![]() |
Citat:
Cristi,era treaba cu subiectul acela in care iti uram La multi ani,asa imi place mie sa fie o urare pentru un sarbatorit,mai speciala. Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti... |
.
Da Alin eu am inteles perfect mesajul scris de Dorina, mi-a placut si m-a veselit efectiv, pentru ca Dorina are un suflet mare si foarte bun ca si tine , un suflet tanar, aprecind sinceritatea ta . In legatura cu subiectul propus, parerea mea personala, este ca nu ar fi necesar deschiderea unui topic special pentru tema propusa , pentru ca exista un topic intitulat: "forumul nostru"unde se poate aborda si subiectul unei intalniri, organizarii unui pelerinaj si multe altele. Creand topice mereu noi , nu facem decat sa risipim multe din idei, dorinte, diverse probleme, legate de noi si dorintele noastre, piezandu-se in timp , find necesar un efort in plus de a cauta in arhiva ( istoricul ) topicelor ce au fost create de-a lungul timpului. Asa ca cauta tu unde este topicul intitulat:"forumul nostru"si posteaza dorinta de a oraniza o intalnire-pelerinaj, etc. In timp vor mai posta si altii si cu ajutorul Bunului Dumnezeu, se poate realiza ceva. Sa lasam topicul de fata pentru ce a fos creat, pentru nouatati pe site, adrese utile , sa nu iesim din tema topicului, pentru ca se creaza o brambureala . Asa ca, ca o ultima postare a mea aici despre tema unei intalniri, pelerinaj , etc, cauta topicul :Forumul nostru. Dar ar trebui sa stabilim locul...ar trebui instiintati toti...[/quote] |
|
|
Citat:
|
O noua aparitie !
Citat:
|
Citat:
|
Spital crestin
|
Merita citit articolul!!!
|
Un nou portal !
Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la Unirea Principatelor, maine 24 . 01 . 2009 ora 17. 30 va fi lansat : www.monumenteiasi.ro
|
Citat:
|
Ar fi bine ca aceasta vorba sa fie pentru tot globul ,tot globul trebuie sa dea,,mana cu mana''
|
Centrul de pelerinaj "Sf. Ap. Pavel" al Patriarhiei Romane +
In perioada 23 aprilie - 1 mai 2009 incepe prima etapa de pelerinaje : Pe urmele Sf. Ap.Pavel,Ioan Evanghelistul si Filip si ale Sf.Vasile cel Mare, Grigorie de Nyssa si Ioan Gura de Aur. Pentru noutati si alte detalii , vizitati: www.pelerinaj.ro
|
Pelerinaj Israel - Iordania ( 16 - 24 martie 2009 )
Patriarhia Romana, Centrul de pelerinaj "Sf. Ap. Pavel " din Bulevardul Coposu nr. 1 D sector 3, organizeaza Pelerinaj Israel- Iordania in perioada 16 - 24 martie 2009. Pret : 1. 110 euro /persoana . Detalii pe site-ul agentiei sau la telefon :021. 3109921 ,021. 3374813 , 0788.728.542
E-mail pelerinaje_antim@yahoo.com si patriarhia_pelerinaje@yahoo.com Adresa site-ului : www.pelerinaj.ro |
Pacat ca sunt atat de scumpe aceste pelerinaje! Cati dintre noi si le pot permite oare?
|
Citat:
|
S-a lansat un nou site al tinerilor Ortodocsi din Caransebes !
Un nou site : www.bissofian.ro un site al Bisericii "Nasterea Sf. Ioan Botezatorul" din Caransebes , un sit organizat si construit de tinerii ortodocsi din Caransebes. Sa fiti binecuvantati ! +
|
Se va lansa un nou site de informare bisericeasca !
Patriarhia Romana va lansa un nou site de informare bisericeasc. Site-ul este in constructie . Noua adresa este : www.vestitorul.ro
|
Noutati de ultima ora !
|
Pelerinaje !
www.uranustur.ro
Telefoan :021. 322. 65. 27 sau 0722. 25. 21. 12 |
Pelerinaje si vacante in Grecia !
|
Miriam Turism : Pelerinaje 2009
|
Actualitatea religioasă din țară, informatii utile, articole interesante !
|
Școlile europene sunt conectate intre ele prin intermediul unui site !
Toți mai mulți profesori europeni au devenit adepții comunicării online. Pe site-ul educațional www.etwinning.net elevii din țări diferite pot organiza reuniuni, iși pot depozita lucrarile și schimba resursele legate de proiecte comune, intr-un mediu securizat. In prezent , peste 5.300 de proiecte sunt inregistrate pe portalul disponibil in 23 de limbi. Cu toate că acest portal nu are legătură directă cu credința, ținand cont ca sunt mulți tineri pe forum, am postat această adresă in speranța oferirii unui mic ajutor celor interesați. Doamne ajută !
|
|
Un popas pentru suflet : Editura Christiana
|
Eikon - 2009 - Concursul internațional de iconografie bizantină
|
A apărut nr . 2 - Presa ortodoxă ( pentru sufletele noastre )
|
Pelerinaje 2009- Israel , Grecia , Egipt , Rusia .
|
Foarte util !
|
Citat:
|
Ghidul Mânăstirilor din România - pelerinaje
|
Pentru suflet !
www.cartiortodoxe.ro - pe lângă multe notăți , găsim și cartea lui Dan Puric : "Cine suntem "
|
Pentru suflet !
|
Arhimandrit Teofil Părăian : "Cale spre bucurie"
|
Magazin online de CD-uri cu muzică religiosă, noutăți !
|
|
Site-ul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei , într o nouă înfățișare !
|
Centrul de Formare și Consiliere "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril"
Din 2008, după alegerea și înscăunarea Inalt Preasfințitului Teofan ca Mitropolit al Moldovei și Bucovinei , maica Siluana își continuă activitatea în cadrul Centrului de Formare și Consiliere "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril " din Iași. Vizitați noua înfățișare a siteu-lui : www.sfintii-arhangheli.ro
|
Facultatea de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" București
Detalii privind examenul de admitre organizat în perioada 13 - 18 iulie 2009 și alte informații utile , le puteți obține vizitând :
www.ftoub.ro |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:02:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.