, sau ale diversilor eterodocsi care mai posteaza, le vedeti imediat, dar ale "importantului social", nu prea. Asta m-a revoltat: latratul subiectiv la poalele statuiei personulitatii X sau Y. Si cu asta, pun punct public acestui subiect, once and for all. Cine mai vrea sa discute cu mine asta, imi poate scrie pe privat. |
Poți să scrii căt oi scrie, tot vei mai găsi justificări.
Nu înseamnă însă că-s corecte. Tu acum ești un ucigaș, nu uita asta! Și nu zic eu asta, Mântuitorul o face! |
Citat:
In afara de gandaci de bucatarie, muste, tantari, si capuse, nu am omorat nimica la viata mea. Cu atat mai putin pe cineva. Nu voi repeta greseala, dar nici nu ma pocaiesc de atitudinea mea. Adica nu mai doresc cuiva raul, orice nivel de rau, pentru ca imi otravesc mie insumi spiritul, dar nici nu voi ierta. Punct. Poti inceta cu subiectul? Aici e alt topic. Balcanism, de... |
Citat:
Chiar așa, de ce (întreb iarăși, cred că "am o obsesie", cum ar zice unii) - de ce l-a ucis Cain pe Abel? |
Citat:
|
Cu titlu informativ: stiu ca exista pe undeva, prin literatura apocrifa ebraica, o explicatie populara. Trebuie tinut cont ca imaginatia populara, indiferent de locatia ei, nu tine cont de reguli, ea cauta, cel putin copilaresc, sa ,,suplineasca" cumva acele parti din Scriptura pe care nu le considera suficient de ,,clare". Pe sistem ,,a fost odata ca niciodata" :) Oricum ideea lor suna cam asa: doar Abel era fiul lui Adam, Cain era rodul unirii dintre Eva si un inger cazut. Cand a vazut ca Adam aduce o jertfa, Cain ( considerat copil al satanei) a vrut si el sa aduca, sperand ca prin acest mic siretlic il va pacali pe Dumnezeu sa accepte o jertfa din partea copilului necuratului cu toate consecintele pe care le banuiti. Bineinteles ca manevra nu a reusit si Cain, dezvaluindu-si adevarata natura, de fiul al ucigasului de suflete, l-a ucis pe Abel, intr-un acces de ura. O explicatie populara ebraica fantezista dar care cauta sa aduca o ,,logica" proprie intr-o secventa biblica care i-a framantat profund si pe ei.
|
|
Citat:
Lev 11:7 Porcul are copita despicată și despărțită în două, dar nu rumegă; acesta este necurat pentru voi. |
Atat timp cat la tine in tara nu tolere sa se ridice o biserica, de ce altii ti-ar tolera o moschee la nivelul asta, cu tam tam si restul?
In orice caz, seamana mai degraba cu un test social, oare am putea declansa/simula un conflict inter-religios pe fond musulman si in Romania? Nu m-as mira la ceva timp sa apara si niscai terorism "musulman" ca pana acum cu greu ar fi fost credibil asa ceva pe la noi. |
Citat:
ps: glumesc! |
Pentru biblistii forumului, anume Delia, Pelerin spre Rasarit si Mihnea Dragomir:
Citat:
Delia, Scotianule si Mihnea: ce parere aveti? Pentru ceilalti: avansai si io o parere, nu scoateti dezintegratoarele. :) |
Citat:
|
Nu cred ca se justifica (din punct de vedere al numarului de musulmani din Bucuresti si din Romania) constructia unei asemenea mega-moschei, insa modul de a protesta ales de acei cetateni mi se pare gresit si desenarea steagului Romaniei pe un porc sau orice alt animal (mort sau viu) este o batjocorire a simbolurilor nationale a tarii.
|
Ce au facut aia cu porcii e o mare tampanie. Numai la prostii ii duce capul pe ce numesc eu "populatie preoraseneasca manelizato-hispanizata ex-taraneasca".
:)))))))))))))))))))))) Sunt de acord cu o mare moschee, cat Casa Poporului daca vor musulmanii, dar: 1. Platita integral, de la teren pana la materiale si manopera de beneficiari, adica comunitatea islamica, 2. O mare biserica in Turcia/Oman/Emirate/Bahrein/Sauditi/Indonezia/etc. Dar, pentru prezenta situatie trebuie sa "multumim" politicienilor aflati in structuri infernale gen societati secrete sau servicii de informatii, fie acestea din urma "romanesti" sau americane. Am o curiozitate, care, probabil din ratiuni de securime amerisluga, nu va fi vreodata satisfacuta: cati refugiati crestini sau yezidi sau musulmani siiti a preluat/primit romania, fie si tranzitoriu, din tari distruse practic, precum Siria sau Irak? Nu cumva, fiind "noi" aglutinati sub steagul malefic cu stars-and-stripes, s-a primit ordin sa fie adusi si integrati (a se citi inclusiv indoctrinati si mai mult, si antrenati si mai bine) doar membri ai aripilor radicale gen statul islamic, ca sa vrea Satanele Unite? Ceva imi spune ca asta se urmareste. Acum cred ca se intelege de ce detest disciplina si "aglutinarea pentru scop" mai mult decat orice. Pentru ca, la un moment dat, poti ajunge sa lupti/lucrezi impotriva intereselor prorpriei credinte si propriului neam, ba chiar impotriva propriei specii umane. Explicatii? Fapt: In Siria "dinastiei" prezidentiale Al-Assad crestinii erau tratati ca oameni si cetateni. Rebelii finantati de Satanele Unite ucid crestini cu sete si en masse. Paradox: statul (colonial) roman asadar sustine pe cei ce ucid crestini, indeosebi crestini catolic ortodocsi si nestorieni. Statul roman, care teoretic sustine biserica ortodoxa. E normal? O fi geostrategic pentru satisfacerea securistilor, dar este strigator la cer. Si prooccidentalii din mass-media se fac ca nu vad, mai mult, tot latra, ca sa le fie familiile in siguranta si ei in prospericiune (dupa unspe septembrie internetul a devenit "verba volant, scripta manent", nu ca nu ar fi fost si inainte) sub steagul patat-vargat, impotriva asa-zisei "axe a raului", la care alti latrai vestici au adaugat, pe lista neagra, Rusia. Pentru Islam si musulmanii credinciosi am un respect profund. Fie si pentru motivul ca Islamul inca mai apara familia traditionala. Pentru aglutinatii dementi care omoara copii de evrei, yezidi si crestini, nu. |
Citat:
ps: bai frate, da' de ce chinuie astia porcii si de ce e desenat steagul romaniei pe porcii aia, ca nu pricep... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Un om normal isi iubeste fratele. Unul cu mintea alterata, nu.
|
Citat:
|
Citat:
Ai auzit de mimetism? |
paginadefolos.blogspot.ro/2015/02/pozitia-lui-vladimir-putin-fata-de.html?m=1
|
Citat:
=)) |
A ta in special?
|
Un purcelus cu tricolor are doua elemente distincte, fiecare avand semnificatia proprie. Porcul e considerat spurcat de catre musulmani, asa ca alegerea animalutului reprezinta o forma de protest pasnica, dar sarcastica.
Vopsirea animalutelor in culorile tricolorului national este o personificare, o fabula moderna si evidentiaza simtul umorului. Bietele patrupede sunt puse sa protesteze in locul romanilor in fata unei decizii politice imature. Sunt curioasa daca li se va intenta proces pentru xenofobism! De ce tocmai la noi sa se construiasca o megamoschee? Exista si alte state in care sunt mult mai multi musulmani si care nu-si permit astfel de gesturi. |
Moschee la București, da, Biserică la Istanbul, nu
16 iulie 2015 de Tudor Marincu Este trist că în România se discută despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa. Pentru susținătorii proiectului, declarațiile din seara aceasta ale primului ministru plagiator și inculpat penal al României, Victor Ponta, că în Turcia există o lege care interzice construirea de Biserici pe teritoriul său ar fi trebuit să fie suficient pentru a-și schimba părerea. Patriarhia Romana va primi un teren in Istanbul ca sa ridice un camin pentru pelerini la schimb pentru terenul acordat de guvern pentru construirea unei moschei la Bucuresti.Eu mă întreb dacă Ponta realizează gravitatea declarației sale. Știu, mi se va spune că musulmanii nu sînt ISIS, ca majoritatea sînt pașnici, că n-ar răni nici măcar o muscă. Acestora vreau să le spun că așa o fi, probabil că majoritatea nu susțin ISIS, problema este că minoritatea care susține ISIS este uriașă. Site-ul televiziunii arabe Al Jazeera a făcut recent un sondaj online exact pe acest subiect. Întrebarea a fost simplă: „Vă bucurați de victoriile ISIS în Irak și Siria?”. Rezultatele sondajului sînt însă șocante, cel puțin pentru mine și pentru majoritatea non musulmanilor. Dintr-un total de peste 38.000 de respondenți, 81% au răspuns DA! Mi se va spune că nu este un sondaj reprezentativ și sînt de acord ca așa este, nu este reprezentativ. Cu toate acestea este îngrijorator că atît de mulți dintre respondenți susțin barbarismele ISIS. Alții vor susține că musulmanii din România sînt pașnici și sînt de acord că așa este. Problema nu este cu musulmanii din România care, ca fapt divers, nici măcar nu locuiesc majoritar în București, locul unde se plănuiește construcția moscheii. Problema este că moschea respectivă va acționa ca un magnet pentru musulmanii radicali din intreaga lume care visează la un califat care să conțină și părți din România. Oare este înțelept să le oferim acestora un motiv de a vizita România? Oare nu are România destule probleme de care să se ocupe? E nevoie de încă una doar pentru că Ponta este prieten cu Erdogan, președintele Turciei? Sau poate că operația la picior și convalescența din Turcia au un cost exorbitant și aceasta este singura modalitate de stingere a datoriei? Sursa: http://www.rostonline.ro/2015/07/mos...a-istanbul-nu/ |
|
Ce mai faci tu antonia ?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu, nu cred ca o sa-i afecteze.
Si destul de riscanta miscarea, daca sunt deja proprietari pe teren. Ce ar fi sa intre cativa zeci de musulmani intr-o biserica ortodoxa, sa-si puna covorasul si sa inceapa sa se roage la Alah.. Cu siguranta, toata lumea ar zice ca e o impertinenta, ar face apel la Lege.. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
N-au venit, au fost impinsi acolo de marea turma de dreptcredinciosi.
|
|
Exacta asta vroiam si eu sa postez :)
Asa si este, astfel de probleme nu se trateaza in felul asta. E aberant si ilegal. Daca vrea sa taie raul din radacina, sa faca cel putin 3 copii /familie in loc sa-i avorteze, sa le dea o educatie buna si sa le ofere o profesie competitiva in contextul economic actual astfel incat sa se descurce decent in viata si foarte important, sa nu mai voteze ca prostul tot felul de prosti, hoti, mincinosi si vanzatori de tara, ca sa aiba intr-adevar de lucru, platit decent si in tara, nu doar afara unde orice negru de plantatie poate sa castige > 1000euro. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:42:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.