![]() |
|
Sunt tare curios ce ar pati un ateu declarat, daca pica in mainile suboamenilor care il venereaza pe dumneshitul lor cel unic prin masacre, ma refer la adunatura sociopatica numita oficial "stat islamic".
|
Citat:
|
"Islamul-religie a jihadului" Jihad a fost si in Crestinism, nu numai in Islam. In limba Araba, jihad inseamna razboi sfant.
|
Citat:
|
Citat:
|
Razboiul "sfant" e o mare porcarie, ca si credinta care il motiveaza (?). Ia citeste istoria popoarelor nomade central-asiatice, sa vezi cand se pocneau trib cu trib: cand samanul latra ca "hau-hau, spiritele au vorbit, vom cotropi pe ailalti si le vom lua fiicele virgine si vitele". Evident, nici un spirit nu vorbise, poate totusi demonul lacomiei sau al homicidului sau ambele, si era la mijloc indeosebi lacomia sefului de trib, ca si "cauza sfanta". La o alta scara, si in VT, Coran si pe vremea cruciadelor, tot asa: niste nebuni din casta prooorocilor/samanilor/preotilor auzeau voci in cap, ceea ce convenea de minune lacomiei si agresivitatii castei militare.
"Pentru cauza luptam, sub steag ne aglutinam" e unul din cele mai vechi si sangeroase si stupide impulsuri umane. Ma intreb cand si in ce fel va inceta actiunea lui de-a dreptul metastazica. |
Citat:
|
Citat:
|
Biserica principală și biserica secundară.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sunt curios, ce te-a facut sa ajungi la aceasta concluzie? Ai avut vreo schimbare majora in viata? |
Citat:
|
Dimpotriva, religia (ortodoxa) ti-a acordat tie o sansa, dar degeaba ... :)
|
Citat:
|
1 atașament(e)
Citat:
|
Stabilitate psihica ai nevoie, in primul rand.
Poza de familie? :) |
Citat:
|
Pentru????
Mi se parea ca semeni. Sigur, spiritual vorbind. Mic, negru, sfrijit, infometat, intinzand mana dupa nitica atentie. |
Citat:
Tu ce ai vrut să spui cu poza aceea? |
Nu a fost chiar așa de repede. Obstacolele acelea mi-au arătat niște lucruri de care nu-mi dădusem seama până acum.
Cu poza aia am vrut să spun multe, printre care de ce Dumne Zeu privește la acei copii(și nu numai) cum cerșesc APĂ și pe unii îi privește cum își înnumără banii din conturi, cum își construiesc palate cu aur, de ce? Îi place acest peisaj? Citat:
|
A devenit credincios pentru ca a vrut sa acorde inca o sansa religiei. :18:
Twilight zone ! |
Și eu mă amuz când mă gândesc că am vrut să ader la o religie. :D bine că toate astea au trecut. Slavă domnului că sunt ateu, vorba aia.
Citat:
|
domnului Iliescu ?
Pai nu te mai suci, ramai ateu, ca in bancul cu Funar. Nu pot decat sa spun si eu : Slava Domnului ca esti ateu ! S-a rezolvat problema in Africa de cand te-ai intors la ateism ? :71: |
Nu, dar lui i pasa si lui Dumnezeu nu.
Deci clar, ateul e mai dumnezeu decat Dumnezeul. that's the "logic". Conteaza mai putin ca el si fratii lui atei traiesc bine mersi de pe urma exploatarii amaratilor aia si razboaielor dintre ei. https://en.wikipedia.org/wiki/Conflict_resource https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_diamond |
Citat:
|
Poate se face până la urmă călugăr shaolin și împacă pe toată lumea.
|
Citat:
Ce crezi, i-a plăcut să-Și vadă Fiul răstignit pe cruce? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Da' ce stil practici? :39:
|
Sunt multe posibilități pe lumea asta.
Citat:
|
Kung-pupat de moaște. E foarte eficient
Citat:
|
Să-l întreb? Și-mi va răspunde?
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:10:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.