![]() |
Citat:
|
Citat:
In primul rand ca nu ateul l-a facut ci s-a trezit cu el in brate. Deci e tot functie mostenita de la cei care l-au conceput ca om (maimutele respectiv in viziunea ateista) Apoi si euglena verde face urmasi deci nu e nicio scofala. In schimb toata evolutia s-a blocat la ateu. Pana la el toti au reusit sa faca cate ceva, unii au facut cate un ochi, altii cate o ureche etc, In fine nu le-a iesit din prima dar dupa doua trei modele au strigat evrica. Ateul nimic, cum l-a lasat maimuta asa a ramas. Practic e de tot rasul evolutie |
Citat:
Ce ar trebui sa "nasca" un ateu? Un cyborg? Pe Superman? Atunci cand ai o intelegere limitata asupra unei chestiuni, nu poti decat sa dai (contra)argumente limtate. Sigur, pentru mintile usoare, o schema de genul "ateism sah mat din doua mutari de deschidere" e ispititoare, pentru cine vede problema mai in profunzime, este ridicola. |
Citat:
La intrebarea asta nici nu se poate concepe ca nu exista un raspuns de la un ateu. Pentru ca la acuzatia ca au blocat evolutia, singura iesire onorabila pentru un ateu ar fi scuza: Va rog sa ne iertati am fost in concediu si n-am avut timp sa terminam treaba Dar sa pretinda ca nici macar nu au un proiect in ce sa evolueze, asta ar fi practic ingroparea ateismului. Toti le-ar intoarce spatele ca unor diletanti dezorientati. Citat:
Pai eu va marturisesc in acest moment: nu exista atei. Absolut niciunul nu crede o boaba din ce trambiteaza ateismul si evolutia. De ce? Pai pentru ca absolut niciunul nu urmeaza o iota in practica din teoria evolutiei. Unul singur a incercat: Hitler, si rezultatul e ca acum este interzis sa i se foloseasca numele in public |
Citat:
|
Citat:
Cand era catolic? Cand a exterminat pe criterii rasiale era singurul ateu de pe planeta. Faptul ca la gradinita a fost si catolic e lipsit de relevanta Citat:
|
Citat:
Dar de ce insistam pe asta? In mod evident religia, sau lipsa ei, poate sa aiba, sau sa nu aiba o influenta asupra comportamentului "rau" a unei persoane. Subiectul era: de ce daca-i spui unui ateu ca stopeaza evolutia, il faci "sah-mat"? |
Citat:
Un om oarecare intr-o zi omoara un semen. Restul zilelor sta acasa si planteaza flori. Ce credeti ca ii zice justitia? Ii zice esti un criminal si trebuie sa faci puscarie. Ati inteles, da? Putea Hitler sa faca numai baluri de caritate zilnic, in timp ce odata a exterminat rase de oameni. Deci e ateu. Citat:
Daca dumneavoastra ziceti 1+3 fac 5. Si vine cineva si va intreaba: faceti ca 1 mar + 3 mere sa faca 5 mere. Nu va face sah mat? Ca nu mai puteti sa faceti nimic! Si nu mai aveti nicio mutare! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dar totusi nu se poate generaliza atat de mult, eu zic ca doar cei care fac ateisme sunt atei, cum ar fi si exterminarea pe criterii rasiale evident. Ceea ce corespunde intacmai dogmei de baza ateiste ca cei puternici trebuie sa scape de cei slabi, ca sa realizeze evolutia. Citat:
|
Citat:
P.S. Nu mai vorbi cu "ziceti" ca probabil esti mai in varsta ca mine :)) |
Citat:
Extrem de simplu: evolutie inseamna ca o maimuta sa se transforme in om. |
Citat:
|
Citat:
Dumneavoastra ce ati crezut ca inseamna evolutia? Sau in fine ce v-au povestit ateii ca ar insemna? |
Citat:
|
Citat:
Cam ce ar insemna evolutia. Sau dati macar exemplul pe care vi l-am solicitat: explicati sumar o evolutie efectuata de om. PS Sesizez ca incercati sa fiti ocult cand vine vorba de niste date care cica ar trebui sa fie asazis stiintifice, adica palpabile. Sper ca nu e conditie de a fi neaparat savant ateu ca sa vezi evolutii practic peste tot |
Citat:
Am mai facut asta inainte, aici pe forum. Poti sa gasesti chiar in sectiunea asta, oleaca mai jos. |
Citat:
Sau ca sa nu ziceti ca sunt exclusivist, stiti vre-o evolutie a oricarei alte fiinte? |
Citat:
|
Citat:
Ca si specific uman, fiecare om este absolut diferit fata de un altul. |
Citat:
|
Citat:
In schimb cred ca femeile au sanii mici pentru ca au devenit sterpe din cauza proxenetismului modern Dar ca sa nu deviem, sper ca nu vreti sa ziceti ca un om cu muschi de culturist e evolutia pentru unul pripernicit? Toate astea nu sunt decat variatii evidente in cadrul unei "specii" Pentru ca o specie trebuie sa supravietuiasca intr-un mediu variat, deci trebuie sa prezinte o oarecare variatie si flexibilitate, ca altfel ar muri si ar disparea. |
Citat:
|
Citat:
Exista pe planeta diverse fiinte categorisite in ceea ce se numeste specii. De exemplu: maimuta e o specie, copacul e alta specie. Ei, evolutie presupune ca o specie pur si simplu rezulta dintr-o alta specie. Deci cred ca ati inteles! Deci ochii mici de chinez nu sunt evolutie pentru ca ochi au toti oamenii. Iar mici, la fel, cand omul e copil are mici ochii. |
Citat:
|
Citat:
Toate astea genereaza o forma fizica si un comportament sau instinct. De exemplu pisica are sufletul si instinctul sa manance soareci, in timp ce capra mananca iarba. Daca se incearca sa i se dea pisicii iarba va muri de foame pentru simplul fapt ca nu exista evolutie. Adica va dati seama ca ceva mai simplu de atat ce ar putea fi? Ar fi suficient ca pisica sa inghita iarba ca apoi s-o regurgiteze si sa o rumege. Ceea ce ar transforma-o in specia numita ierbivora cu coada dreapta. Ei acest act simplu ca buna ziua, pisica e imposibil s-al faca din cauza ca evolutia e inexistenta |
Citat:
|
Citat:
Pisica e pisica si se numeste pisica Leul a fost identificat ca leu si se numeste leu. E posibil ca pentru un ateu sa para la fel. Dar asta se intampla din cauza infantilismului pe care-l presupune ateismul. Ca si o axioma usor de retinut e aceea ca : Nu tot ce zboara se mananca Pisica si Leul sunt ceea ce se numesc feline, dar repet, nu este cazul sa cadem in derizoriu. Nu animlele s-au format dupa denumiri, ci denumirile au fost concepute recent functie de cum arata animalele. Adica s-a zis: daca are par, toarce, si are mustati si gheare, zicem ca sunt feline. Dar exact la fel se putea zice ca tot ce are par se numeste feline. Adica sa nu ne incurcam in niste cuvinte aparute recent in istorie |
Citat:
|
Citat:
Adica in primul rand pisica stie ca e pisica si nu leul si viceversa. Iar asta vine din ADN si din sufletul fiecarei specii. Dar propun sa luam niste cazuri mai clare. Ca evolutia nu putea fi doar in zone izolate. De exemplu fiinta om pentru ca o cunoaste toata lumea cel mai bine dintre toate si predecesorul lui adica maimuta conform declaratiilor ateilor. Maimuta la fel e suficient de cunoscuta. |
Numa prostu asta nu lipsea de pe forum!
|
Citat:
Deci toate aceste aprecieri si autoinfatuari sunt fara suport in viata reala. Sau pe scurt sunt doar povesti SF |
Citat:
Daca smintesti pe fratele tau cel mic, frate? |
Citat:
Acum nu zic, exista si sansa ca tpto sa fim prea prosti sa intelegem niste idei atat de profunde sau intelepciunea produnda pe care o ai sa fie ascunsa in spatele unor dificultati majore de exprimare, dar eu mai degraba as studia prima varianta. |
Citat:
|
Normal, asa au aparut urisi koala :))
|
Citat:
In care se leaga de niste ochi mici si variatiuni in cadrul aceleaisi specii. Ori mi-ar placea sa lupte cu cartile pe fata, adica sa zica clar: uite un ochi aici. Il vezi acesta e primul ochi construit de evolutie. Asa discutam daca pisica seamana cu leul. Vrand probabil sa concluzioneze ca Leul a fost o pisica care a crescut din ce in ce mai mare |
Citat:
Tocmai de aia evolutia e imposibila, pentru ca nu exista combinatii de inmultire intre specii. Dar eu as propune ceva mult mai simplu. Daca omul a evoluta din maimuta acum sa zicem 1 milion de ani. De ce azi maimutele nu evolueaza in oameni Adica cum se face ca evolutia tot timpul a fost odata demult si niciodata azi? |
Citat:
Acum urmatoarea intrebare, consideri ca, daca apare o specie noua (niste indivizi nu se mai pot inmulti cu "vechea" specie, ci doar intre ei), aceasta se poate numi evolutie? Citat:
Citat:
|
Citat:
Animalele in gradinile zoologice nu se pot inmulti intre ele, dar nu sunt nicio evolutie Evolutie inseamna ca in acest moment o maimuta sa se transforme in om. De ce trebuie sa fie neaparat asa? Extrem de simplu: pentru ca intre maimuta si om nu mai exista nimic altceva, deci daca evolutia ar fi existat inseamna ca o maimuta din cele existente s-a trezit peste noapte om. Citat:
Pentru ca altflel de unde au aparut oamenii in ateism? Citat:
Ca melcul sa nu se teleporteze trebuie sa fie vazut in toate stadiile calatoriei lui. In momentul de fata exista niste specii clar separate intre ele, adica sunt niste melci care stau din kilometru in kilometru. Cum au ajuns asa? S-au teleportat? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:41:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.