Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Sa ne cunoastem...!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5006)

cristiboss56 04.04.2009 00:45:39

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 126643)
Bine ai venit ! Ne-am mai imbogățit cu o Mirela . Avem o Mirela din S.U.A și o Mirela din Olanda și parcă mai avem, dar memoria imi joacă feste, dar imi aduc eu aminte .
:108:

Gata, mi-am adus aminte : mirela b. din Vâlcea !

veilur 21.04.2009 19:17:54

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 105200)
Sunt membri noi... dar care raman in "taina"... nu vor sa se "arate"...

De acord geo, insa eu cand am intrat sa vad profilu tau, tu nu ai nimic scris despre tine, acolo la sectiunea "About me". Pai cum asa? Tu cel care recomanzi tuturor sa-si completeze profilu, iar tu...nimic? :39: :1:

axios 21.04.2009 19:30:00

...

Hristos a Inviat!
si... salut!
sunt alin, sunt din suceava, am 34 de ani, sunt vaduv de doi ani si ceva... si ma supun dorintei voastre de a cunoaste membri forumului.
daca n-am spus tot o sa ma trageti voi de limba...
Doamne ajuta!

oana_maria 21.04.2009 21:57:48

Adevarat a inviat!

Trandafir_Alb 21.04.2009 23:46:30

Hristos a Inviat !

Cand iesim la un suc la iarba verde, sa simtim pe deplin ca este saptamana de dupa Inviere ? ;)

patinina34 22.04.2009 01:13:58

[quote=axios;129730]Hristos a Inviat!
quote]

Adevarat a Inviat, Aline!

patinina34 22.04.2009 01:15:14

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 129808)
Cand iesim la un suc la iarba verde, sa simtim pe deplin ca este saptamana de dupa Inviere ? ;)

Adevarat a Inviat!
Adica te referi la Saptamina Luminata!

Pai , uite ca aici azi sau maine va ninge din nou............:20:

cristiboss56 22.04.2009 01:16:41

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 129808)

Ori și când și chiar după . . Păcat că mini vacanța s-a terminat !

Trandafir_Alb 22.04.2009 01:22:22

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 129864)
Adevarat a Inviat!
Adica te referi la Saptamina Luminata!

Pai , uite ca aici azi sau maine va ninge din nou............:20:

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 129864)
Ori și când și chiar după . . Păcat că mini vacanța s-a terminat ! :20:

...pana atunci ne vom intalni pe forum, macar o putem face la aproape orice ora...

patinina34 22.04.2009 05:06:26

De acord!:41:

cristiboss56 22.04.2009 06:24:22

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 129871)
...pana atunci ne vom intalni pe forum, macar o putem face la aproape orice ora...

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Miha-anca 28.10.2010 00:40:37

Cine are intrebari, curiozitati sau vrea sa se prezinte, o poate face aici.

cristiboss56 28.10.2010 00:50:35

Mulți au "dispărut" , și chiar din lista mea ! Veilur ( Ștefan ) , cu prima ocazie o urecheală ! La Biserică peste 6 nemotivate ! Curiozitate: mai durează lenevia ?

Miha-anca 28.10.2010 00:51:47

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 301168)
Mulți au "dispărut" , și chiar din lista mea ! Veilur ( Ștefan ) , cu prima ocazie o urecheală ! La Biserică peste 6 nemotivate ! Curiozitate: mai durează lenevia ?

Daaa, lenea e cucoana mare!

Noesisaa 28.10.2010 01:28:52

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 301168)

Pai poate a mers la alta biserica si nu stii tu. Cateodata nu este vorba de lenevie, ci ca nu te mai regasesti intr-o anumita comunitate , ca de exemplu forumul, si mai ai nevie sa schibi aerul.

cristiboss56 28.10.2010 01:38:30

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 301193)
Pai poate a mers la alta biserica si nu stii tu. Cateodata nu este vorba de lenevie, ci ca nu te mai regasesti intr-o anumita comunitate , ca de exemplu forumul, si mai ai nevie sa schibi aerul.

Tu ai impresia că sunt dezinformat în legătură cu cei apropiați sufletului meu ? Îi urmăresc din umbră , o umbră "protectoare" . . . !

Noesisaa 28.10.2010 02:03:26

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 301195)
Tu ai impresia că sunt dezinformat în legătură cu cei apropiați sufletului meu ? Îi urmăresc din umbră , o umbră "protectoare" . . . !

Brrrrrr. Ochiul soacrei de la spate....

Miha-anca 28.10.2010 16:51:52

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 301162)
Cine are intrebari, curiozitati sau vrea sa se prezinte, o poate face aici.

Nu am primit inca nici o intrebare de la cei, care cred ca eu ma ascund... mai astept sa vad ce nedumeriri aveti.

ory 28.10.2010 18:58:30

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 301287)
Nu am primit inca nici o intrebare de la cei, care cred ca eu ma ascund... mai astept sa vad ce nedumeriri aveti.

Am eu o intrebare, si nu este deloc sarcastica. Ma iubesti ?
Daca, da , astept sa ma vizitezi cand te stabilesti in Romania .

OmuBun 28.10.2010 19:20:24

Si eu as avea o intrebare: Stie cineva cati metri patrati are Gradina lui Dumnezeu?:7: :18:

laraG 28.10.2010 19:55:43

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 301342)
Si eu as avea o intrebare: Stie cineva cati metri patrati are Gradina lui Dumnezeu?:7: :18:

"n" la puterea minus "n"?

Miha-anca 28.10.2010 20:32:54

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 301338)
Am eu o intrebare, si nu este deloc sarcastica. Ma iubesti ?
Daca, da , astept sa ma vizitezi cand te stabilesti in Romania .

Ne vom intalni, Ory!

Miha-anca 28.10.2010 20:35:23

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 301342)

Suficienti pentru toata omenirea, care Il iubeste pe Dumnezeu.

cristiboss56 28.10.2010 22:32:11

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 301355)
Ne vom intalni, Ory!

Asa mi-ai promis si mie ! Nu te cred .:confused:

Miha-anca 28.10.2010 22:41:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 301387)
Asa mi-ai promis si mie ! Nu te cred .:confused:

Daca nu crezi, atunci nu ne vom intalni.

cristiboss56 28.10.2010 22:45:59

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 301392)
Daca nu crezi, atunci nu ne vom intalni.

Nu-i deajuns sa cred numai eu , ci tu sa fi mai HOTARATA :30:

Miha-anca 28.10.2010 23:06:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 301394)
Nu-i deajuns sa cred numai eu , ci tu sa fi mai HOTARATA :30:

Nu inteleg ce vrei sa spui... Poate imi explici.

cristiboss56 28.10.2010 23:14:15

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 301403)
Poate imi explici.

In ziua X , anul Y , ora Z , vreau sa ma intalnesc cu tine , Cristian , la Biserica Sf. Mercurie ! :41:

Radu32 28.10.2010 23:29:29

ciudat !

nu numai ca nu isi declina varsta si numele real,a-si pune o poza e tabu,cred (chipul lui Dumnezeu in om !),dar isi aleg tot felul de pseudonime hazlii sau ciudate de tot(doctorul faust,sau sfantul asteapta!),de parca i-ar urmari cineva pe strada dup-aia !
de ce se feresc atata ,nu e o dovada de fatarnicie ,de ce atata fereala ( parca numai uciga-l toaca se mai fereste atata,el e cel feritor ! ) ?!

desigur,in viata reala or fi oameni buni, pacat ca is cam putini, pt un sait dedicat ortodoxiei ma asteptam sa fie full de oameni din toata tara, adica sa nu prea ai unde nici unde sa te misti !

cand colo, numai cativa,poti sa-i numeri pe degetele de la doua,trei maini !!! Dar, sa zicem ca nu conteaza numarul ci, claitatea, care, imi place sa cred ca exista in realitate !

claudiu-marius 29.10.2010 00:40:33

Exista calitate in oameni.Mie imi spunea cineva ca nu are de ce sa isi arate numele real pentru ca nu e site de socializare ci e aicea ca sa invete .Si am stat si m-am gandit ca daca Hristos ar fi folosit un pseudonim lumea nu ar mai fi fost crestina azi pt ca comuniunea presupune cunoasterea celuilalt mai ales cand spunem ca suntem crestini si credinciosi dar e optiunea fiecaruia si poate ca daca exista apropiere intre persoane care scriu si socializeaza comunica pe forum pe comunitate atunci se vor cunoaste si altfel .Eu unul chiar mi-am facut prieteni vorbesc fie pe mess fie pe telefon cu ei nu sunt multi e adevarat dar au o calitate deosebita pur si simplu mi-au scris in suflet si mi-au atins sufletul

doctor_faustus 29.10.2010 01:24:58

Citat:

În prealabil postat de claudiu-marius (Post 301426)
Exista calitate in oameni.Mie imi spunea cineva ca nu are de ce sa isi arate numele real pentru ca nu e site de socializare ci e aicea ca sa invete .Si am stat si m-am gandit ca daca Hristos ar fi folosit un pseudonim lumea nu ar mai fi fost crestina azi pt ca comuniunea presupune cunoasterea celuilalt mai ales cand spunem ca suntem crestini si credinciosi dar e optiunea fiecaruia si poate ca daca exista apropiere intre persoane care scriu si socializeaza comunica pe forum pe comunitate atunci se vor cunoaste si altfel .Eu unul chiar mi-am facut prieteni vorbesc fie pe mess fie pe telefon cu ei nu sunt multi e adevarat dar au o calitate deosebita pur si simplu mi-au scris in suflet si mi-au atins sufletul

Tinere, cred că nu ai înțeles despre ce este de fapt vorba. Kir radu32, printre alții, pur și simplu s-a "inflamat" din pricina mesajelor scrise de mine pe forum, și probabil că și de alții, iar la astfel de kiri acționează mentalitatea tipic securistă de "demascare a dușmanului de clasă". Faptul că aș spune că mă cheamă, spre exemplu un nume fictiv, Manole Gheorghe din jud Teleorman, acest lucru nu înseamnă că pe mine chiar mă și cheamă așa și că eu chiar locuiesc acolo, deci îți dai seama până unde le poate merge mintea unora. Însă mentalitatea asta comunistă-securistă este pur și simplu prea înfiptă în mințile unora ca să se mai poată dezbăra de ea.

Miha-anca 29.10.2010 01:51:14

Sunt si pe aici multe clone si atunci omul trebuie sa-si ia nume, varste, locatii si ocupatii diferite.

claudiu-marius 29.10.2010 01:54:12

Citat:

În prealabil postat de doctor_faustus (Post 301444)
Tinere, cred că nu ai înțeles despre ce este de fapt vorba. Kir radu32, printre alții, pur și simplu s-a "inflamat" din pricina mesajelor scrise de mine pe forum, și probabil că și de alții, iar la astfel de kiri acționează mentalitatea tipic securistă de "demascare a dușmanului de clasă". Faptul că aș spune că mă cheamă, spre exemplu un nume fictiv, Manole Gheorghe din jud Teleorman, acest lucru nu înseamnă că pe mine chiar mă și cheamă așa și că eu chiar locuiesc acolo, deci îți dai seama până unde le poate merge mintea unora. Însă mentalitatea asta comunistă-securistă este pur și simplu prea înfiptă în mințile unora ca să se mai poată dezbăra de ea.

Dragul meu daca este asa cum se zice la mine in ardeal Dumnezo sa ii ierte si sa-i miluiasca .Dar sa sti ca nici mie nu imi plac cei ce se ascund sub pseudonime de cen isihastul sfanta nu stiu cum si care sunt atat de agitati atata nu stiu rautae simt in postarile lor raportat la viata duhovniceasca infiereaza cu usurinta si multi din ei ...nu stiu Dumnezeu ma ierte dar lasa impresia ca nu mai conteaza Scriptura pt ei Sf Traditie ci sunt ai lui cutare parine al lui cutare parintel sau dau impresia citirii cartilor duhovnicesti una sau mai multe si gata acelea sau aceia sunt pt ei tata si dumnezeul lor (expresie de pe la mine fara sa fie injuratura).Eu ce sa zic suntem multi de multe feluri toti avem cate o pasarica si cativa stoluri nu vreau sa judec lasa pe fiecare in legea lui nu merita sa ne ...nu stiu sa ne intepam si apoi sa ne inegrim pt ca uni au pareri atat timp cat nu deviaza de la credinta sau atat timp cat nu exista pericolul sa sminteasca eu zic ca e bine .Cum am mai spus daca cei ce posteaza pe forum vor gasi puncte comune intre ei si vor junge sa se cunoasca poate ca va fi altfel .Mie imi place linistea de aceea am scris ce am scris mersi de lamuriri :1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:26:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.