![]() |
Citat:
Ar trebui sa plateasca si sa exerseze mai mult felul in care se prezinta deoarece cei ce-l privesc pot crede ca ascunde ceva cind el de fapt este mai timid. |
Citat:
|
Citat:
Neamțu a anunțat pe 1 aprilie la Turcescu că i se va mai naște un copil, spre final de emisiune, deci are motiv să fie puțin stresat, pe lângă asta a tot fost acuzat ca e cu AUR când nu era. Important e că se face o listă bună pt europarlamentare, mai bună decât ce au celelalte partide, iar creștinii au șansa să fie reprezentați prin unele personalități de pe liste, nu ce postură are unul, ce expresie facială are altul. |
Profesorul universitar Petrișor Peiu a semnat pentru lista AUR la Europarlamentare:
https://www.facebook.com/partidulAUR...7319920890464/ |
Citat:
Oare sa fie publicul asa de avid de cunoastere cu cine se intilneste pe strada Simion, la ce restaurante intra, de unde isi face cumparaturile, ce Mall uri frecventeaza, unde se tunde si unde-si lipeste unghiile nevasta-sa? Ar fi infernal de trist pentru acest segment de public. Lumea fierbe cu tot felul de nemernicii si nebunii care se apropie in viteza catre noi pentru care trebuie sa cascam serios ochii si urechile si noua ne arde de politicieni? Pff! In cazul asta este un adevarat dezastru in capul oamenilor!Mama ce ne asteapta! |
Citat:
Îmi aduc aminte cum a fost fotografiat din stradă Claudiu Târziu că a dat mâna în trecere cu Dâncu la un restaurant de unde și-a luat mâncare la pachet, nu e ceva nou. Citat:
|
Citat:
https://twitter.com/CostinAndriess/s...32552079860042 https://twitter.com/CostinAndriess/s...49147530404197 De ce s-a alăturat tocmai acum când se apropie alegerile și nu a muncit cot la cot cu ei până acum? Din contră, le-a pus bețe în roate, AUR a continuat să crească, și acum l-au adus ca să strângă numere. E ceva pragmatic și gândit la rece, Neamțu nu e om de încredere. |
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=CMQUTqCi3xU https://www.youtube.com/watch?v=BgO7UI8djFA Greșeli au făcut toți mai ales fiind începători, e posibil ca Neamțu să fi fost învrăjbit împotriva lui Simion de anturajul băsist, avea și momente în live-uri când vorbise apreciativ despre Simion. Mie mi s-ar părea un lucru mare să ia Aur-ul 25% și să trimită oameni pregătiți acolo, mai pregătiți decât rebuturile din PNL-PSD-USR ca să vadă lumea prin comparație ce veleitari și ciurucuri umane, trimit unii și cum își bat joc de poporul român. Citat:
Eu cred că ăsta e un moment când treci peste toate orgoliile și ranchiuna și răzbuni toți anii de obidă de după revoluție care ne-au adus unde suntem cu 4 milioane de oameni mai puțin numai din spor demografic negativ, aruncați în toate părțile lumii, cu rădăcinile tăiate, cu un învățământ făcut să producă culegători de sparanghel pt Germania. Neamțu are un anumit electorat la care Simion nu ajunge tocmai din cauza etichetelor puse lui și atunci e un om care știe să vorbească și să atragă cel puțin 100.000 de voturi. |
Citat:
Din cauza inertiei sistemul de invatamant s-a pastrat si inca continua sa fie competitiv cu conditia intradevar actuala, aceea de a alege sa inveti sau,... sa umblii teleleu pe la festivaluri Antold de indobitocire in masa. In cazul asta intradevar te asteapta culesul sparanghelui sau pe burta a castravetilor in Germania( mai ales daca n-ai parinti cu bani garla care sa te tina toata viata) |
Citat:
Sistemul de învățământ e distrus deliberat prin programul România educată, ca să aibă mână ieftină de lucru, sclavi sexuali sau oameni care fac munci considerate de autohtoni înjositoare. Doar că ce nu înțeleg cei de la Bruxelles e că și sclavii dispar din istorie, condițiile lor de viață sunt propice exterminării pe termen mediu. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Pe de altă parte, ceea ce unii ori nu au observat, ori nu au înțeles ce se întîmpla, a fost că o perioadă MIHAI NEAMȚU a avut o emisiune / podcast la o televiziune la care s-a făcut și se face propagandă iudaistă, sub chipul unor învățături sau interpretări de învățături ale KABALEI IUDAICE. Ceea ce duce la concluzia, avînd în vedere și alte considerații aduse de mine pe forum, că sînt EXTREM DE SUSPECTE ASOCIERILE CELOR DOI, ȘI NU DOAR ALE LOR, CU DIVERSE „AVATARURI” SAU INTERFEȚE ALE RELIGIEI IUDAICE. Citat:
Citat:
|
Citat:
Avînd în vedere că în podcastul cu Neamțu, Georgică „Ciordales” se pretindea deja „împărat”, „în funcție” cumva, precizând că el încearcă să se obișnuiască cu „hainele noi ale împăratului”, deci el se consideră pe sine oarecum deja învestit și nu oricum, ci ca „împărat”, deja „uns împărat”, și avînd în vedere că mai sînt unii locuitori ai României care și ei se consideră tot felul de „regi”, „împărați”, „șefi” etc. (deci „suverani”), nu știu dacă este sau nu o întîmplare că Georgică are origini etnice înrudite cu ale acelora și eventual posibil chiar să fi fost socializat cel puțin o parte a vieții în astfel de anturaje cu origini etnice înrudite cu ale lui. (Personal, sînt foarte convins că acest impostor și șarlatan pestilențial de cea mai joasă speță percepe orice critică întemeiată la adresa „dumnealui” drept un act de „lez-majestate”. Apropo, și Wernăr Iohannis are o tipologie asemănătoare cu a lui Simion, iar la el nesimțirea totală, disprețul total față de români s-a văzut escaladând pas cu pas de-a lungul a 10 ani, pentru că din nefericire „votanții lui” nu pricepeau că el încă dinainte probabil avea visări megalomane, dar nu avea atunci âncă posibilitatea să și le pună în practică.) Oricum în România s-a ajuns, nu știu de când, dar este perceptibil, că nu mai poate fi adevărul reprezentat în mod autentic, cel puțin în multe sectoare importante ale societății, decât de haiduci, și cel puțin în sectoare ca politicul, bisericescul („ortodox”) acest lucru a devenit aproape o axiomă. |
Citat:
Mai bine să stăm la masa creditorilor străini că se înființează posturi inutile, să acceptăm parteneriate civile și alte pericole, ca tu și încă 1 milion- 2 să funcționați fără să munciți ca în privat. Dacă sunteți bun o să munciți în privat sau nici nu o să fiți dați afară, statul trebuie să fie mai suplu fiindcă scade demografic de la an la an și nu se mai justifică cheltuieli ca în anii 90. |
Scriitorul Mihail Neamțu clarifică situația:
https://mihailneamtu.eu/de-ce-voi-vota-lista-aur/ În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din orașul Timișoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar și supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Așa era protocolul lui Arafat… După cum vă puteți imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și un ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte. Socot, așadar, enunțurile mele lovite de nulitate. Pentru cei interesați de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creștini, am ridicat la Timișoara cu cel puțin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetența strategilor din București. În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt-Petersburg. După patru ani de cercetare și analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite și puerile rostite atunci. În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD-PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creștinii au fost trădați de oligarhii PSD-PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie. Iată de ce voi vota lista care-l include pe Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu și atâția alți oameni valoroși. |
Citat:
Declarația lui Neamțu nu o cred. A stat el 4 ani să cerceteze, hai să fim serioși că nu e copil mic. A vrut să vadă cum stau lucrurile, n-a vrut să muncească sau să-și compromită imaginea de intelectual fără să aibă o garanție politică. |
Citat:
Mâine se anunță listele la Târgoviște, fosta capitală voievodală a Țării Românești Citat:
Ce a spus în decembrie 2020 era retorică de campanie, era și bolnav în izolare la spitalul de boli infecțioase. Covidul chiar dădea stări de încețoșare a minții, de nervozitate, plus chimia medicamentoasă. De fapt ei presa sistemistă și tot felul de ticăloși plătiți, îl urăsc și pe Simion și pe Neamțu, să nu uităm ce terfelit e Mihai pe youtube de Silviu Faiăr și de încă 2-3 împuțiți din siajul USR care fac cu țintă toată calomnia, să nu crească un vector de imagine conservator în rândul tineretului. Mihai trebuie să intre în arenă, să se bată, nu să chibițeze de pe margine, a înțeles că din teren dai gol, nu din tribune și-a asumat greșelile trecutului. Are și sclipiri, a avut curaj să recite ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane într-o vreme când corectitudinea politică pervertea caractere, a stat în anturajul deținuților politic, a fost în zona clasică a țărănismului, a fost olimpic național la filosofie pe țară, puțini din Arad au reușit: https://www.youtube.com/shorts/mXa78IrkdSs |
Citat:
Citat:
Mai bine nu mai recita nimic decât să o facă ca apoi să târască prin noroi un mare mărturisitor și un om de cultură mai mare decât o să fie Neamțu vreodată. Își permite el, un om fără vreo realizare duhovnicească, să-l judece pe Radu Gyr pentru ce a făcut după ce a fost torturat în toate felurile. Degeaba „a fost olimpic național la filosofie pe țară”, realizările astea nu înseamnă nimic dacă te comporți ca un om de nimic. |
Citat:
La puțini am văzut asta, nu cred că ăsta e oportunism, e mai degrabă oscilație, merge până la un punct, dar nu merge până la capăt indiferent cât de greu e. Totuși cred că Mihai poate ajuta cauza, decât să se urască că nu au încercat tot ce a fost posibil pt a stop mizeria de dictatură care va să vie, mai bine să fie cu conștiința împăcată că au făcut tot posibilul să ducă cât mai mulți europarlamentari care să se lupte pt interesele țării și să mai frâneze din nebunia birocraților. |
Mihail Neamțu confirmat oficial pe lista pentru europarlamentare din partea AUR, locul 10:
Mihail Neamțu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, pe locul 10 pe listă, a declarat, duminică, faptul că în 9 iunie alegătorii sunt chemați la „o cruciadă a bunului simț așa cum înaintașii noștri s-au luptat pentru credință, pentru familie”. El a afirmat că AUR are o „armată de cruciați care va merge la Bruxelles să se lupte cu căpușele acestea ale tranziției”. „Sunteți mulți și suntem tot mai mulți și sunt onorat și bucuros pentru că m-ați primit într-o echipă de AUR. Vă mulțumesc. Fraților, suntem aici aproape de mormântul lui Vlad Țepeș, suntem aici într-un loc sfânt pe unde a pășit Mircea însuși mână-n luptă, vijelia îngrozitoare, care vine, vine, vine, calcă totul în picioare, spunea același Eminescu. Suntem aici la Curtea Domnească, unde Petru Cercel și mai târziu Constantin Brâncoveanu au înfrumusețat această țară numită România. Pășim pe locuri care ne obligă și în fața acestei incredibile imagini a măreției românești suntem chemați și obligați să ne ridicăm unii pe ceilalți la o luptă și la o bătălie pentru viitor”, a declarat Mihail Neamțu. Acesta a mai spus că europarlamentarii AUR se vor lupta cu „căpușele tranziției”. „Frați români, aici s-a scris istorie pentru ca noi să fim cei de astăzi mai puternici ca oricând și suntem în 2024, în 9 iunie, chemați la o cruciadă a bunului simț așa cum înaintașii noștri s-au luptat pentru Evanghelie, pentru credință, pentru familie, pentru libertate și pentru neam și noi avem aici o armată de cruciați care va merge la Bruxelles să se lupte. Cu cine? Să se lupte cu căpușele acestea ale tranziției, să se lupte cu rechinii care ne-au băgat pe gât contractele Pfizer. Să se lupte cu cei care schimbă definiția normalității. Să se lupte cu cei care calcă în picioare valoarea bisericii și mai ales memoria strămoșilor noștri. Acești cruciați ai bunului simț, acești români de AUR se vor duce în 9 iunie și vor face ce a făcut Țepeș într-o noapte când sultanul a plecat de aici, de la Târgoviște, temător pentru că a înțeles puterea acestui voievod”, a mai transmis Neamțu. Discursul electrizant al lui Mihai Neamțu la minutul 1:07:40 https://www.facebook.com/george.simi.../?locale=ro_RO |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
A fost forță Mihai Neamțu, l-am văzut implicat și în lupta cu USR Plus cu Cioloș și Barna când nimeni nu avea curaj să-i critice ca să nu fie linșat de bandele lor de ticăloși care terorizau internetul de la referendumul pt familie încoace, de aici i se trag toți rahații de tip Silivu Faiăr și alții care se dau ei mari critici dar sunt mai proști ca el. |
https://r3media.ro/lista-oficiala-a-...an-popa-pe-12/
Mie de Radu Baltasiu îmi place cel mai mult din ce-am văzut, păcat că-i pe penultimul loc. |
https://www.facebook.com/george.simi...FgEbyZGjNPpyTl
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
La fel și la Piedone, tot ce a făcut în Sector 4 și 5 a rămas spre folosință oamenilor și blocurile reabilitate și parcurile reabilitate și păzite, și școlile reabilitate oricât s-ar screme propaganda urâtă și toxică a securicilor usr, ei n-au lăsat în urmă nimic decât licitații făcute cu dedicație pt comisioane. |
O ce veste minunată!
George Nicolae Simion, pentru prima dată tată(foarte aproape de Sfântul Gheorghe ocrotitorul său spiritual și al cărui nume îl poartă):
https://www.facebook.com/george.simi...l?locale=ro_RO A promis că face 5 copii(în competiție cu Viktor Orban probabil), iar al cincilea va fi botezat de ÎPS Teodosie. |
Citat:
|
In primul tur sunt convins de decizie: Florin Calinescu. Mi se pare interesanta ideea de a crea o democratie suprema in tara. Cum spune Florin, doar prin referendumuri sa se dea legi, printr-un sistem digitalizat! A spus intr-un interviu:
https://youtu.be/2XOSRnGJDE4?si=Vni7CGyQCTB9fpA0 |
Citat:
Mai multe luni de presiune de imbecilizare mediatică îi ajută și ar putea distruge și Parlamentarele prin comasare cu un tur la prezidențiale, pe modelul cum vor să fure europarlamentarele. Florin Călinescu nu are șanse, e clar, PDU abia a strâns 200.000 de semnături, și o semnătură o dai de ochii lumii - dar în cabina de vot faci ce vrei, când a fost președintele unui Partid Ecologist nu a trecut de 1.000 de voturi, acum e clar că nu ar lua mai mult de 100.000 de voturi, dar e bun că trage tot de la electoratul PNL-USR. |
Citat:
|
Citat:
N-am nici o treaba cu el dar observati cu in ultima vreme ca la comanda s-a umplut planeta de actori si mascarici in politica! |
Citat:
Problema e că P.D.U. nu va trece de 2%, deci e un partid mort și născut speranță, dar tot e un partid mai realist și mai de la firul ierbii decât Alternativa Dreaptă. Ce a reușit A.U.R. nu va mai reuși nimeni nici dacă s-ar alia P.D.U. cu Alternativa Dreaptă sau cu alții recte PNȚCD. Ce e interesant că nici ei între ei nu se aliază deci e limpede că fiecare e atât de îngust mental să creadă că reușește de unul singur în sistemul ăsta diavolesc-securistic care nenorocește România de 34 dea ani. |
Citat:
Florin zambea si zicea: "Nu, sunt direct." deci... Ce face AUR? Ce face Simion? Ar da ei referendumuri la populatie tot timpul daca ar guverna Romania? Simion ar schimba SRI-ul, AUR ar modifica sistemul de justitie? |
Citat:
E greu să schimbi ceva dacă tu nici nu faci 3%. |
|
Citat:
In alta ordine de idei. 12.000 euro pentru o proteza care nu se misca??? Este incredibil la ce bataie de joc s-a ajuns cu "firmele" astea. A aparut un film dur la adresa acestora. Este de vizionat si ascultat cu atentie, evident dincolo de violenta care-i de umplutura. In traducere: "Noaptea celui vanat" |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:33:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.