Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   singura in doi. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1874)

cozia 15.06.2007 17:18:44

Citat:

În prealabil postat de mihaela75

la ideea asta m-am gandit de foarte multe ori.daca trebuie sa ne macelarim interior pentru a nu destrama o familie,atunci inteleg ca asta ar fi calea noastra pentru orice situatie.si ca popor in fata unei dictaturi sau in fata unor cotropitori!renuntarea totala,nu?voi ce spuneti?asa trebuie sa fie?

Mihaela, daca nu suntem atenti, si mai ales treji, de macelarit tot ne "macelarim" interior cu sau fara casnicie nefericita. Pentru asta are grija viata pe care o ducem...

Iar in privinta renuntarii totale si a cotropirii...intreaba-i pe irakienii care zilnic trec printr-un genocid organizat ce si-ar dori in acest moment si o sa fi uimita. Eu am doi baieti din Irak care au familii acolo si cu care vorbesc aproape zilnic...si cite imi spun , vai de capul lor... In situatii extreme vedem cu adevarat cit valoreaza parerile noastre...

mihaela75 15.06.2007 22:55:05

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de consuela
deci lilia, daca sotul tau are amante ar fi bine sa actionezi astfel:
citat iosif "cu siguranta ca as renunta la o astfel de relatie".

ACUM, mai nou, am aflat, si stiu ca problema este in mine, in totalitate. Daca am fost cununat cu o asemenea persoana, o sa-mi duc aceasta cruce pina la capat chiar daca acest pas inseamna renuntare la "fericire". Dar din nou, asta este parerea mea personala.
In schimb daca sotul/sotia doreste sa paraseasca casnicia atunci nu prea as avea ce face...

scuza-ma ca imi permit sa te intreb asa ceva:daca te-ar si bate pe deasupra si ar speria si copiii,ce ai face?

mihaela75 15.06.2007 22:57:00

Citat:

Citat:

la ideea asta m-am gandit de foarte multe ori.daca trebuie sa ne macelarim interior pentru a nu destrama o familie,atunci inteleg ca asta ar fi calea noastra pentru orice situatie.si ca popor in fata unei dictaturi sau in fata unor cotropitori!renuntarea totala,nu?voi ce spuneti?asa trebuie sa fie?

Mihaela, daca nu suntem atenti, si mai ales treji, de macelarit tot ne "macelarim" interior cu sau fara casnicie nefericita. Pentru asta are grija viata pe care o ducem...

Iar in privinta renuntarii totale si a cotropirii...intreaba-i pe irakienii care zilnic trec printr-un genocid organizat ce si-ar dori in acest moment si o sa fi uimita. Eu am doi baieti din Irak care au familii acolo si cu care vorbesc aproape zilnic...si cite imi spun , vai de capul lor... In situatii extreme vedem cu adevarat cit valoreaza parerile noastre...

poate ai dreptate.dar nu mi-ai raspuns la intrebarea:"ca popor in fata unei dictaturi sau in fata unor cotropitori,renuntarea totala,nu?"

cozia 15.06.2007 23:05:30

Citat:

Citat:

Citat:

În prealabil postat de consuela
deci lilia, daca sotul tau are amante ar fi bine sa actionezi astfel:
citat iosif "cu siguranta ca as renunta la o astfel de relatie".

ACUM, mai nou, am aflat, si stiu ca problema este in mine, in totalitate. Daca am fost cununat cu o asemenea persoana, o sa-mi duc aceasta cruce pina la capat chiar daca acest pas inseamna renuntare la "fericire". Dar din nou, asta este parerea mea personala.
In schimb daca sotul/sotia doreste sa paraseasca casnicia atunci nu prea as avea ce face...

scuza-ma ca imi permit sa te intreb asa ceva:daca te-ar si bate pe deasupra si ar speria si copiii,ce ai face?

As plinge,si m-as jelui... dar rau de tot! dupa care nu stiu ce s-ar mai intimpla dar nu m-as misca de acolo. Mindria , ingimfarea , parerea buna care o am despre mine, toti acesti demoni rai mi-ar spune fugi, du-te la shelter, nu mai sta o clipa, insa eu personal, din ce am vazut cu ochii mei,din ce am invatat si am aflat... as plinge in continuare...

cozia 15.06.2007 23:14:39

Iar in privinta copiilor, situatia celor care nu ASCULTA de parinti sau de Biserica, de Duhovnic, este oricum jalnica. Deci daca este sa aleg intre un copil care este oricum cu sufletul devastat din cauza divortului, a computerului non-stop, a impietririi inimii si lipsa sufletului,insa privit din afara pare "fericit", prefer sa am un copil care simte si trece prin ceva real, adevarat, si plinge si sufera alaturi de mine cind se mai produc miscari seismice in familie. Sufletul creste si se caleste prin suferinta reala nu prin ABSENTA, prin a ne minti pe noi mai ales si pe copii ca totul este OK si pozam in familie "fericita"

cozia 15.06.2007 23:21:55

Citat:

poate ai dreptate.dar nu mi-ai raspuns la intrebarea:"ca popor in fata unei dictaturi sau in fata unor cotropitori,renuntarea totala,nu?"

"da-i Cezarului ce-i al Cezarului....nu?
Toate regimurile politice si conducatorii sunt de la Dumnezeu, si ni se spune clar ca trebuie sa ne rugam pentru conducatorii nostrii, chiar si pentru cei care ne prigonesc.
Nu inteleg ce vrei sa spui prin renuntare totala? Iudeii au fost sub stapinire totala, daca nu renuntau sa se opuna si alegeau sa lupte ar fi fost toti decimati pina la ultimul, ...si pe de alta parte nici nu li s-a impus o alta religie, au trait linistiti alaturi de romani...deci care este problema?

mihaela75 15.06.2007 23:30:13

Citat:

Iar in privinta copiilor, situatia celor care nu ASCULTA de parinti sau de Biserica, de Duhovnic, este oricum jalnica. Deci daca este sa aleg intre un copil care este oricum cu sufletul devastat din cauza divortului, a computerului non-stop, a impietririi inimii si lipsa sufletului,insa privit din afara pare "fericit", prefer sa am un copil care simte si trece prin ceva real, adevarat, si plinge si sufera alaturi de mine cind se mai produc miscari seismice in familie. Sufletul creste si se caleste prin suferinta reala nu prin ABSENTA, prin a ne minti pe noi mai ales si pe copii ca totul este OK si pozam in familie "fericita"

dar nu e de preferat un copil care sufera are parintii despartiti,dar ii poate vedea pe amnadi,decat unul care ajunge sa se sinucida de disperare?ce parere ai de copiii care se sinucid?aici parintii au vina cea mai mare...eu ma gandeam la sinucidere cand nu mai suportam scandalurile de acasa!Doamne iti multumesc ca nu am ajuns sa o fac!dar sunt multi COPII care merg pana la capat.lor ce le-ai recomanda?sau parintilor lor?

lilia 15.06.2007 23:59:05

Toata ziua m-am chinuit sa postez, nu s-a putut din cauza retelei prea ocupate.
Vroiam sa raspund fiecaruia...

La intrebarea daca a fost asa de la inceput...Da asa a fost. Era scump la vorba, l-am aceptatat crezand ca e mai bine, dar din pacate, ulterior, s-a dovedit a fi chiar insuportabil. Nu era atent la discutii, nici nu ma privea in ochi, lucru de care am "murit" cate putin pana m-am obisnuit cu acea "moarte", ba chiar disparea din fatza, isi facea de treaba si ma lasa vorbind. Vorbe indiferent de continut, cotidiene(povestiri de la serv sau altele) pe el nu il interesau niciodata. Doar copilul a fost cel cu care ma sfatuiam si dezbateam pb casei, insa nu puteam sa spun tot ce aveam pe suflet.
Plus ca, lipsea de acasa pana tarziu, 12-1 noaptea... ma infuriam ca o furtuna intr-un pahar si atat. Cu femeile...nu stiu cum a reusit sa imi spuna ceva, ceva. Luandu-l cu frumosul, mi-a marturisit ca ar fi fost cu una, dar mai mult pentru ca ea vrut. Nu stiu ce sa mai zic, oricum, nu am bagat mana in foc ca nu ar fi mai fost si cu altele, dar nu am fost geloasa, macar sa fi fost altfel in familie…
Cert este ca nu am fost lovita absolut niciodata. Un "sprijin" a fost si mama in pastrarea casniciei "lasa, mama, ca daca nu te bate...daca gasesti pe altcineva care o sa-ti rupa oasele..." iar, eu fata cuminte, am ascultat cu lacrimi in ochi.

Copilul si-a vazut de pb lui, nu s-a implicat in ale noastre, n-a fost lipsit de mangaiere, l-am protejat cum am stiut mai bine sa nu-i afecteze sanatatea fizica, si sufleteasca. Ne rugam amandoi, eu pentru sanatatea si viitorul lui iar el pentru sanatatea mea.

Acum nu mai e chiar asa, insa eu nu pot sa uit ce mi-a facut in tinerete...practic s-a cam intors roata. Si nu stiu daca mai e la sufletul meu dupa atata zbucium. Sunt o persoana iertatoare, insa NU uit.

veilur 16.06.2007 00:14:13

Lilia, ce apreciez eu la tine este ca nu ti-ai inselat sotul, in ciuda faptului ca este asa cum ai afirmat. Spun asta pentru ca sunt femei care au barbati fideli lor, iar ele ii inseala doar pentru a avea parte de noi experiente, la fel cum si barbatii isi inseala sotiile pentru ca s-au plictisit de femeia lor, sau pt ca ele nu mai vor sa aibe relatii intime cu ei. Imagineaza-ti ca numai faptul ca ai avut puterea de a trai in abstinenta denota faptul ca Dumnezeu nu te-a lasat prada pacatului desfranarii. Dar acest sacrificiu este greu de dus, dar gandeste-te ca nu degeaba suferi aici ducandu-ti crucea de atata amar de vreme, gandeste-te ca dupa ce vei muri se va sfrsi totul si poate Dumnezeu te va ierta si te va primi in prea inalta Lui Imparatie Cereasca.

veilur 16.06.2007 00:55:49

Un lucru e clar: as vrea sa am atata rabdare si ingaduinta fata de cei din jurul meu cata a avut Lilia fata de sotul ei!

Sylvie 16.06.2007 08:29:46

Da,Lilia,Veilur are dreptate.ESTI DE ADMIRAT ca ai putut sa stai cu el atata timp.Dar cum ai avut pana acum RABDARE,te rog sa mai faci un efort si sa duci aceasta cruce pana la capat.Veti avea de castigat TOTI din urma SACRIFICIULUI tau.Nu te descuraja,roaga-te ca Domnul sa te intareasca,sa-ti inmulteasca rabdarea,dragostea si cauta sa fii cat mai linistita...:).

calator 16.06.2007 10:17:01

care toti? Sotul ce are de castigat? dar ea? dar copilul?

lilia 16.06.2007 11:23:45

Citat:

În prealabil postat de calator
care toti? Sotul ce are de castigat? dar ea? dar copilul?

El are de castigat ca traieste alaturi de mine, alta i-ar fi dat papucii din prima, nu s-ar fi gandit de 2 ori cum am facut eu. Copilul nu este inclus in aceasta situatie, l-am initiat sa fie independent de aceasta. In prezentza lui suntem o familie fericita. Deci, in final, eu sunt cea care s-a sacrificat, pentru ce? Pentru a nu se "pierde", pentru fericirea de a avea el o familie...

erzbet 16.06.2007 12:40:50

Deci copilul tau este detasat de situatie, el nu cuniaste zbuciumul tau interior?

Tu cum te-ai simti in viitor sa iti vezi copilul intr-o familie exact ca a ta, in care sa se sacrifice, sa sufere? Ce sfat i-ai da?

lilia 16.06.2007 13:49:36

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Deci copilul tau este detasat de situatie, el nu cuniaste zbuciumul tau interior?

Tu cum te-ai simti in viitor sa iti vezi copilul intr-o familie exact ca a ta, in care sa se sacrifice, sa sufere? Ce sfat i-ai da?

Copilul are familia lui, e fericit si mutumit din toate punctele de vedere. Multumesc Lui Dumnezeu.

Sylvie 16.06.2007 14:35:21

Vezi,Lelia...:)?PENTRU TINE a facut asta Dumnezeu...:).Sa nu te indoiesti de iubirea si de rasplata Lui...:)!

lilia 16.06.2007 16:13:12

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Vezi,Lelia...:)?PENTRU TINE a facut asta Dumnezeu...:).Sa nu te indoiesti de iubirea si de rasplata Lui...:)!

Sunt constienta de asta, Nu m-a lasat chiar asa sa ma distrug de tot, e cu mine si-I multumesc. Un alt ajutor a fost faptul ca am postat aici. Sunt fericita ca v-am intalnit!

krabu 16.06.2007 16:48:29

Sunt prea tanar pentru a ma baga si eu in seama. Totusi la maniera generala cred ca pot ajuta si eu putin.

1. Exista viata de apoi si sotia credincioasa mantuieste sotul necredincios. Adica tu, Lilia si cu sotul tau sunteti un trup. Tu esti mai implinita iar el nu, "trupul" vostru este sanatos la tine iar la el beteag. Insa! Insa in viata de apoi ori va mantuiti amandoi ori nu. Si sa stii ca acolo el si cu tine nu veti mai fi betegi. El va sti atunci. Te va cunoaste. Tu vei straluci. El va straluci si el, dar numai cu ajutoul stralucirii tale. Fara tine ar fi intunecat. Se pare ca femeia duce greul. Ea il creste si pe copil ia il mantuieste si pe barbat.

2. Cand nu stii ce sa faci, urmaza`ti constiinta. Nu te lua dupa parerile noastre ale forumistilor. Tot ceea ce este aici este un fel de carnaval.

3. Trebuie sa iti cauti un duhovnic cu care sa vorbesti despre acest lucru. Tu ai parte acum de un atac. Sotul tau, cum spuneam mai sus este beteag, este calarit de un duh de betie. Datorita neplacerilor aduse de acest duh in familia ta acum tu esti atacata de alt duh. Adulter. Sa stii ca este foarte greu sa faci fata singura la aceasta batalie. Acum este post. Batalia este mai mare. Te rog sa nu faci nimic pana dupa post. Du`te si vorbeste cu un preot. La o manastire. Sa stii ca dracul fuge de cruce si rugaciune. DAR! Trebuie sa`l vezi (simti) si sa te rogi ca sa nu fii biruita. Nu trebuie sa te rogi ca sa alegi bine (ramai sau incerci sa vezi cum e)! Te rogi sa nu fii ispitita. Te rogi sa nu cazi.

4. Casatoria este o taina. Nu o lasa. Ea te mantuie.

5. Adulterul este un pacat. In trecut se lasa cu sange! Desi este bagatelizat el este un pacat. Ia gandestete cum ar fi o viata in care familia nu ar mai exista. Ti`ar placea sa`ti vezi copilul intr`o asa lume?

6. Asculta ce spune mama ta. Viata este grea. Nu inseamna ca vei merge spre bine. Consecinta pacatului va fi o viata cu mult, mult mai grea decat ai tu acum. Cei ce spun ca trebuie sa lasi sunt oameni in general necasatoriti, fara copii, fara responsabilitati. Ei nu stiu privirea copilului catre mama. Ei vorbesc doar prin egosimul lor. Daca mama ta il lasa pe tatal tau? Daca bunica ta il lasa pe bunicul tau?

7. Pana in acest moment, desi vrajmasul iti picteaza viata ca un esec, tu de fapt nu ai esuat . Esti la carma unei corabii in furtuna. Dar nu ai esuat! Vrajmasul va bate din toate partile. Dar nu ai esuat! Pana nu trece furtuna nu te duce spre liman, pentru ca asta va fi o esuare sigura in stancile de sub apa pe care nu le vezi!!! Stai pana trece si apoi cand iese soarele vei vedea unde duci barca voastra.

Doamne ajuta!

romandragut 16.06.2007 17:52:12

Citat:

În prealabil postat de lilia
Dumnezeu ma pune la incercare, dar viata mea este insasi o incercare...ceva de genul: nu conteaza cum traieste, hai sa vedem daca face fatza. Se pare ca fac fatza, dar vai de viata aia cu incercari!! Cred ca si de-asta sunt un pic egoista pe mine acum. Daca tot nu am rupt casnicia cand a trebuit, acum nu as mai vrea fericire tocmai ca o pedeapsa ca nu am aceptat-o cand a trebuit. Din cauza asta sunt in dilema cu mine insami referitor la barbatul care ma doreste. Pe buna dreptate ca ma simpatizeaza si ar vrea sa fie cu mine...dar se pare ca daca nu e sa fiu fericita ca asa e destinul nu voi fi si voi renunta pentru ca mi-e mila de sot- of, of! ce multe as mai scrie, dar nu o mai fac ca tot nu am curajul sa rup casnicia...

este o situatie reala sau este un soi de de povestire "anti-divort"?

romandragut 16.06.2007 17:53:35

imi p

romandragut 16.06.2007 17:56:47

imi pare rau ca iti pun credibilitatea la incercare. acum o saptamana ai pus primul mesaj in care erai extrem de suparata si cautai sfaturi. banuiesc ca dupa 20 de ani de suferinta nu ai realizat ca esti de fapt fericita si ca situatie este de fapt una avantajoasa. ti-ai cumparat raiul.

daca este adevarat, atunci acesta este "forumul facator de minuni".

calator 16.06.2007 18:12:28

si care este castigul de a "trai alaturi de tine'? ce castiga langa o sotie cu care nu comunica, cu care nu este fericit (ma gandesc ca e greu de crezut ca ar fi fericit/ implinit)?

cozia 16.06.2007 20:22:17

Draga Calator, scuza-ma ca te intreb...Tu esti maritata, ca sa poti intelege diferitele dimensiuni ale comunicarii intre doi oameni pacatosi intr-o casatorie, mai ales cu unul care este chinuit de cumplitul si fara de leac demon al alcoolismului? nu de alta dar este... ceva mai greu sa intelegi privind din afara, din revistele glossy sau din filme?????????

veilur 16.06.2007 21:54:04

In legatura cu dorinta Liliei de a divorta de sotul ei: Iti recomand sincer sa nu faci asta! Dar nu din dragul sotului, ci doar pentru copil. Va spun asta pentru ca o cunostinta de-a mea are o mama vitrega si nu stau acum sa va mai spun cat de zbuciumat si traumatizat este acest baiat din cauza ca mama lui a plecat de acasa la alt barbat, iar tatal lui a schimbat doua femei, avand o relatie "stabila" cu a treia. Si a fost influentat numai in mod negativ pentru ca nici una din cele 3 mame vitrege nu l-a acceptat pe acest baiat, provocandu-i numai probleme, ajungand sa fie in acest moment un mare razbunator, rebel in tot ceea ce face si cu mare nepasare fata de toata lumea, injurand si din cea mai mica problema pe care o are in viata lui, cu regretul ca el nu a avut o mama naturala cum au avut toti cei din jurul lui. Asa se intimpla cand exista divort intr-o familie, iar cine vine si imi aduce argumnete ca faza asta e FALSA, inseamna ca nu a cunoscut o persoana care a avut o mama vitrega sau tata vitreg si habar nu are pe ce lume traieste fiind paralel cu VIATA!

mihaela75 16.06.2007 23:33:54

Citat:

În prealabil postat de veilur
In legatura cu dorinta Liliei de a divorta de sotul ei: Iti recomand sincer sa nu faci asta! Dar nu din dragul sotului, ci doar pentru copil. Va spun asta pentru ca o cunostinta de-a mea are o mama vitrega si nu stau acum sa va mai spun cat de zbuciumat si traumatizat este acest baiat din cauza ca mama lui a plecat de acasa la alt barbat, iar tatal lui a schimbat doua femei, avand o relatie "stabila" cu a treia. Si a fost influentat numai in mod negativ pentru ca nici una din cele 3 mame vitrege nu l-a acceptat pe acest baiat, provocandu-i numai probleme, ajungand sa fie in acest moment un mare razbunator, rebel in tot ceea ce face si cu mare nepasare fata de toata lumea, injurand si din cea mai mica problema pe care o are in viata lui, cu regretul ca el nu a avut o mama naturala cum au avut toti cei din jurul lui. Asa se intimpla cand exista divort intr-o familie, iar cine vine si imi aduce argumnete ca faza asta e FALSA, inseamna ca nu a cunoscut o persoana care a avut o mama vitrega sau tata vitreg si habar nu are pe ce lume traieste fiind paralel cu VIATA!

e trist ce povestesti tu,dar in mare parte e vina tatalui pentru ce s-a intamplat.nu i-a pasat de copil,altfel nu s-ar fi intamplat asa ceva!exista si cazuri cu happy-end.in care tatal,care a parasit domiciliul,se ocupa in continuare de copil.si in care familia "adoptiva" asigura necesitatile afective ale acestuia.dar sunt familii in care parintii buni sunt impreuna,iar familia este un iad.si acesti copii injura,sunt adevarate probleme pentru familie si pentru societate,uneori adevarati delicventi...conteaza mult calitatile de parinte,pe care daca nu le ai ...oricum ar fi...copilul tot va fi afectat!

Sylvie 16.06.2007 23:55:34

Ar mai putea sa fie salvat un copil ai carui parinti sunt divortati,printr-o dragoste venita din partea bunicilor,a unchiului sau matusii,daca este cazul.Sau de ce nu,in cazul unui tata vitreg,sau unei mame vitrege,dar care sa vrea sa daruiasca acestuia afectiunea necesara.In acest caz copilul nu va fi afectat prea mult.Va fii echilibrat.

veilur 17.06.2007 00:15:12

Da Mihaela, e si asa cum spui tu, nu am ce zice, dar iti dai seama ca pana la urma o mama adevarata este doar "mama", nu o femeie straina...

veilur 17.06.2007 00:17:22

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Ar mai putea sa fie salvat un copil ai carui parinti sunt divortati,printr-o dragoste venita din partea bunicilor,a unchiului sau matusii,daca este cazul.Sau de ce nu,in cazul unui tata vitreg,sau unei mame vitrege,dar care sa vrea sa daruiasca acestuia afectiunea necesara.In acest caz copilul nu va fi afectat prea mult.Va fii echilibrat.

Sylvie, stiu ca tu speri si vrei sa mai existe oameni buni, crede-ma si eu as vrea sa fie asa, dar majoritatea parintilor vitregi nu sufera copii celui parasit/a, asa ca trebuie sa acceptam realitatea. Trist...

calator 17.06.2007 01:06:57

cozia zice o vorba ca mai bine sa taci si sa creada lumea ca esti prost decat sa vorbesti si sa nu mai aiba nici o indoiala

Care sunt concret diferitele dimensiuni ale comunicarii intre doi oameni pacatosi intr-o casatorie pe care crezi ca nu le inteleg? Daca esti casatorit intelegi mai bine o relatie de cuplu in care unul este alcoolic sau trebuie sa ai o experienta asemanatoare?

PS "demonul" are leac

cozia 17.06.2007 01:20:32

Citat:

Care sunt concret diferitele dimensiuni ale comunicarii intre doi oameni pacatosi intr-o casatorie pe care crezi ca nu le inteleg?

PS "demonul" are leac

Ei uite ca nu-ti spun, te las sa fierbi in suc propriu:D, Marite-te si ai sa afli...

PS nu exista medicament pentru alcoolism, daca ai tu unul pregateste-te sa primesti premiul Nobel, dar sa nu incepi cu texte de genul VOINTA care nu este leac "acceptat" si nu sunt multi care o poseda...
PS1 mersi de jignire dar avind in vedere ca vine de la tine ...o inteleg:D

calator 17.06.2007 01:38:07

si daca o intelegi ce te face sa perseverezi? (raspunsul cu sucul e f inteligent)
Am scris undeva care este statutul meu marital?

cozia 17.06.2007 03:19:14

Citat:

Am scris undeva care este statutul meu marital?

Nu stiu, dar nu este nevoie ca se simte de la o posta care este.

cozia 17.06.2007 03:31:00

Citat:

si daca o intelegi ce te face sa perseverezi? (raspunsul cu sucul e f inteligent)

:)Perseverezi prin faptul ca intelegi mai bine ce se intimpla si cum sa previi greutatile si capeti cum spuneai tu o "atitudine cistigatoare"( asta chiar mi-a placut...din ce slagar de ultima ora ai copiat-o:D) Banuiesc ca acolo unde lucrezi este nevoie de indivizi care sa traduca din engleza si sa promoveze expresiile tipice de falsitate si minciuna. Calator tine-te departe de ele draga, sincer iti vreau binele, ca daca stai de vorba citeva minute cu cei care folosesc aceste expresii te vei lamuri rapid cit de "cistigatori" sunt. Vai de mama lor! :(

calator 17.06.2007 12:28:29

cozia tocmai asta e problema ca tu "banuesti " si -ti transformi banuielile si presupunerile in certitudini. Faci afirmatii pe care ulterior esti incapabil sa le sustii cu argumente. Ai scris ca eu nu inteleg dimensiunile comunicarii dar nu ai putut explica ce intelegi prin aceste "dimensiuni" (asta e o expresie originla sau falsificata?)

Faci presupuneri despre mine pe care le sustii cu "se simte de la o posta" Probabil tot de la o posta simti si faptul ca Inalt Daniel este mason, ca Dumnezeu a vrut comunismul.

Sylvie 17.06.2007 13:09:57

Calator,mai bine ia seama la tine ca ESTE CEL MAI INTELEPT LUCRUL ACESTA.Ai ce vedea si invata daca ma asculti.Caci nu numai eu iti spun aceasta.Oare suntem toti orbi?

Sylvie 17.06.2007 13:12:31

Veilur,nu ma supar daca ti-ai spus parerea.
Eu am vrut de fapt sa-i raspun lui Cozia,nicidecum nu m-am referit la divortul Liliei.

calator 17.06.2007 13:21:24

sylvie concret ce am eu de invatat de la tine daca te ascult? si ce sa ascult ?

Sylvie 17.06.2007 13:30:35

Nu de la mine sa inveti,Calator,ci de la altii,prin ceea ce spun despre tine...???.Caci ei vad mai bine decat tine cum stau lucrurile.

calator 17.06.2007 13:34:34

fata draga si ce spun altii despre mine? care altii? tu chiar crezi ca ceea ce ar spune despre tine niste oameni care nu te cunosc si pentru care esti doar un nick este ceva real si ca ei "vad mai bine" cum stau lucrurile in ceea ce te priveste??

Sylvie 17.06.2007 13:46:20

Draga Calator,eu nu tin sa-ti demonstrez nimic,nici nu tin sa-ti raspund mereu la provocari,pt.ca nu se merita.Ti-am dat doar un sfat.Nu vrei sa asculti,e treaba ta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:51:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.