![]() |
Poate ca fara sa fi fost si eu in situatia de a primi, nu as fi fost nici eu in stare de a da. Cand am plecat din Romania, am plecat in total necunoscut si am primit foarte mult ajutor, pe care de atunci incoace am incercat, cu putinele mele mijloace, sa-l intorc celor care au nevoie. Poate ca pentru cei, care nu au fost in situatia de a fi ajutati, e greu de inteles, dar pot sa va spun, cat de bine mi-a facut ajutorul primit, si cata bucurie imi face sa ajut si eu la randul meu. Nu o spun spre lauda mea, ci ca un indemn.
Ma bucur, urzicuta, ca acest schimb de mesaje a avut un ecou pozitiv la tine. Dumnezeu le vede pe toate si ne rasplateste. Dar nu pentru rasplata sa facem, ci din dragoste de Dumnezeu. |
Citat:
|
Stai linistit, adri, aici nu e vorba de lauda, ci de exemplu personal, pentru a sparge ghiata. Voi recupera cu siguranta pierderea. Oricum, ceea ce fac, nu pentru rasplata fac, ci din dragoste fata de Dumnezeu si de aproapele.
|
Citat:
|
Citat:
|
el: nu te supara, frate. Urzicuta vorbea in general, avand in vedere ca au mai fost discutii pe aceasta tema pe alte topicuri. Nimeni nu contesta cele spuse de tine.
|
Citat:
|
Citat:
Adevarul e ca le uit imediat, dar mi-a amintit Mirela de ele. |
Citat:
|
Citat:
ah, si sa nu uit, in loc de raspuns astept binecuvantarea de rigoare. |
Citat:
|
Citat:
|
te-am iertat. sper sa fie o impacare de lunga durata.
|
Imparatul este mintea iar supusii sunt simturile omului. Fericit este omul a carui minte stapaneste peste simturile sale si face sa spuna doar ce este bun si folositor:D
Cu adevarat acest om este mai fericit decat un imparat ce stapaneste lumea, dar pe vorbele sale nu este stapan.;););) |
Citat:
|
Citat:
|
Azi i-am facut mamei pomana de 40 de zile, Dumnezeu sa odihneasca in pace.
|
Dumnezeu s-o odihneasca!
Oare a fost cineva alaturi de tine, ai avut ajutor? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca nu ai primit inseamna ca oamenii sunt ocupati, locuiesc departe de banca sau pur si simplu asa I-a placut Lui Hristos sa iti rezolve cerinta.:D De ce te-ai suparat? Altii asteapta o viata si tot nu primesc nimic:D:dozingoff: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
multumesc!:):) |
A trecut si ziua mea, am mai imbatranit cu un an.
|
Citat:
|
Da mersi. Vad ca lumea crede ca eu am chef de glume etc. Rog administratorul sa inchida topicul. Va multumesc si inca odata . NU VREAU NICI UN LEU. La revedere.
|
Citat:
|
:)
|
ZImbeti foarte frumos ..insa as vrea sa aflu si parerea tatalui tau despre tine si despre ce s-a intimplat...mai ales ca cunoastem cazuri similare...dupa care ar mai fi posibila continuarea acestei discutii
|
Citat:
|
Inteleg, insa as vrea sa stiu cum l-ai tratat TU pe el si mai ales mama ta(Dumnezeu sa o ierte!)
As vrea sa stiu care este versiunea LUI despre ce s-a intimplat intre voi |
Citat:
|
Este foarte bine ca te vei descurca singur, asa si trebuie sa inveti sa fi pe picioarele tale, sa nu depinzi de nimeni, insa vad ca eviti sa povestesti cu ce l-ati jignit pe tatal tau si de ce a parasit casa.
|
Citat:
|
De ce femeile isi bat joc de barbati ?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:58:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.